Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι κεικ? Ειπατε κεικ? Τι εχασα? Θελω!!!

Που ειναι το κεικ??

Σε ποια σελιδα ειναι η συνταγη??

Καλημερα ειπα ή σκεφτομαι μονο το κεικ???

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα τι κάνετε;

καλέ από που είναι αυτές οι ωραίες φώτο; αράχωβα;πολύ ωραίες.

περαστικά σε όλα τα μικρούλια.

αποτελέσματα από την εξέταση ειρήνη πότε βγαίνουν;

καλαμαράκι επειδή θυμάμαι κ από το άλλο θέμα ότι συνήθως έφτιαχνες κάτι πολύ ζηλευτά φαγητά που απαιτούσαν κατα εμέ αρκετό χρόνο προετοιμασίας κ είπες ότι είχες τραχανά γι αυτό αναφέρθηκα στη λέξη υπερπαραγωγη. κ για το πρόγραμμα πλυντηρίου αναφέρθηκα κ στην πεθερά μου που το ακολουθεί έτσι κ είπε να το διακωμωδήσω λιγάκι που είπα για τα "βρακιά" πλάκα έκανα δεν είπα οτι το ανάφερες εσύ.

εγώ έχω 7κιλο πλυντήριο γι αυτο ίσως δεν θα με βόλευε να το ακολουθήσω γιατί μέχρι να περιμένω να γεμίσει το πλυντήριο μόνο με σεντόνια θα ταν φουλ το καλάθι κ εκνευρίζομαι να ξέρω ότι έχω γεμάτο καλάθι.

να σας πω κ εγώ τι κάνω. ακόμα προσπαθώ να πλένω τα ρούχα των παιδιών χωριστά. αλλά επειδή ο γιάννης πάει παιδικό κ λερώνεται τα σκούρα ρούχα του τα πλενω με τα δικά μας. οπότε βάζω σίγουρα ένα άσπρο της μικρής, ένα δικό μας, ένα σκούρο ένα πιο ελαφρύ με πουκάμισα κλπ του συζύγου. κάπως έτσι. κάποιες φορές καταφέρνω κ έχω κ εγώ χωριστά πετσέτες κ σεντόνια.

τα βάζετε μεσοβδόμαδα ή παρασκευοσαββατοκυριακο;

χθές το απόγευμα κατάφερα μόνο να σκουπίσω κ να ξεσκονίσω το σαλόνι.σήμερα το πρωι έφαλα φαγητό γιατί δεν αρέσει στον σύζυγο το φαγητό της μαμάς του - ιμάμ. εγώ έβαλα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

τα λέμε...

Καλημέρα,

Διαβάζω και ασχολούμαι με το σπίτι, γεμίζω την ημέρα μου και δεν κάθομαι λεπτό ... πως θα μπορούσα άλλωστε... ;)

Σήμερα έχω και εξωτερικές δουλειές.

Κική, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες για τα συρτάρια. Θα περάσω απο πρακτικερ να τα δω και μάλλον θα τα αγοράσω απο εκεί. Είδα τις διαστάσεις όλων στη σελίδα τους και με βολεύουν πιο πολύ απο αυτά που έχει η ΙΚΕΑ (ναι έχουν και αυτοί τα είδα και στη δική τους σελίδα - με διαφορετικές διαστάσεις απο του πρακτικερ για όποια ενδιαφέρεται)

Βάσια, μπράβο σου για το βρωμοτσιγάρο!

Γιώτα, μπράβο για την υπέροχη απόδραση!

Ειρήνη, εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχετε και να επανέλθετε πλήρως στις παλιές σας δραστηριότητες φαγητού :)

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Σήμερα αρκετα καλυτερα αν και εχει αυτο το φθινοπωρινο καιρο ειμαι πολυ καλυτερα!!!

Χτες παραλιγο να κολλησω τα χερια μου μεταξυ τους με ένα ζευγάρι παπουτσάκια χαχα

:) Γελάω γιατι ειμαι καλά!!!

Για πειτε τι μαγειρευουμε σήμερα??

Χτες τελειώσα το σιδερο μεχρι τελικης πτώσης και μετά εφτιαξα ένα νεο κολλιε που το σκεφτομαι αρκετα και ευτυχως μου άρεσε το αποτέλεσμα ...και 3 ζευγαρια μπαλαρινάκια!!!

Μετα αρχισα να μαζευω σιγά σιγα λίγο το σπιτι και εβγαλα τις μπλε κουρτινες και τώρα σκεφτομαι τι να κάνω σε decor για να το φθινοπωρινιασωωωωω εχω σκεφτει διαφορα και σημερα θα το εφαρμοσω!!!

:) :)

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κ από μένα

Χτες τελικά δεν έκανα τη γενική που ήθελα, σερνόμουν, μόνο σκούπισα σφουγγάρισα ότι βλέπει η πεθερά κ μαγείρεψα μια φασολάδα για σήμερα {Ακούς Σοφάκι ?}

Τώρα χαζεύω πίνω το καφεδάκι μου , σήμερα δουλεύω αργά κ έχω ολοήμερο

Φιλιαααααααααααααα

Καλημέρα,

Σοφάκι εμείς έχουμε γιουβαρλάκια σήμερα και για αύριο φασολάδα(από την κατάψυξη)

Μου έχει μαζευτεί πολύ σίδερο, να δω πότε θα το κάνω, όλο στις βόλτες είμαστε.

Μου έχει καρφωθεί επίσης να πάρω καινούργιες κουρτίνες στο σαλόνι, αυτές που έχω είναι ακριβές αλλά μου φαίνονται βαριές πλέον σε συνδιασμό με τον καναπέ και τα χαλιά(όταν τις πήρα είχα άλλο καναπέ και δεν είχα χαλιά)

Τι τιμή ανά μέτρο σας φαίνεται λογική για να κοιτάξω?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Κορούλες καλημέρα.

Το τι δουλειές έχω κάνει από το πρωί.. αν και είναι μόλις 10.11.... :rolleyes: !

Έστρωσα κρεβάτια αφού άλλαξα όλα τα σεντόνια

Εβαλα "καλή" σκούπα σε όλο το σπίτι

Εκανα τα τζάμια, παντού

Ενα πέρασμα με καυτο νερό στο μπάνιο

Επλυνα το συρτάρι του πλυντηρίου, που παρά το ότι το είχα κάνει πρόσφατα ήταν.....:oops:

Αλλαξα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα παπούτσια

Σφουγγάρισα πολυ καλά όλο το σπίτι

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Εβαλα να πλένονται τα φθινοπωρινά μας ριχτάρια

Επλυνα κάποια πιατικά και ένα χθεσινό ταψί

Μάζεψα την κουζίνα

Και μόλις έπλυνα και το ένα μας χαλί. Το πέρασα σκούπα, τώρα με αφρό και αφού στεγνώσει {σε κανα 2 ώρες} θα το "ξυδιάσω". Με το που στεγνώσει, το στρώνω. Σάββατο άλλο ενα και Κυριακή και το 3ο και τέλος... :rolleyes:

Το φαγάκι μου μόλις ολοκληρώθηκε, μπάμιες λαδερές στο φούρνο.

Το απόγευμα δουλεύω οπότε τώρα, το αγόρι μου φτιάχνει καφεδάκια θα ξεκουραστώ λιγάκι.

Ανέβασα και κάποια ρουχαλάκια για πούλημα, δείτε μήπως σας ενδιαφέρει κάτι και αργότερα θα προσθέσω και κάποια ακόμα κομματια:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=17223&page=2

Επίσης, χαρίζω αυτά τα καλοκαιρινά πέδιλα.

Είναι σε χρώμα nude, ουδετερο και φοριούνται με όλα. Νούμερο

Μου τα έχουν κάνει δώρο αλλά ποτέ δεν τα "βολεύτηκα":

P7280011_zps0c54715c.jpg

P7280015_zps2561d00d.jpg

Μηπως αρέσουν σε κάποια από μας να τα δωρίσω?

Εδώ γύρω θα είμαι αγαπημένες μου φατσούλες!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!!!

αχ τι να πρωτοσχολιασω θα προσπαθησω να συγκεντρωσω τα λιγοστα μυαλα μου.

γιωτα ωραια.... παντα τετοια!

χαρα μπραβο για την βοηθεια τι καλα που μπορει να οργανωσει κ ντουλαπια κ αλλα τετοια! τυχερη εισαι! εγω οταν ειχα γυναικα για βοηθεια δεν ηθελα να βαλει το χερι της σε αυτα ουτε την αφηνα να καθαρισει το μπανιο,το εκανα μονο εγω αν κ ηταν κ αυτη πολυ της λεπτομερεις αλλα ηθελα να νιωθω οτι εχω τον ελεχγο του σπιτιου, δεν θα μπορουσα να βαλει χερι στις ντουλαπες ακομα κ τα σιδερωμενα ηθελε να τα βαζει μεσα αλλα δεν ηθελα εγω! τωρα ομως αν την ξαναειχα νομιζω θα την αφηνα να κανει πολλα περισοτερα....

βασια μπραβο για το τσιγαρο κρατα γερα αξιζει! εγω ποτε μου δεν καπνισα το μισω κ ευτυχως ειμαστε σχεδον ολο το σοι ακαπνο!

ειρηνη καλα αποτελεσματα αντε να περασει να μην ασχοληθειτε ξανα ΜΕ ΑΥΤΟ! μπραβο για την χειρονομια για την γιατρο αν προλαβω σημερα θα σας γραψω κ εγω σχετικα με τους γιατρους ευτυχως υπαρχουν κ πολλοι καλοι κ ανθρωποι πανω απ ολα!

μυρτω ειναι κριμα να νοιωθεις ετσι με την δουλεια ευχομαι να βρειτε λυση να εισαστε ολοι καλυτερα.

αχ αχ τελειωνει η φαια ουσια τι αλλο ηθελα να γραψω???

Kαλημέρα κ από μένα

Χτες τελικά δεν έκανα τη γενική που ήθελα, σερνόμουν, μόνο σκούπισα σφουγγάρισα ότι βλέπει η πεθερά κ μαγείρεψα μια φασολάδα για σήμερα {Ακούς Σοφάκι ?}

Τώρα χαζεύω πίνω το καφεδάκι μου , σήμερα δουλεύω αργά κ έχω ολοήμερο

Φιλιαααααααααααααα

Σε όλα τα εστιατόρια που καθίσαμε στην Ρώμη είχανε κάποιον συνδιασμό ζυμαρικού με σπανάκι και ρικότα:wink: (και εγώ πάντως που το έκανα με κεφαλοτύρι και fresh cream βγήκε πολύ νόστιμο)

Διαφημίσεις

να ρωτησω τι δουλεια κανεις και τι δεν σου αρεσει μηπος πω κατι που θα σε βοηθησει:?:

αχχχχ..είμαι καθηγήτρια πληροφορικής..ήμουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση - γυμνάσιο/ λύκειο - αλλά φέτος έκανα μετάταξη στην πρωτοβάθμια...βγήκε πρόσκληση κ είπα να την εκμεταλλευτώ για να ερθω Θεσ/νίκη γιατί ήμουν σε λύκειο στην Αριδαία. Οντως ήρθα σε ενα δημοτικό 5 λεπτά απ το σπίτι μου...αλλά ελα που δεν μου αρέσει το δημοτικό...τα παιδιά, το κλίμα, η ύλη μου...ολα....και τώρα το σκέφτομαι να γυρίσω εκει που ήμουν, αλλά θα μαι πάλι μακρυά...μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα:(

Γιώτα πλέον δεν μ ενοχλεί τόσο που φεύγω τα πρωινά-άλλωστε είναι για λίγες ώρες- πιο πολύ μ ενοχλεί η ιδια η δουλειά...α τέλειες οι φωτο από Αράχωβα, πάντα τέτοια!

και συ Χριστίνα πάντα τέτοια -για το ταξιδάκια λεω;)

καλημέρα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα,

Σοφάκι εμείς έχουμε γιουβαρλάκια σήμερα και για αύριο φασολάδα(από την κατάψυξη)

Μου έχει μαζευτεί πολύ σίδερο, να δω πότε θα το κάνω, όλο στις βόλτες είμαστε.

Μου έχει καρφωθεί επίσης να πάρω καινούργιες κουρτίνες στο σαλόνι, αυτές που έχω είναι ακριβές αλλά μου φαίνονται βαριές πλέον σε συνδιασμό με τον καναπέ και τα χαλιά(όταν τις πήρα είχα άλλο καναπέ και δεν είχα χαλιά)

Τι τιμή ανά μέτρο σας φαίνεται λογική για να κοιτάξω?

Να πάρεις να ανανεωθείς κ δεν θα τις λυπάσαι κ θα πλένονται εύκολα κ χωρίς σίδερο

Μια λογική τιμή ξεκινάει από 12 ευρώ έως κ 15-16 ευρώ το μέτρο, όσο ποιο πολλά έχουν πάνω τους κεντημένα ραμμένα τόσο ανεβαίνει. Οι απλές μπορεί να τις βρεις κ με 12 ευρώ το μέτρο. Εγώ με 80-90 ευρώ νομίζω έκανα 4 φύλλα σε δυο δωμάτια ;)

Κορούλες καλημέρα.

Το τι δουλειές έχω κάνει από το πρωί.. αν και είναι μόλις 10.11.... :rolleyes: !

Έστρωσα κρεβάτια αφού άλλαξα όλα τα σεντόνια

Εβαλα "καλή" σκούπα σε όλο το σπίτι

Εκανα τα τζάμια, παντού

Ενα πέρασμα με καυτο νερό στο μπάνιο

Επλυνα το συρτάρι του πλυντηρίου, που παρά το ότι το είχα κάνει πρόσφατα ήταν.....:oops:

Αλλαξα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα παπούτσια

Σφουγγάρισα πολυ καλά όλο το σπίτι

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Εβαλα να πλένονται τα φθινοπωρινά μας ριχτάρια

Επλυνα κάποια πιατικά και ένα χθεσινό ταψί

Μάζεψα την κουζίνα

Και μόλις έπλυνα και το ένα μας χαλί. Το πέρασα σκούπα, τώρα με αφρό και αφού στεγνώσει {σε κανα 2 ώρες} θα το "ξυδιάσω". Με το που στεγνώσει, το στρώνω. Σάββατο άλλο ενα και Κυριακή και το 3ο και τέλος... :rolleyes:

Το φαγάκι μου μόλις ολοκληρώθηκε, μπάμιες λαδερές στο φούρνο.

Το απόγευμα δουλεύω οπότε τώρα, το αγόρι μου φτιάχνει καφεδάκια θα ξεκουραστώ λιγάκι.

Ανέβασα και κάποια ρουχαλάκια για πούλημα, δείτε μήπως σας ενδιαφέρει κάτι και αργότερα θα προσθέσω και κάποια ακόμα κομματια:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=17223&page=2

Επίσης, χαρίζω αυτά τα καλοκαιρινά πέδιλα.

Είναι σε χρώμα nude, ουδετερο και φοριούνται με όλα. Νούμερο

Μου τα έχουν κάνει δώρο αλλά ποτέ δεν τα "βολεύτηκα":

Μηπως αρέσουν σε κάποια από μας να τα δωρίσω?

Εδώ γύρω θα είμαι αγαπημένες μου φατσούλες!

Σίφουνας!!

Σε όλα τα εστιατόρια που καθίσαμε στην Ρώμη είχανε κάποιον συνδιασμό ζυμαρικού με σπανάκι και ρικότα:wink: (και εγώ πάντως που το έκανα με κεφαλοτύρι και fresh cream βγήκε πολύ νόστιμο)

Χε χε αφού είναι ένα από τα εθνικά τους τυριά, το βρήκα από μια Αυστραλέζα νοικοκυρά που παρακολουθώ παντρεμένη με ιταλό χε χε ότι να ναι! Έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την κρέμα γάλακτος αλλά είναι πολύ ποιο υγιεινό κ με λιγότερες θερμίδες. ;) Έκτοτε την κρ. γάλακτος την κατάργησα. Και αν δεν βρω τα κάνω με γάλα, βούτυρο κ φέτα :D

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

Να πάρεις να ανανεωθείς κ δεν θα τις λυπάσαι κ θα πλένονται εύκολα κ χωρίς σίδερο

Μια λογική τιμή ξεκινάει από 12 ευρώ έως κ 15-16 ευρώ το μέτρο, όσο ποιο πολλά έχουν πάνω τους κεντημένα ραμμένα τόσο ανεβαίνει. Οι απλές μπορεί να τις βρεις κ με 12 ευρώ το μέτρο. Εγώ με 80-90 ευρώ νομίζω έκανα 4 φύλλα σε δυο δωμάτια ;)

Χε χε αφού είναι ένα από τα εθνικά τους τυριά, το βρήκα από μια Αυστραλέζα νοικοκυρά που παρακολουθώ παντρεμένη με ιταλό χε χε ότι να ναι! Έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την κρέμα γάλακτος αλλά είναι πολύ ποιο υγιεινό κ με λιγότερες θερμίδες. ;) Έκτοτε την κρ. γάλακτος την κατάργησα. Και αν δεν βρω τα κάνω με γάλα, βούτυρο κ φέτα :D

άμα βρω με τέτοια τιμή θα πάρω:D

εγώ η άσχετη μόνο την μοτσαρέλα ήξερα

Κρέμα γάλακτος και εγώ σπάνια χρησιμοποιώ, παίρνω αυτή την cream fresh(που νομίζω ότι είναι το ίδιο αλλά σε πολύ πηχτό, καθόλου ρευστή) μόνο για να κάνω κάποια συγκεκριμένη συνταγή, συνήθως για σάλτσα σε μακαρονοσαλάτα ή πατατοσαλάτα για κανένα τραπέζι

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

μπορεί η μαμά σου να λέμε όλοι ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος αλλά και εσύ δεν πας πίσω, είσαι απίστευτη.:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...