Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες μου καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Τα αγόρια μου έφυγαν για αγγλικά του φιογκακίου και εγώ έμεινα μόνη. Το χρειαζόμουν πολύ το 2ωρο αυτό.

Εκανα μπανάκια, ξυρίστηκα, έβαλα τις κρέμες μου

Εφτιαξα τα αγαπημένα μου, άψητα τοστάκια, με μαγιονέζα και ψητό κοτόπουλο και έκοψα και αγγουράκι στο πλάι. Εφαγα τέλεια.

Εφτιαξα νέο κέικ {βρε.. ήταν μην πάρω φόρα! :tongue:} αυτή τη φορά χωρίς κακάο. Θα σας πω αργότερα για γεύση. Από εμφάνιση και μυρωδιά, σκίζει :tongue:.

Σιδέρωσα για 1 ωρίτσα.

Εκανα προετοιμασία για να φτιάξω μπάμιες

Σας φιλώ γλυκά όλες

http://s1339.photobucket.com/user/yota76/library/#/user/yota76/library/?sort=2&page=1&_suid=138193507544004029456237369795

κοριτσια μπειτε εδω γιατι ειναι αρκετες, μην πιανω ολη την σελιδα:)

ειρηνη αυτη με τα μαξιλαρια κ την κουπα ειναι για σενα!!!

αμελιε, εβγαλα κ ενα μαγαζι που ειχε το ονομα σου κ σε θυμηθηκα!

παω να σας διαβασω!

Αχ Γιωτάκι μου, ευχαριστώ!!!! Πάντα χαρές, πάντα όμορφες στιγμές για την οικογένειά σας!

ειρηνη μου καλα αποτελεσματα στο φιογκακι!

η γιατρος ενιωσε οπως εσυ οταν μια πελατισσα σου, σου εκανε δωρο μια κολωνια. χαρηκε πολυ που κατα καποιο τροπο εκτιμηθηκε η δουλεια της κ το ενδιαφερον που εδειξε για το παιδι!!!!

Γιωτάκι μου... πόσο σ ευχαριστώ γι αυτό σου το σχόλιο. Ειλικρινά, καλύτερο παράδειγμα δεν θα μπορούσες να φέρεις. Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Σ' ευχαριστώ!

Πάλι στη δουλειά... δύσκολη μέρα η σημερινή! Υπέγραψα όμως για το καινούριο σπίτι, ανυπομονώ να μπω να τελειώνω με τις κούτες!

Γιωτάκι σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες! Τέλειες όλες... άντε, με το καλό η επόμενη απόδραση :D

Βικτώρια, μητρόχορτο / μητροβότανο το λένε. Μου το έστειλε μία φίλη και θα σου πω σε τέσσερις μήνες αν λειτουργεί! Είναι ξερικό φυτό, έχω κρατήσει σποράκια να βάλουμε κι εμείς. Με μια αναζήτηση βρήκα ότι είναι το γνωστό σερνικοβότανο! (ή αλλιώς σαλέπι)

Ειρηνάκι, καλά αποτελέσματα! Πολύ όμορφη η χειρονομία με τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες, πώς να μην το εκτιμήσει! Τους έφτιαξες τη μέρα, είμαι σίγουρη!

Βάσια, μπράβο για το τσιγάρο! Θέλω κι εγώ να το κόψω αλλά δυσκολεύομαι... Ο καλός μου λέει να το έχω κόψει ένα χρόνο για να αρχίσουμε να προσπαθούμε για παιδάκι. Πρέπει να το πάρω απόφαση!

Φιλιά στις υπόλοιπες!

Καλά κουράγια, υπομονή. Μου αρέσει που βήμα-βήμα προχωράς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διάβασα όλες.....

Εύχομαι το μπιλάκι να είναι καλά (όσο μπορεί)!

Δήμητρα περιμένουμε φώτο απο συρτάρια :P

Ειρηνάκι όλα θα πάνε καλά με τον μικρό...θα το δεις!!! Μπράβο για την χειρονομία!

Κική πραγματικά νιώθω διαφορές που δεν το περίμενα να μου τύχει τόσο άμεσα!!!

Σας διάβασα όλες.....

Εύχομαι το μπιλάκι να είναι καλά (όσο μπορεί)!

Δήμητρα περιμένουμε φώτο απο συρτάρια :P

Ειρηνάκι όλα θα πάνε καλά με τον μικρό...θα το δεις!!! Μπράβο για την χειρονομία!

Κική πραγματικά νιώθω διαφορές που δεν το περίμενα να μου τύχει τόσο άμεσα!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ, Βάσια μου. :D

Κόρες, το νέο κέικ ΟΝΕΙΡΟ!

Και "ελαφρύ".. με ένα αυγουλάκι, μόνο μαύρη ζάχαρη (1 κούπα) και καθόλου βούτυρο. Μόνο λίγο λαδάκι.

Βρε παιδιά.. τόσο εύκολο ήταν? Και τι έκανα εγώ, ο μπουνταλάς? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Θα γίνω τεράστια όμως.. το χθεσινό το φάγαμε και ήδη ξεκίνησα το καινούργιο.. :!:

777885dugw57gt25.gif

Και "ελαφρύ".. με ένα αυγουλάκι, μόνο μαύρη ζάχαρη (1 κούπα) και καθόλου βούτυρο. Μόνο λίγο λαδάκι.

Βρε παιδιά.. τόσο εύκολο ήταν? Και τι έκανα εγώ, ο μπουνταλάς? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Θα γίνω τεράστια όμως.. το χθεσινό το φάγαμε και ήδη ξεκίνησα το καινούργιο.. :!:

xaxaxaxax φάε κορίτσι μου καλό....που τόσο καιρό δεν είχες φάει τίποτα που ήσασταν μέσα!

Διαφημίσεις

Για γράψε την συνταγούλα!!! :)

Ειρήνη μου, ας έχετε αύριο τα καλύτερα αποτελέσματα για το παιδί και να κλείσει όλο αυτό το θέμα οριστικά πια!

Τέλος, σήμερα θα ολοκληρώσω κι εγώ τη ντουλάπα μου. Δεν είναι κατάσταση αυτή . Μισή μισή είναι :rolleyes:. Τα ' γραψες τόσο ωραία που μόλις ξυπνήσει η μικρή θα βάλω μουσική (μη σου πω τον Ρούντολφ, να σε νιώθω εκεί κοντά και να ξεφορτώνομαι :tongue:), θα την αφήσω να χοροπηδάει πάνω στο κρεββάτι μου κι εγώ θα φτιάχνω. Θα περάσουμε τέλεια :lol:.

αχα κι εγω αυτο αρχησα να κανω σημερα το πρωι αλλα ο γιος βαρεθηκε να χοροπηδαει και αρχησε το ρεσαλτο στην πλατη μου οποτε τα μαζεψα κακην κακος:rolleyes:

καθόλου βλακείες δεν λες....τη σκέφτομαι κάθε μέρα την ανευ αποδοχών - μια χαρά επιτρέπονται - και τα υπολογίζω συνέχεια τα οικονομικά...δυστυχώς δεν μου βγαίνουν:-(....αν φτάσω όμως στο σημείο που δεν αντέχω άλλο θα την προτιμήσω την ανευ από το να αρρωστήσω Κική μου...

να ρωτησω τι δουλεια κανεις και τι δεν σου αρεσει μηπος πω κατι που θα σε βοηθησει:?:

GAME OF THRONES!

Εγώ που είδα το πρώτο επεισόδιο προχθές δεν ενθουσιάστηκα.Νομίζω ότι μάλλον προτιμώ τα βιβλία να διαβάσω παρά να δω τη σειρά,δεν ξέρω:rolleyes:

αχα κι εγω αυτο αρχησα να κανω σημερα το πρωι αλλα ο γιος βαρεθηκε να χοροπηδαει και αρχησε το ρεσαλτο στην πλατη μου οποτε τα μαζεψα κακην κακος:rolleyes:

Κι εγώ δεν μπορώ να τα κάνω με τη μικρή μέσα στα πόδια μου,οπότε αναγκαστικά περιμένω το ΣΚ που θα κοιμάται το μεσημέρι για να κάνω δουλειά;)

Γιώτα μια χαρά είδα περάσατε!Πάντα τέτοια:D

Ειρήνη μου καλά αποτελέσματα.Αλήθεια πότε θα τα πάρετε?Μπράβο που σε περιποιήθηκες,μας χρειάζεται κι αυτό.

Ωραία τα κέικ αλλά εγώ έχω πάθει κάτι με τα σοκολατάκια.Λοιπόν έφτιαξα αυτά και σας τα προτείνω.Μιλάμε για φοβερή γεύση και μπορείτε να κάνετε και παραλλαγές http://eleniscooking.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα! Τι κανετε? Εγω ηδη ξαπλωσα κ ελπιζω να κοιμηθει ολο το βραδυ η μικρη ξενυχτησα! Απο τις 6.30 μεχρι τις 9 ημουν στην κουζινα,ξεπατωθηκα. Εφτιαξα φρουτοκρεμα στην μικρη κ την ταισα, επλυνα τα τσιμπραγκαλα, αδειασα το πλυντηριο πιατων, τακτοποιησα απειρα πλυμενα στο χερι, εβαλα τα μεσημεριανα στο πλυντηριο, καθαρισα κ επλυνα 3 μαρουλια. Εκοψα σαλατα λαχανο καροτο, εκοψα φετες τυρι του τοστ σχεδον μισο μπαστουνι κ το εβαλα μεριδες στην καταψυξη, καθαρισα τον κοφτη, τα ξυλα κοπης κ το μιξερ κ μπηκαν στην θεση τους, καθαρισα παγκους εστιες. Ενδιαμεσα αλλαξα 2 φορες την μικρη κ την επλυνα. Καναμε τα βραδυνα μας,την ταισα, την εβαλα για υπνο, συμμαζεψα σαλονι κ την επεσα. (εφαγα κ λαζανια, ενα κομματακι μικρο). Σας φιλω, καλο βραδυ!

Ειρηνη καλα αποτελεσματα

κοριτσια γει σας σας διαβασα αλλα δεν θτμαμε και πολα
:rolleyes:
χαθηκα λογο δουλειας κανω και πολα στο σπιτι εχω και το project κρεβατι απο παλετες για το γιο
:rolleyes:

Να 'μαι παλι!

Επιτελους κατεβασα τα χειμωνιατικα και τα τακτοποιησα!!!Φετος για πρωτη χρονια ακολουθησα καινουργια τακτικη,να δω αν θα με βολεψει.Τα καλοκαιρινα τα αφησα στην θεση τους,εχω τρεις δυφυλλες ντουλαπες,στην μια εχω τα καλοκαιρινα κρεμασμενα,στην αλλη τα χειμωνιατικα διπλωμενα και στην αλλη εχω ολα τα μακρυα κρεμαστα μπουφαν-παλτο-φορεματα κτλ. Αν πιασει αυτο θα γλυτωσω το ανεβασμα κατεβασμα!!!!

Για αυριο μου εμειναν κατι λεπτομερειες και ετοιμες οι ντουλαπιτσες μου!!!

Και τις ενιωθα μεγαλο βαρος....

Υ.Σ. εχω πολυ σιδερο:mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...