Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ειρηνη

ευχομαι ναναι καλες οι εξετασεις...τι να πω??? να ποναει το παιδι σου κ να μην μπορεις να κανεις κατι.....

χαρα

εκανες την καλυτερη δουλεια που εβαλες γυναικα!! δεν ξερω ποσο της δινεις βεβαια αλλά........ σιγουρα χρειαζεσαι βοηθεια!!! πιστευω ομως οτι ο μεγαλος σου θα ηταν πιο εποικοδομητικο να παει παιδικο κι οχι να μενει σπιτι,,,ο δικος μου εχει πολυ διαφορα μεσα σε ενα μηνα!!!!!!

χαρουλα π

με εναν κ μοναδικο τροπο κοβεται το καπνισμα!!!

με το φαγητο!!!!!!!!

περαστικα σε ολους μας!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια...

Χαθηκα αλλα απο τα ξημερωματα της Κυριακης ειχα τη μικρη με 39 πυρετο εως και εχτες το βραδυ...:-(:-(:-( Καθε 6-7 ωρες τελειωνε η δραση του αντιπυρετικου και ξανανεβαινε............. πολλη κουραση ξενυχτια αγχος και αγωνια.... Απο χτες βραδυ ειναι επιτελους με δεκατα που πανε και ερχονται.... Καταφερα σημερα και πηγαμε ωρυλα ειδε στο ενα αυτακι υγρο και απρα στις αμυγδαλες αλλα μαλλον δεν θα παρουμε αντιβιωση αφου μετα τις 3 αυτες τραγικες μεερες υποχωρησε μονος του ο πυρετος... Φυσικα την κραταω σπιτι να συνελθει κι να ανακαμψει πληρως για παιδικο ουτε συζητηση....... Παντως ολο ιωσεις κυκλοφορουν τωρα..... Βεβαι ειμαστε σε επιφυλακη γιατι αν ξανανεβασει πυρετο πρεπει να παμε αμεσα παιδιατρο για αντιβιωση...........Ελπιζω πως οχι....

Εχετε γραψει ενα σωρο παω να διαβασω....

Ειδα ανοιξε και το χριστουγεννιατικο αλλα παρολο που το λατρευω αδυνατω να γραψω για την ωρα ....ειμαι κομματια.........

Ελα ρε γμτ.. αυτό σου έλειπε τώρα!!! :-(

Περαστικά σου βρε ματάκια μου....

γεια σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

πως ειστε??????

λατρευω το Χριστουγεννιατικο κλιμα που φερατε!!!

Σημερα συννεφια απο το πρωι κ μετα τρελλη βροχη...

Οντως, μας παρασέρνει... :D

Και δυστυχως αυτες τις μερες με απογοητευσε ο παιδιατρος μας...και δεν εχω χειροτερο....ελεος δλδ ... για αρρωστο παιδι προκειται ....

Μολις γινουμε καλα θα το σκεφτω αν θα συνεχισω στον ιδιο....:(:confused:

Πράγματι! Και γω είμαι πολύ "αυστηρή" σε αυτό, Ευάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Eυα μου περαστικά στη μικρούλα σου, γρήγορα καλά κ πάλι...Δήμητρα και στο δικό σου κορίτσι γρήγορα χωρίς πονόκοιλους κλπ....και αφου η γιαγιά γουστάρει να ψωνίζει για τα εγγόνια - το καταλαβαίνω και μένα η μαμά μου χαίρεται πολύ να τους ψωνίζει συνέχεια;) - ας το κάνει η γυναίκα, καλό είναι!!

Βάσια μπράβο για το τσιγάρο!Ειρήνη ολα καλά να πάνε με το παλικαράκι σου

Εγω να δω πότε θα ξαναείμαι ευτυχισμένη:rolleyes::rolleyes: - με εχει ρίξει πολύ το θεμα δουλειά...- κάνω υπομονή αλλά δεν είμαι όπως ήμουν και δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά...:-(

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Eυα μου περαστικά στη μικρούλα σου, γρήγορα καλά κ πάλι...Δήμητρα και στο δικό σου κορίτσι γρήγορα χωρίς πονόκοιλους κλπ....και αφου η γιαγιά γουστάρει να ψωνίζει για τα εγγόνια - το καταλαβαίνω και μένα η μαμά μου χαίρεται πολύ να τους ψωνίζει συνέχεια;) - ας το κάνει η γυναίκα, καλό είναι!!

Βάσια μπράβο για το τσιγάρο!Ειρήνη ολα καλά να πάνε με το παλικαράκι σου

Εγω να δω πότε θα ξαναείμαι ευτυχισμένη:rolleyes::rolleyes: - με εχει ρίξει πολύ το θεμα δουλειά...- κάνω υπομονή αλλά δεν είμαι όπως ήμουν και δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά...:-(

Τότε μήπως να.... αλλάξεις πάλι βρε Ερσάκι μου?

Το σημαντικότερο από όλα είναι ΕΣΥ να είσαι καλά, κορίτσι μου.

777885dugw57gt25.gif

Εδώ κι εγώ! Μου έχει φτιάξει τη διάθεση ο καιρός σήμερα! Κάποια στιγμή στη δουλειά είχαμε διακοπή ρεύματος κι έξω έβρεχε κι είχε τρελή σκοτεινιά. Δουλειά, βέβαια, δεν βλέπαμε να κάνουμε αλλά ήταν τόσο όμορφα! :D

Δώσε το site γιατί ο κακός εαυτός μου έχει ξυπνήσει και δεν θέλω :-(

Μόλις ξυπνήσει θα τον ρωτήσω. Στρώνει επιδερμίδα :rolleyes:.

Διάβασα, όμως, ότι μια χαρά τα πήγες σήμερα :D;)!

Πάντως, όλα αυτά που ανέφερες ότι νιώθεις ήδη σαν αλλαγές, μου τα διάβαζε, τα θυμάμαι.

Στα δικά μου τώρα...

Έβαψα το παιδικό σε φυστικί και δε μου άρεσε καθόλου :-(:mad:

Σκέφτομαι να το ξαναβάψω και μάλλον σε αποχρώσεις ροζ ή φούξια, κλασσικά. Πέραν του κόπου μου, είχα αγοράσει και για τις ντουλάπες το ίδιο χρωμα και τώρα θα μου μείνει. :mad: Ευτυχως δεν είχα ζωγραφίσει το σχέδιο του δέντρου στον τοίχο. Αρα ακόμα μια εβδομάδα καθυστέρηση σίγουρα.

Εντωμεταξύ το Σάββατο γεννεθλιάζει ο σύζυξ και θα τα γιορτάσουμε μαζί με της μεγάλης που ήταν άρρωστη και το αναβάλλαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αρα μάλλον θα φτιάξω κατιτις και θα κανω και μινι γενική, αν και δεν έχω καθόλου όρεξη και κουράγιο.

Το φυστικί εμένα δεν μου αρέσει σαν χρώμα αλλά και όπου το έχω δει σε τοίχο, μου κάνει πολύ νοσοκομείο, που λέει κι η Χρύσα.

Γιατί, παιδί μου, να κάνεις γενική, έστω και μίνι; Δεν είστε για να φεύγετε από εκείνο το σπίτι; Κάνε εκεί ένα καθάρισμα κι άστο να πάει στο καλό!

Εγώ κάνω το εξής πια, θέλω να βάζω πλυντήριο για τη μικρή μια φορά τη βδομάδα {έχω χωρίσει τα πλυντήρια μου πχ μόνο σεντόνια, μόνο πετσέτες μπάνιου, μόνο πετσέτες κουζίνας, μόνο μαύρα, μόνο άσπρα μόνο χρωματιστά κτλ} , εκτός απροόπτου :rolleyes: γιατί όταν γυρνάει σπίτι γυρνάει με "παράσημα" κ δεν φοριέται τίποτα δεύτερη μέρα χε χε ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη κ έτσι όταν ψωνίζω ρούχα έχω κάνει πλάνο πως χρειάζομαι για τα καθημερινά της στο σχολείο τα εξής

• 8-10 μπλουζάκια για όλη τη βδομάδα
  • 3 παντελόνια {είτε κοτλέ είτε τζην κτλ}
  • 4 κολάν{δυο χοντρά δυο κανονικά}
  • 4 φορέματα/μπλουζοφορέματα
  • 2 φούστες
  • 2 ζακέτες {συνήθως μια φουτερ με κουκούλα κ μια μάλλινη, δεν φοράμε πουλόβερ}
  • 1 σετ φόρμας {δεν φοράμε φόρμες , έχω λόξα εγώ, θα τις ξεκινήσουμε του χρόνου στο δημοτικό 4φορές τη βδομάδα άλλωστε}
  • 2 μπουφαν {ένα μέτριο κ ένα χοντρό}
  • 1 τζην μπουφανάκι
  • 4 καλσόν χοντρά
  • 8-10 τιραντάκια εσωρουχάκια
  • 10-12 βρακάκια
  • 10 ζευγάρια κάλτσες
  • 2 σετ πιτζαμάκια

Αυτά είναι τα καθημερινά της τα έχω στην αριστερή πλευρά της ντουλάπας κ από αυτά διαλέγει, καλά εννοείτε πως πληθαίνουν με τα δώρα που έρχονται αλλά προσπαθώ να παίρνω για μεγαλύτερα ή για συνολάκια ποιο καλά για πάρτι κτλ. Τα υπόλοιπα τα βάζω στην δεξιά πλευρά της ντουλάπας είναι τα ρουχα για βόλτες για πάρτι κτλ. Και το βράδυ της λέω διάλεξε τι θες για αύριο ξέρει πια από που να διαλέξει κ πια δεν την διορθώνω αν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους....ναι ναι την αφήνω να πάει σαν "κλόουν" χαχαχα απλά της λέω τη γνώμη μου αν με ακούσει καλώς αλλιώς δική της επιλογή ;)

Έχουμε πάνω κάτω τα "ίδια" ρούχα και λειτουργούμε και το θέμα πλυντήριο με τον ίδιο τρόπο περίπου. Στο τέλος της βδομάδας μπαίνει 1 της μικρής (πέρα από τα παράσημα, έχω κι εγώ το σύστημα της Ειρήνης, αλλαξιά που φορέθηκε στο σχολείο πάει απευθείας άπλυτα), 1 μαύρα και βδομάδα παρά βδομάδα 1 χρωματιστά. Επίσης, εναλλάξ μια βδομάδα σεντόνια μία πετσέτες.

Εμένα, αν την άφηνα να διαλέξει, θα εξαντλούσε τις επιλογές φορέματα, φούστες και μετά θα τα 'παιρνε απ' τα άπλυτα :rolleyes::eek:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Τότε μήπως να.... αλλάξεις πάλι βρε Ερσάκι μου?

Το σημαντικότερο από όλα είναι ΕΣΥ να είσαι καλά, κορίτσι μου.

ασε Ειρήνη μου...γίνεται "πόλεμος" μέσα μου...και δεν εχω χειρότερο....να δω τι θα επικρατήσει....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κορίτσια και γω της βάζω της μικρής άλλα ρούχα κάθε μέρα στον παιδικό και τα φορεμένα πάνε μόλις γυρίσει στα άπλυτα...βέβαια υπάρχει ετσι μεγάλος όγκος άπλυτων αλλά μπας κ γλιτώσουμε κανα μικρόβιο...κατα τ άλλα πλυντήριο βάζω κάθε μέρα και των παιδιών βγαίνουν 2 με 3 την εβδομάδα. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω ετσι αλλά μου βγαίνουν πολλά πλυντήρια

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μετά δουλίτσα. Επέστρεψα σπίτι, μου έκανε καφεδάκι ο άντρας μου και έβαλα φακές που γίνονται γρήγορα και μπορεί να τις φάει και το φιογκάκι. Με το που έβαλα τις φακές ξεκίνησα να φτιάχνω την ντουλάπα μου. Δεν τελείωσα, θέλω το χρόνο μου αλλά προχώρησα αρκετά με την αλλαγή των ρούχων.

Προχωρώ και παράλληλα κάνω νέο μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ηδη έβγαλα 2 τσάντες {μία για μία φίλη μου που τα δίνω και σε 'κείνη και στην κόρη της αλλά και άλλη μία για ακόμα 2-3 κοπέλες και θα τα ξεκαθαρίσω αφού τελειώσω} και έχω ακόμα μπόλικα για δόσιμο.

Φέτος το χειμώνα θέλω στην ντουλάπα μου να υπάρχουν ρούχα που μου κάνουν και που τα θέλω και μόνο! Τιποτα αλλο. Θα σας γράψω όμως ξεχωριστό μηνυμα γι αυτά...

Εφτιαξα όμως υπέροχα τις ζώνες μας και το συρτάρι με τις πιτζάμες/ρούχα-για-μέσα-στο-σπίτι μας.

Ειρήνη μου, ας έχετε αύριο τα καλύτερα αποτελέσματα για το παιδί και να κλείσει όλο αυτό το θέμα οριστικά πια!

Τέλος, σήμερα θα ολοκληρώσω κι εγώ τη ντουλάπα μου. Δεν είναι κατάσταση αυτή . Μισή μισή είναι :rolleyes:. Τα ' γραψες τόσο ωραία που μόλις ξυπνήσει η μικρή θα βάλω μουσική (μη σου πω τον Ρούντολφ, να σε νιώθω εκεί κοντά και να ξεφορτώνομαι :tongue:), θα την αφήσω να χοροπηδάει πάνω στο κρεββάτι μου κι εγώ θα φτιάχνω. Θα περάσουμε τέλεια :lol:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εύα και Δήμητρα, περαστικά στις κόρες!

Και δυστυχως αυτες τις μερες με απογοητευσε ο παιδιατρος μας...και δεν εχω χειροτερο....ελεος δλδ ... για αρρωστο παιδι προκειται ....

Σε καταλαβαίνω... Άλλαξα κι εγώ παιδίατρο πέρυσι το καλοκαίρι και δεν μου άρεσε καθόλου που έφτασα να νιώσω ότι πρέπει να το κάνω :-(.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

ασε Ειρήνη μου...γίνεται "πόλεμος" μέσα μου...και δεν εχω χειρότερο....να δω τι θα επικρατήσει....

Εσύ ξέρεις τα "μέσα" σου. Και όταν τα μέσα σου είναι τόσο στεναχωρημένα νομίζω ξέρεις την απάντηση.

Εσύ κοίτα να είσαι ευτυχισμένο.

κορίτσια και γω της βάζω της μικρής άλλα ρούχα κάθε μέρα στον παιδικό και τα φορεμένα πάνε μόλις γυρίσει στα άπλυτα...βέβαια υπάρχει ετσι μεγάλος όγκος άπλυτων αλλά μπας κ γλιτώσουμε κανα μικρόβιο...κατα τ άλλα πλυντήριο βάζω κάθε μέρα και των παιδιών βγαίνουν 2 με 3 την εβδομάδα. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω ετσι αλλά μου βγαίνουν πολλά πλυντήρια

Και μένα.... πολλά πλυντήρια...

Ειρήνη μου, ας έχετε αύριο τα καλύτερα αποτελέσματα για το παιδί και να κλείσει όλο αυτό το θέμα οριστικά πια!

Τέλος, σήμερα θα ολοκληρώσω κι εγώ τη ντουλάπα μου. Δεν είναι κατάσταση αυτή . Μισή μισή είναι :rolleyes:. Τα ' γραψες τόσο ωραία που μόλις ξυπνήσει η μικρή θα βάλω μουσική (μη σου πω τον Ρούντολφ, να σε νιώθω εκεί κοντά και να ξεφορτώνομαι :tongue:), θα την αφήσω να χοροπηδάει πάνω στο κρεββάτι μου κι εγώ θα φτιάχνω. Θα περάσουμε τέλεια :lol:.

Εχουμε "δρόμο" ακόμα δυστυχώς.. :( Σ' ευχαριστώ πολύ.

χαχαχαχαχα!!!

Βάλε της κι αυτό: :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μακροχρόνιες, ας πούμε, άδειες άνευ αποδοχών, δεν πάιζουν στο δημόσιο;

Ρωτάω γιατί σ' εμάς (ΝΠΙΔ, όπερ σημαίνει δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο που να ζημιώνεται οικονομικά, ώστε να έχει αντιρρήσεις) αυτά γίνονται.

Αν, υπάρχει αυτή δυνατότητα δεν σας "παίρνει" να ζοριστείτε για 1-2 χρόνια και μετά που θα είναι και τα παιδιά λίγο μεγαλύτερα... δεν ξέρω. Βλακείες λέω; :confused:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μακροχρόνιες, ας πούμε, άδειες άνευ αποδοχών, δεν πάιζουν στο δημόσιο;

Ρωτάω γιατί σ' εμάς (ΝΠΙΔ, όπερ σημαίνει δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο που να ζημιώνεται οικονομικά, ώστε να έχει αντιρρήσεις) αυτά γίνονται.

Αν, υπάρχει αυτή δυνατότητα δεν σας "παίρνει" να ζοριστείτε για 1-2 χρόνια και μετά που θα είναι και τα παιδιά λίγο μεγαλύτερα... δεν ξέρω. Βλακείες λέω; :confused:

καθόλου βλακείες δεν λες....τη σκέφτομαι κάθε μέρα την ανευ αποδοχών - μια χαρά επιτρέπονται - και τα υπολογίζω συνέχεια τα οικονομικά...δυστυχώς δεν μου βγαίνουν:-(....αν φτάσω όμως στο σημείο που δεν αντέχω άλλο θα την προτιμήσω την ανευ από το να αρρωστήσω Κική μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

http://s1339.photobucket.com/user/yota76/library/#/user/yota76/library/?sort=2&page=1&_suid=138193507544004029456237369795

κοριτσια μπειτε εδω γιατι ειναι αρκετες, μην πιανω ολη την σελιδα:)

ειρηνη αυτη με τα μαξιλαρια κ την κουπα ειναι για σενα!!!

αμελιε, εβγαλα κ ενα μαγαζι που ειχε το ονομα σου κ σε θυμηθηκα!

παω να σας διαβασω!

κοριτσάκια αρετή, χρύσα, christine, vasiliki, irene, mamakonstantinou, ηλιαχτίδα, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας.

αρετή τι δουλειά κάνεις εσύ; πως ανταποκρίνεσαι σε όλα;

cristine φαντάζομαι ότι η πεθερά μου δεν θα χει πρόβλημα να φτιάχνει ένα πιάτο παραπάνω, απλά μου αρέσει να μαγειρεύω κ γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να φορτώνομαι. ξέρω εγώ έτσι λέω - το μυαλό μου

ηλιαχτίδα τι μάθημα κάνεις; ποτήρια βιτρίνας; ωχ τι μισώ αυτή τη δουλειά

μαμάκωνσταντίνου μεγιά τη σκούπα.

καλαμαράκι με εκπλήσεις που εσύ δεν έχεις υπερπαραγωγή φαγητού. πως έτσι; δεν έχεις διάθεση; μου αρέσει το πρόγραμμα πλυσιμάτων. το κάνει κ η πεθερά μου αυτό. λες να το ακολουθήσω; αλλά μωρέ πόσο καιρό περιμένεις να γεμίσει ένα πλυντήριο σεντονιών; ένα πλυντήριο με πετσέτες, πόσο ένα πλυντήριο με εσώρουχα; θα μείνω χωρίς βρακιά;

αχαχαχαχαχαχα!!! θα με πεθανεις!!!!:lol::lol::lol:

Γειά σας!!!!

Μας έφεραν το ρεύμα νωρίτερα χιχιχι!!!

• Ξυπνήσαμε το πρωί έφυγαν άντρας και κορίτσια
  • Πήρα αμάξι πήγα σούπερ
  • Γύρισα και έφτιαξα ζύμη για λουκανικοπιτάκια
  • Έφτιαξα κρεβάτια
  • Μάζεψα απλωμένα γιατί άρχισε να βρέχει
  • Έφτιαξα στο ταψί λουκανικοπιτάκια
  • Τακτοποίησα πράγματα σούπερ
  • Έκανα κάτι σημαντικά τηλέφωνα που είχα
  • Έφτιαξα τα ρούχα των παιδιών και
  • ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ!!!!

Μέσα σε δύο μέρες νιώθω το δέρμα μου αλλιώς, την γεύση πιο έντονη, ανέβηκα τις σκάλες με τα ψώνια και δεν λαχάνιασα, και νιώθω να έχω πιο πολύ δύναμη!!! Επίσης νιώθω και περήφανη που το νικάω!!!

Christine το swap πήγε πολύ καλά....είχε αρκετό κόσμο μέχρι τις 3 το μεσημέρι...μετά έσπασε η κίνηση!

μπραβο βασια μου ευγε!!! (εμενα παλι στις αρχες με επιανε καταθληψη κ νυστα!)

Καλησπέρα αγαπημένες μου...

Σας φιλώ όλες

ειρηνη μου καλα αποτελεσματα στο φιογκακι!

η γιατρος ενιωσε οπως εσυ οταν μια πελατισσα σου, σου εκανε δωρο μια κολωνια. χαρηκε πολυ που κατα καποιο τροπο εκτιμηθηκε η δουλεια της κ το ενδιαφερον που εδειξε για το παιδι!!!!

Γιωτακι γιατι σε ξενυχταει η μικρη?Τι εχει?

Η αυπνια δεν παλευεται....

Χαρα μπραβο για την κοπελα!Αλλα συμφωνω με τα κοριτσια,να εχεις τις αισθησεις σου τεντωμενες...

Βασια μπραβο για το καπνισμα!!!

Βικυ υπομονη!!!Καθε αρχη και δυσκολη!!Πολυ βασικο που δεν εχεις μαγειρεμα αυτες τις πρωτες μερες!Οσο για το πρωινο σε καταλαβαινω απολυτα!!!Εγω μια μερα πηγα για δοκιμαστικο και στεναχωριομουν τοσο πολυ που θα ξυπναγε μονος του ο μικρος...

σημερα τιποτα δεν ειχε, χασκογελαγε!!! τις 2 προηγουμενες εβδ την 1 ηταν αρρωστη κ την αλλη εβγαζε εναν τραπεζιτη! (στην αραχωβα η αριστοκρατισσα μια χαρα κοιμοταν!!!

Καλησπερα κοριτσακια...

Χαθηκα αλλα απο τα ξημερωματα της Κυριακης ειχα τη μικρη με 39 πυρετο εως και εχτες το βραδυ...:-(:-(:-( Καθε 6-7 ωρες τελειωνε η δραση του αντιπυρετικου και ξανανεβαινε............. πολλη κουραση ξενυχτια αγχος και αγωνια.... Απο χτες βραδυ ειναι επιτελους με δεκατα που πανε και ερχονται.... Καταφερα σημερα και πηγαμε ωρυλα ειδε στο ενα αυτακι υγρο και απρα στις αμυγδαλες αλλα μαλλον δεν θα παρουμε αντιβιωση αφου μετα τις 3 αυτες τραγικες μεερες υποχωρησε μονος του ο πυρετος... Φυσικα την κραταω σπιτι να συνελθει κι να ανακαμψει πληρως για παιδικο ουτε συζητηση....... Παντως ολο ιωσεις κυκλοφορουν τωρα..... Βεβαι ειμαστε σε επιφυλακη γιατι αν ξανανεβασει πυρετο πρεπει να παμε αμεσα παιδιατρο για αντιβιωση...........Ελπιζω πως οχι....

Εχετε γραψει ενα σωρο παω να διαβασω....

Ειδα ανοιξε και το χριστουγεννιατικο αλλα παρολο που το λατρευω αδυνατω να γραψω για την ωρα ....ειμαι κομματια.........

γεια σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

πως ειστε??????

:?:η κορη μου ξαναεκανε δεκατα πυρετο κ της πονουσε κ κοιλια!

Δεν αντεξα κ πηρα την γιατρο μας! Της ειπα κ για το νοσοκομειο κ απορησε για το πως την αφησαν να φυγει χωρις εξετασεις....Ετρεχα μεσα στην βροχη στις 1+ ναπαμε να την δει..

Μου εδωσε εξετασεις αιματος κ ειπε οτι ενω την βρηκε καλα, ειναι ανησυχητικο που εχει πυρετο 8μερες κ πονοκοιλο..

Το απογευμα παμε για αποτελεσματα.....Ελπιζω να μην ειναι τιποτα :-(

περαστηκα στα κοριτσια σας!!!

το χειροτερο μου!!! αν δεν της εχεις τυφλη εμπιστοσυνη αστα να πανε!

σε ενοχλει το οτι δεν εισαι στο σχολειο που ησουν η οτι φευγεις απο το σπιτι???

αν ειναι για το σχολειο στην αριδαια, πηγαινε αν σου ειναι τοσο δυσκολο να προσαρμοστεις με τα μικρα. τωρα αν ειναι για την δουλεια γενικως, δες αν σας βγαινει να παρεις την ανευ! το σημαντικο ειναι να εισαι εσυ καλα γιατι αυτο το καταλαβαινουν τα παδιακια μας

βικ ολο θελω να σου γραψω κ ολο το ξεχναω!!! γιατι δεν σου αρεσε το φυστικι? για δες την προοπτικη να κανεις διχρωμια φυστικι-ροζ. εγω εχω φυστικι στο παιδικο. για την γενικη που λες πλακα κανεις??? κανε οσα βλεπει η πεθερα μιας κ φευγετε!!!!

αρετη μου εγιναν σουπερ τα λαζανια!!!! κοριτσια καντε το!!! θα σας βαλω αργοτερα φωτο!!!

παω να ξεκινησω καμια δουλεια, με την κουζινα θα ασχοληθω κ μετα βλεπουμε

Πάλι στη δουλειά... δύσκολη μέρα η σημερινή! Υπέγραψα όμως για το καινούριο σπίτι, ανυπομονώ να μπω να τελειώνω με τις κούτες!

Γιωτάκι σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες! Τέλειες όλες... άντε, με το καλό η επόμενη απόδραση :D

Βικτώρια, μητρόχορτο / μητροβότανο το λένε. Μου το έστειλε μία φίλη και θα σου πω σε τέσσερις μήνες αν λειτουργεί! Είναι ξερικό φυτό, έχω κρατήσει σποράκια να βάλουμε κι εμείς. Με μια αναζήτηση βρήκα ότι είναι το γνωστό σερνικοβότανο! (ή αλλιώς σαλέπι)

Ειρηνάκι, καλά αποτελέσματα! Πολύ όμορφη η χειρονομία με τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες, πώς να μην το εκτιμήσει! Τους έφτιαξες τη μέρα, είμαι σίγουρη!

Βάσια, μπράβο για το τσιγάρο! Θέλω κι εγώ να το κόψω αλλά δυσκολεύομαι... Ο καλός μου λέει να το έχω κόψει ένα χρόνο για να αρχίσουμε να προσπαθούμε για παιδάκι. Πρέπει να το πάρω απόφαση!

Φιλιά στις υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...