Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας!!!!

Μας έφεραν το ρεύμα νωρίτερα χιχιχι!!!

• Ξυπνήσαμε το πρωί έφυγαν άντρας και κορίτσια
  • Πήρα αμάξι πήγα σούπερ
  • Γύρισα και έφτιαξα ζύμη για λουκανικοπιτάκια
  • Έφτιαξα κρεβάτια
  • Μάζεψα απλωμένα γιατί άρχισε να βρέχει
  • Έφτιαξα στο ταψί λουκανικοπιτάκια
  • Τακτοποίησα πράγματα σούπερ
  • Έκανα κάτι σημαντικά τηλέφωνα που είχα
  • Έφτιαξα τα ρούχα των παιδιών και
  • ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ!!!!

Μέσα σε δύο μέρες νιώθω το δέρμα μου αλλιώς, την γεύση πιο έντονη, ανέβηκα τις σκάλες με τα ψώνια και δεν λαχάνιασα, και νιώθω να έχω πιο πολύ δύναμη!!! Επίσης νιώθω και περήφανη που το νικάω!!!

Christine το swap πήγε πολύ καλά....είχε αρκετό κόσμο μέχρι τις 3 το μεσημέρι...μετά έσπασε η κίνηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας!!!!

• Πήρα αμάξι πήγα σούπερ
  • Έφτιαξα κρεβάτια
  • ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ!!!!

Μέσα σε δύο μέρες νιώθω το δέρμα μου αλλιώς, την γεύση πιο έντονη, ανέβηκα τις σκάλες με τα ψώνια και δεν λαχάνιασα, και νιώθω να έχω πιο πολύ δύναμη!!! Επίσης νιώθω και περήφανη που το νικάω!!!

Christine το swap πήγε πολύ καλά....είχε αρκετό κόσμο μέχρι τις 3 το μεσημέρι...μετά έσπασε η κίνηση!

Και γω είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα!

ΜΠΡΑΒΟ!

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο Βασια!!!!Με θεληση όλα γινονται.Και εγω καπνιζα πριν αρκετα χρονια ,εκει γυρω στα 20 αλλα το εκοψα πριν παντρευτω.Τωρα ούτε να το μυρισω δεν αντεχω.

Ειρηνη ,αντε να βγουν τα αποτελέσματα να φυγει και αυτο το αγχος.

Αρετη και εδω ο καιρος ειναι πολύ συννεφιασμενος,μακάρι να βρεξει το εχουμε ανάγκη.

Καλαμαράκι,πλήρως οργανωμένη και στα ρούχα!Και εμεις εχουμε πήξει στη φόρμα και φετος ,4 φορες γυμναστικη.

Μαργιο,υπάρχει χρωματολόγιο αξιοπιστο και της βιβεχρωμ και της bengamin moore,νομιζω θα υυπάρχει και σε αλλες εταιριες.Το βιβεχρωμ το εχω δοκιμασει ,ειναι αξιοπιστο.

Εχω ετοιμασει τραπέζι και θα πάμε να φαμε.Εχω και τις δυο ανηψιες εδω και περνάνε τρελα με τον δικό μου.Θα τις παραδωσω το απόγευμα ,πριν το καρατε.

Πήγα φουρνο και μινι μάρκετ,

εφτιαξα ενα κεικ(ζηλεψα,Ειρηνη!),

μαγειρεψα γεμιστα,

σκούπισα,

επλυνα τα μπάνια,

σκουπισα τη βεραντα ,

ξεσκόνισα σαλονι και τραπεζαρία

,και εννοειται αερισα ,εφτιαξα κρεβάτια,επλυνα νεροχυτη ,αδειασα πλυντηρια...μενει να σφουγγαρισω μετα το φαγητο ,να κανω μπάνιο και μετα θα πάμε καρατε.

Μεχρι να τελειωσω το ποστ,ξεκίνησε βροχη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι παλι!!!Απο το πρωι εκανα ελαχιστα πραγματα:

εφτιαξα φακες

εφτιαξα παστα φλωρα

καναμε κατασκευη με το μικρο

εκανα ενα πολυ καλο ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα του μικρου

τσακωθηκα με τον γιοκα μου

Στο σπιτι γινεται ενας χαμος........

Πολύ μου αρεσε.

24a8da23fb7bf410104a6eef86670cc5.jpg

Ειδικα για εσενα Βουλα ,που αγορασες και κολοκυθες.Εμενα μαλλον κολοκυθοπιττα θα γινουν ,καθ'ότι μεγάλες

Υπεροχο!!!!Γενικα μ'αρεσουν παααααρα πολυ οι κολοκυθες και για στολισμο και για φαγητο;)Αυτες που αγορασα ειναι πολυ-πολυ μικρες,θα τις βαλω σε ενα ξυλινο δισκο μαζι με κερια και ροδια κουκουναρες και οτι αλλο μου ερθει στο μυαλο,την αλλη εβδομαδα που θα στρωσω για να αλλαξει εικονα το σπιτι(θα σας βαλω φωτο),τωρα θελω να αγορασω και μια μεγαλη στρογγυλη για πανω στον παγκο της κουζινας διπλα απο τα χρυσανθεμα που εχω!

Ειρηνακη ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις του μικρου!Μπραβο σου που εκανες αυτη την γλυκια χειρονομια με τα δωρακια,προσφερες χαρα σε αυτους τους ανθρωπους και σιγουρα τους εδωσες κεφι για να δωθουν ακομα περισσοτερο στην δουλεια τους!

Γιωτακι γιατι σε ξενυχταει η μικρη?Τι εχει?

Η αυπνια δεν παλευεται....

Χαρα μπραβο για την κοπελα!Αλλα συμφωνω με τα κοριτσια,να εχεις τις αισθησεις σου τεντωμενες...

Βασια μπραβο για το καπνισμα!!!

Βικυ υπομονη!!!Καθε αρχη και δυσκολη!!Πολυ βασικο που δεν εχεις μαγειρεμα αυτες τις πρωτες μερες!Οσο για το πρωινο σε καταλαβαινω απολυτα!!!Εγω μια μερα πηγα για δοκιμαστικο και στεναχωριομουν τοσο πολυ που θα ξυπναγε μονος του ο μικρος...

καλαμαράκι με εκπλήσεις που εσύ δεν έχεις υπερπαραγωγή φαγητού. πως έτσι; δεν έχεις διάθεση; μου αρέσει το πρόγραμμα πλυσιμάτων. το κάνει κ η πεθερά μου αυτό. λες να το ακολουθήσω; αλλά μωρέ πόσο καιρό περιμένεις να γεμίσει ένα πλυντήριο σεντονιών; ένα πλυντήριο με πετσέτες, πόσο ένα πλυντήριο με εσώρουχα; θα μείνω χωρίς βρακιά;

Δεν σε κατάλαβα...τι εννοείς με το υπερπαραγωγή φαγητού? Μάλλον κάτι έχασα.

Όσο για το πλυντήριο τι να σου πω :rolleyes: είναι πάρα πολύ απλό να το κάνεις αρκεί να σε βολεύει. Αρνούμαι προσωπικά να βάζω πλυντήριο κάθε μέρα....με την καμία όμως.

Εχω 5κιλο πλυντήριο

Με δυο σετ σεντόνια ενηλίκων γεμίζει αλλιώς αν βάλω κ άλλα θα γίνουν πατσαβούρια στο στίψιμο. Αρα τα πλένω κάθε δυο βδομάδες, αφού αλλάζω μια φορά τη βδομάδα κ δεν έχω μόνο δυο σετ και μπορώ να βγάλω κ εναμιση μήνα διχως να πλύνω που λέει ο λόγος.

Όσον αφορά τις πετσέτες μπάνιου....πάλι δυο ενηλίκων μεγάλες, δυο χεριών κ μια των μαλλιών μου γέμισε ο κάδος, να ένα πλυντήριο

Δεν κάνω πλυντήριο μόνο εσωρούχων....κάπου μπερδεύτηκες , δεν έγραψα αυτό πουθενά στο πόστ μου ;)

Κάνω ένα μαύρο, ένα λευκό κ ένα χρωματιστό συνήθως

Στο μαύρο συνήθως είναι τα δικά μου τα περισσότερα μαζί με τα βρακιά μου {οχι δεν ξεμένω γιατί δεν έχω λευκά βρακιά τα σιχαίνομαι χαχαχαχα}

Τα χρωματιστά είναι συνήθως του συζύγου δεν φοράει μαύρα ποτέ.

Της μικρής τα χωρίζω σε χρωματιστά κ λευκά , στα λευκά της πετάω τσόντες κ τίποτα δικά μας λευκά κανένα τραπεζομάντιλο ή πετσέτα.

Και μετά μένει το πλυντήριο με τις πετσέτες κουζίνας, εκείνο το βάζω μια φορά τη βδομάδα όποτε μαζέψω αρκετές, οκ δεν έχω μόνο δυο τρεις πετσέτες αντέχω κ δυο βδομάδες δίχως να πλύνω.

Καλησπέρα αγαπημένες μου...

Ακρως φθινοπωρινή μέρα η σημερινή και φυσικά... χριστουγεννιάτικη! :mrgreen:

Και σήμερα είχα ένα πολύ-πολύ "τρεχάτο" πρωϊνό...

Σηκωθήκαμε, πήγε ο άντρας μου το μικρό σχολείο και εγώ ψευτο-μάζεψα. Μολις άνοιξαν τα μαγαζιά, πήγα στο galerie de beaute για δώρο της γιατρού. Της αγόρασα αυτή:

http://www.missfashionnews.com/wp-content/uploads/2012/08/Mont-Blanc-Legend-Pour-Femme.jpg

την κρέμα σώματος και ελπίζω να της αρέσει πολυ. Μύριζε υπέροχα.

Μετά φούρνο και πήρα βουτήματα και κουλουράκια για τις νοσοκόμες.

Εγραψα 2 ευχαριστήρια σημειώματα και φύγαμε για το νοσοκομείο. Πράγματι πήγαμε και είχε και εφημερία και η γιατρός μας ήταν εκεί! Της δώσαμε την κένωση του μικρού, μας κατα-ευχαριστησε για το δώρο {δεν το περίμενε και ένιωσα όμορφα που την "αιφνιδιάσαμε" με μία όμορφη κίνηση για να φτιάξει η μέρα της} ρώτησε πως πάει το παιδί και όταν της είπαμε πως έχει ενοχλήσεις καθημερινά μετά το φαγητό.. εννοείται δεν της άρεσε...:-(

Μας είπε πως αύριο θα μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της κένωσης, θα μιλήσει και με τον δ.ντή της παιδιατρικής {από τους γιατρούς που εξέταζαν το φιογκάκι}, μήπως χρειαστούν ακόμα μερικές εξετάσεις, εκτός από το αιματάκι σε 10 μέρες... τι να πω.. τι να πω βρε κορίτσια μου...? Ελπίζω να πάμε καλά γιατί με ανησυχεί που το παιδί πονάει καθημερινά και από την άλλη πόσο να κρατήσω αυτή την "ελαφριά" διατροφή και τι να το ταϊζω συνεχώς...? :?

Οι νοσοκόμες νομίζω πως ευχαριστήθηκαν πολύ γιατί μας έλεγαν συνέχεια "ευχαριστούμε που μας σκεφτηκατε" ενώ πραγματικά δεν κάναμε τίποτα. Εκείνες μας βοήθησαν στην πραγματική μας ανάγκη.

Αν σας πω, πως ακόμα και η διαδρομή προς το νοσοκομείο, ήταν αρκετή για να με "χαλάσει"... τέλοσπάντων.. αύριο θα μιλήσουμε με τη γιατρό για να δούμε τι κάνουμε... :-(. Οταν φεύγαμε μπήκαμε και στο εκκλησάκι του νοσοκομείου και άναψα 2 κεράκια για να μου τον εχουν καλά.. ενα στην Παναγία και ένα στον Αγ. Νικόλαο.

Μετά δουλίτσα. Επέστρεψα σπίτι, μου έκανε καφεδάκι ο άντρας μου και έβαλα φακές που γίνονται γρήγορα και μπορεί να τις φάει και το φιογκάκι. Με το που έβαλα τις φακές ξεκίνησα να φτιάχνω την ντουλάπα μου. Δεν τελείωσα, θέλω το χρόνο μου αλλά προχώρησα αρκετά με την αλλαγή των ρούχων.

Προχωρώ και παράλληλα κάνω νέο μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ηδη έβγαλα 2 τσάντες {μία για μία φίλη μου που τα δίνω και σε 'κείνη και στην κόρη της αλλά και άλλη μία για ακόμα 2-3 κοπέλες και θα τα ξεκαθαρίσω αφού τελειώσω} και έχω ακόμα μπόλικα για δόσιμο.

Φέτος το χειμώνα θέλω στην ντουλάπα μου να υπάρχουν ρούχα που μου κάνουν και που τα θέλω και μόνο! Τιποτα αλλο. Θα σας γράψω όμως ξεχωριστό μηνυμα γι αυτά...

Εφτιαξα όμως υπέροχα τις ζώνες μας και το συρτάρι με τις πιτζάμες/ρούχα-για-μέσα-στο-σπίτι μας.

Εφυγε μόλις ο αντρας μου να φέρει το μικρό. Εχει απίστευτο διάβασμα/γράψιμο για αύριο.. και αγγλικά το απόγευμα, τα οποία προνόησα και τα κάναμε χθες γιατί είχα δει το σημερινό πρόγραμμα... :rolleyes:

Πάω και στο χριστουγεννιάτικο, να χαλαρώσω λίγο και το μεσημεράκι θα είμαι κοντά σας

Σας φιλώ όλες

Όλα καλά με το φιογκάκι θα πάνε, θα το δεις!

Ένα φιλάκι που είσαι τόσο δοτική στους γύρω σου ;)

Γειά σας!!!!

• Πήρα αμάξι πήγα σούπερ
  • Έφτιαξα κρεβάτια
  • ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ!!!!

Μπράβο μπράβο σε ζηλεύω!!!

Καλαμαράκι,πλήρως οργανωμένη και στα ρούχα!Και εμεις εχουμε πήξει στη φόρμα και φετος ,4 φορες γυμναστικη.

Άσε άσε, ήδη το σκέφτομαι τι καλά θα γλιτώσουμε πολλά λεφτά με τις φόρμες για το σχολείο. Το βλέπω κ στο σχολείο μου το φθινόπωρο έρχονται με κολανάκι κ απαραιτήτως αθλητικό κ μετά ξεκινάνε τα κρύα κ οι φόρμες ;)

Οργάνωση γιατί κατέληξα να αγοράζω πολλά κ μένανε, είδα τις ανάγκες της μικρής που παρασημοφορείται 6 φορές τη βδομάδα κ αναλόγως ψωνίζω πια ;)

Υπεροχο!!!!Γενικα μ'αρεσουν παααααρα πολυ οι κολοκυθες και για στολισμο και για φαγητο;)Αυτες που αγορασα ειναι πολυ-πολυ μικρες,θα τις βαλω σε ενα ξυλινο δισκο μαζι με κερια και ροδια κουκουναρες και οτι αλλο μου ερθει στο μυαλο,την αλλη εβδομαδα που θα στρωσω για να αλλαξει εικονα το σπιτι(θα σας βαλω φωτο),τωρα θελω να αγορασω και μια μεγαλη στρογγυλη για πανω στον παγκο της κουζινας διπλα απο τα χρυσανθεμα που εχω!

αααα να μας βάλεις φώτο πολύ μου αρέσουν τα χρυσάνθεμα!!!

Διαφημίσεις

Ειρήνηηηη,

Με γεια το χαλάκι! Είναι υπέροχο! Είναι κόκκινο κόκκινο το χρώμα του ή πορτοκαλίζει;

Ναι ματάκια μου. Πορτοκαλίζει, εντελώς δηλαδή! :tongue:

Ελπίζω σήμερα να είχες μία καλύτερη μέρα!

βρε κικη μου το πιστευεις οτι μου συμβαινει κ εμενα αυτο??? εχει τυχει να λεω διαφορα περι σπιτιου σε φιλες μου πχ οτι εφτιαξα ντουλαπες η οτι κατεβασα κουρτινες κ με κοιτανε σαν εξωγηινο. μονο οι κορες της ειρηνης εχουμε το μικροβιο??????

Δεν μας καταλαβαίνουν, αγάπη μου! :lol:

Ειρήνη, μπράβο που πάει καλυτερα το φιογκάκι. Τα γεννέθλια του περάσανε ή κοντεύουν; το χασα μάλλον... Το αυγό του επιτρέπουν να το τρώει;

Έβαψα το παιδικό σε φυστικί και δε μου άρεσε καθόλου

Δυστυχώς δεν θα κάνουμε φέτος, Βικ μου... δεν έχουμε κέφια και έχουμε και ένα κρυφο-άγχος για το αν το παιδί θα είναι σε φάση για γεννεθλια.. προσέχουμε πολύ τη διατροφή του τώρα και σκέψου να του κάνουμε παρτυ και να μην μπορεί να φάει πατατάκια... τούρτα... :-( . Ετσι λοιπόν θα του κάνουμε μία "perfect day" με όσα εκείνος λατρεύει! Και έτσι θα γιορτάσουμε για φέτος.

Υ.Γ. Πω-πω κρίμα για το χρώμα.....κρίμα ο κόπος σου!

καλημέρα που είστε όλες;

εγώ πλέον έχω ξεκινήσει δουλειά κ τώρα σας γράφω από τον υπολογιστή του γραφείου.

η κατάσταση είναι η προβλεπόμενη κ όπως την περίμενα. θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες άλλη φορά.

μου λείπει αφάνταστα το σπίτι μου τα πρωινά καθώς κ τα μικράκια μου. κάθε πρωί που φεύγω 7 η ώρα πάω μέσα κ τα φιλάω κ τα χαιδεύω ήρεμα όμως μη τα ξυπνήσω. η μικρή ευτυχώς δεν είχε χθές πυρετό οπότε καταλήγουμε ότι ήταν από το εμβόλιο. τα δικά σας παιδάκια κάνουνε πυρετό από εμβόλιο;

γυρνάω λοιπόν σπίτι κατά τις 3,30 κ μέχρι να συμμαζευτούμε κ να φάμε πάω για λίγο ύπνο κατά τις 4,30. κ μετά σαν σίφουνας μέχρι το βράδυ ότι προλάβω. συνήθως ο περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στα παιδιά δηλαδή ετοιμασία κολατσιού, παιχνίδι, μπάνιο κλπ. ευτυχώς για πρώτη εβδομάδα είπαμε ότι θα μου δίνει ένα πιάτο φαγητό η πεθερά μου όταν πάω κ παίρνω τα παιδιά.

ουφ ουφ. δεν ξέρω ακόμα πως νιώθω αν ξεφεύγω λίγο ή όχι. ανάμεικτα συναισθήματα. όπως σας είπα προς το παρών μου λείπει το πρωινό στο σπιτάκι μου.

σήμερα εδώ βρέχει από το πρωί. άργησε να ξημερώσει.

Κουράγιο και υπομονή. Κάθε αρχή και δύσκολη και ισχύει αυτό.

Να σου πω πάντως, για κουράγιο θα στο πω, πως σχετικά σχολάς νωρίς. Οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ και στο χρόνο και στην ψυχολογία σου.

Σιγά-σιγά.. μίλα μας να ξεσπάς.

Καλημέρα κορίτσια, καλά βρε Ειρήνη μου, 1018 σελίδες??? Αυτο ΔΕΝ είναι easy living, τα άπαντα των Ελληνίδων μαμάδων είναι:tongue:!!

Χαλασε η σκούπα μου η ηλεκτρική, καμια βοήθεια??? Σίγουρα κάτι θα έχετε να προτείνετε....ε??;)

χαχαχαχαχα καλώς τη μου!!!

Εγω για τα δωρα με τους πολυ δικους μου ανθρωπους συνεννοουμαι και παιρνουμε πραγματα που δεν ειναι ρουχα.Εξαλλου τα παιδια εχουν τοσες πολλες αναγκες.Πχ τη χρονια που εκανα το παιδικο η μαμα μου τους πηρε τις καρεκλες των γραφειων μια χρονια η αδερφη μου μας πηρε την κουρτινα κ.ο.κ

Ακριβώς έτσι πρέπει να γίνεται και για το δικό μου μυαλουδάκι! Το ίδιο κάνουμε και μεις. Δηλαδή κάθε χρόνο, στο πάρτυ του παιδιου με ρωτούν τι χρειάζομαι και ανάλογα λέω. Κρίμα είναι να δίνονται τόσα χρήματα σε ρούχα. Τα παιδάκια μας έχουν τόσες ανάγκες... :)

Ειρήνη μιλάμε διάβαζα που άρχισε να πονάει πάλι το πιτσιρίκι και έτρεχα να διαβάσω παρακάτω να δω τι έγινε, να φύγει και να μην ξαναέρθει πια αυτός ο βρωμοπόνος.

Πως περάσατε?

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, για το ενδιαφέρον.

Εγώ κάνω το εξής πια, θέλω να βάζω πλυντήριο για τη μικρή μια φορά τη βδομάδα {έχω χωρίσει τα πλυντήρια μου πχ μόνο σεντόνια, μόνο πετσέτες μπάνιου, μόνο πετσέτες κουζίνας, μόνο μαύρα, μόνο άσπρα μόνο χρωματιστά κτλ} , εκτός απροόπτου :rolleyes: γιατί όταν γυρνάει σπίτι γυρνάει με "παράσημα" κ δεν φοριέται τίποτα δεύτερη μέρα χε χε ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη κ έτσι όταν ψωνίζω ρούχα έχω κάνει πλάνο πως χρειάζομαι για τα καθημερινά της στο σχολείο τα εξής

Μπράβο Λενάκι μου. Και μεις, με το που μπαίνει το φιογκάκι, βγάζει όλα του τα ρούχα. Από βρακάκι μέχρι κάλτσες... τα μικρόβια κάνουν πάρτυ.

Δεν φοράμε τίποτα δεύτερη φορά.

Μου αρέσει πολύ το πλάνο σου. Ειδικά αφού έχεις βρει τι σε βολεύει. Μπράβο!

Ειρήνη μου, είμαι σίγουρη πως όλα είναι καλά με το φιογκάκι. Απλώς θέλει το χρόνο του.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί... θα περάσει, σιγά-σιγά ή θα τον πιάσει κρίση από το φαγητό και πάλι? :(:( Και η γιατρός δεν μπορεί να μας απαντήσει.. γι αυτό αγχωνόμαστε...

Υ.Γ. Το Μπιλάκι μας που είναι?

Ρενάτα μας?

777885dugw57gt25.gif

εφτιαξα ενα κεικ(ζηλεψα,Ειρηνη!),

Εγώ να δεις πως ζηλεύω τις πίτες σου. Θα είναι το επόμενο μου εγχείρημα! :tongue::tongue:

Δες κι αυτό, Βουλάκι μου:

Fall-Centerpiece-7_zps2423c347.jpg

Ειρηνακη ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις του μικρου!Μπραβο σου που εκανες αυτη την γλυκια χειρονομια με τα δωρακια,προσφερες χαρα σε αυτους τους ανθρωπους και σιγουρα τους εδωσες κεφι για να δωθουν ακομα περισσοτερο στην δουλεια τους!

Σε υπέρ-ευχαριστώ, για το ευγενικό σου σχόλιο :D .

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσακια...

Χαθηκα αλλα απο τα ξημερωματα της Κυριακης ειχα τη μικρη με 39 πυρετο εως και εχτες το βραδυ...:-(:-(:-( Καθε 6-7 ωρες τελειωνε η δραση του αντιπυρετικου και ξανανεβαινε............. πολλη κουραση ξενυχτια αγχος και αγωνια.... Απο χτες βραδυ ειναι επιτελους με δεκατα που πανε και ερχονται.... Καταφερα σημερα και πηγαμε ωρυλα ειδε στο ενα αυτακι υγρο και απρα στις αμυγδαλες αλλα μαλλον δεν θα παρουμε αντιβιωση αφου μετα τις 3 αυτες τραγικες μεερες υποχωρησε μονος του ο πυρετος... Φυσικα την κραταω σπιτι να συνελθει κι να ανακαμψει πληρως για παιδικο ουτε συζητηση....... Παντως ολο ιωσεις κυκλοφορουν τωρα..... Βεβαι ειμαστε σε επιφυλακη γιατι αν ξανανεβασει πυρετο πρεπει να παμε αμεσα παιδιατρο για αντιβιωση...........Ελπιζω πως οχι....

Εχετε γραψει ενα σωρο παω να διαβασω....

Ειδα ανοιξε και το χριστουγεννιατικο αλλα παρολο που το λατρευω αδυνατω να γραψω για την ωρα ....ειμαι κομματια.........

IIk6p3.png

Qskdp3.png

γεια σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

πως ειστε??????

λατρευω το Χριστουγεννιατικο κλιμα που φερατε!!!

Σημερα συννεφια απο το πρωι κ μετα τρελλη βροχη...

:?:η κορη μου ξαναεκανε δεκατα πυρετο κ της πονουσε κ κοιλια!

Δεν αντεξα κ πηρα την γιατρο μας! Της ειπα κ για το νοσοκομειο κ απορησε για το πως την αφησαν να φυγει χωρις εξετασεις....Ετρεχα μεσα στην βροχη στις 1+ ναπαμε να την δει..

Μου εδωσε εξετασεις αιματος κ ειπε οτι ενω την βρηκε καλα, ειναι ανησυχητικο που εχει πυρετο 8μερες κ πονοκοιλο..

Το απογευμα παμε για αποτελεσματα.....Ελπιζω να μην ειναι τιποτα :-(

:!:Πηρα τα χαλια απο το πλυντηριο!! 94ε παρακαλω!!!!!! καλυτερα να γοραζα καινουρια ρε!!! ααααα τελευταια χρονια τα δινω....

:cool:Υποσχεθηκε ο συζυγος ναναι τα κρεβατια των παιδιων ετοιμα το ΠΣΚ...αντε θελω να συμμαζευτω κ να στρωσω....εχουμε γινει βιδες γιατο θεμα αυτο...γκρρρρρ

:wink:εκανα μεγαλη προοδο στα ρουχα των παιδιων θα σας βαλω φωτο!!

-----45 μπλουζες μονο το πανω συρταρι...κι αλλες τοσες απο κατω...

-----Αλλαζω πολλα απο τα ρουχα κ εχω ολοκαινουρια των παιδιων για αργοτερα σε δυο μεγαλα διαφανη πλαστικα με ροδιτσες κατω απο το διπλο κρεβατι μου!!!!!!

---Τα πιο πολλα ειναι της μαμας που ειναi τρελλαμενη με τα εγγονια κ το shopping!!!!

αυτο της δινει χαρα οχι το ναπεριμενει σε μια ουρα για να τα βαζει σε λογαριασμο!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Και δυστυχως αυτες τις μερες με απογοητευσε ο παιδιατρος μας...και δεν εχω χειροτερο....ελεος δλδ ... για αρρωστο παιδι προκειται ....

Μολις γινουμε καλα θα το σκεφτω αν θα συνεχισω στον ιδιο....:(:confused:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...