Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα! ΠΑΛΙ ξενυχτησαμε γκρρρρρρρρρρρ!!! τα νευρα μου, την μαλωσα σημερα, ελεος!!!

σηκωθηκα με τα χιλια ζορια, εκανα ενα μπανιο για να ξυπνησω εφτιαξα καφε κ τωρα παω να ξυπνησω την μικρη ξενυχτησα!

σημερα δεν κανω τιποτα απο τα προγραμματισμενα, μονο τα λαζανια της αρετης.

σας φιλω καλημερα

κουράγιο μάνα!

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;

Βικάκι, καλό ξεκίνημα στη δουλειά. Καταλαβαίνω ότι σου λείπουν τα παιδάκια σου, σε όλες συμβαίνει αυτό. Αλλά τι να κάνουμε;; Συνηθίζουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Όλα θα μπουν σ' ένα πρόγραμμα. Σιγά-σιγά. Είναι νωρίς ακόμα.

Βασιούλα, μπράβο για το τσιγάρο. Κράτα γερά.

Μπιλάκι, εύχομαι να έχει βρεθεί κρεβάτι για τη μανούλα, ν' ανακουφοστεί. Σε νιώθω. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τη μαμά σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Κουράγιο. Σε σκέφτομαι.

Γιωτούλι, πάλι ξενύχτι;; Γκρρρ!!! Θα μεγαλώσει. Δεν θα μεγαλώσει;;;

Όταν μπορέσεις βάλε φωτογραφίες για να ταξιδέψουμε και να ζηλέψουμε.

Ανέζα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Χαρά, είσαι σίγουρη πως η γυναίκα που βρήκες δεν είναι η Ειρήνη;; Μακάρι να πάρουν το παιδάκι σου στον παιδικό.

Τινάκι. Μη μασάς και μη χαλιέσαι και στενοχωριέται και η ζουζουνίτσα σου. Πάμε γι' άλλα τώρα. Προχώρα μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται.

Αλεξένια μου κουράγιο. Εμείς και χωρίς κολικούς δεν ξέραμε τι θα πει ύπνος για πολλούς μήνες. Βέβαια εσύ, έχεις και το μεγαλύτερο παιδάκι και δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς, αλλά κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη. Υπομονή.

Δημητρούλα είσαι καλύτερα;; Μα καλά βρε συ, 45 μπλούζες;; Αυτά να τα λες με τρόπο γιατί η μάνα θα πάθει εγκεφαλικό. Φρόντιζε τα δώρα όπως είπαν και τα κορίτσια να τ' αλλάζεις και να παίρνεις μεγαλύτερα νούμερα. Κρίμα να πηγαίνουν τόσα ρουχαλάκια χαμένα.

Βικ, καλλιτέχνη μου εσύ. Και γενική και μαστορέματα και μαγειρικές δημιουργίες. Με το καλό να γιορτάσεις τον αντρούλη σου και την κορούλα σου.

Καλαμαράκι μου, είσαι καλύτερα;; Ανεβαίνουμε τώρα, ανεβαίνουμε.

Ειρήνη μου, καλά αποτελέσματα με την εξέταση.

Χθες είχα βγάλει υλικά να κάνω το κέικ, αλλά μ' έπιασε πονοκέφαλος και το στομάχι μου ταυτόχρονα. Οπότε κάναμε μόνο τα διαβάσματα με την μικρή, και μαγείρεψα κι αρακά για σήμερα και that's all. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο. Αφού έκατσα να διαβάσω τα χθεσινά σας νέα και ούτε αυτό δεν κατάφερα. Οπότε σήμερα φορτσάρουμε. Λέω να κάνω ένα πάντρεμα των δύο συνταγών (αυτό από τις συνταγές της παρέας και της Έρσης) για να δούμε.

Φιλάκια και πολλές καλημέρες σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Renata μου τι μου κάνεις?

Mamavasia μπράβο για το τσιγαρο

Irinaki μου σιγα σιγα ολα θα πάρουν το δρομο τους

Μπιλλακο μου αχ ελπιζω όλα να πάνε όλα καλά!!!

Kalamaraki :)

Σας στέλνω όλη την αγάπη μου

Χτες σχολασα και πήγα για σοκολάτα με την κουμπαρουλα μου!!!

Ειχα πολύ καιρο να την δω και χάρηκα πολύ πολύ ...και μετα πηρα σουβλακάκι για το μεγάλο αγορι (να το καλοπιασω) μια και δεν ειχα μαγειρεψει (ειχε φαγητο) μην νομίζεται

... ειμαι λιγο καλυτερα βέβαια με χάπια σιδηρου αλλα καλυτερα!!!

Καλαμαρίδιό μου, πολύ μου αρέσει που λες πως κάνεις προσπάθειες για να ελαφρύνεις τα φαγώσιμά σας. Μπράβο!

Και γω κάνω προσπάθειες.. ειδικά τελευταία, μεγάλες.

Εβαλα λαδάκι για να αποφύγω το βούτυρο για το παιδι. Απλώς μου έπεσε παραπάνω, του μπούφου! Και από αυγά μόνο 1. Ζάχαρη επίσης καστανή.

Σ' ευχαριστώ. Το φιογκίδιο πραγματικά το λάτρεψε το χαλάκι του. Δεν βλέπει την ώρα να ξεμπερδέψει με το διάβασμα ώστε να παίξει πάνω του με τα παιχνιδάκια! :P

Γεια στα χέρια τα δικά μου? Εσύ το λες αυτό? Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ? :tongue:

Πολύ χαίρομαι για το χαλάκι!

Για να δούμε θα τα καταφέρουμε στην μετάβαση....θα δείξει, τη ζάχαρη πάντως είμαστε οκ δεν μας πείραξε ούτε μας φάνηκε, το σάββατο θα πάρω το αλάτι που έλεγα άντε να δούμε :D

Καλησπέρα και από μένα!

Ειρήνη με γεια το χαλάκι!Να μας λες ό,τι θες κι εσύ και όποια άλλη κοπέλα,είμαστε εδώ και για συμπαράσταση...

Μπιλάκι μου μακάρι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό για την μανούλα σου...!Είσαι συνεχώς μέσα στο μυαλό μου

Βούλα με γεια την σκούπα!

Βάσια περαστικά σας

Ανέζα καλώς ήρθες στην παρέα μας

Αλεξένια να σου ζήσει το μωρό σου.Υπομονή!!!

Καλαμάρι καλή ξεκούραση!

Βρε κορίτσια το τριήμερο της 28ης να κανονίσουμε τη συνάντηση που λέγαμε σε παιδότοπο ή οπουδήποτε αλλού,θα είμαι κι εγώ Αθήνα...!

Μερσί μποκούυυυυυυυυυ

Ξεράθηκα χτες, γμτ πρέπει να συνηθίσω το νέο πρόγραμμα γιατί γυρνάω σεκος μετά το 7ωρο. Και χθες πάλι αποκοιμήθηκα στον καναπέ κατά τις 10μιση χε χε κ ξύπνησα στις 4μιση κ πήγα στο κρεβάτι μου :rolleyes:

Πως κόβετε ρε παιδιά το τσιγάρο???? Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!!!!! Δεν μπορώ..... μάλλον δεν θέλω ε?

Στην εγκυμοσύνη το έκοψα μαχαίρι εντελώς μόλις σιγουρεύτηκα πως είμαι έγκυος ....έλα μου που τώρα δεν μπορώ λέω....στο μυαλό είναι όλα κ εννοείτε πως δεν το θέλω ακόμη να το κόψω....

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Χάθηκα πάλι, αλλά δεν προλαβαίνω.

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά, αλλά τι να προλάβω, που είχα να μπω από την Παρασκευή?

Δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα...

Εχθές και σήμερα κάναμε με τον άντρα μου όλο το σπίτι (σχεδόν γενική).

Το μόνο που έμεινε είναι τζάμια - παντζούρια και φωτιστικά. Μάλλον μέχρι το Σ/Κ θα τα κάνω και αυτά (γιατί έχει γενέθλια το αντράκι μου το Σάββατο, οπότε πρέπει να έχω τελειώσει με όλα).

Επίσης, θέλω να βγάλω όλα τα ποτήρια από τις βιτρίνες και να τα βάλω στο πλυντήριο για ένα καλό καλό πλύσιμο. Δεν ξέρω αν θα προλάβω αυτή την εβδομάδα, αλλά μέχρι το τέλος της επόμενης πρέπει να έχουν γίνει για να στρώσω...

Σας αφήνω. Πάω να ετοιμαστώ, γιατί έχω μάθημα στις 17:00

Αχχχ αυτά τα ποτήρια της βιτρίνας.....πρέπει κ εγώ κάποια στιγμή να τα κάνω...οπωσδήποτε!

Το λοιπόν...

Πρώτα απ' όλα, κοριτσάκια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τη ντουλάπα μας! Όταν προέρχονται από σας έχουν άλλη βαρύτητα και το εννοώ. :wink:

Τώρα, τα κουτιά ανοίγουν σαν συρτάρια.

Τα πήρα λίγο καιρό πριν γεννήσω (άνοιξη του '10) από το Praktiker. Ήθελα ν' αποφύγω την κλασική συρταριέρα για το δωμάτιό της γιατί είναι ένα έπιπλο που δεν μου αρέσει.

Τότε είχε σε 3 διαστάσεις, αν θυμάμαι καλά. Εγώ πήρα τη μεσαία, που βόλευε για το χώρο μου: είναι 21cm το ύψος κάθε συρταριού, 39cm το βάθος και 40cm το μήκος.

Το κόστος, επίσης αν θυμάμαι καλά, ήταν 12? το ένα.

Ακόμη, όταν στοιβάζονται "κουμπώνουν" το ένα με το άλλο.

Εμένα με βόλεψαν πολύ!

Ελπίζω να σας κατατόπισα :).

Πολύ ωραία είναι κ σίγουρα θα βολεύουν κ αλλού!

Ποσα???????Κοριτσια κρατηστε με ,πεφτωωωω.Ρε συ Δημητρα κανονικα εσυ δεν επρεπε να αγοραζεις τιποτα και πες και τη μαμα σου κατι τι να τις κανετε 45 μπλουζες?Ας τους παιρνει κατι αλλο αν θελει οπωσδηποτε να τους κανει δωρο.

Καλαμαρακι εχεις δικιο που αγχωνεσαι κι εγω ακομη δεν εχω καταληξει στη συμπεριφορα μου και την αλλαζω κιολας και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο μαλλον κακο ειναι αλλα εχω λαλησει η γυναικα.Εσυ εχεις και εμπειρια ομως θα τα πας πολυ καλυτερα πιστευω.Επισης εξαρταται και απο το παιδι η δικια μου

Ε ναι....45 μπλουζάκια κ πουκαμισάκια είναι πολλά! Και έχω πέσει κ εγώ στη λούμπα :rolleyes::tongue: να αγοράζω πολλά ή να μην τα αλλάζω με μεγαλύτερα αλλά έβαλα μυαλό χε χε

Εγώ κάνω το εξής πια, θέλω να βάζω πλυντήριο για τη μικρή μια φορά τη βδομάδα {έχω χωρίσει τα πλυντήρια μου πχ μόνο σεντόνια, μόνο πετσέτες μπάνιου, μόνο πετσέτες κουζίνας, μόνο μαύρα, μόνο άσπρα μόνο χρωματιστά κτλ} , εκτός απροόπτου :rolleyes: γιατί όταν γυρνάει σπίτι γυρνάει με "παράσημα" κ δεν φοριέται τίποτα δεύτερη μέρα χε χε ίσως αν μεγαλώσει λίγο ακόμη κ έτσι όταν ψωνίζω ρούχα έχω κάνει πλάνο πως χρειάζομαι για τα καθημερινά της στο σχολείο τα εξής

• 8-10 μπλουζάκια για όλη τη βδομάδα
  • 3 παντελόνια {είτε κοτλέ είτε τζην κτλ}
  • 4 κολάν{δυο χοντρά δυο κανονικά}
  • 4 φορέματα/μπλουζοφορέματα
  • 2 φούστες
  • 2 ζακέτες {συνήθως μια φουτερ με κουκούλα κ μια μάλλινη, δεν φοράμε πουλόβερ}
  • 1 σετ φόρμας {δεν φοράμε φόρμες , έχω λόξα εγώ, θα τις ξεκινήσουμε του χρόνου στο δημοτικό 4φορές τη βδομάδα άλλωστε}
  • 2 μπουφαν {ένα μέτριο κ ένα χοντρό}
  • 1 τζην μπουφανάκι
  • 4 καλσόν χοντρά
  • 8-10 τιραντάκια εσωρουχάκια
  • 10-12 βρακάκια
  • 10 ζευγάρια κάλτσες
  • 2 σετ πιτζαμάκια

Αυτά είναι τα καθημερινά της τα έχω στην αριστερή πλευρά της ντουλάπας κ από αυτά διαλέγει, καλά εννοείτε πως πληθαίνουν με τα δώρα που έρχονται αλλά προσπαθώ να παίρνω για μεγαλύτερα ή για συνολάκια ποιο καλά για πάρτι κτλ. Τα υπόλοιπα τα βάζω στην δεξιά πλευρά της ντουλάπας είναι τα ρουχα για βόλτες για πάρτι κτλ. Και το βράδυ της λέω διάλεξε τι θες για αύριο ξέρει πια από που να διαλέξει κ πια δεν την διορθώνω αν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους....ναι ναι την αφήνω να πάει σαν "κλόουν" χαχαχα απλά της λέω τη γνώμη μου αν με ακούσει καλώς αλλιώς δική της επιλογή ;)

Τώρα για το διάβασμα....ξέρεις γιατί αγχώνομαι ποιο πολύ ?

Συμβαίνει πιστεύω με όλους τους εκπαιδευτικούς κ τα παιδιά τους, εγώ πχ όταν γυρνάω από 7ωρο έχω έξαντλήσει όλη μου την υπομονή με τα παιδιά μου στο σχολείο{τα νάζια, τις γκρίνιες , τις φωνές κτλ}....κ χρειάζομαι χρόνο για να συνέλθω/αντεπεξέλθω κ να έχω υπομονή με το δικό μου το παιδί που κ εκείνο το δόλιο γυρνάει μετά το 7ωρο του κ δεν έχει υπομονή είναι κουρασμένο γκρινιάζει κτλ.

Εκεί φοβάμαι πως θα χάσω το παιχνίδι μαζί της...δεν φοβάμαι για τον τρόπο που θα διαβάζουμε ή το πως θα τα καταφέρω να της μεταδώσω τον τρόπο να μαθαίνει/διαβάζει , να είναι συνεπής κτλ , για τον εαυτό μου φοβάμαι πως δεν θα έχω υπομονή μαζί της..

Το συζητούσα χτες με συναδέλφους κ αυτό έλεγαν όλοι πως είναι το "πρόβλημα" όλων μας. Ότι γυρνάμε "καμένοι εγκεφαλικά κ από υπομονή" ήδη κ δεν έχουμε τις αντοχές τις ίδιες πέρα της σωματικής κούρασης με όλα τα υπόλοιπα....ουφφφφ θα δούμε.

Σίγουρα εξαρτάται κ από το παιδί...αλλά βλέπω τι παιδί έχω ....κ φοβάμαι χαχαχαχα Πεισματάρα κ τσαζού σαν τη μάνα της :rolleyes::lol:

κοριτσια μου γλυκα καταρχην σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας πραγματικα και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη και ηρεμη

εχω μερες να σας γραψω περι σπιτιου και σημερα θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας

Χαίρομαι που βρήκες γυναίκα, το μόνο που θα σε συμβουλέψω είναι όλα καλά όπως τα γράφεις αλλά μην το αφήσεις ποτέ από το μυαλουδάκι σου, έχε το στην άκρη του μυαλού σου ως ιδέα ότι θα πρέπει να έχεις τον φύλακα σου σε εγρήγορση για το οτιδήποτε είτε για τα παιδάκια σου είτε για το σπίτι σου.

Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν ξέρεις ;)

Κορίτσια απο το πρωί δεν σας ξαναέγραψα γιατί μόλις τελείωσα με δουλίτσες, έφυγα για jumbo για να ψωνίζω και γύρισα στις 1.....Μια χαρά τα έχω καταφέρει ως τώρα χωρίς τσιγάρο!!! Αλλά με τρώει που και που....ωστόσο άυριο είναι η 3η μέρα άκαπνη και με δοκιμάζει ο θεός!!!!

Εύχομαι κ σήμερα να τα πας ακόμη καλύτερα!!!

Καλαμάρι το ίδιο θα κάνουμε κάθε Δευτέρα 11.15 μ.μ......

Αμάν σε έχασα! Τι θα κάνουμε το ίδιο κάθε δευτέρα???? Μπερδεύτηκα!

βρε κικη μου το πιστευεις οτι μου συμβαινει κ εμενα αυτο??? εχει τυχει να λεω διαφορα περι σπιτιου σε φιλες μου πχ οτι εφτιαξα ντουλαπες η οτι κατεβασα κουρτινες κ με κοιτανε σαν εξωγηινο. μονο οι κορες της ειρηνης εχουμε το μικροβιο??????

άστες καλέ!! Δεν ξέρουν αυτές χαχαχαχαχα

Να μαι κι εγώ!! Νωρίς-νωρίς... :rolleyes:

Σας διάβασα γρήγορα να προλάβω, αλλά θυμάμαι λίγα..

Έλενα, "ανέβα" αντε και βρήκα κάτι τέλειες ετικέτες...για την κουζίνα λέω ντε, μην κάνεις την κινέζα!!!:tongue:

Παρεπιμπτόντως, ετικετούλες για τα πραγματάκια του σχολείου για τα πιτσιρίκια μας, τις λάτρεψα!!! Μέχρι και για τα μολύβια έχει...

http://blog.worldlabel.com/pdf/WLSchoolSupplyLabels/SchoolSupplyLabels.pdf

Κι αυτές για το κολατσιό τους: http://blog.worldlabel.com/pdf/WLKidsLunchLabels%20copy/WLKidsLunchLabels%20copy/LunchLabels.pdf

Ραβ, τέλεια ιδέα για το στραγγιχτήρι! ;)

Χαρά και Τίνα, με το καλό οι ροζούλες σας!!! Καλά παραγγελία τις κάνατε τις κόρες;;;:tongue:

Δε θυμάμαι άλλα...

Στα δικά μου τώρα...

Έβαψα το παιδικό σε φυστικί και δε μου άρεσε καθόλου :-(:mad:

Σκέφτομαι να το ξαναβάψω και μάλλον σε αποχρώσεις ροζ ή φούξια, κλασσικά. Πέραν του κόπου μου, είχα αγοράσει και για τις ντουλάπες το ίδιο χρωμα και τώρα θα μου μείνει. :mad: Ευτυχως δεν είχα ζωγραφίσει το σχέδιο του δέντρου στον τοίχο. Αρα ακόμα μια εβδομάδα καθυστέρηση σίγουρα.

Εντωμεταξύ το Σάββατο γεννεθλιάζει ο σύζυξ και θα τα γιορτάσουμε μαζί με της μεγάλης που ήταν άρρωστη και το αναβάλλαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αρα μάλλον θα φτιάξω κατιτις και θα κανω και μινι γενική, αν και δεν έχω καθόλου όρεξη και κουράγιο.

Σήμερα, μετά τις 10 που κοιμήθηκαν πια οι μικρές, έβαλα ένα πλυντήριο με χλωρίνη/σόδα στο δυνατό, μαγείρεψα αρακά για τα παιδιά και πρασόρρυζο για το σύζυξ, τηγάνισα 2 πατατούλες, γιατί είχαν μπαγιατέψει (έτσι που λείπω ολημερίς και μπογιατίζω, άδειο ψυγείο και μηδέν μαγείρεμα), συμμάζεψα το χαμό από τριγύρω, έβαλα δεύτερο πλυντήριο, ετοίμασα τοστ/φρουτο για τη μεγάλη αυριο, έβγαλα ρούχα κλπ για το πρωι, και στρώθηκα να χαλαρώσω λίγο...

Πρέπει να κοιτάξω το χρωματολόγιο πάλι να καταλήξω σε χρώμα για το παιδικο... :rolleyes::confused:

Θα ανέβω θα ανέβω σιγά σιγά....δεν με αφήνουν κιόλας που θα πάει

Τέλειες οι ετικέτες τις αποθήκευσα!! με έβαλες σε σκέψεις! Να μπορούσαμε να τα επεξεργαστούμε να βάζαμε ελληνικά τι καλά!!!

Γιατί δεν σου άρεσε το χρώμα? Έγινε πολύ γκαζονί? χε χε από το γκαζόν

Σου φάνηκε άχρωμο άτονο?

Στα δικά μου

Σήμερα δουλεύω αργά , θα φύγω τώρα σε μισή ώρα

Σηκώθηκα στις 7 ετοίμασα την τσάντα της μικρής

Καφεδάκι

Ετοιμάστηκε η μικρή , πρωινό κ φύγαμε

Γύρισα

αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα στεγνωτήριο κ πλυντ. πιάτων

Και κάθισα να πιω καφεδάκι

Το απόγευμα μιας κ σήμερα δεν έχουμε κάτι σε δραστηριότητα λέω να κάνω γενική......το λέω δεν ξέρω αν θα το καταφέρω χε χε

Φιλάκια στις πρωινές

Θα τα πούμε μετά :D

Διαφημίσεις

Αλεξένια να σου ζήσει το μωράκι, γερό και καλότυχο να είναι.

Και εμένα ο μεγάλος με την γέννηση του μικρού κόλλησε πάνω μου, δεν ήθελε να πηγαίνει ούτε βόλτες αν δεν ήμουνα μαζί, ακόμα και το ποτήρι του έπρεπε να του το γεμίζω μόνο εγώ, και είχε ξεκινήσει να ξυπνάει το βράδυ και έπρεπε να πηγαίνω να κοιμάμαι μαζί του.

Είναι φυσιολογικά όμως όλα αυτά και γρήγορα περνάνε.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Turwethiel έπερνα Τ4 αλλά στην τελευταία επίσκεψη επειδή της έλεγα ότι νιώθω ότι δεν με πιάνει το χαπάκι και πρηζόμουν αλλά είχα και νεύρα και πολύ πολύ κούραση αν και δεν είδε κάτι άσχημο στις εξετάσεις μου μου πρότεινε να πάρω την ίδια δόση από άλλη εταιρεία περισσότερο για το ψυχολογικό γιατί η δόση μου είναι αυτή που πρέπει να πάρω.Τώρα μου έδωσε την medithyrox.Επίσης μου έδωσε trofocart για να χαλαρώσω γιατί όπως μου είπε το πρήξιμο-νευρα και κούραση είναι θέμα ψυχολογίας λόγω της δουλειάς-απολυσης και πως με αυτο και την διατροφή θα ξεφούσκωνα και θα ηρεμούσα.Πάντως από χτές που τα πέρνω έχω βαρεθεί να πηγαίνω τουαλέτα λές και είμαι έγκυος ένα πράγμα.Για να δούμε ακόμα κρατάω χαρακτηρα αν και έχω αρχίσει και πεινάω και φυσικά έχει ήδη αρχίσει και μου λείπει η ζάχαρη.

Ειρήνη μου καλά αποτελέσματα να έχετε.

Βάσια μου στο ευχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να το κόψεις.Θα δείς μεγάλη διαφορά.Κάνεις καλό στον εαυτό σου αλλά και στα παιδιά σου.Μπράβο συνέχισε έτσι.

Σημερινά:

• Στρώσιμο κρεβατιών,
  • σκουπισμα,
  • πλυσιμο πρωινων πιάτων-συμπραγκαλων
  • φαγητό σημερα λόγω της ημέρας φασολάδα
  • μπανια
  • και τώρα πλένουμε τις τέντες μιας και βρέχει δεν θα έχουν πρόβλημα οι απο κάτω χιχι

Καλημέρα σας!!!!

Ακρως φθινοπωρινή μέρα εδώ σε μας. Βρέχει απο το πρωί.

Σηκωθήκαμε φάγαμε πρωινό πήγαμε την μικρή μας στο σχολείο, μετά πήγα στην πεθερούλα και πήρα τα ζαρζαβατικά απο την λαική που μου είχε ψωνίσει καθώς και γεμιστά και γυρίσαμε. οπότε καταλαβαίνετε ότι σήμερα είναι μέρα χαλάρωσης καθώς και το σπιτάκι μας είναι καθαρό και τακτοποιημένο.

εμεις επειδη εχουμε παρα πολλα ρουχα κ δεν αγοραζω τιποτα, ολα απο τις διδυμες ξαδελφες (δηλ εχω ρουχα Χ2) οτι μου φερουν τα αλλαζω σε παπουτσια οχι μονο για τωρα αλλα κ μεγαλυτερα. αν δεν μπορω να παρω παπουτσια παιρνω μπουφαν (εχω παρει 2 μπενετον μπουφαν σουπερ ενα για 5 χρ κ ενα για 6 χρ που θα εχει αρχισει το σχολειο). να σας εκμυστηρευτω κ κατι, καποιες φορες επειδη τα γενεθλια μας ειναι κοντα με αλλα παδιακια εχω αλλαξει κατι που της φερανε κ εχω παρει για το αλλο παδακι. μετα βαζω το ποσο που εκανε το δωρο σε ενα φακελο κ της μαζευω λεφτα ετσι. κριμα ειναι να πανε χαμενα τοσα ρουχα

Μέσα στο μυαλό μου είσαι κι εγώ τα ίδια κάνω;)

μπραβο χαρα μου, μπραβο!!!

δηλ θα πηγαινεις κ στο γραφειο τωρα? θα ξελαμπικαρεις!!! ειναι ωραια να δουλευεις!

Χαρά συμφωνώ με τα κορίτσια!!!Καλό είναι να έχεις το νου σου και μακάρι να είναι όλα τέλεια:)

καλημέρα που είστε όλες;

εγώ πλέον έχω ξεκινήσει δουλειά κ τώρα σας γράφω από τον υπολογιστή του γραφείου.

η κατάσταση είναι η προβλεπόμενη κ όπως την περίμενα. θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες άλλη φορά.

μου λείπει αφάνταστα το σπίτι μου τα πρωινά καθώς κ τα μικράκια μου. κάθε πρωί που φεύγω 7 η ώρα πάω μέσα κ τα φιλάω κ τα χαιδεύω ήρεμα όμως μη τα ξυπνήσω. η μικρή ευτυχώς δεν είχε χθές πυρετό οπότε καταλήγουμε ότι ήταν από το εμβόλιο. τα δικά σας παιδάκια κάνουνε πυρετό από εμβόλιο;

γυρνάω λοιπόν σπίτι κατά τις 3,30 κ μέχρι να συμμαζευτούμε κ να φάμε πάω για λίγο ύπνο κατά τις 4,30. κ μετά σαν σίφουνας μέχρι το βράδυ ότι προλάβω. συνήθως ο περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στα παιδιά δηλαδή ετοιμασία κολατσιού, παιχνίδι, μπάνιο κλπ. ευτυχώς για πρώτη εβδομάδα είπαμε ότι θα μου δίνει ένα πιάτο φαγητό η πεθερά μου όταν πάω κ παίρνω τα παιδιά.

ουφ ουφ. δεν ξέρω ακόμα πως νιώθω αν ξεφεύγω λίγο ή όχι. ανάμεικτα συναισθήματα. όπως σας είπα προς το παρών μου λείπει το πρωινό στο σπιτάκι μου.

σήμερα εδώ βρέχει από το πρωί. άργησε να ξημερώσει.

Καλημέρα Βίκυ!Σε καταλαβαίνω μωρέ θα συνηθίσεις όμως και δεν θα σου κακοφαίνεται τόσο

καλημερα! ΠΑΛΙ ξενυχτησαμε γκρρρρρρρρρρρ!!! τα νευρα μου, την μαλωσα σημερα, ελεος!!!

σηκωθηκα με τα χιλια ζορια, εκανα ενα μπανιο για να ξυπνησω εφτιαξα καφε κ τωρα παω να ξυπνησω την μικρη ξενυχτησα!

σημερα δεν κανω τιποτα απο τα προγραμματισμενα, μονο τα λαζανια της αρετης.

σας φιλω καλημερα

Αχ βρε Γιωτάκι μου υπομονή...

Καλημέρα κορίτσια, επέστρεψα (καταλάβατε καλέ ότι έλειπα?)

Δεν το πίστευα ότι μπορούσα να αφήσω τα παιδάκια μου τόσες μέρες αλλά τελικά μια χαρά πήγαν όλα, ξεποδαριαστήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε και πάλι από την αρχή.

Ναι καλέ το ξέραμε ότι θα λείπεις!!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Πάω για δουλίτσες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερααααα!!!!Τι κανετε?

Εγω σηκωθηκα και κατευθειαν εβαλα φακες να γινονται,για να εχω ετοιμο φαγακι και να παω το μικρο παιδικη χαρα,αλλα επιασε βροχη και μας το χαλασε,αλλα απο την αλλη μ'αρεσει που χειμωνιασε,σκεφτομαι οταν σταματησει να τον βγαλω για περπατημα (χωρις καροτσι),και αφου θα ειμαστε μεσα,λεω να κανουμε καμια κατασκευη με το μικρο και να σχοληθω με ντουλαπες...

Σας αφηνω,θα μπω το μεσημερακι!Φιλακια Πολλα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια αρετή, χρύσα, christine, vasiliki, irene, mamakonstantinou, ηλιαχτίδα, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας.

αρετή τι δουλειά κάνεις εσύ; πως ανταποκρίνεσαι σε όλα;

cristine φαντάζομαι ότι η πεθερά μου δεν θα χει πρόβλημα να φτιάχνει ένα πιάτο παραπάνω, απλά μου αρέσει να μαγειρεύω κ γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να φορτώνομαι. ξέρω εγώ έτσι λέω - το μυαλό μου

ηλιαχτίδα τι μάθημα κάνεις; ποτήρια βιτρίνας; ωχ τι μισώ αυτή τη δουλειά

μαμάκωνσταντίνου μεγιά τη σκούπα.

καλαμαράκι με εκπλήσεις που εσύ δεν έχεις υπερπαραγωγή φαγητού. πως έτσι; δεν έχεις διάθεση; μου αρέσει το πρόγραμμα πλυσιμάτων. το κάνει κ η πεθερά μου αυτό. λες να το ακολουθήσω; αλλά μωρέ πόσο καιρό περιμένεις να γεμίσει ένα πλυντήριο σεντονιών; ένα πλυντήριο με πετσέτες, πόσο ένα πλυντήριο με εσώρουχα; θα μείνω χωρίς βρακιά;

Κορίτσια καλημέρα! Ξύπνησα ξημερώματα από τα αστραπόβροντα! Ευτυχώς όταν ήρθε η ώρα να πάω στη δουλειά είχε σταματήσει (αλλά τις γαλότσες μου τις φόρεσα!). Κατά τα άλλα συνεχίζω το πακετάρισμα..

Έχω να σας διαβάσω 2-3 μέρες και έχετε γράψει τόσα πολλά! αμάν, άγχος με πιάνει... έχω σε όλες να πω κάτι, αν σας είχα μπροστά θα ήταν πιο εύκολο (μιλάω και γρήγορα :P) αλλά το να απαντήσω εδώ όπως θα ήθελα μου φαίνεται ότι απαιτεί τόσο χρόνο! θα σας διαβάσω για αρχή και βλέπουμε!

κοριτσάκια αρετή, χρύσα, christine, vasiliki, irene, mamakonstantinou, ηλιαχτίδα, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας.

cristine φαντάζομαι ότι η πεθερά μου δεν θα χει πρόβλημα να φτιάχνει ένα πιάτο παραπάνω, απλά μου αρέσει να μαγειρεύω κ γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να φορτώνομαι. ξέρω εγώ έτσι λέω - το μυαλό μου

καλαμαράκι με εκπλήσεις που εσύ δεν έχεις υπερπαραγωγή φαγητού. πως έτσι; δεν έχεις διάθεση; μου αρέσει το πρόγραμμα πλυσιμάτων. το κάνει κ η πεθερά μου αυτό. λες να το ακολουθήσω; αλλά μωρέ πόσο καιρό περιμένεις να γεμίσει ένα πλυντήριο σεντονιών; ένα πλυντήριο με πετσέτες, πόσο ένα πλυντήριο με εσώρουχα; θα μείνω χωρίς βρακιά;

Βικυ μου συμπάχσω...και γω ξεκίνησα δουλειά πριν ενα μήνα....ήμουν πολύ χάλια στην αρχή, πολύ χειρότερα από σένα που μάλλον το χεις πάρει καλούτσικα...ενα μήνα μετά είμαι καλύτερα -δεν τρελαίνομαι που δουλευω μεν -αλλά είμαι σίγουρα καλύτερα...και φυσικά ελπίζω σε καλύτερες μέρες

καλή αρχή!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα αγαπημένες μου...

Ακρως φθινοπωρινή μέρα η σημερινή και φυσικά... χριστουγεννιάτικη! :mrgreen:

Και σήμερα είχα ένα πολύ-πολύ "τρεχάτο" πρωϊνό...

Σηκωθήκαμε, πήγε ο άντρας μου το μικρό σχολείο και εγώ ψευτο-μάζεψα. Μολις άνοιξαν τα μαγαζιά, πήγα στο galerie de beaute για δώρο της γιατρού. Της αγόρασα αυτή:

http://www.missfashionnews.com/wp-content/uploads/2012/08/Mont-Blanc-Legend-Pour-Femme.jpg

την κρέμα σώματος και ελπίζω να της αρέσει πολυ. Μύριζε υπέροχα.

Μετά φούρνο και πήρα βουτήματα και κουλουράκια για τις νοσοκόμες.

Εγραψα 2 ευχαριστήρια σημειώματα και φύγαμε για το νοσοκομείο. Πράγματι πήγαμε και είχε και εφημερία και η γιατρός μας ήταν εκεί! Της δώσαμε την κένωση του μικρού, μας κατα-ευχαριστησε για το δώρο {δεν το περίμενε και ένιωσα όμορφα που την "αιφνιδιάσαμε" με μία όμορφη κίνηση για να φτιάξει η μέρα της} ρώτησε πως πάει το παιδί και όταν της είπαμε πως έχει ενοχλήσεις καθημερινά μετά το φαγητό.. εννοείται δεν της άρεσε...:-(

Μας είπε πως αύριο θα μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της κένωσης, θα μιλήσει και με τον δ.ντή της παιδιατρικής {από τους γιατρούς που εξέταζαν το φιογκάκι}, μήπως χρειαστούν ακόμα μερικές εξετάσεις, εκτός από το αιματάκι σε 10 μέρες... τι να πω.. τι να πω βρε κορίτσια μου...? Ελπίζω να πάμε καλά γιατί με ανησυχεί που το παιδί πονάει καθημερινά και από την άλλη πόσο να κρατήσω αυτή την "ελαφριά" διατροφή και τι να το ταϊζω συνεχώς...? :?

Οι νοσοκόμες νομίζω πως ευχαριστήθηκαν πολύ γιατί μας έλεγαν συνέχεια "ευχαριστούμε που μας σκεφτηκατε" ενώ πραγματικά δεν κάναμε τίποτα. Εκείνες μας βοήθησαν στην πραγματική μας ανάγκη.

Αν σας πω, πως ακόμα και η διαδρομή προς το νοσοκομείο, ήταν αρκετή για να με "χαλάσει"... τέλοσπάντων.. αύριο θα μιλήσουμε με τη γιατρό για να δούμε τι κάνουμε... :-(. Οταν φεύγαμε μπήκαμε και στο εκκλησάκι του νοσοκομείου και άναψα 2 κεράκια για να μου τον εχουν καλά.. ενα στην Παναγία και ένα στον Αγ. Νικόλαο.

Μετά δουλίτσα. Επέστρεψα σπίτι, μου έκανε καφεδάκι ο άντρας μου και έβαλα φακές που γίνονται γρήγορα και μπορεί να τις φάει και το φιογκάκι. Με το που έβαλα τις φακές ξεκίνησα να φτιάχνω την ντουλάπα μου. Δεν τελείωσα, θέλω το χρόνο μου αλλά προχώρησα αρκετά με την αλλαγή των ρούχων.

Προχωρώ και παράλληλα κάνω νέο μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ηδη έβγαλα 2 τσάντες {μία για μία φίλη μου που τα δίνω και σε 'κείνη και στην κόρη της αλλά και άλλη μία για ακόμα 2-3 κοπέλες και θα τα ξεκαθαρίσω αφού τελειώσω} και έχω ακόμα μπόλικα για δόσιμο.

Φέτος το χειμώνα θέλω στην ντουλάπα μου να υπάρχουν ρούχα που μου κάνουν και που τα θέλω και μόνο! Τιποτα αλλο. Θα σας γράψω όμως ξεχωριστό μηνυμα γι αυτά...

Εφτιαξα όμως υπέροχα τις ζώνες μας και το συρτάρι με τις πιτζάμες/ρούχα-για-μέσα-στο-σπίτι μας.

Εφυγε μόλις ο αντρας μου να φέρει το μικρό. Εχει απίστευτο διάβασμα/γράψιμο για αύριο.. και αγγλικά το απόγευμα, τα οποία προνόησα και τα κάναμε χθες γιατί είχα δει το σημερινό πρόγραμμα... :rolleyes:

Πάω και στο χριστουγεννιάτικο, να χαλαρώσω λίγο και το μεσημεράκι θα είμαι κοντά σας

Σας φιλώ όλες

777885dugw57gt25.gif

Καλά, Βικάκι είσαι άπαιχτη. Έχω πέσει κάτω από τα γέλια.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...