Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πολυ καλα ο μικρος ολο της γελαει και τις κανει τσαχπινιες και ο μεγαλος πολυ καλα ολο ελενη κ ελενη ειναι μια χαρα ευτυχως

εχτες που ηταν και πρωτη μερα μια χαρα κανενα προβλημα βεβαια το καλο ειναι οτι τα παιδια μου αν ερθει σπιτι και φυγω θα κατσουν δεν εχουν προβλημα πανε παντου με τη μια δεν εχουμε προβλημα ευτυχως.. ο μεγαλος ειχα κανει αιτηση στο δημοσιο δε μας πηραν γιατι εγω δε δουλευω και ο αδερφος μιας φιλη μου ειπε να περιμενω μεχρι τελος του μηνος γιατι θα μιλησει καπου αν δε μας παρουν θα τον παω ιδιωτικο απλα ειπα μηπως γλιτωσω το 400 επειδη πηρα και τη γυναικα θα δινω κι αλλα εκει θα δουμε οτι κατσει

μπραβο χαρα μου, μπραβο!!!

δηλ θα πηγαινεις κ στο γραφειο τωρα? θα ξελαμπικαρεις!!! ειναι ωραια να δουλευεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγώ!! Νωρίς-νωρίς... :rolleyes:

Σας διάβασα γρήγορα να προλάβω, αλλά θυμάμαι λίγα..

Ειρήνη, μπράβο που πάει καλυτερα το φιογκάκι. Τα γεννέθλια του περάσανε ή κοντεύουν; το χασα μάλλον... Το αυγό του επιτρέπουν να το τρώει;

Ελίν, με κατασυγκίνησες! Ο ορισμός της αισιοδοξίας η πρωινή σας διαδρομή! :roll: Όσο για τα σημάδια, το δικό μου στο λακάκι του λαιμού (αστείο μάλλον σε σχέση με ό,τι υποθέτω ότι πέρασες) η μικρούλα μου μου το χαιδεύει κάθε βράδυ πριν αποκοιμηθεί, και νιώθω σαν να μου λέει "μαμά, μη στενοχωριέσαι, πέρασε" .

Βάσια, μπράβο για την ακαπνία!

Κική, τέλεια ντουλάπα!

Δήμητρα, πολύ ρουχομάνι καλέ, δηλ κάθε μέρα άλλη μπλούζα για ενάμιση μήνα... Πότε θα προλαβαίνεις να τα πλένεις και να τα σιδερωνεις αυτά, συν τα δικά σας;;; :confused:

Το νικ μου είναι το όνομα μου... Βικτωρία, λέγεμε Βικ για συντομία! ;)

Μπιλάκο, ένα φιλί στη μαμά κι από μένα! Κουράγιο.

Ανεζα, καλώς ήρθες

Νάσια, καλή αρχή στη δίαιτα, εγώ να δω πότε... :rolleyes: Παίρνεις Τ4;

Αμελί, για πες ποιο βοτάνι παίρνεις για πόνους περιοδου.

Έλενα, "ανέβα" αντε και βρήκα κάτι τέλειες ετικέτες...για την κουζίνα λέω ντε, μην κάνεις την κινέζα!!!:tongue:

Παρεπιμπτόντως, ετικετούλες για τα πραγματάκια του σχολείου για τα πιτσιρίκια μας, τις λάτρεψα!!! Μέχρι και για τα μολύβια έχει...

http://blog.worldlabel.com/pdf/WLSchoolSupplyLabels/SchoolSupplyLabels.pdf

Κι αυτές για το κολατσιό τους: http://blog.worldlabel.com/pdf/WLKidsLunchLabels%20copy/WLKidsLunchLabels%20copy/LunchLabels.pdf

Ραβ, τέλεια ιδέα για το στραγγιχτήρι! ;)

Χαρά και Τίνα, με το καλό οι ροζούλες σας!!! Καλά παραγγελία τις κάνατε τις κόρες;;;:tongue:

Δε θυμάμαι άλλα...

Στα δικά μου τώρα...

Έβαψα το παιδικό σε φυστικί και δε μου άρεσε καθόλου :-(:mad:

Σκέφτομαι να το ξαναβάψω και μάλλον σε αποχρώσεις ροζ ή φούξια, κλασσικά. Πέραν του κόπου μου, είχα αγοράσει και για τις ντουλάπες το ίδιο χρωμα και τώρα θα μου μείνει. :mad: Ευτυχως δεν είχα ζωγραφίσει το σχέδιο του δέντρου στον τοίχο. Αρα ακόμα μια εβδομάδα καθυστέρηση σίγουρα.

Εντωμεταξύ το Σάββατο γεννεθλιάζει ο σύζυξ και θα τα γιορτάσουμε μαζί με της μεγάλης που ήταν άρρωστη και το αναβάλλαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αρα μάλλον θα φτιάξω κατιτις και θα κανω και μινι γενική, αν και δεν έχω καθόλου όρεξη και κουράγιο.

Σήμερα, μετά τις 10 που κοιμήθηκαν πια οι μικρές, έβαλα ένα πλυντήριο με χλωρίνη/σόδα στο δυνατό, μαγείρεψα αρακά για τα παιδιά και πρασόρρυζο για το σύζυξ, τηγάνισα 2 πατατούλες, γιατί είχαν μπαγιατέψει (έτσι που λείπω ολημερίς και μπογιατίζω, άδειο ψυγείο και μηδέν μαγείρεμα), συμμάζεψα το χαμό από τριγύρω, έβαλα δεύτερο πλυντήριο, ετοίμασα τοστ/φρουτο για τη μεγάλη αυριο, έβγαλα ρούχα κλπ για το πρωι, και στρώθηκα να χαλαρώσω λίγο...

Πρέπει να κοιτάξω το χρωματολόγιο πάλι να καταλήξω σε χρώμα για το παιδικο... :rolleyes::confused:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλημέρα που είστε όλες;

εγώ πλέον έχω ξεκινήσει δουλειά κ τώρα σας γράφω από τον υπολογιστή του γραφείου.

η κατάσταση είναι η προβλεπόμενη κ όπως την περίμενα. θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες άλλη φορά.

μου λείπει αφάνταστα το σπίτι μου τα πρωινά καθώς κ τα μικράκια μου. κάθε πρωί που φεύγω 7 η ώρα πάω μέσα κ τα φιλάω κ τα χαιδεύω ήρεμα όμως μη τα ξυπνήσω. η μικρή ευτυχώς δεν είχε χθές πυρετό οπότε καταλήγουμε ότι ήταν από το εμβόλιο. τα δικά σας παιδάκια κάνουνε πυρετό από εμβόλιο;

γυρνάω λοιπόν σπίτι κατά τις 3,30 κ μέχρι να συμμαζευτούμε κ να φάμε πάω για λίγο ύπνο κατά τις 4,30. κ μετά σαν σίφουνας μέχρι το βράδυ ότι προλάβω. συνήθως ο περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στα παιδιά δηλαδή ετοιμασία κολατσιού, παιχνίδι, μπάνιο κλπ. ευτυχώς για πρώτη εβδομάδα είπαμε ότι θα μου δίνει ένα πιάτο φαγητό η πεθερά μου όταν πάω κ παίρνω τα παιδιά.

ουφ ουφ. δεν ξέρω ακόμα πως νιώθω αν ξεφεύγω λίγο ή όχι. ανάμεικτα συναισθήματα. όπως σας είπα προς το παρών μου λείπει το πρωινό στο σπιτάκι μου.

σήμερα εδώ βρέχει από το πρωί. άργησε να ξημερώσει.

alexenia θα σου πω το εξής. ο γιός μου τον πρώτο καιρό απ όταν γεννήθηκε η μικρή δεν ξεκολούσε από πάνω μου. εν τω μεταξύ ήταν καλοκαίρι κ ερχόταν ο πεθερός μου να τον πάρει να πάνε έξω κ στην αυλή στο σπίτι τους που έχει κούνιες κ τσουλήθρα κλπ κ πισίνα πλαστική μεγάλη κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ με τίποτα. αφού μόλις τον έβλεπε τον έδιωχνε. έκει κολλημένος μαζί μου. τωρα λοιπόν μετά από ένα χρόνο έχει συμβεί το αντίθετο. θέλει συνέχεια να πηγαίνει εκεί γιατί όπως λέει του παίρνει το μυαλό η μικρή που όλο γκρινιάζει. όλο αυτό ξεκίνησε έντονα απο όταν περπάτησε η μικρή. δεν μας θέλει εμάς κ λέει ότι δεν παιρνάει καλά. πάρτο αυγό κ κούρεψτο δηλαδή.

για πες ποια κατάσταση προτιμάς; εμένα πάντως με στεναχωρούν κ οι δύο καταστάσεις.

υπομονή λοιπόν τίποτε άλλο κ να χαρείς την κάθε στιγμή γιατί όπως λένε είναι μοναδική.

my billy κουράγιο κουράγιο κουράγιο είναι το λιγότερο που μπορώ να σου πω.

βικ γιατί δεν σου άρεσε το φυστικί χρώμα; ωραίο ακούγεται

κέικ μου μυρίζει.....ΘΕΛΩ

βάσια μπράβο για το τσιγάρο κ εύχομαι να μην τα παρατήσεις.

ειρηνάκι φιλάκι στον μικρό

χαρά να σε ρωτήσω πόσο τελικά σου παίρνει αυτή η κυρία. που είπαμε ότι είσαι; αθήνα; εδώ επαρχία για δουλειές σπιτιού παίρνουν 6-7 ευρώ την ώρα κ για απασχόληση παιδιού 10 ευρώ την ώρα - ενδεικτικές τιμές αναφέρω από τις περιπτώσεις που άκουσα.

τίνα άστα τα παλιά να πάνε εκεί που είναι. κοίτα το τώρα κ το μέλλον. το ξέρω ότι πικραίνεσαι ε και τι θα καταλάβεις ή μάλλον τι θα καταφέρεις. τίποτα. κάνε τον απολογισμό κ φύγε γι άλλα.

χρύσα λαδάκι δικό σας ακούω έ; αλήθεια πόσο πουλιέται εκεί το λίτρο; εγώ πήρα από ηγουμενίτσα 4 ευρώ.

δήμητρα περαστικά στην μικρή σου. όντως κ εμένα πολλά μου φαίνονται τόσα μπλουζάκια. κάνε αυτό που σου είπανε τα κορίτσια να τα αλλάζεις κ να παίρνεις μεγαλύτερο νούμερο

αυτά προς το παρών ξαναδώ μετά κ θα σας γράψω

σας χαιρετώ όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλά βρε Ειρήνη μου, 1018 σελίδες??? Αυτο ΔΕΝ είναι easy living, τα άπαντα των Ελληνίδων μαμάδων είναι:tongue:!!

Χαλασε η σκούπα μου η ηλεκτρική, καμια βοήθεια??? Σίγουρα κάτι θα έχετε να προτείνετε....ε??;)

4XDDp3.png

line_m123_beg_xbliz43_time_1223092800_text_f4e120ecf9f1e1eae9e120eceff520e5e3e9ede1ed20eae9efebe1f2.gif

καλημερα! ΠΑΛΙ ξενυχτησαμε γκρρρρρρρρρρρ!!! τα νευρα μου, την μαλωσα σημερα, ελεος!!!

σηκωθηκα με τα χιλια ζορια, εκανα ενα μπανιο για να ξυπνησω εφτιαξα καφε κ τωρα παω να ξυπνησω την μικρη ξενυχτησα!

σημερα δεν κανω τιποτα απο τα προγραμματισμενα, μονο τα λαζανια της αρετης.

σας φιλω καλημερα

Καλημερα!!!συννεφιασμενη η σημερινη μερα και μπορω να πω οτι μου αρεσει..θελω να αλλαξει λιγο ο καιρος..

Ειρηνη να ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα απο τα κακακια..

Χαρα ειναι πολυ καλο που βρηκες αυτη την γυναικα..να ξεκουραζεσαι και εσυ ακι να μην αγχωνεσαι με τις δουλειες του σπιτιου..μπραβο..

Τινα μου αστα στο παρελθον,κοιτα μπροστα..εχεις τα παιδακια σου,περιμενεις ενα ακομα θαυματακι εισαι καλα στην προσωπικη σου ζωη,μην τα σκεφτεσαι,οσο μπορεις βεβαια τοσα χρονια εισασταν μαζι,και πικραινεσαι..

Βικυ μου νομιζω δεν σου ευχηθηκα..καλη αρχη στην δουλιτσα..και εγω,επειδη πριν λιγο καιρο γυρισα στην δουλεια,τα συναισθηματα μου ακομα και τωρα ειναι αναμεικτα..απο την μια βγαινω απο το σπιτι,μ'αρεσει η δουλεια μου αλλα απο την αλλη σκεφτομαι και τα παιδακια μου το σπιτακι μου,τις αγκαλιτσες που καναμε οταν ξυπναγανε..σιγα σιγα θα ειναι πιο ευκολο..οσο για την επιστροφη μετα την δουλεια αστα..στο τρεξιμο μεχρι το βραδυ..να γινουν καποια πραγματα στο σπιτι αλλα και να αφιερωσεις και χρονο στα παιδια..

Αneza καλως μας ηρθες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Ειρηνη ηταν να μην ξεκινησεις με τα κεικ τωρα ποιος σε πιανει.Τις πετυχημενες παραλλαγες να τις γραφεις κι εδω να παιρνουμε κι εμεις ιδεες:rolleyes:Παντως αν σου πεφτει πολυ λαδι να συμπληρωνεις λιγο αλευρι να ερχεται στα ισια του.

Βασια συνεχισε ακαθεκτη φαινεσαι αποφασισμενη και θα τα καταφερεις!Μπορεις να κανεις και κανενα συρταρι,ντουλαπι που παραμελουσες για να περασει η ωρα.

Βασω εμενα οι δικες μου δεν εκαναν ποτε πυρετο απο εμβολιο.

Ξερετε αν υπαρχει στο νετ κανενα χρωματολογιο?Αλλα να ειναι σχετικο με την πραγματικοτητα μη βλεπεις αλλο και αλλο βγαινει στην πραγματικοτητα.Θελω να αλλαξω το χρωμα στο τζακι και σε μια κολωνα και επιτελους επεισα τον αντρα μου να το κανει.

Εγω για τα δωρα με τους πολυ δικους μου ανθρωπους συνεννοουμαι και παιρνουμε πραγματα που δεν ειναι ρουχα.Εξαλλου τα παιδια εχουν τοσες πολλες αναγκες.Πχ τη χρονια που εκανα το παιδικο η μαμα μου τους πηρε τις καρεκλες των γραφειων μια χρονια η αδερφη μου μας πηρε την κουρτινα κ.ο.κ

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Kαλημεραα!

Βασω εχθές σε σκεφτομουν,πως να ειναι οι πρωτες ημερες στη δουλεια...Υπομονη που θα πάει θα βρεις τη σωστη ισσορροπία.

Λαδι εδω πωλειται σε εμπορους χαμηλότερα,καπου στα 3,5 το βιολογικο και στα 2.5 με 3 το συμβατικο.Λιανικη λίγο παραπάνω ...Και φαντασου πως δινουν τις πιο υψηλές τιμες στην Ελλάδα γιατι ειναι το πρωτο λάδι που βγαινει και το χρησιμοποιούν για μειξεις.

Βικ,πάτησα επάνω στα λίνκ σου εδω και μιση ωρα αλλα δεν μου τα φορτωνει.Κριμα και την προηγουμενη εβδομάδα εφτιαξα τα πραγματα των εικαστικών του μικρου όλα με ετικέτες.Το φυστικι τελικα πρεπι να ειναι δυσκολο χρωμα.Και η συνυφαδα μου εβαψε το δωμάιο των κοριτσιων και μετα φαινοταν σαν νοσοκομειο.Ε,το αλλαξε και το εκανε πορτοκαλι.Περιμένουμε φωτοοοο.

Δημητρα ,πραγματικα γιατι δεν τα αλλαζεις,να πάρεις μεγαλύτερα?

Χαρα ,μπραβο για τη γυναικα ,θα χαλαρωσειςκαι εσυ λίγο ακι θα βρεις λίγο χρονο για εσενα.Εχε και μια επιφυλαξη πάντως,δεν πάυει να ειναι μια αγνωστη.

Βασια ,καλη δυναμη και σημερα.Ελπίζω να μην υπέκυψες στον πειρασμο.

4U,ακόμη διαβάζεις????

Μαρι ,να χαιρεσαι την μικρούλα σου,με το καλό το πάρτυ σας!

Ειρηνη,καλή επιτυχία στην εξέταση του μικρου!

Σημερα ο μικρος δεν εχει σχολειο,εχουν καποια συνάντηση οι εκπαιδευτικοι απότι κατάλαβα,οπότε τον εχω σπίτι.Θα πάω να πάρω και την ανηψια μου να κατσουν παρεα.

Εχθες σεν εκανα πολλά πραγματα αφού ελειπα και το πρωι ,.Διαβασε ο μικρος ,εφυγαν με το μπαμπά του για βόλτα και ηρθε η μαμά μου για καφεδακι.Κατεβηκα στην αποθηκη και καθαρισα το βαρέλι μας, γιατι φεραμε το καινουριο λάδι και το βαλαμε μεσα το βραδυ.Ετοιμασα βραδυνα και επεσα για υπνο νωρίς.

Εγιναν και δυο ληστειες στο χωριο εχθες το πρωι και ειμαστε λίγο στην τσιτα...

Πάω να πάρω την μικρη,φιλάκια!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια, επέστρεψα (καταλάβατε καλέ ότι έλειπα?)

Δεν το πίστευα ότι μπορούσα να αφήσω τα παιδάκια μου τόσες μέρες αλλά τελικά μια χαρά πήγαν όλα, ξεποδαριαστήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε και πάλι από την αρχή.

Σας διάβασα χθες το βράδυ, θα κάνω τώρα εξάσκηση στην μνήμη μου.

Ειρήνη μιλάμε διάβαζα που άρχισε να πονάει πάλι το πιτσιρίκι και έτρεχα να διαβάσω παρακάτω να δω τι έγινε, να φύγει και να μην ξαναέρθει πια αυτός ο βρωμοπόνος.

Μπιλάκι σας βρήκαν δωμάτιο τελικά? Ελπίζω να κατάφεραν να μετριάσουν τουλάχιστον τους πόνους.

Τίνα και Χαρά συγχαρητήρια για τις καλές αυχενικές και για τα κοριτσάκια φυσικά.(ζηλεύω)

vaskokkal καλή προσαρμογή στην δουλειά, μια χαρά θα τα πας, δεν λες και την πεθερά να το κάνει μόνιμο το φαγητάκι?

Νάσια και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα, ευκαιρία να απολαύσεις τα παιδάκια σου.

Μυρτούλα η Αριδαία μωρέ είναι πολύ μακριά, και δύσκολος δρόμος για χειμώνα κλπ, εγώ νομίζω θα τα συνιθίσεις και τα μικρά παιδάκια και θα είναι όλα καλά, σκέψου σε λίγα χρόνια που θα είναι τα δικά σου παιδιά στο δημοτικό πως θα ήθελες να είναι οι δασκάλες του και κινήσου κάπως έτσι

mamavasia συγχαρητήρια για το κόψιμο του τσιγάρου. Το swap πως πήγε?

Yotou ωραίο το ταξιδάκι έκπληξη ε? Δεν έχω πάει ποτέ στην Αράχωβα.

Ρενάτα πιστεύω θα είσαι καλύτερα τώρα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

α ναι πως το ξέχασα αυτό, μα 45 μπλούζες!!!

Δήμητρα εγώ θα σου πρότεινα, αφού όπως λες πολλά τα παίρνει η μαμά σου, να ανοίξει έναν λογαριασμό για τα παιδιά και κάθε φορά που δεν μπορεί να κρατηθεί αυτά τα 5,10,20,50ευρώ που θα έδινε στα μαγαζιά να τα βάζει στον λογαριασμό

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...