Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

kiki ευχαριστούμε για τις λεπτομέρειες! Πολύ καλή η ιδέα σου!

Ειρήνη με' γειά το χαλί είναι πολύ ωραίο! Να το χαρεί το παιδί!

Γύρισα γύρω στις 7.οο και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου... Ευτυχώς δεν θα μαγειρέψω για αύριο γιατί έχει μείνει μπριάμ πολύ για εμάς και θα φτιάξω το πρωί χυλοπίτες για τα κορίτσια...

Πάω στο χριστουγεννιάτικο γιατί δεν θέλω να βλέπω και να σκέφτομαι για δουλειές σπιτιού τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μολις εμαθα κατι σοκαριστικο για τον πρωην αντρα μου!

Μιλαμε απο την μια το "ηξερα" βαθια μεσα μου απο την αλλη δεν ηθελα να το πιστεψω. :(

Ειμαι ρακος... μα τι ανθρωπο παντρευτηκα και πως ειμουνα τοσο τυφλη?

Εκτος απο αυτο που εμαθα που ηταν πολυ υπουλο, κακο και πισωπλατο που εκανε, ελεγε οτι δεν ηθελε τα παιδια και τα εκανε μονο επειδη ηθελα εγω και οτι εψαχνε πορτα να φυγει (τελικα βρηκε γκομενα για να "ξεχαστει") :(

Δεν το πιστευω... τα παιδακια μας τι φταινε?

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Μιλαμε απο την μια το "ηξερα" βαθια μεσα μου απο την αλλη δεν ηθελα να το πιστεψω. :(

Εκτος απο αυτο που εμαθα που ηταν πολυ υπουλο, κακο και πισωπλατο που εκανε, ελεγε οτι δεν ηθελε τα παιδια και τα εκανε μονο επειδη ηθελα εγω και οτι εψαχνε πορτα να φυγει (τελικα βρηκε γκομενα για να "ξεχαστει") :(

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου... να κοιτάξεις την ζωή σου και τα παιδιά σου από εδώ και στο εξής...

Λοιπόν αύριο που δεν θα έχω ρεύμα θα διαβάσω το βιβλίο του Αποστόλου "Απαλλαγείτε απο το κάπνισμα πανεύκολα"...που το είχαμε αγοράσει και σκονιζόταν και μετά θα πάω στην λαική για ψώνια :) .... Άντεξα 2 μέρες ....στην 3η θα μασήσουμε???!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου,

Επέστρεψα από δουλίτσα, το φιογκάκι είχε κάνει κακάκια οπότε αύριο το πρωί έχουμε νοσοκομείο για να τα πάμε για έλεγχο, οπως μας είχαν ζητήσει. Θα περιμένω να πάει 9, να πάω να πάρω ένα δώρο για την γιατρό, θα της γράψω και μία ευχαριστήρια κάρτα για το γνήσιο ενδιαφέρον της και... έτοιμοι.

Το σπιτάκι μου είναι σε καλή φάση αλλά εξωτερικά μόνο. Εχω πολλές-πολλές δουλίτσες στο μυαλό μου, που εχω προγραμματίσει αλλά σιγά-σιγά. Να κλειστούμε και λίγο μέσα από τον καιρό γιατί με τόσο καλό καιρό, δεν μου έκανε καρδιά να κλειστώ. Αλλά εντάξει, δεν είμαι "αχάριστη" προχώρησα πολλές δουλίτσες και το πίσω μπαλκόνι που με εκνεύριζε από πέρσι...

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας για το κέικ. Το ήξερα πως θα καταλάβω από όσα θα μου πείτε. Νομίζω πως αυτό που είπε η Rav μας, οτι το κέικ λαδιού "κόβεται" μου έδωσε να καταλάβω ακριβώς. Πάντως το λατρέψαμε.. έχει μείνει το 1/3 και ίσως και λιγότερο... :rolleyes:

Τώρα πήρα φόρα και θα κάνω διάφορες παραλλαγές!

Χαρά, με προβλημάτισες κόρη. Είσαι σίγουρη πως δεν είμαι εγώ αυτή που έρχεται σπίτι σου??? Μου θυμίζει.. εμενα! :lol::lol::lol:

Σας φιλώ γλυκά όλες.

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου,

Επέστρεψα από δουλίτσα, το φιογκάκι είχε κάνει κακάκια οπότε αύριο το πρωί έχουμε νοσοκομείο για να τα πάμε για έλεγχο, οπως μας είχαν ζητήσει. Θα περιμένω να πάει 9, να πάω να πάρω ένα δώρο για την γιατρό, θα της γράψω και μία ευχαριστήρια κάρτα για το γνήσιο ενδιαφέρον της και... έτοιμοι.

Το σπιτάκι μου είναι σε καλή φάση αλλά εξωτερικά μόνο. Εχω πολλές-πολλές δουλίτσες στο μυαλό μου, που εχω προγραμματίσει αλλά σιγά-σιγά. Να κλειστούμε και λίγο μέσα από τον καιρό γιατί με τόσο καλό καιρό, δεν μου έκανε καρδιά να κλειστώ. Αλλά εντάξει, δεν είμαι "αχάριστη" προχώρησα πολλές δουλίτσες και το πίσω μπαλκόνι που με εκνεύριζε από πέρσι...

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας για το κέικ. Το ήξερα πως θα καταλάβω από όσα θα μου πείτε. Νομίζω πως αυτό που είπε η Rav μας, οτι το κέικ λαδιού "κόβεται" μου έδωσε να καταλάβω ακριβώς. Πάντως το λατρέψαμε.. έχει μείνει το 1/3 και ίσως και λιγότερο... :rolleyes:

Χαρά, με προβλημάτισες κόρη. Είσαι σίγουρη πως δεν είμαι εγώ αυτή που έρχεται σπίτι σου??? Μου θυμίζει.. εμενα! :lol::lol::lol:

Σας φιλώ γλυκά όλες.

καλα αποτελεσματα να εχετε ειρηνη μου

να σου πω και εγω οταν την ακουγα τη κοιταζα σα χανος λεω δε μπορει με παρακολουθει, με ξερει ο σωσιας της ειρηνης με κυνηγαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αμα εισαι εσυ παντος η κορη-εγκυος χρειαζετε ενα πεντικιουρ αν ειναι ευκολο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λοιπόν αύριο που δεν θα έχω ρεύμα θα διαβάσω το βιβλίο του Αποστόλου "Απαλλαγείτε απο το κάπνισμα πανεύκολα"...που το είχαμε αγοράσει και σκονιζόταν και μετά θα πάω στην λαική για ψώνια :) .... Άντεξα 2 μέρες ....στην 3η θα μασήσουμε???!!!!

βασια μου εμενα με βοηθησαν οι τσιχλες νικορετ, οταν φας 1 μετα απο λιγη ωρα νιωθεις οτι εχεις καπνισει 1 πακετο. επισης το βραδυ ετρωγα ηλιοσπορους στην τηλεοραση. κ αυτο βοηθησε. μην το βαζεις κατω,εχεις αποτοξινωθει κατα 25% . η αποτοξινωση απο την νικοτινη κραταει 1 εβδ. το υπολοιπο ειναι καθαρα συνηθειο κινησης. θα αισθανθεις περιεργα οταν πας για καφε η για ποτο. εγω εχω να πιω ελληνικο καφε απο τοτε που το εκοψα, δεν ξερω γιατι αλλα τον εχω συνδιασει με τσιγαρο, στα υπολοιπα δεν εχω προβλημα. κρατα γερα!!!

βασια μου ευχαριστω για τις συμβουλες η γυναικα ειναι μοναδικη και ευτυχως δεν ειναι το στυλ της εκατσε τη καταλληλη στιγμη

και συγχαρητηρια για τις δυο ακαμνιστες μερες ευχομαι να μη το ξαναβαλεις ποτε εγω το εκοψα με τις εγκυμοσυνες αλλα με επιανε κατι και οταν εβγαινα για καφε ή ποτο ηθελα να καπνισω και επερνα πακετο εκανα οτι εκανα οτι ημουν εξω και μετα σιχαμαρα ανωμαλια αλλα οκ πανω απο 4-5 ετσι κι αλλιως δεν εκανα οποτε νομιζω μικρο το κακο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αγαπημένες μου,

Σας φιλώ γλυκά όλες.

καλα αποτελεσματα να εχετε ειρηνη μου

να σου πω και εγω οταν την ακουγα τη κοιταζα σα χανος λεω δε μπορει με παρακολουθει, με ξερει ο σωσιας της ειρηνης με κυνηγαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αμα εισαι εσυ παντος η κορη-εγκυος χρειαζετε ενα πεντικιουρ αν ειναι ευκολο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε οπως τα διαβαζα λεω, τι στο καλο η ειρηνη πηγε εκει??? μηπως εχει διδυμη αδελφη??? αχαχαχαχαχα!!!!

ειρηνη μου με γεια το χαλακι!

χαρα μου πολυ χαιρομαι για σενα!!!τα παιδια πως την πηραν? την συνηθησαν? ο μεγαλος παει παιδικο? οταν φευγεις δεν κλαψουριζουν? εμενα κλαιει εστω κ για 10' να λειψω γιαυτο κ δεν την αφηνω ουτε για σουπερ.

σημερα την πηρα, την πηγα παιδικη χαρα κ κατα τις 7,30 που σκοτεινιασε πηγαμε σουπερ.

Διαφημίσεις

βρε οπως τα διαβαζα λεω, τι στο καλο η ειρηνη πηγε εκει??? μηπως εχει διδυμη αδελφη??? αχαχαχαχαχα!!!!

οντως χαχαχαχαχ

ειρηνη μου με γεια το χαλακι!

χαρα μου πολυ χαιρομαι για σενα!!!τα παιδια πως την πηραν? την συνηθησαν? ο μεγαλος παει παιδικο? οταν φευγεις δεν κλαψουριζουν? εμενα κλαιει εστω κ για 10' να λειψω γιαυτο κ δεν την αφηνω ουτε για σουπερ.

σημερα την πηρα, την πηγα παιδικη χαρα κ κατα τις 7,30 που σκοτεινιασε πηγαμε σουπερ.

πολυ καλα ο μικρος ολο της γελαει και τις κανει τσαχπινιες και ο μεγαλος πολυ καλα ολο ελενη κ ελενη ειναι μια χαρα ευτυχως

εχτες που ηταν και πρωτη μερα μια χαρα κανενα προβλημα βεβαια το καλο ειναι οτι τα παιδια μου αν ερθει σπιτι και φυγω θα κατσουν δεν εχουν προβλημα πανε παντου με τη μια δεν εχουμε προβλημα ευτυχως.. ο μεγαλος ειχα κανει αιτηση στο δημοσιο δε μας πηραν γιατι εγω δε δουλευω και ο αδερφος μιας φιλη μου ειπε να περιμενω μεχρι τελος του μηνος γιατι θα μιλησει καπου αν δε μας παρουν θα τον παω ιδιωτικο απλα ειπα μηπως γλιτωσω το 400 επειδη πηρα και τη γυναικα θα δινω κι αλλα εκει θα δουμε οτι κατσει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μην ασχολησε τινα μου, ουτως η αλλως μονη σου ησουν τοσα χρονια, επειδη μενατε στο ιδιο σπιτι τι σημαινει??? κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου, να χαρεις τα παιδακια σου που με τοσο κοπο κ δυσκολειες τα μεγαλωσες (μονη σου!!!) κ να κανεις τον σταυρο σου που σου εστειλε ο καλος Θεουλης εναν ανθρωπο νορμαλ!

Ποσα???????Κοριτσια κρατηστε με ,πεφτωωωω.Ρε συ Δημητρα κανονικα εσυ δεν επρεπε να αγοραζεις τιποτα και πες και τη μαμα σου κατι τι να τις κανετε 45 μπλουζες?Ας τους παιρνει κατι αλλο αν θελει οπωσδηποτε να τους κανει δωρο.

εμεις επειδη εχουμε παρα πολλα ρουχα κ δεν αγοραζω τιποτα, ολα απο τις διδυμες ξαδελφες (δηλ εχω ρουχα Χ2) οτι μου φερουν τα αλλαζω σε παπουτσια οχι μονο για τωρα αλλα κ μεγαλυτερα. αν δεν μπορω να παρω παπουτσια παιρνω μπουφαν (εχω παρει 2 μπενετον μπουφαν σουπερ ενα για 5 χρ κ ενα για 6 χρ που θα εχει αρχισει το σχολειο). να σας εκμυστηρευτω κ κατι, καποιες φορες επειδη τα γενεθλια μας ειναι κοντα με αλλα παδιακια εχω αλλαξει κατι που της φερανε κ εχω παρει για το αλλο παδακι. μετα βαζω το ποσο που εκανε το δωρο σε ενα φακελο κ της μαζευω λεφτα ετσι. κριμα ειναι να πανε χαμενα τοσα ρουχα

Το λοιπόν...

Πρώτα απ' όλα, κοριτσάκια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τη ντουλάπα μας! Όταν προέρχονται από σας έχουν άλλη βαρύτητα και το εννοώ. .

βρε κικη μου το πιστευεις οτι μου συμβαινει κ εμενα αυτο??? εχει τυχει να λεω διαφορα περι σπιτιου σε φιλες μου πχ οτι εφτιαξα ντουλαπες η οτι κατεβασα κουρτινες κ με κοιτανε σαν εξωγηινο. μονο οι κορες της ειρηνης εχουμε το μικροβιο??????

:Pγεια σας καλες μου φιλες!!!!!!φιλια απο τις ηλιολουστες ΠΛΕΟΝ Σερρες με 22'c!!

το πρωι ειχε συννεφια κ σκοταδουρα!!

τι μου κανετε?????????

:-(το πρωι η κορη μου ειχε πολυ πονο στην κοιλια παλι!Ειναι απυρετη απο το Σαββατο...Ο αντρας μου αν κ ειχε δουλεια κ επρεπε να φυγει στον Λαιλια, την πηγε Νοσοκομειο....

Εγω επρεπε να ξυπνησω να ταισω να ετοιμασω κ να παω τον μικρο στον Παιδικο...

Της ειπαν οτι εχει μαλλον καποια ιωση,να τρωει ελαφρα κ οτι η κοιλια της ειναι μια χαρα...

Συναντηθηκαμε στις9,μολις αφησα τον μικρο, στον περιφερειακο κ μου την εδωσε!!Την κορη μου εννοω!!

:cool:μαλλον εχουμε απελπιστικά πολλα ρουχα........εχετε δικιο...αλλά δεν εχω παρει ουτε το 1/3 απο αυτα εγω.........

παρα πολλα δεν προλαβαινουν να φορεθουν...........καθολου!!

:Pεκανα χθες το απογευμα τα συρταρια των παιδιων ξανα!! εβαλα τα ρουχα καθετα το ενα διπλα στο αλλο&φαινονται ολα τωρα..χωρεσαν λιγα περισσοτερα..

τα ψιλα μακρυμανικα μπλουζακια ή πουκαμισα της κορης μου,στο1ο συρταρι χωρεσαν ολα ,γυρω στα 45!!!!!!!!!!!μεγαλη επιτυχια!!

μην τα λες ετσι αυτα, θα τα λες με τροπο! θα παθει κανα εμφραγμα η μανα!!!!:lol::lol::lol::lol:

περαστικα στο κοριτσακι σου!

εσυ πως εισαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...