Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστω όλες για το ζεστό καλωσορισμα.

Εγω το κείκ που φτιάχνω συχνά είναι το: http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

αλλες φορες σκέτο αλλες φορές προσθέτω και σταγόνες σοκολάτας.

Απιθανο αν σου αρέσει η έντονη γεύση πορτοκαλιού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνηηηη, το κέικ φαίνεται απλά τέλειο!!! Μήπως δεν είχε κρυώσει καλά; Λέω εγώ τώρα τη βλακεία μου :rolleyes:.

Με γεια το χαλάκι! Είναι υπέροχο! Είναι κόκκινο κόκκινο το χρώμα του ή πορτοκαλίζει;

Βάσια, περαστικά σας! Για το τσιγάρο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια! Σου στέλνω δώρο άκαπνο σύζυγο (από 2/9) που μου κάνει τον καμπόσο μέρες τώρα, να σου εκθέσει όλα τα υπέρ :rolleyes:. Προχθές βρήκε ένα site (να τον ρωτήσω να στο πω αν θες) που εκτός των άλλων αναλύει τις αλλαγές που επέρχονται στον οργανισμό την 1η μέρα χωρίς τσιγάρο, την 1η βδομάδα, τον 1ο μήνα... Και μου τα διάβαζε περιχαρής :rolleyes:!

Αρετή, καλώς τα δέχτηκες :tongue:! Εντάξει η κόρη;

4U, πώς πήγε το τεστ; Το ευχαριστιέσαι; Είναι αυτό που περίμενες; Για πες.

Νάσια, πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος! Δεν υπήρχε περίπτωση να έπρεπε να κάνω δύσκολη δίαιτα και να έφτιαχνα για τους υπόλοιπους αυγά και πατάτες :oops::tongue:! Καλή δύναμη!

Aneza, καλώς ήρθες!

Alexenia, κράτα προοπτική στο μυαλό σου. Οι κολικοί περνάνε, τα νεογέννητα μεγαλώνουν, τα αδελφάκια συνηθίζουν το ένα την παρουσία του άλλου, ισορροπίες ξαναβρίσκονται, αν υπάρχει καλή διάθεση κι αν κάνεις λίγο υπομονή με την αϋπνία (δύσκολο, το ξέρω), όλα θα είναι καλύτερα! Ε; ;)

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :-( συγνωμη....

Άσε τις βλακείες! Περνάς τεράστιο ζόρι! Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη να την ανακουφίσουν τουλάχιστον λίγο τη γυναίκα!

Σε σκέφτομαι, κορίτσι!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κορίτσια σας ευχαριστω όλες για το ζεστό καλωσορισμα.

Εγω το κείκ που φτιάχνω συχνά είναι το: http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

αλλες φορες σκέτο αλλες φορές προσθέτω και σταγόνες σοκολάτας.

Απιθανο αν σου αρέσει η έντονη γεύση πορτοκαλιού.

Πραγματικά είναι τέλειο! Το 'χω φτιάξει κι εγώ μερικές φορές. Νομίζω μας την είχε δώσει τη συνταγή, η miss καταστροφή! Ε, Βάσια; :tongue:

:)

Απλα ήθελα να σας στειλω μια μεγάλη αγκαλιά και ενα μεγάλο φιλι!!!

Σοφάκι, είσαι καλύτερα;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Το λοιπόν...

Πρώτα απ' όλα, κοριτσάκια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τη ντουλάπα μας! Όταν προέρχονται από σας έχουν άλλη βαρύτητα και το εννοώ. :wink:

Κικι μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις κάνει με τα πλαστικά κουτιά. Είναι από ΙΚΕΑ;
:-D είδες και άλλοι ενδιαφέρονται όπως εγώ Κική!

Θέλω να μας πεις αν είναι κουτιά ή αν ανοιγουν σαν συρτάρια.

Που τα αγόρασες, κόστος και διαστάσεις αν ξέρεις....

Τώρα, τα κουτιά ανοίγουν σαν συρτάρια.

Τα πήρα λίγο καιρό πριν γεννήσω (άνοιξη του '10) από το Praktiker. Ήθελα ν' αποφύγω την κλασική συρταριέρα για το δωμάτιό της γιατί είναι ένα έπιπλο που δεν μου αρέσει.

Τότε είχε σε 3 διαστάσεις, αν θυμάμαι καλά. Εγώ πήρα τη μεσαία, που βόλευε για το χώρο μου: είναι 21cm το ύψος κάθε συρταριού, 39cm το βάθος και 40cm το μήκος.

Το κόστος, επίσης αν θυμάμαι καλά, ήταν 12? το ένα.

Ακόμη, όταν στοιβάζονται "κουμπώνουν" το ένα με το άλλο.

Εμένα με βόλεψαν πολύ!

Ελπίζω να σας κατατόπισα :).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ήταν μια πραγματικά δύσκολη μέρα στη δουλειά :roll:.

Κι επειδή είχα τρελή υπερένταση, είπα να την εκμεταλευτώ κι έτσι, μόλις μπήκα, έκανα ένα γρήγορο συμμάζεμα (ό,τι αφήνει πίσω της η οικογένεια στη μια ωρίτσα που μεσολαβεί από την ώρα που γυρνάνε παρέα στο σπίτι μέχρι να κοιμηθούν :mad:), ένα καλό πέρασμα το μπάνιο, άπλωσα ένα πλυντήριο κι έπλυνα λίγα πιατικά.

Τ' απόγευμα θα πάμε στα μαγαζιά ν' αλλάξουμε κάτι ρούχα της μικρής και μετά ευελπιστώ να τελειώσω επιτέλους το ρημάδι το σίδερο :rolleyes:.

Φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

yorimichi79 περαστικά σας!!

Πως κόβετε ρε παιδιά το τσιγάρο???? Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!!!!! Δεν μπορώ..... μάλλον δεν θέλω ε?

To βρηκες μονη σου, το τσιγαρο κοβεται μονο αν το παρεις συνειδητα αποφαση εσυ ο ιδιος και το θελησεις πραγματικα.Ο,τι και να σου λενε οι αλλοι αν δεν γινει αυτο το κλικ στο μυαλο σου δεν γινεται τιποτα.

α

:cool:μαλλον εχουμε απελπιστικά πολλα ρουχα........εχετε δικιο...αλλά δεν εχω παρει ουτε το 1/3 απο αυτα εγω.........

παρα πολλα δεν προλαβαινουν να φορεθουν...........καθολου!!

:Pεκανα χθες το απογευμα τα συρταρια των παιδιων ξανα!! εβαλα τα ρουχα καθετα το ενα διπλα στο αλλο&φαινονται ολα τωρα..χωρεσαν λιγα περισσοτερα..

τα ψιλα μακρυμανικα μπλουζακια ή πουκαμισα της κορης μου,στο1ο συρταρι χωρεσαν ολα ,γυρω στα 45!!!!!!!!!!!μεγαλη επιτυχια!!

Ποσα???????Κοριτσια κρατηστε με ,πεφτωωωω.Ρε συ Δημητρα κανονικα εσυ δεν επρεπε να αγοραζεις τιποτα και πες και τη μαμα σου κατι τι να τις κανετε 45 μπλουζες?Ας τους παιρνει κατι αλλο αν θελει οπωσδηποτε να τους κανει δωρο.

Αλεζα καλως ηρθες στην παρεα μας.

Αλεξενια υπομονη πραγματικα δυσκολη περιοδος αυτη σε καταλαβαινω απολυτα.Ο μεγαλος ποσο χρονων ειναι?Κι εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω οταν κοιμοταν ακομα κι οταν ειχα μονο ενα μωρο.Δεν ξερω αλλα οσο αυπνη κι αν ειμαι δε μπορω να κοιμηθω ας πουμε στις 11 ή στις 5.

Καλαμαρακι εχεις δικιο που αγχωνεσαι κι εγω ακομη δεν εχω καταληξει στη συμπεριφορα μου και την αλλαζω κιολας και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο μαλλον κακο ειναι αλλα εχω λαλησει η γυναικα.Εσυ εχεις και εμπειρια ομως θα τα πας πολυ καλυτερα πιστευω.Επισης εξαρταται και απο το παιδι η δικια μου ειναι ζορικη:confused:

Για το κεικ με καλυψαν οι προλαλησασες...φαινεται ομως πολυ λαχταριστο!Και το κεικ καροτου ειναι πολυ καλο και ενας τροπος να φανε τα καροτα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Κορίτσια μου,

Το κέικ βγήκε πολύ καλό {για πρώτη φορά ε? :tongue:}.

Θέλω μόνο 2 πράγματα να ρωτήσω και εσείς, οι χρυσοχέρες, να με βοηθήσετε:

Νομίζω έβαλα λίγο περισσότερο λαδάκι {κατά λάθος}. Αυτό μπορεί να μου το κάνει όχι-συμπαγές? Δηλαδή, δεν μπορώ να κόψω κομμάτι "κανονικά"... ψιλο-διαλυεται.

Από γεύση βγήκε υπέροχο άρεσε στο φιογκάκι και θα παίρνει και στο σχολείο {θα φτιάχνω καθε 2-3 μέρες, με διάφορες παραλλαγές} αλλά και στον άντρα μου, έφαγε ήδη 2 κομμάτια! ;);)

Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα, ευθύνεται το λάδι. Τα κέικ λαδιού, κόβονται, τα κέικ βουτύρου τρίβονται. Δεν έκανες κάτι λάθος. Με τον καιρό θα καταλάβεις ακριβώς τι πυκνότητα πρέπει να χει το μείγμα του κεικ πριν ψηθεί. Αν κατάλαβες πως όντως σου έπεσε περισσότερο λάδι, ίσως να ευθύνεται ακόμα περισσότερο για το σπάσιμο. Όπως και να χει, το λάδι ευθύνεται. Συγχαρητήρια χρυσοχέρα μανούλα!

yorimichi79 περαστικά σας

Πως κόβετε ρε παιδιά το τσιγάρο???? Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!!!!! Δεν μπορώ..... μάλλον δεν θέλω ε?

Το τσιγάρο κόβεται μαχαίρι μόλις το πάρεις απόφαση. Το χω κόψει απ το 2008 και είμαι καλά :-P

Εγώ δεν έκανα ιδιαίτερα πράγματα, πλην των καθημερινών, εκτός απ το σκούπισμα και πέρασμα με νερόξυδο τη νέα μοκέτα μας 2,00* 2,00. Αχ τα γονατάκια μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γλυκα καταρχην σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας πραγματικα και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη και ηρεμη

εχω μερες να σας γραψω περι σπιτιου και σημερα θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας

δε ξερω αν θυμαστε αλλα ειχα πει οτι θα βρω μια κοπελα να μου κραταει τα παιδια καποιες φορες γιατι δυστυχως εδω που μενω δεν εχω κανεναν κοντα μου και η μαμακα μου δουλευει και μενουμε και πολυ μια ωρα δρομο λοιπον ειχα μια γυναικα στο μυαλο μου την οποια ξερω 10 χρονια ο αντρας της δουλευει 10 χρονια στο μαγαζι του αντρα μου την εχω φερει καποιες φορες σε κατι γενικες για βοηθεια λοιπον αυτη η γυναικα μεχρι τωρα δουλευε καπου και δεν ειχε τυχη να μιλησουμε ποτε για δουλεια και δε μπορω να βαλω και μια αγνωστη στο σπιτι μου και να εμπιστευτω τα παιδια μου και να φυγω παντα οποια ερχοταν ηταν παντα απο γνωστη πολυ γνωστη οχι απλα αντε τη ξερω κλπ λοιπον τη κυριακη μιλησα μαζι της και εχτες ξεκινησε πρωτη μερα που ελειπα κιολας πηγα για την αυχενικη και μετα πηγα λιγο στο μαγαζι του αντρα μου γιατι και εγω δεν αντεχω στο σπιτι και τωρα με την εγκυμοσυνη ειναι πολυ δυσκολο να παω καπου μονη με τα παιδια ετσι την πηρα με το μηνα θα ερχεται καθε μερα 8 ωριτσες καποιο σαββατο αν χρειαζεται οχι ολα αα θελουμε να βγουμε θα κοιμαται σπιτι και θα φευγει το πρωι θα με βοηθαει στο σπιτι και θα κραταει τα παιδια να πηγαινω για ψωνια, στο γιατρο και θα πηγαινω και λιγο γραφειο για να μη σαλταρω μεσα ειμαι πολυ χαρουμενη περισσοτερο γιατι αυτη η γυναικα σημερα μου ζητησε απο μονη της να ξεκινησει γενικη για να βαλει μια ταξη να οργανωθει και να εχει ενα προγραμμα ωστε να μη πελαγωνει σημερα εκανε μονο ντουλαπια τα εβγαλε ολα τα επλυνε ολα τα τακτοποιησε τοσο ωραια καλυτερα κι απο μενα ειναι πολυ οργανωτικη την εκνευριζουν οταν τριγυρνανε διαφορα και δεν ειναι στη θεση τους και με παρωτρυνε και βγαλαμε μια σακκουλα αχρηστα πραγματα και πραγματικα τα ντουλαπια μου αναπνευσανε νιωθω οτι ειναι πολυ τυχερη ειχα μεινει με το στομα και την κοιταγα γρηγορη δεν ειναι τα ζωα μου αργα και πολυ καλη και κανει και τρελες λεπτομερειες εχω παθει σοκ χαιρομαι τοσο πολυ για την επιλογη μου και που δε θα κλαιω τα λεφτακια μου σας ζαλισα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Βάσια, περαστικά σας! Για το τσιγάρο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια! Σου στέλνω δώρο άκαπνο σύζυγο (από 2/9) που μου κάνει τον καμπόσο μέρες τώρα, να σου εκθέσει όλα τα υπέρ :rolleyes:. Προχθές βρήκε ένα site (να τον ρωτήσω να στο πω αν θες) που εκτός των άλλων αναλύει τις αλλαγές που επέρχονται στον οργανισμό την 1η μέρα χωρίς τσιγάρο, την 1η βδομάδα, τον 1ο μήνα... Και μου τα διάβαζε περιχαρής :rolleyes:!

Δώσε το site γιατί ο κακός εαυτός μου έχει ξυπνήσει και δεν θέλω :-(

κοριτσια μου γλυκα καταρχην σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας πραγματικα και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη και ηρεμη

εχω μερες να σας γραψω περι σπιτιου και σημερα θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας

δε ξερω αν θυμαστε αλλα ειχα πει οτι θα βρω μια κοπελα να μου κραταει τα παιδια καποιες φορες γιατι δυστυχως εδω που μενω δεν εχω κανεναν κοντα μου και η μαμακα μου δουλευει και μενουμε και πολυ μια ωρα δρομο λοιπον ειχα μια γυναικα στο μυαλο μου την οποια ξερω 10 χρονια ο αντρας της δουλευει 10 χρονια στο μαγαζι του αντρα μου την εχω φερει καποιες φορες σε κατι γενικες για βοηθεια λοιπον αυτη η γυναικα μεχρι τωρα δουλευε καπου και δεν ειχε τυχη να μιλησουμε ποτε για δουλεια και δε μπορω να βαλω και μια αγνωστη στο σπιτι μου και να εμπιστευτω τα παιδια μου και να φυγω παντα οποια ερχοταν ηταν παντα απο γνωστη πολυ γνωστη οχι απλα αντε τη ξερω κλπ λοιπον τη κυριακη μιλησα μαζι της και εχτες ξεκινησε πρωτη μερα που ελειπα κιολας πηγα για την αυχενικη και μετα πηγα λιγο στο μαγαζι του αντρα μου γιατι και εγω δεν αντεχω στο σπιτι και τωρα με την εγκυμοσυνη ειναι πολυ δυσκολο να παω καπου μονη με τα παιδια ετσι την πηρα με το μηνα θα ερχεται καθε μερα 8 ωριτσες καποιο σαββατο αν χρειαζεται οχι ολα αα θελουμε να βγουμε θα κοιμαται σπιτι και θα φευγει το πρωι θα με βοηθαει στο σπιτι και θα κραταει τα παιδια να πηγαινω για ψωνια, στο γιατρο και θα πηγαινω και λιγο γραφειο για να μη σαλταρω μεσα ειμαι πολυ χαρουμενη περισσοτερο γιατι αυτη η γυναικα σημερα μου ζητησε απο μονη της να ξεκινησει γενικη για να βαλει μια ταξη να οργανωθει και να εχει ενα προγραμμα ωστε να μη πελαγωνει σημερα εκανε μονο ντουλαπια τα εβγαλε ολα τα επλυνε ολα τα τακτοποιησε τοσο ωραια καλυτερα κι απο μενα ειναι πολυ οργανωτικη την εκνευριζουν οταν τριγυρνανε διαφορα και δεν ειναι στη θεση τους και με παρωτρυνε και βγαλαμε μια σακκουλα αχρηστα πραγματα και πραγματικα τα ντουλαπια μου αναπνευσανε νιωθω οτι ειναι πολυ τυχερη ειχα μεινει με το στομα και την κοιταγα γρηγορη δεν ειναι τα ζωα μου αργα και πολυ καλη και κανει και τρελες λεπτομερειες εχω παθει σοκ χαιρομαι τοσο πολυ για την επιλογη μου και που δε θα κλαιω τα λεφτακια μου σας ζαλισα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας

Μπράβο Χαρά...πρόσεχε και πάλι όμως, μην σουφρώνει τίποτα και επίσης σημαντικό μην παραγνωριστείς μαζί της....μην γίνεται φιλενάδες αλλά να καταλαβαίνει ότι εκεί εργάζεται :)

Κορίτσια απο το πρωί δεν σας ξαναέγραψα γιατί μόλις τελείωσα με δουλίτσες, έφυγα για jumbo για να ψωνίζω και γύρισα στις 1.....Μια χαρά τα έχω καταφέρει ως τώρα χωρίς τσιγάρο!!! Αλλά με τρώει που και που....ωστόσο άυριο είναι η 3η μέρα άκαπνη και με δοκιμάζει ο θεός!!!!

Λοιπόν αύριο:

1. Δεν θα έχουμε ρεύμα απο τις 8 -3 το μεσημέρι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα έχω κομπιούτερ, τηλεόραση, κλπ!!!

2. Σήμερα έσκασε ο τελευταίος φρονιμήτης μου και μόλις πήρα mesulid για τον πόνο

3. Τι θα κάνω αύριο μου λέτε, που δεν θα έχω να απασχολούμαι με κάτι??????????????????????????????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...