Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω...

alexenia να σου ζήσει!!!!

aneza καλωσήρθες!!!

Ειρήνη βλέπω ότι πάτε πολύ καλά μέρα με τη μέρα. του δώσατε και κατάλαβε το ΣΚ με βόλτες. Μπράβο σας το χρειαζότανε το φιογκάκι. Με γειά σας το χαλάκι!!

πάω να δω το χριστουγεννιάτικοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!

Να σας πω μόνο ότι εχθές σιδέρωνα απο τις 9.30έως τις 3 με διακοπή μόνο να πάω να πάρω την μικρή απο τα νήπεια..... και έστρωσ α και χαλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάνει μια φίλη με λάδι κ πιστεύω πως είναι καλύτερα από την μαργαρίνη ή ακόμη κ το βούτυρο τύπου κερκύρας. Έχω ήδη καταργήσει την μαργαρίνη ένα μήνα τώρα, άλλαξα την ζάχαρη μας σε καστανή για τον καφέ κ για τα γλυκά. Τώρα μένει κ αυτό στα κέικ κ λέω να αλλάξω κ το αλάτι μας κ να πάω σε χοντρό χωρίς χλωρίνη. {Όχι δεν είμαι σαικο αλλά λέω να καταργήσω σιγά σιγά τις λιγότερο καλές επιλογές στο φαγητό μας}

Με γειες με γειες το χαλάκι, θα του αρέσει πιστεύω του φιογκιδίου!

Το χαλάκι σας είναι πάαααααααααααρα πολύ όμορφο , μοντέρνο κ παιχνιδιάρικο κ προεφηβικό κ εννοείτε κάνει κ για κορίτσια κ για αγόρια!!

Φαίνεται θεσπέσιο κ σούπερρρρρρρρρρ σοκολατένιο!!! Γειας τα χέρια σου!

Καλαμαρίδιό μου, πολύ μου αρέσει που λες πως κάνεις προσπάθειες για να ελαφρύνεις τα φαγώσιμά σας. Μπράβο!

Και γω κάνω προσπάθειες.. ειδικά τελευταία, μεγάλες.

Εβαλα λαδάκι για να αποφύγω το βούτυρο για το παιδι. Απλώς μου έπεσε παραπάνω, του μπούφου! Και από αυγά μόνο 1. Ζάχαρη επίσης καστανή.

Σ' ευχαριστώ. Το φιογκίδιο πραγματικά το λάτρεψε το χαλάκι του. Δεν βλέπει την ώρα να ξεμπερδέψει με το διάβασμα ώστε να παίξει πάνω του με τα παιχνιδάκια! :P

Γεια στα χέρια τα δικά μου? Εσύ το λες αυτό? Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ? :tongue:

Ειρηνη ευχαριστώ για το καλωσορισμα! για το κεικ μάλλον επειδη έβαλες πολυ λαδι το έπαθε αυτο, εβαλες μαχαιρακι για να το δοκιμάσεις πριν το βγάλεις? μηπως ήθελε κι αλλο ψησιμο?

Ναι ο μπούφος... μου έπεσε μπόλικο.

Οχι, δεν ήθελε άλλο ψήσιμο, το δοκίμαζα με μία οδοντογλυφίδα αλλά θα το είχα καταλάβει και στη γεύση αφού φάγαμε {δεν κρατιόμαστε εδώ μέσα...:tongue: }.

Το λαδάκι νομίζω... για να δούμε.. σε 3 μέρες θα κάνω άλλο.... πήρα φόρα! χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

αχ δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω...

alexenia να σου ζήσει!!!!

aneza καλωσήρθες!!!

Ειρήνη βλέπω ότι πάτε πολύ καλά μέρα με τη μέρα. του δώσατε και κατάλαβε το ΣΚ με βόλτες. Μπράβο σας το χρειαζότανε το φιογκάκι. Με γειά σας το χαλάκι!!

πάω να δω το χριστουγεννιάτικοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!

Να σας πω μόνο ότι εχθές σιδέρωνα απο τις 9.30έως τις 3 με διακοπή μόνο να πάω να πάρω την μικρή απο τα νήπεια..... και έστρωσ α και χαλιά!

Πως είσαι εσύ μικρή μου? ειστε ολοι καλά?

Ναι... πράγματι βολτάραμε πολύ για να φύγει από το μυαλό μας η παλιο-περιπέτεια... και επειδή ποναει και ακόμα.... :rolleyes:

Χριστέ μου!!!!!!!!! Πόσες ώρες παιδί μου σιδέρωνες? Τα χέρια σου?

Χαλιά ε? Καλά χουχουλιάσματα!!!!

777885dugw57gt25.gif

:Pγεια σας καλες μου φιλες!!!!!!φιλια απο τις ηλιολουστες ΠΛΕΟΝ Σερρες με 22'c!!

το πρωι ειχε συννεφια κ σκοταδουρα!!

τι μου κανετε?????????

:-(το πρωι η κορη μου ειχε πολυ πονο στην κοιλια παλι!Ειναι απυρετη απο το Σαββατο...Ο αντρας μου αν κ ειχε δουλεια κ επρεπε να φυγει στον Λαιλια, την πηγε Νοσοκομειο....

Εγω επρεπε να ξυπνησω να ταισω να ετοιμασω κ να παω τον μικρο στον Παιδικο...

Της ειπαν οτι εχει μαλλον καποια ιωση,να τρωει ελαφρα κ οτι η κοιλια της ειναι μια χαρα...

Συναντηθηκαμε στις9,μολις αφησα τον μικρο, στον περιφερειακο κ μου την εδωσε!!Την κορη μου εννοω!!

:cool:μαλλον εχουμε απελπιστικά πολλα ρουχα........εχετε δικιο...αλλά δεν εχω παρει ουτε το 1/3 απο αυτα εγω.........

παρα πολλα δεν προλαβαινουν να φορεθουν...........καθολου!!

:Pεκανα χθες το απογευμα τα συρταρια των παιδιων ξανα!! εβαλα τα ρουχα καθετα το ενα διπλα στο αλλο&φαινονται ολα τωρα..χωρεσαν λιγα περισσοτερα..

τα ψιλα μακρυμανικα μπλουζακια ή πουκαμισα της κορης μου,στο1ο συρταρι χωρεσαν ολα ,γυρω στα 45!!!!!!!!!!!μεγαλη επιτυχια!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :( συγνωμη....

:-(:-( τι περναει παλι η γυναικα....τα παυσηπονα δεν βοηθανε καθολου:?:

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο my billy viewpost.gif

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :-( συγνωμη....

Αχ ρε κορίτσι....κάτι σε παυσίπονο ειδικό δεν υπάρχει? Πόσο μπορεί ακόμα να ταλαιπωριέται η γυναίκα πια!!!

μυβιλλυ

κουραγιο φιλεναδα.........θα περασουν γρηγορα τα δυσκολα...........

μαμαβασια

μπραβο για το καπνισμα!! ευγε !!! εγω δεν φοβαμαι το κοψιμο!! τοχω κοψει πολλες φορες!!! μια απο αυτες ηταν για2χρονια!! περσι το εκοψα απο αρχες Μαρτη μεχρι Ιουλη,...μετα τα ειχα κ τα 2 εδω τα παιδια κ το ξαναρχισα..........

Ισως μαζι σου το ξανακοψω κι εγω!!!!!

Μπορει να παχυνεις αλλά θα νιωθεις σιγουρα πιο δυνατη κ υγιης!!

περαστικα!!!!!

εγω ακομη με παναντολια!!

ανεζα καλωσορισες!!!!!

charoula σιδερο???? :rolleyes: χμμμμμμ..... τι ειναι αυτο???????

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Ειρηνη ,και εγω πάντα βαζω ελειόλαδο στο κεικ,συνηθως μισό μισο με μαργαρινη ,αν δεν εχω ομως βαζω μονο ελαιόλαδο(που το εχουμε αφθονο,ευτυχως).Το ελαιόλαδο το κάνει ,οπως λες,οπως και το οτι δεν εβαλες περισσότερα αυγα(το αυγο δενει τη ζυμη, αλλα περισσότερο επειδη ηταν ακομη ζεστο!Καλοφαγωτο!

Αλεξένια ,υπομονη με τα πιτσιρικια,τι αλλο να κανεις αλλωστε?

Χαρουλα ,καλολέρωτα τα χαλιά ,και καλό χειμωνα,εστω και Φθινόπωρο βρε παιδί μου!

Καθαρισα την κουζινα,σκουπισα ολο το σπίτι,απλωσα τα ρουχα που εβαλα στο πλυντηριο το πρωι, πήρα το παιδακι μου από το λεωφορειο και φαγαμε.Τωρα κανει την αντιγραφη του ,εγω μαζεψα κουζινα και σας διαβάζω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Ειρήνη με γεια το χαλάκι!Να μας λες ό,τι θες κι εσύ και όποια άλλη κοπέλα,είμαστε εδώ και για συμπαράσταση...

Μπιλάκι μου μακάρι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό για την μανούλα σου...!Είσαι συνεχώς μέσα στο μυαλό μου

Βούλα με γεια την σκούπα!

Βάσια περαστικά σας

Ανέζα καλώς ήρθες στην παρέα μας

Αλεξένια να σου ζήσει το μωρό σου.Υπομονή!!!

Καλαμάρι καλή ξεκούραση!

Βρε κορίτσια το τριήμερο της 28ης να κανονίσουμε τη συνάντηση που λέγαμε σε παιδότοπο ή οπουδήποτε αλλού,θα είμαι κι εγώ Αθήνα...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε????

Σημερα σηκωθηκα αργα,εβλεπα και ενα χαλια ονειρο...

Εκανα και εγω σημερα γεμιστα και μου πετυχαν παρα πολυ!!!Ισως ειναι και τα καλυτερα που εχω κανει!!!Εβαλα ενα πλυντηριο,βαζεψα αλλα δυο,και το απογευμα εχω σιδερο...

Το απογευμα θα παω λιντλ,ακουσα οτι εχουν βαλει προσφορα σε τυρι σκληρο ελληνικο,και θα παω να παρω ενα κεφαλι,θα το κοψω σε τεταρτα και θα το βαλω στην καταψυξη;)

Μπιλλακι στηριξε την μανουλα σου οσο μπορεις:(

Ειρηνη μου με γεια το χαλακι!Τελειο το κεικ!Αλλη φορα αν σου πεφτει παρα πανω λαδακι να ριχνεις λιγο ακομα αλευρι;)και εγω παντα λαδι βαζω!

Δημητρα Κριμα να πηγαινουν τα ρουχα χαμμενα...Γιατι δεν αλλαζεις τα ρουχα που σου περνουν,σε μαγαλυτερα νουμερα ωστε να τα εχουν τα παιδια για την επομενη χρονια?ετσι και θα τα φορανε ολα και οικονομικα κερδισμενη θα εισαι;)

Aneza καλως ηρθες στην παρεουλα μας!

Αλεξενια υπομονη!Λογικο ειναι ο μικρος να εχει πεσει επανω σου!Εχουν αλλαξει τα δεδομενα του,και σε διεκδει μεχρι να νιωσει ασφαλεια!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Χάθηκα πάλι, αλλά δεν προλαβαίνω.

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά, αλλά τι να προλάβω, που είχα να μπω από την Παρασκευή?

Δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα...

Εχθές και σήμερα κάναμε με τον άντρα μου όλο το σπίτι (σχεδόν γενική).

Το μόνο που έμεινε είναι τζάμια - παντζούρια και φωτιστικά. Μάλλον μέχρι το Σ/Κ θα τα κάνω και αυτά (γιατί έχει γενέθλια το αντράκι μου το Σάββατο, οπότε πρέπει να έχω τελειώσει με όλα).

Επίσης, θέλω να βγάλω όλα τα ποτήρια από τις βιτρίνες και να τα βάλω στο πλυντήριο για ένα καλό καλό πλύσιμο. Δεν ξέρω αν θα προλάβω αυτή την εβδομάδα, αλλά μέχρι το τέλος της επόμενης πρέπει να έχουν γίνει για να στρώσω...

Σας αφήνω. Πάω να ετοιμαστώ, γιατί έχω μάθημα στις 17:00

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειρήνη μου σου γράφω ολοκληρωμένη τη δική μου συνταγή για κεικ, βγαίνει πολύ ωραίο και συμπαγής η φέτα...

4 αυγά

2 φλ ζάχαρη

3 φλ αλεύρι

1 φλ γάλα

1 φλ σπορέλαιο

1 μπεκιν

2 βανίλιες

ψήσιμο στους 180 αέρα 45-60 λεπτά (δοκιμάζεις με το μαχαίρι)

αν θές ανακατευεις λίγη ζύμη με μερικές κουταλιές κακάο και μετά στρώνεις στη φόρμα ζύμη - κακάο - ζύμη για να βγει δίχρωμο και γίνεται σούπερ...δοκίμαστο;)

alexenia δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω...το χω περάσει...να σου ευχηθώ καλή δύναμη και να σε διαβεβαιώσω ότι σε λίγο θα στε καλύτερα!

my Billy καλή δύναμη κοπέλα μου

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...