Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εγω τι πρωτοτυπο! τρεχω σαν την τρελλη!

σηκωθηκαμε 8 κ κατι το πρωι

1. αλλαξα-ετοιμασα την μικρη
  2. εφτιαξα καφεδες-γαλα κ εψησα ατομικες τυροπιτες (τρωει κ η μικρη μου το πρωι!) κ την ταισα (ο αντρουλης κατεβηκε για δουλεια κ η μικρη πηγε για λιγο στον παππου της)
  3. καθαρισα κ εβρασα πατζαρια (θα τηγανισω γαυρο κ πατατες το μεσημερι)
  4. μαγειρεψα για την μικρη
  5. σκουπισα -ξεσκονισα κ σφουγγαρισα τις κρεβατοκαμαρες
  6. εστρωσα κρεβατια
  7. συμμαζεψα
  8. καθαρισα το μπανιο (το απογευμα θα το περασω ξυδι εχει πιασει αλατα ρε γμτ στην μπαταρια του μπανιου κ στην καμπινα)
  9. αλλαξα πετσετες κ σφουγγαρισα
  10. εστρωσα τα ριχταρια (το σαλονι ηταν μαζεμενο απο εχτες)
  11. ξανα αλλαξα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  12. ετοιμαστηκα-βαφτηκα κ κατεβηκα για δουλεια, οπου απο τις 10,45 τωρα μολις εφαγα την τυροπιτα που ειχα ψησει το πρωι.

το απογευμα θα παω σουπερ μαρκετ (η ο αντρας μου), θα ξυδιασω το μπανιο κ θα δω τι αλλο θα κανω απο καθαριοτητα

ειρηνη μου σλουρπ!!!! θελω κ εγω! (πρεπει να παρω μια πιο μικρη φορμα κεικ γιατι η δικια μου ειναι τεραστια)

4uδακι καλη επιτυχια στο τεστ (αλλα εισαι φυτουκλας κ δεν σε φοβαμαι!!!! χαχαχαα)

βουλιτσα με γεια την σκουπα!

νασια μου αγορομανα εισαι κ εσυ! εχω μια φιλη που εχει 3 αγορια κ στο τριτο στην αυχενικη της ειχαν πει οτι ειναι κοριτσι κ καναν λαθος, βγηκε ενας παιδαρος κουκλος!

βασια μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!

χρυσακι ωραιες βολτουλες κανεις το πρωι!!!

αυτα προς το παρον, τα φιλια μου σε ολες!!!

αχ μπιλλακι μου, ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω....:-( αντε να μπει τουλαχιστον μεσα να περνει κανα παυσιπονο ισχυρο, να μην ποναει....

να μην λες χαζα, να μας λες οτι σε απασχολει κ οτι νιωθεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!

Σας διαβάζω "λαθραία" αρκετο καιρό αλλα τωρα ενιωσα οτι ήρθε η ώρα να σας γράψω. Η παρεα σας είναι πολύ ζεστή και χαλαρωτική.

Λοιπόν ζω στην Αθηνα, τα πρωινά δουλεύω και έχω μια πολυ γλυκιά ζουζούνια 4,5 ετών. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στην παρεα σας απο εδω και περα.

Αυτα για την ώρα.

:)

... οτι και να σου λέω είναι λίγο, Γιωτάκι μου, απλώς δεν σας τα γράφω εδώ για να μη σας μαυρίζω.... :-(

καλε δεν ειπαμε οτι δεν μαυριζουμε?????? γραφε γραφε να ξεσπας!!!!

ασε το χειροτερο μου.....

δεν προλαβαινω να σας γραψω καθολου βρε κοριτσια διαβαζω κ αυτο στο περιπου δηλαδη,η χτεσινη μερα ηταν χαλια η μικρη μου μαλλον ξεκινησε κολικους κ τσιριζε απαρηγορητη,δεν ηξερα πως να την ηρεμησω ουτε κοιμηθηκε ουτε τιποτα!!εμενα με ποναν τα ματια μου απο την αυπνια ααααχχχχ ποσο θα κρατησει?????χαρα συγχαρητηρια για το κοριτσακι,με το καλο!περαστικα στους αρρωστουληδες μικρους κ μεγαλους!!βασια μπραβο για το τσιγαρο,εγω θελω ενα κ δεν προλαβαινω!!!

ειρηνη μου σλουρπ!!!! θελω κ εγω! (πρεπει να παρω μια πιο μικρη φορμα κεικ γιατι η δικια μου ειναι τεραστια)

Κουράζεσαι παλι πολύ, Γιωτάκι μου. Ελπίζω να βρεις χρόνο για ξεκούραση.. έστω μισή ωρίτσα.

Γεια σας!!

Σας διαβάζω "λαθραία" αρκετο καιρό αλλα τωρα ενιωσα οτι ήρθε η ώρα να σας γράψω. Η παρεα σας είναι πολύ ζεστή και χαλαρωτική.

Λοιπόν ζω στην Αθηνα, τα πρωινά δουλεύω και έχω μια πολυ γλυκιά ζουζούνια 4,5 ετών. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στην παρεα σας απο εδω και περα.

Αυτα για την ώρα.

Καλημέρα! Καλως ήρθες!

Χαίρομαι που νιώθεις ήδη χαλαρά. Αυτό προσπαθούμε και μεις... να παραμένουμε ήρεμες. :)

Να σου ζήσει η κουκλα.

Κορίτσια μου,

Το κέικ βγήκε πολύ καλό {για πρώτη φορά ε? :tongue:}.

Θέλω μόνο 2 πράγματα να ρωτήσω και εσείς, οι χρυσοχέρες, να με βοηθήσετε:

Νομίζω έβαλα λίγο περισσότερο λαδάκι {κατά λάθος}. Αυτό μπορεί να μου το κάνει όχι-συμπαγές? Δηλαδή, δεν μπορώ να κόψω κομμάτι "κανονικά"... ψιλο-διαλυεται.

Από γεύση βγήκε υπέροχο άρεσε στο φιογκάκι και θα παίρνει και στο σχολείο {θα φτιάχνω καθε 2-3 μέρες, με διάφορες παραλλαγές} αλλά και στον άντρα μου, έφαγε ήδη 2 κομμάτια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

δεν προλαβαινω να σας γραψω καθολου βρε κοριτσια διαβαζω κ αυτο στο περιπου δηλαδη,η χτεσινη μερα ηταν χαλια η μικρη μου μαλλον ξεκινησε κολικους κ τσιριζε απαρηγορητη,δεν ηξερα πως να την ηρεμησω ουτε κοιμηθηκε ουτε τιποτα!!εμενα με ποναν τα ματια μου απο την αυπνια ααααχχχχ ποσο θα κρατησει?????χαρα συγχαρητηρια για το κοριτσακι,με το καλο!περαστικα στους αρρωστουληδες μικρους κ μεγαλους!!βασια μπραβο για το τσιγαρο,εγω θελω ενα κ δεν προλαβαινω!!!

Περνάς δύσκολη περίοδο και προσπάθησε να μην κουράζεσαι περισσότερο με το σπίτι και να κάνεις ότι και όσα προλαβαίνεις. Εννοείται δεν "πειράζει" που δεν προλαβαίνεις να μας διαβάσεις, γράφε όποτε έχεις χρόνο.

Την μπουμπού μωρέ........:-(

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου τελειο φαινεται το κεικ..πολυ ωραιο το χαλακι του μικρουλη,μεγεια..

Μπιλλακι μου πολυ στεναχωρηθηκα για την μαμα σου..πολυ ταλαιπωρειται..ευχομαι να βρεθει γρηγορα κρεβατι και να της χορηγηθει κατι να σταματησει να ποναει..

σε φιλω..

Νασια καλη συνεχεια με την διαιτα..

Χρυσα μου σ'ευχαριστω πολυ..οι μικρες χμμμ καλα περνανε αν και εχουν μια ενταση απο την παρουσια ενος αλλου στο σπιτι..δεν το εχουν συνηθισει..

Περιμενω να φυγω να παω σπιτι,με περιμενει το παστιτσιο.....μιαμ μιαμ

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κουράζεσαι παλι πολύ, Γιωτάκι μου. Ελπίζω να βρεις χρόνο για ξεκούραση.. έστω μισή ωρίτσα.

Κορίτσια μου,

Νομίζω έβαλα λίγο περισσότερο λαδάκι {κατά λάθος}. Αυτό μπορεί να μου το κάνει όχι-συμπαγές? Δηλαδή, δεν μπορώ να κόψω κομμάτι "κανονικά"... ψιλο-διαλυεται.

Από γεύση βγήκε υπέροχο άρεσε στο φιογκάκι και θα παίρνει και στο σχολείο {θα φτιάχνω καθε 2-3 μέρες, με διάφορες παραλλαγές} αλλά και στον άντρα μου, έφαγε ήδη 2 κομμάτια! ;);)

ναι ειναι μεχρι να κλαταρω! (σε κανονικες συνθηκες το σπιτι θα ηταν καθαρο αλλα αραχωβιαζα!!!)

δεν βαζω λαδι εγω στο κεικ που φτιαχνω, δεν ξερω...

Γεια σας!!

Αυτα για την ώρα.

καλως την!!!

κοριτσακι αναψε τον απορροφητηρα η το πιστολακι η την σκουπα για να μην κλαιει απο τους κολικους! επισης βαλε ζεστα πανακια στην κοιλιτσα της, κ αν θες φυσικα δως της πιπιλα (εμενα σαν να παρηγοριοταν, νανουριζοταν κ με τον απορροφητηρα κ κοιμοταν)

σιγα σιγα θα στρωσουν ολα! τις ωρες που κοιμαται κοιμησου!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι αναψε τον απορροφητηρα η το πιστολακι η την σκουπα για να μην κλαιει απο τους κολικους! επισης βαλε ζεστα πανακια στην κοιλιτσα της, κ αν θες φυσικα δως της πιπιλα (εμενα σαν να παρηγοριοταν, νανουριζοταν κ με τον απορροφητηρα κ κοιμοταν)

σιγα σιγα θα στρωσουν ολα! τις ωρες που κοιμαται κοιμησου!!![/quoteγιωτα,εχει πιπιλα αλλα εκεινη την ωρα δεν θελει τιποτα!!οσο για τον υπνο δεν γινεται,γιατι δεν υπαρχει καποιος να προσεχει τον" μεγαλο"..ασε τετοια μαμακιαση που εχει παθει δεν παιζει με τιποτα!!τον παρακαλανε να τον πανε βολτα κ δεν παει,μην τυχον κ με χασει:-(

γιωτα,εχει πιπιλα αλλα εκεινη την ωρα δεν θελει τιποτα!!οσο για τον υπνο δεν γινεται,γιατι δεν υπαρχει καποιος να προσεχει τον" μεγαλο"..ασε τετοια μαμακιαση που εχει παθει δεν παιζει με τιποτα!!τον παρακαλανε να τον πανε βολτα κ δεν παει,μην τυχον κ με χασει:-(

Λογικό.. ζηλεύει μωρέ.... :rolleyes:

Εμένα, τότε με το φιογκάκι, τον έβαζα ή μπροστά στο πλυντήριο ρούχων ή έβαζα σκούπα και τον είχα αγκαλίτσα στη στάση "τίγρη". Ψάξτο στο ίντερνετ αν θέλεις. Τις περισσότερες φορές, τον βοηθούσε πολύ με τους κολικούς.

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπεραααα

είπα να σας διαβάσω αλλά κ να γράψω {να μην πέσω τάβλα στο κρεβάτι, ούτε έφαγα για να μη "πέσω" θα φάω μετά μαζί με την μικρή αν θέλει να τσιμπήσει}!! Γύρισα πριν από λίγο ουφφ 7 ωρο σήμερα παναγία μου! Και περιμένω να περάσει η ώρα να πάω να πάρω τη μικρή από το νηπιαγωγείο.

Καλημερα!!!!τι κανετε κοριτσαρες?

Μπιλλακι ολα καλα?ελπιζω να μην ηταν τοσο δυσκολο το βραδυ τελικα..

Βασια εισαι καλυτερα?

Βουλα μεγεια την σκουπα,αντε καλα σκουπισματα απο δω και στο εξης..

Τελικα χθες εκανα μπανακι,ετοιμασα τα ρουχα των παιδιων για σημερα,εφαγα,συμμαζεψα το σαλονι και την κουζινα και πηγα για υπνο στις 12..θελω να κοιμηθω...το πρωινο ξυπνημα με σκοτωνει..με πηρε και ο0 αντρας μου και μου ειπε οτι η μεγαλη μου παραπονεθηκε οτι την ενοχλει ο λαιμος της..για να δουμε,ελπιζω να μην κανει τιποτα..

Εύχομαι να μην έχει κάτι η μικρή σου! Όσο για το πρωινό ξύπνημα...ουφφ υπομονή.

Κεικ θελει η μανα? Αμεσωωως

Εγω κανω αρκετα συχνα αυτη τη συνταγη γιατι γενικως στο σπιτι μας προτιμαμε τα σοκολατενια.

2 φλυτζάνια του τσαγιού φαρινάπ

1 κουταλάκι μπέικιν

2 βανίλιες

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές μερεντα(προαιρετικα)

1 αυγό

1/2 φλυτζάνι κακάο

1 φλυτζάνι ζάχαρη ή λίγο λιγότερο (ανάλογα τα γούστα)

1 γιαούρτι

1/2 φλυτζάνι γάλα

Τα ανακατευειες ολα μαζι ψηνεις και ετοιμο.Συνηθως τα κανω στο ταψι για μαφινς.Ειναι τοσο ευκολα που τωρα τα κανουν οι κορες μου σχεδον μονες τους

Λοιπόν θα το δοκιμάσω σε κάνα δυο μέρες κ θα σε πω!!

Κάνει μια φίλη με λάδι κ πιστεύω πως είναι καλύτερα από την μαργαρίνη ή ακόμη κ το βούτυρο τύπου κερκύρας. Έχω ήδη καταργήσει την μαργαρίνη ένα μήνα τώρα, άλλαξα την ζάχαρη μας σε καστανή για τον καφέ κ για τα γλυκά. Τώρα μένει κ αυτό στα κέικ κ λέω να αλλάξω κ το αλάτι μας κ να πάω σε χοντρό χωρίς χλωρίνη. {Όχι δεν είμαι σαικο αλλά λέω να καταργήσω σιγά σιγά τις λιγότερο καλές επιλογές στο φαγητό μας}

Κουραζομαι ομως πολυ με το διαβασμα κυριως της μεγαλης και καθε βραδυ ειμαι ενα πτωμα!

[/color]

Αχχχ....ήδη αγχώνομαι πως θα τα καταφέρω από του χρόνου με τη μικρή...δεν είμαι υπερβολική νομίζω, για μένα αγχώνομαι αν θα έχω υπομονή, αν θα είμαι σωστή να μη την πιέζω κτλ...

Κορούλες μου καλήμερα! ;)

Επειδή ο καιρός είναι ακόμα πολύ καλός, τον εκμεταλλεύομαι και κάνω εξωτερικές δουλίτσες που ήταν στο πρόγραμμα να γίνουν.

Εχω και δουλίτσα, ευτυχώς.

Σήμερα λοιπόν, μέχρι τις 09.30 είχα:

Πάει το παιδί σχολείο

Πάει στην αποθήκη χαρτικών για σφουγγαρίστρα και κοντάρι

Πλύνει καλά το μπάνιο μας

Ποτίσει τα λουλουδάκια μου

Βάλει γεμιστά να γίνονται.

Φύγαμε λοιπόν με τον άντρα μου και πήγαμε σε 2-3 μαγαζιά της "γειτονιάς" μας για να δούμε για ένα μικρό χαλάκι για το δωμάτιο του παιδιού {πέρσι δεν είχε χαλάκι στο δωμάτιό του γιατί τα οικονομικά μας "δεν"...} και τελικά στο ΙΚΕΑ οπου και βρήκαμε και στα χρήματα που θέλαμε αλλά και στις διαστάσεις {στο περίπου}.

Πήραμε αυτό:

http://www.ikea.com/us/en/images/products/ullgump-rug-low-pile__0172382_PE326431_S4.JPG

Δεν είναι πολυ χαρούμενο χαλί??? Εκπληξη για το φιογκάκι, όταν επιστρέψει από το σχολείο, που ζήταγε χαλάκι από πέρσι, για να παίζει άνετα! :P

Επιστρέψαμε, συνέχισα τα γεμιστά, περασα το χαλί του παιδιού με νεράκι και ξύδι και τώρα σιδερώνω.

Το μεσημέρι διάβασμα και αργότερα δουλίτσα.

Θα σας "σχολιάσω" αργότερα, το μεσημεράκι.

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Υ.Γ. Οπλαρχηγέ μου, σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σε μισή ωρίτσα θα το κάνω και θα σου πω!! Χίλια ευχαριστώ!

Με γειες με γειες το χαλάκι, θα του αρέσει πιστεύω του φιογκιδίου!

Το χαλάκι σας είναι πάαααααααααααρα πολύ όμορφο , μοντέρνο κ παιχνιδιάρικο κ προεφηβικό κ εννοείτε κάνει κ για κορίτσια κ για αγόρια!!

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :( συγνωμη....

Ένα φιλάκι στη μαμά σου ;)

Η πρώτη μου προσπάθεια και ευχαριστώ πολύ όσες με συμβούλεψαν.

Οπλαρχηγέ μου, special thanks to you, γιατί με βάση το δικό σου το έφτιαξα με μερικές παραλλαγές δικές μου.. {τρομάρα μου, έκανα και παραλλαγές! :tongue:}.

Από μυρωδιά και εμφάνιση "σκίζει"... γεύση ακόμα δεν ξέρω... :|

PA150103_zps82908ad7.jpg

Φαίνεται θεσπέσιο κ σούπερρρρρρρρρρ σοκολατένιο!!! Γειας τα χέρια σου!

Γεια σας....

Πήγα το πιτσιρικι μου σχολείο σημερα ,μιας και ειχα εξωτερικές δουλειες,πήγα φαρμακειο και στο μαγαζι που ψωνιζω παιδικά και του πήρα ενα παντελονι για καλό και ενα μακό μπλουζακι για το σχολειο.Ηπιαμε καφεδάκι με την κουμπάρα μου κια επέστρεψα,περασα και από τη συνυφάδα μου και επέστρεψα σπίτι.Εβαλα μακαρονια ογκρατεν στο φουρνο και ιδανικα θα ηθελα να κανω δυο τρεις δουλειες ακόμη.

Μπιλάκι,ξερω πως νιωθεις,καλή δυναμη και σε εσενα και στη μαμά σου!

Βασια ,μπραβο για το τσιγαρο ,αντε να συνεχισεις ετσι!Περαστικά σας...

Κική λατρεψα την ντουλάπα σας!Και τα ραφια υπέροχα!

Δημητρα θα συμφωνησω με τα κοριτσια,μαλλον εχετε υπερβολικα πολλά ρουχα για την ηλικια των παιδιων ,γι'άυτο το στριμωγμα.Προσωπικα,αν και εχω τρελλα με τα ρουχα του μικρου και ψωνιζω αρκετα στενοχωριεμαι πολύ οταν τυχει να εχει περισσότερα και δεν τα φοραει(σπάνια),νιωθω πως πάνε χαμενα.Περι ορεξεως, ομως,κολοκυθόπιττα!

Ειρηνη,καλοφαγωτο το κεικ!!!!Με γεια και το χαλάκι,πολύ ομορφο!Θα το χαρει πολύ το φιογκάκι!

4U,καλή επιτυχια στο διαγωνισμα!

Κων μαμά,με γεια η σκουπα,καλά καθαρισματα!

Καλαμαρακι,περιμενουμε να πάρεις τα πάνω σου,ε???

Αρετη,καλά να περασεις τη δυσκολη εβδομάδα,τουλάχιστονβ θα χαρουν τα παιδια(φανταζομαι)!Ελπίζω να μην εχει τιποτα η μικρη,πιασ'την στα γιατροσόφια.

Σοφια ,μπραβο στο αγοράκι σου!

Νασια,καλη συνεχεια με τη διατροφη.

Θα σηκωθώ θα σηκωθώ που θα πάει....:rolleyes::D

Περιμενω να φυγω να παω σπιτι,με περιμενει το παστιτσιο.....μιαμ μιαμ

Μμμμμμανούλα μου!! Και εγώ έχω έναν ταπεινό τραχανά κλαψψψψψψψψ

Καλημέρα! Καλως ήρθες!

Χαίρομαι που νιώθεις ήδη χαλαρά. Αυτό προσπαθούμε και μεις... να παραμένουμε ήρεμες. :)

Να σου ζήσει η κουκλα.

Κορίτσια μου,

Ειρηνη ευχαριστώ για το καλωσορισμα! για το κεικ μάλλον επειδη έβαλες πολυ λαδι το έπαθε αυτο, εβαλες μαχαιρακι για να το δοκιμάσεις πριν το βγάλεις? μηπως ήθελε κι αλλο ψησιμο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...