Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν μπράβο κορίτσια!!πολύ ωραία δουλειά, πρώτη πρώτη γράφτηκα!!

αν μπορείτε βγάλτε όμως την επαλήθευση στα σχόλια και βάλτε μόνο έγκριση από τον ιδιοκτήτη,γιατί ξέρω ότι "εμποδίζει" πολλούς να σχολιάσουν...καλή αρχή ειρήνη, εδώ μέσα έχεις μπόλικο υλικό για να βάζεις αναρτησούλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο διαφοροποιημενη διδασκαλια κι αν εφαρμόσει κάποιος δάσκαλος παντα νομιζω οτι σε ενα παιδι θα κάνει κλικ και σε ενα άλλο δε θα κάνει τιποτα.

(Εννοειται πως δεν βγαζω την ουράτης δασκάλας απ εξω).

Αμεση συνέπεια όμως του οτι δεν προσέχει στην τάξη ειναι να γυρνα στο σπίτι χωρίς ιδιαιτερα ..κενα.

Αν εχει κενα παει να πει πως δεν προσεχε οπως επρεπε αρα δεν πρεπει να τον βοηθησει η μαμα γιατι απλα η μαμα ειναι μαμα κι οχι η δασκαλα.

Για τα μαθηματα οτι θέλει στη δασκαλα, με εκεινη πρεπει να λειτουργήσει να βρει κωδικα επικοινωνίας.

Βρε Ειρηνακι μήπως τον βοηθας πολυ και βαριεται να ακουει στο σχολειο αφου θα ακουσει απο τη μαμα γιατι να προσέξει? Καμια φορα σαμποταρουμε οι ιδιοι τη μαθησιακη διαδικασία αθελά μας και φοβουμενοι μην μεινει κάποιο κενο.

Τι ηλικια αλήθεια εχει ο φιογκος?

Περυσι πως αντιδρουσε στο σχολειο είχε την ιδια δασκάλα?

Οταν λεμε στο παιδι οι του εχουμε εμπιστοσυνη οτι εκεινο μπορεί να τα καταφερει γιατι ειναι εξυπνος, κοινωνικος κλπ, τα παιδια συνηθως αντιδρουν θετικα και γίνονται αντάξια της εμπιστοσύνης μας.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ , ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

(τΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ!!!!!)

Ειρήνη λιγο πολυ ολοι τα ιδια τραβαμε μη σκας, χαμογελα και ο φιογκος σου θα βρει το δρόμο του!!!;))

Aααααααα!Μπράβο Ειρήνη και μαμά Βάσια!Ενθουσιάστηκα! :P:p:p

Καλή αρχή και καλοτάξιδο με ωραίες αναρτήσεις που μας φτιάχνουν το κέφι και βοηθούν την καθημερινότητά μας!Εμείς θα σε παρακολουθούμε και θα σε στηρίζουμε!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επλυνα το μπάνιο μου,συμμάζεψα σαλόνι και υπνοδωμάτια,καθάρισα νεροχύτη και πάγκους,έβαλα το φαγητό στο φούρνο και πάω να κάνω ένα μπανάκι πριν έρθουν οι άντρες μου.Μετά θα ασχοληθώ με τον εαυτό μου και μαζί τους!Καλό βράδυ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

μετά από όλα αυτά που λέτε κορίτσια,καταλαβαίνω ειρήνη μου ότι το παιδί σου είναι ένα φυσιολογικό παιδί που δεν θέλουν να του διδάσκουν τις κλασικές βλακείες και την ύλη που πρέπει να βγάλει η δασκάλα...στο χέρι της είναι να κάνει το μάθημα ενδιαφέρον...

δυστυχώς έτσι είναι πολλά παιδιά και το σύστημα χάλια.

υπομονή.

μπαίνω να δω το μπλογκ!!

Τι να πω βρε κουκλί μου.... :rolleyes:. Προφανώς γιατί όπως μου είπε η δασκάλα του, σ' αυτά που θέλει είναι μάγος..

Σίγουρα κανένα παιδάκι δεν θέλει εθελοντικά να ντουβαροφυλακίζεται στο σχολείο... μήπως το θέλαμε εμείς? Και το δικαιολογώ απόλυτα. Αλλά όχι να είναι και "γλωσσάς" επειδή έχει ένα καλό λεξιλόγιο και αντίληψη. Δεν του το δικαιολογώ αυτό.

Την άλλη βδομάδα θα επισκεφτώ ένα κέντρο να μιλήσω με έναν ειδικό για να δω τι άλλο μπορώ να κάνω, πως να το αντιμετωπίσω, γιατί προφανώς κάτι δεν θα έχω σκεφτεί...

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν μπράβο κορίτσια!!πολύ ωραία δουλειά, πρώτη πρώτη γράφτηκα!!

αν μπορείτε βγάλτε όμως την επαλήθευση στα σχόλια και βάλτε μόνο έγκριση από τον ιδιοκτήτη,γιατί ξέρω ότι "εμποδίζει" πολλούς να σχολιάσουν...καλή αρχή ειρήνη, εδώ μέσα έχεις μπόλικο υλικό για να βάζεις αναρτησούλες!!

Ευχαριστώ καρδούλα μου!

Οτιδήποτε σου έρχεται σχετικά με το blog να μου το λες, γιατί είμαι άσχετη! :tongue:

Θα το δούμε στην χρήση. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Το έκανα μόνο για σας ώστε να έχουμε την ύλη μας συγκεντρωμένη και να μπορείτε να ανατρέξετε εύκολα σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ούτως ή άλλως θα τα λέμε και εδώ. Δοκιμαστικά το βλέπουμε γι αρχή....:P

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον

Μπραβο για το μπλοκ,κ εγω μελος του τωρα πια!!

Ειρηνη οσον αφορα το μικρο,εγω θα σου ελεγα μν τιμωρησεις το παιδι για το οτι η δασκαλα του,δν μπορει να το κανει να την προσεξει.Θεωρω οτι το προβλημα ειναι δικο της,

εφοσον σπιτι το παιδι μια χαρουλα.Μν τρεχεις σε ειδικους,δν ξερω ποσο ειναι το μικρο αλλα αστω κ του χρονου αν αλλαξει δασκαλο κ δεις τα ιδια τοτε οκ.

Και εγω κανω κομματι κομματι τις δουλιτσες να μν πελαγωσω Μεγαλοεβδομαδιατικα, ομως κοριτσια πολυ ζορικα,η μπουμπου θελει συνεχως σηκωμα οταν δν κοιμαται,κ πρεπει να εχω κ τα καθημερινα.

Απο το πρωι λοιπον εκανα

στρωσιμο κρεββατιων,(μπας κ μου απαντησε καμια πως στρωνουμε το διοροφο,γιατι δν το ειδα;)

τακτοποιηση πυτζαμων κ απλυτων μεταφορα στα απλυτα

τακτοποιηση χτεσινων σιδερωμενων ρουχων,σιδερωνα τρεις ωρες,δν αντεχα να τα παω στην θεση τους

μαγειρεψα μπιφτεκια πατατες

καθαρισμα κουζινας απο ετοιμασια φαγητου κ μετα φαγητου

σαπουνισα τοιχους διαδρομου

επλυνα πορτα διαδρομου

καθαρισμα καταψυξης

επλυνα 1 χαλι

εφτιαξα συρταρι με εσωρουχα κ πυτζαμες αγοριων

παιχνιδια του μικρου κ τν παπουτσοθηκη τους

και παραληλα αλλαγμα,θηλασμα ,σηκωμα της αστερως μου.!!!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Οσο διαφοροποιημενη διδασκαλια κι αν εφαρμόσει κάποιος δάσκαλος παντα νομιζω οτι σε ενα παιδι θα κάνει κλικ και σε ενα άλλο δε θα κάνει τιποτα.

(Εννοειται πως δεν βγαζω την ουράτης δασκάλας απ εξω).

Συμφωνώ απόλυτα. Έχεις δίκιο Λενα!

Αμεση συνέπεια όμως του οτι δεν προσέχει στην τάξη ειναι να γυρνα στο σπίτι χωρίς ιδιαιτερα ..κενα.

Αν εχει κενα παει να πει πως δεν προσεχε οπως επρεπε αρα δεν πρεπει να τον βοηθησει η μαμα γιατι απλα η μαμα ειναι μαμα κι οχι η δασκαλα.

Για τα μαθηματα οτι θέλει στη δασκαλα, με εκεινη πρεπει να λειτουργήσει να βρει κωδικα επικοινωνίας.

Αυτό ακριβώς συζήτησα με τη δασκάλα του. Της είπα πως μου κάνει εντύπωση που δεν προσέχει και το μυαλό του είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν γιατί στο σπίτι ξέρει την παράδοση. Προχτές που πήγα να του εξηγήσω το "γγ" και το "γλ" μου λέει "Βρε μαμά, μας τα πε η δασκάλα μας" και μου κοψε το βήχα... όπως συνήθως δηλαδή και το βλέπω στην πράξη που γράφουμε λέξεις.... Δεν ξερω τι να πω :rolleyes:. Αφου μάλιστα είπα στη δασκάλα του πως φαίνεται η δουλειά που κάνει στον πίνακα, γιατί ο δικός μου "το χει" στο σπίτι.

Βρε Ειρηνακι μήπως τον βοηθας πολυ και βαριεται να ακουει στο σχολειο αφου θα ακουσει απο τη μαμα γιατι να προσέξει? Καμια φορα σαμποταρουμε οι ιδιοι τη μαθησιακη διαδικασία αθελά μας και φοβουμενοι μην μεινει κάποιο κενο.

Οχι παιδί μου. Σου λέω το χει από το σχολείο. Σκέψου στο σπίτι, γράφουμε τα φυλλάδια (μαθηματικά & γλώσσα) & την αντιγραφή και μετά του βάζω εγώ λεξούλες (ανάλογα με το τι μάθανε) και τέλος... αυτό είναι!
Τι ηλικια αλήθεια εχει ο φιογκος?

Περυσι πως αντιδρουσε στο σχολειο είχε την ιδια δασκάλα?

Είναι 6, πάει 1η δημοτικού. Και στην αρχή είπαμε να του δώσουμε χρόνο επειδή θέλει προσαρμογή από το νήπιο που ήταν πιο ελεύθερα τα πραγματα αλλά εδώ πάει να τελειώσει η χρονιά κι αυτός τα ίδια... :(

Οταν λεμε στο παιδι οι του εχουμε εμπιστοσυνη οτι εκεινο μπορεί να τα καταφερει γιατι ειναι εξυπνος, κοινωνικος κλπ, τα παιδια συνηθως αντιδρουν θετικα και γίνονται αντάξια της εμπιστοσύνης μας.

Του το λέω πολύ συχνά αυτό και ειδικά το "Η μαμά θα σε αγαπάει οτιδήποτε και αν κάνεις. Ακόμα και αν κάνεις κάτι που δεν έπρεπε, η μαμα θα σε αγαπάει". Και σήμερα το "μούτρο" κάποια στιγμή μου λέει

"Γιατί μαμά μου λες πως σε απογοήτευσα? Αφού μέσα σου ξέρεις πως με αγαπάς οτι και αν κάνω. Μου το χεις πει....."! :rolleyes::rolleyes:

Τι απαντάω εγώ ρε παιδιά??? Ποια σελίδα και ποιο manual ν' ανοίξω!? :tongue:

Αχ... φιόγκοι παιδί μου... άντε να βρεις άκρη!

777885dugw57gt25.gif

Aααααααα!Μπράβο Ειρήνη και μαμά Βάσια!Ενθουσιάστηκα! :P:p:p

Καλή αρχή και καλοτάξιδο με ωραίες αναρτήσεις που μας φτιάχνουν το κέφι και βοηθούν την καθημερινότητά μας!Εμείς θα σε παρακολουθούμε και θα σε στηρίζουμε!:-):-)

Σ' αρέσει Χρύσα μου??????

Ευχαριστούμε! Καλά μας ταξίδια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον

Μπραβο για το μπλοκ,κ εγω μελος του τωρα πια!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι! Ελπίζω να το βολευτούμε όλες!

Ειρηνη οσον αφορα το μικρο,εγω θα σου ελεγα μν τιμωρησεις το παιδι για το οτι η δασκαλα του,δν μπορει να το κανει να την προσεξει.Θεωρω οτι το προβλημα ειναι δικο της,

εφοσον σπιτι το παιδι μια χαρουλα.Μν τρεχεις σε ειδικους,δν ξερω ποσο ειναι το μικρο αλλα αστω κ του χρονου αν αλλαξει δασκαλο κ δεις τα ιδια τοτε οκ.

Αχ.. τι να πω βρε παιδί μου... ειλικρινά τα χω χάσει. Και σκέψου πως το μυαλό μου είναι οργανωτικό σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Κομματάκι-κομματάκι το "δουλεύω" και αντιδρώ. Αλλά εδώ... έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... :(

Και όταν του τα πα το μεσημέρι και μετά αναγκαζόμουν να είμαι πιο μαζεμένη και να μην του ορμάω και να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω και να τον μυρίζω... μ' έπιανε η καρδιά μου.... :(

Του μίλησα πριν λίγο ξανά. Του είπα να μου δώσει την "μεγάλη του υπόχεση" που θα μου υπόσχετε πως θα προσπαθήσει να ακούει τη δασκάλα του και να είναι το μυαλουδάκι του εκεί.... Για να δουμε... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Να πω και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κορίτσια που μου στείλανε προσωπικό μήνυμα....

Ευχαριστώ που κλέψατε λίγο χρόνο για μένα και το προσωπικό μου θέμα...

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνηηη!!!!

Καλοριζικο το μπλοκακι!!!!

Μου αρεσε παρα πολυ το backround που διαλεξες,η ομορφη κορνιζα στην αρχη και το ζεστο καλοσωρισμα!!

Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να τα παει πολυ πολυ καλα,, καλυτερα και απο αυτο της flylady χιχι !!!!:D

1431261lsmfr0o73j.jpg

Ειρηνη μου για πρωτη δημοτικου μιλάμε!!!

Φανταζομουν κι εγω πως ηταν καμια πεμπτη!!!! Δεν ειναι ολα τα παιδια ωριμα στην πρωτη δημοτικου ειδικα τα παιδια που εχουν γεννηθεί από στο 2ο μισο του έτους.

Σκέψου πως αυτα που γεννηθηκαν Γεναρη εχουν ενα χρόνο διαφορά απο αυτα που γεννήθηκαν Δεκέμβρη!

Ισψς να θελει το χρόνο του!

Οταν σου τον είπε γλωσσά τι ακριβως εννοουσε σου είπε παραδειγμα?

ΚΙ οταν λεει αδιάφορος τι θέλει να πει ο ποιητης?? Π αίζει με γόμες ξυστρες κλπ??

Βρε μπας υπερβάλει η δασκάλα????

Με τα άλλα παιδια της ταξης ειναι καλα περνά όμορφα?

καταλαβαινω πως νιωθεις ασχημα οταν στα λέει η δασκάλα και φυσκά α προβληματιστείς αλλα μη σε τρελανει κιόλας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...