Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαμα Κωνσταντίνου με γεια την σκούπα !

Βασια μπράβο για την πρώτη μέρα εύχομαι σε επιτυχία!!

Την Καλημέρα μου σε όλες !!

Έχω ξυπνήσει από τις 6 έκανα μπανακι ετοιμαστηκα κ τελικά την πήγα σχολείο τη μικρή αφού ήταν 24 ώρες απυρετη.

Φιλακιαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

αέρισα, έστρωσα κρεβάτια

έβαλα 2 πλυντήρια και τα άπλωσα επίσης

έφτιαξα κιμά και αργότερα θα βρασω ζυμαρικά

διαβάζω με διαλείμματα και μαλλον σήμερα θα καταφέρω να τελειώσω τα κεφάλαια και θα γράψω και τεστ ;)

Έχω να σκουπίσω... Κωνσταντινομαμα μεγεια τη σκούπα!

να κάνω μπάνια και να σφουγγαρίσω

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Συγχαρητηρια!!!!!!!Με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλια σου αχ σαν πριγκιπισσα θα την εχουν οι αντρες του σπιτιου.

Υ.Γ. Ερώτηση για τις χρυσοχέρες κόρες μου. Υπάρχει καμία απλη {ξέρετε, για την μάνα} συνταγή κέικ που να μη θέλει μίξερ? Ευχαριστώ.

Κεικ θελει η μανα? Αμεσωωως

Εγω κανω αρκετα συχνα αυτη τη συνταγη γιατι γενικως στο σπιτι μας προτιμαμε τα σοκολατενια.

2 φλυτζάνια του τσαγιού φαρινάπ

1 κουταλάκι μπέικιν

2 βανίλιες

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

2-3 κουταλιές μερεντα(προαιρετικα)

1 αυγό

1/2 φλυτζάνι κακάο

1 φλυτζάνι ζάχαρη ή λίγο λιγότερο (ανάλογα τα γούστα)

1 γιαούρτι

1/2 φλυτζάνι γάλα

Τα ανακατευειες ολα μαζι ψηνεις και ετοιμο.Συνηθως τα κανω στο ταψι για μαφινς.Ειναι τοσο ευκολα που τωρα τα κανουν οι κορες μου σχεδον μονες τους

Της κόρης, που, αν και με ελλείψεις (βάι βάι), είναι έτοιμη:

http://imageshack.us/a/img833/4729/ug38.jpg

http://imageshack.us/a/img20/4142/vp1w.jpg

ανφάς και προφίλ :tongue:

Τη δική μου εν καιρώ :cool:!

ΤΕΛΕΙΑ!

:D είδες και άλλοι ενδιαφέρονται όπως εγώ Κική!

Θέλω να μας πεις αν είναι κουτιά ή αν ανοιγουν σαν συρτάρια.

Που τα αγόρασες, κόστος και διαστάσεις αν ξέρεις....

Αν ανοιγουν σαν συρταρια τα θελω κι εγωωωω ,τα ερωτευτηκα!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κουκλάκια!!!

Ειμαι πολύ ζαβλακωμενη και ζαλιζομαι απο την την αναιμια μου...τα νευρα μου...

Χτες τελείωσα κάποια πραγματάκια που ήθελα απο δημιουργίες και μετά μαγειρεψα για τα αγορια και ξαπλωσα δεν ειμαι για πολλά πολλά αυτες τις μέρες ...

Ο μικρος χτες στα Αγγλικα του έδωσαν ένα μεγάλο αρκουδάκι γιατι ακουγε και παρακολουθουσε ΛΟΛ και ηταν πολύ χαρουμενος για την επιδοση του....

:) και το κερασάκι στην τουρτα Μαμα στο σχολειο ειμαι ο καλυτερος μαθητης αλλα εδω οχι ασε που ειμαι ένας χαχα

Δημητρα μαλλον εχετε πολλα ρουχα,γιατι ετσι οπως τα περιγραφεις οι χωροι σου ειναι μια χαρα,μια τετραφυλλη ντουλαπα και μια συρταριερα φτανει και περρισευει για 2 παιδια.Κι εγω περασα μια περιοδο που ψωνιζα πολυ για τα παιδια (την περιοδο των παχιων αγελαδων ) αλλα τελικα μου εφερναν εκνευρισμο οι μπουκωμενες ντουλαπες ασε που μερικα ρουχα δεν προλαβαιναν να τα βαλουν:oops:

Δεν εχω ιδιαιτερα νεα να σας πω το προγραμμα με το να κανω ολες τις δουλειες το Σαββατο φαινεται οτι βολευει καλυτερα αυτη την περιοδο οποτε οπως λεει και η μανα το κραταμε:rolleyes:

Κουραζομαι ομως πολυ με το διαβασμα κυριως της μεγαλης και καθε βραδυ ειμαι ενα πτωμα!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλήμερα! ;)

Επειδή ο καιρός είναι ακόμα πολύ καλός, τον εκμεταλλεύομαι και κάνω εξωτερικές δουλίτσες που ήταν στο πρόγραμμα να γίνουν.

Εχω και δουλίτσα, ευτυχώς.

Σήμερα λοιπόν, μέχρι τις 09.30 είχα:

Πάει το παιδί σχολείο

Πάει στην αποθήκη χαρτικών για σφουγγαρίστρα και κοντάρι

Πλύνει καλά το μπάνιο μας

Ποτίσει τα λουλουδάκια μου

Βάλει γεμιστά να γίνονται.

Φύγαμε λοιπόν με τον άντρα μου και πήγαμε σε 2-3 μαγαζιά της "γειτονιάς" μας για να δούμε για ένα μικρό χαλάκι για το δωμάτιο του παιδιού {πέρσι δεν είχε χαλάκι στο δωμάτιό του γιατί τα οικονομικά μας "δεν"...} και τελικά στο ΙΚΕΑ οπου και βρήκαμε και στα χρήματα που θέλαμε αλλά και στις διαστάσεις {στο περίπου}.

Πήραμε αυτό:

http://www.ikea.com/us/en/images/products/ullgump-rug-low-pile__0172382_PE326431_S4.JPG

Δεν είναι πολυ χαρούμενο χαλί??? Εκπληξη για το φιογκάκι, όταν επιστρέψει από το σχολείο, που ζήταγε χαλάκι από πέρσι, για να παίζει άνετα! :P

Επιστρέψαμε, συνέχισα τα γεμιστά, περασα το χαλί του παιδιού με νεράκι και ξύδι και τώρα σιδερώνω.

Το μεσημέρι διάβασμα και αργότερα δουλίτσα.

Θα σας "σχολιάσω" αργότερα, το μεσημεράκι.

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Υ.Γ. Οπλαρχηγέ μου, σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σε μισή ωρίτσα θα το κάνω και θα σου πω!! Χίλια ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!!!!τι κανετε κοριτσαρες?

Μπιλλακι ολα καλα?ελπιζω να μην ηταν τοσο δυσκολο το βραδυ τελικα..

Βασια εισαι καλυτερα?

Βουλα μεγεια την σκουπα,αντε καλα σκουπισματα απο δω και στο εξης..

Τελικα χθες εκανα μπανακι,ετοιμασα τα ρουχα των παιδιων για σημερα,εφαγα,συμμαζεψα το σαλονι και την κουζινα και πηγα για υπνο στις 12..θελω να κοιμηθω...το πρωινο ξυπνημα με σκοτωνει..με πηρε και ο0 αντρας μου και μου ειπε οτι η μεγαλη μου παραπονεθηκε οτι την ενοχλει ο λαιμος της..για να δουμε,ελπιζω να μην κανει τιποτα..

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :( συγνωμη....

my billy ευχομαι τα καλύτερα για την μαμά σου όντως είναι ότι χειρότερο να πονάει ο άνθρωπός σου και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

χαρά μου μπράβο για την κορούλα πολύ χάρηκα.Ενα πράγμα βρε κορίτσια χαίρομαι για όλες τις εγκυμοσύνες που ακούω και βλέπω αλλά αν μου λένε ότι είναι και κορίτσι τότε ξετρελαίνομαι ίσως γιατί εγώ κάθε φορά που πήγαινα για το φύλλο ο γιατρός μου έλεγε άντε το καλύψαμε και αυτό το σώμα ασφαλείας,δηλαδή ένα αγόρι ακόμα για την μαμά πατρίδα.

περαστικούλια σε όλες τις αρρωστούλες.

Εγώ από το πρωί πήγα τα μικρά στο σχολείο,μάζεψα τα κρεββάτια και έβγαλα να λιαστούν τα παπλωματάκια μας,ξεσκόνισα,τακτοποιήσα το παιδικό,έβαλα ηλεκτρική,έκανα μπάνια,σφουγγάρισα,καθάρισα την κουζίνα,σκούπισα τα μπαλκόνια.Για φαγητό εγώ ψαράκι,γιατί τελικά η ενδοκρινολόγος μπορεί να μην μου αύξησε το χαπάκι,αλλά μου έδωσε μαγνήσιο για να ηρεμήσω και διαίτα,η οποία ειδικά η πρώτη που είναι για 10 ημέρες είναι λίγο της πείνας για μένα η επόμενη είναι καλύτερη.Για την υπόλοιπη οικογένεια σήμερα έχει αυγά τηγανητά με πατατούλες και λουκάνικα.Πήγα φαρμακείο,έβαλα ψωμί να γίνεται,έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα και τώρα σας διαβάζω.

Κάπου εδώ θα είμαι ....

φιλιά

καλημερα!

ηταν πολυ δυσκολο κ συνεχιζει να ειναι....

ποναει τοσο πολυ.....

....χθες το απογευμα βγηκε αφου εκανε την βιοψια(επιτυχως αυτην την φορα με την σωστη βελονα:mad:)

αλλα περιμενουμε τηλ απ τον γιατρο να βρει κρεβατι να ξαναμπουμε μεσα....

μονο να σταματησει να ποναει βρε κοριτσια εχει σφιχτει η καρδια μου να την βλεπω ετσι....

ευχομαι ολες να εισαστε καλα. δεν θελω να σας μαυριζω συνεχως με τα δικα μου το ξερω οτι μας εχετε εννοια :( συγνωμη....

Η Παναγία μαζί της... πόσο σε νιώθω.. να την έχεις και να νιώθεις πως την χάνεις.. και εκείνη... να φεύγει και να θέλει να μείνει... μου έρχονται πάντα δάκρυα στα μάτια, όταν σκέφτομαι την κατάσταση της μανούλας σου.

:(:(:(

Να την γλυκοφιλήσεις από μενα....

777885dugw57gt25.gif

Η πρώτη μου προσπάθεια και ευχαριστώ πολύ όσες με συμβούλεψαν.

Οπλαρχηγέ μου, special thanks to you, γιατί με βάση το δικό σου το έφτιαξα με μερικές παραλλαγές δικές μου.. {τρομάρα μου, έκανα και παραλλαγές! :tongue:}.

Από μυρωδιά και εμφάνιση "σκίζει"... γεύση ακόμα δεν ξέρω... :|

PA150103_zps82908ad7.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας....

Πήγα το πιτσιρικι μου σχολείο σημερα ,μιας και ειχα εξωτερικές δουλειες,πήγα φαρμακειο και στο μαγαζι που ψωνιζω παιδικά και του πήρα ενα παντελονι για καλό και ενα μακό μπλουζακι για το σχολειο.Ηπιαμε καφεδάκι με την κουμπάρα μου κια επέστρεψα,περασα και από τη συνυφάδα μου και επέστρεψα σπίτι.Εβαλα μακαρονια ογκρατεν στο φουρνο και ιδανικα θα ηθελα να κανω δυο τρεις δουλειες ακόμη.

Μπιλάκι,ξερω πως νιωθεις,καλή δυναμη και σε εσενα και στη μαμά σου!

Βασια ,μπραβο για το τσιγαρο ,αντε να συνεχισεις ετσι!Περαστικά σας...

Κική λατρεψα την ντουλάπα σας!Και τα ραφια υπέροχα!

Δημητρα θα συμφωνησω με τα κοριτσια,μαλλον εχετε υπερβολικα πολλά ρουχα για την ηλικια των παιδιων ,γι'άυτο το στριμωγμα.Προσωπικα,αν και εχω τρελλα με τα ρουχα του μικρου και ψωνιζω αρκετα στενοχωριεμαι πολύ οταν τυχει να εχει περισσότερα και δεν τα φοραει(σπάνια),νιωθω πως πάνε χαμενα.Περι ορεξεως, ομως,κολοκυθόπιττα!

Ειρηνη,καλοφαγωτο το κεικ!!!!Με γεια και το χαλάκι,πολύ ομορφο!Θα το χαρει πολύ το φιογκάκι!

4U,καλή επιτυχια στο διαγωνισμα!

Κων μαμά,με γεια η σκουπα,καλά καθαρισματα!

Καλαμαρακι,περιμενουμε να πάρεις τα πάνω σου,ε???

Αρετη,καλά να περασεις τη δυσκολη εβδομάδα,τουλάχιστονβ θα χαρουν τα παιδια(φανταζομαι)!Ελπίζω να μην εχει τιποτα η μικρη,πιασ'την στα γιατροσόφια.

Σοφια ,μπραβο στο αγοράκι σου!

Νασια,καλη συνεχεια με τη διατροφη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σε ευχαριστώ χρύσα μου αλλά πολύ δύσκολο το βλέπω.Δεν βλέπεις τί βάζει η Ειρήνη;Μα είναι δυνατόν να έχετε άνθρωπο στην διαίτα και να του δείχνετε τον πειρασμό;:lol::lol:

Δεν πειράζει πάντως ακόμα αντέχω.Ειρήνη μου δείχνει πάντως νοστιμότατο.:wink:

αχ βρε ειρηνη ποσο σε καταλαβαινω! Πιστευω ειναι το πιο δυσκολο για ενα γονιο να πειναει το παιδι του κ να μην μπορει να φαει... Θυμαμαι το πιτσι μου οταν θηλαζα κ δεν την χορταινε το γαλα κ δεν ειχα σκονη στο σπιτι ειχαμε περασει 2 βραδια τραγικα. (οπαδος του θηλασμου εγω!) το 3ο βραδυ εφαγε σκονη γαλα κ ξεραθηκε ολη νυχτα! 15 ημερων ηταν.

... οτι και να σου λέω είναι λίγο, Γιωτάκι μου, απλώς δεν σας τα γράφω εδώ για να μη σας μαυρίζω.... :-(

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!Και ειλικρινα τα χρειαζομαι...Στην αρχη σκεφτομουν να μην στολισω καθολου,υστερα σκεφτομουν οτι πρεπει για το παιδι...απο την αλλη σκεφτομαι να ψευτοστολισω αλλα με διαφορετικο τροπο απο της προηγουμενες φορες ωστε να προχωρησω μπροστα και να φυγουν οι κακες αναμνησεις...

Πολύ μου αρέσει η ιδέα σου, Βουλάκι μου.

Μαμα Κωνσταντίνου με γεια την σκούπα !

Βασια μπράβο για την πρώτη μέρα εύχομαι σε επιτυχία!!

Την Καλημέρα μου σε όλες !!

Έχω ξυπνήσει από τις 6 έκανα μπανακι ετοιμαστηκα κ τελικά την πήγα σχολείο τη μικρή αφού ήταν 24 ώρες απυρετη.

Φιλακιαααα

Πάλι καλά το παιδί, περαστικά του Ελενακι μου.

Καλημέρα κουκλάκια!!!

Ειμαι πολύ ζαβλακωμενη και ζαλιζομαι απο την την αναιμια μου...τα νευρα μου...

Χτες τελείωσα κάποια πραγματάκια που ήθελα απο δημιουργίες και μετά μαγειρεψα για τα αγορια και ξαπλωσα δεν ειμαι για πολλά πολλά αυτες τις μέρες ...

Ο μικρος χτες στα Αγγλικα του έδωσαν ένα μεγάλο αρκουδάκι γιατι ακουγε και παρακολουθουσε ΛΟΛ και ηταν πολύ χαρουμενος για την επιδοση του....

:) και το κερασάκι στην τουρτα Μαμα στο σχολειο ειμαι ο καλυτερος μαθητης αλλα εδω οχι ασε που ειμαι ένας χαχα

Περαστικά σου, Σοφάκι μου. Νιώθεις καλύτερα τώρα?

... αλλα τελικα μου εφερναν εκνευρισμο οι μπουκωμενες ντουλαπες ασε που μερικα ρουχα δεν προλαβαιναν να τα βαλουν:oops:

Μπράβο! Εχεις πιάσει ακριβώς το νόημα του easy living! Ευγε!

Κουραζομαι ομως πολυ με το διαβασμα κυριως της μεγαλης και καθε βραδυ ειμαι ενα πτωμα!

Αχ... αυτό και μένα είναι το δύσκολο κομμάτι της ημέρας. Το φιογκάκι δεν είναι από τα παιδάκια που θα κάτσουν μόνα τους να διαβάσουν... και πλέον έχουν πάρα πολλά! Πάρα πολλά βρε κόρες!

777885dugw57gt25.gif

Εγώ από το πρωί πήγα τα μικρά στο σχολείο,μάζεψα τα κρεββάτια και έβγαλα να λιαστούν τα παπλωματάκια μας,ξεσκόνισα,τακτοποιήσα το παιδικό,έβαλα ηλεκτρική,έκανα μπάνια,σφουγγάρισα,καθάρισα την κουζίνα,σκούπισα τα μπαλκόνια.Για φαγητό εγώ ψαράκι,γιατί τελικά η ενδοκρινολόγος μπορεί να μην μου αύξησε το χαπάκι,αλλά μου έδωσε μαγνήσιο για να ηρεμήσω και διαίτα,η οποία ειδικά η πρώτη που είναι για 10 ημέρες είναι λίγο της πείνας για μένα η επόμενη είναι καλύτερη.Για την υπόλοιπη οικογένεια σήμερα έχει αυγά τηγανητά με πατατούλες και λουκάνικα.Πήγα φαρμακείο,έβαλα ψωμί να γίνεται,έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα και τώρα σας διαβάζω.

Κάπου εδώ θα είμαι ....

φιλιά

Εκανες μπόλικες δουλίτσες Νάσια μου.

Πως νιώθεις στο σπίτι?

Δίαιτα ε? :|

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου μόλις φάγαμε.

Ετοίμασα γεμιστά και έκανα και μία γρήγορη κοτοσαλάτα και φάγαμε μούρλια.

Το φιογκάκι τώρα ξεκουράζεται και εγώ αν προλάβω θα πάω στο tae. Δεν ξέρω αν θα προλάβω.. μετά δουλίτσα.

Σε λιγο θα δοκιμάσουμε το κέικ... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...