Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλησπέρα κ επισήμως πια

Αυτές τις μέρες που λέτε έτρεχα λίγο κ η κακή διάθεση, ευτυχώς που βγαίναμε κάθε μέρα κ δεν έπεσα.

Στο σχολείο μου όλα καλά , σχεδόν τέλεια αλλά δεν θέλω να το ματιάξω. Το πρόγραμμα μου είναι ιδανικό , 21 ώρες πρωινό ωράριο εως τις 2 κ μόνο δυο ώρες ολοήμερο γιουπιιιιιιιι

Μου μένουν κ δυο πρωινά που πάω αργά στις 12μιση οπότε εκείνες τις μέρες θα έχω για εξωτερικές δουλειές ή για χαλαρουίτα καφεδάκι

Η μικρή από το Σάββατο ανέβασε πυρετό, χτες πήγε κ στα 39κ κάτι....αλλά σήμερα όλη μέρα τίποτα....για να δούμε πως θα ξημερώσουμε αν κ σκέφτομαι να την κρατήσω σπίτι πάλι με τον πατέρα μου κ να τη στείλω Τετάρτη για σίγουρα.

Από δουλίτσες έκανα αρκετές το σκ που μείναμε μέσα , έφτιαξα τα συρτάρια της , ΣΙΔΕΡΩΣΑ ναι ναι τα τελείωσα χε χε , τέλειωσα με την δική μου χαρτούρα για το σχολείο.

Να πω περαστικά στις αρρωστούλες {νομίζω είναι καμιά δυο? σόρυ έχω χάσει επεισόδια} κ στα αρρωστούλικα μωρά.

Να πω μπράβω για τις αλλαγές κ τους τέλειους συνδυασμούς στην Turwethel για το σπιτάκι σου!!!

Να πω μπράβο ξανά στη Χαρά για το ροζ χε χε να πήξεις στο ροζζζζζζζζ

Τι άλλο ξεχνάω??? Κάτι ξεχνάω συγχωρέστε με!!!

Πάω να δω το χριστουγεννιάτικο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα είναι η μέρα να πλύνουμε τα πλαστικά παιχνίδια της μικρής (τα κουζινικά για την ακρίβεια που τα βάζει στο στόμα).

DSCN1621_360x480_zps82064b2c.jpg

Και τι σκέφτηκε η μάνα η τεμπέλα για να μη γίνει η κουζίνα πισίνα; Στεγνωτήρας λαχανικών κυρίες μου αχαχαχαχαχαχαχ

DSCN1622_640x480_zps712122b7.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρααααααα!

μα πώς γίνεται συνέχεια να τρέχω και να μην φτάνω βρε κορίτσια πείτε μου...!

Χαίρομαι που περάσατε ωραίο Σκ εμάς ήταν τρεχάτο(ω ναι και το σκ)...Νιώθω ότι θέλω η μέρα να διαρκεί 30 ώρες και όχι μόνο 24,δεν μου φτάνουν...

Γιούπι άνοιξες το Χριστουγεννιάτικοοοοοοο.

Καλέ δεν είμαι καλά σήμερα...

Χαρά ποιος σε πιάνει τώρα,άντε τα κατάφερες!!!

Κική πολύ ωραία η ντουλάπα σας!!!

Ραβ μου αρέσει το πως σκέφτεσαι!

Πάω να δω το αγαπημένο μου θέμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πότε προλάβατε καρδούλα μου?! Πω-πω είναι γρήγορη η κορούλα σου. Εμένα το φιογκάκι.. αργός!

Καλή συνέχεια.

Αχ κορίτσι μου.. ελπίζω να σας δωθεί η ευκαιρία να τα κατα-ευχαριστηθείτε!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εννοώ διαγωνίσματα που έχουμε γράψει Ειρήνη μου. Το διάβασμα τελείωσε πριν από λίγο. Τώρα έχει πάει Αγγλικά.

Άνοιξε;;;;; Έφυγα πάω να το δω

7q1Np2.png0ulEp2.png

:Pγεια σας απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!!!!!

τι κανετε καλες μου φιλες???

διαβασα τα νεα σας!!!!!!

:DΣας ευχαριστω ολες για τα περαστικα σας!!!!!

Τα παιδια μου ειναι οκ ευτυχως! πηγαν σχολειο κανονικα κ ειναι μια χαρα!

Εγω παλι, πιο χαλια δεν γινεται!!!!

Με πονανε ολα μου τα κοκκαλα κ η πλατη....Με ετριψε χθες ο συζυγος με βιξ :tongue: εχω μαλλον ψιλοπυρετο γιατι μια κρυωνω μια ιδρωνω κ το χειροτερο ειναι οτι με ποναει παρα πολυ το κεφαλι....τα αυτια βουιζουν κ οταν σκυβω υποφερω.........αυτα!! λοοοοοοοοοολ

Περαστικά σου Δημητρούλα.

Κοριτσια εχω ξεμεινει απο ηλεκτρικη σκουπα και σημερα θα παω να παρω(Παναγιτσα μου ποσα θα δωσουμε παλι??????Μας εχουν πεσει πολλα μαζεμμενα τον τελευταιο καιρο....)Εχετε κατι να μου προτεινετε????Εχετε καποια που ειστε ευχαρηστημενες ή το αντιθετο?

Βούλα μου, εγώ έχω εδώ και πολλά χρόνια MIELE δυνατή και τόσα χρόνια (15) δεν έχει πάθει τίποτα. Εάν μου χαλάσει μάλλον με καδο θα πάρω κι εγώ όπως λέει κι η Ειρήνη.

Της κόρης, που, αν και με ελλείψεις (βάι βάι), είναι έτοιμη:

http://imageshack.us/a/img833/4729/ug38.jpg

http://imageshack.us/a/img20/4142/vp1w.jpg

ανφάς και προφίλ :tongue:

Τη δική μου εν καιρώ :cool:!

Τέλεια, φανταστική Κική μου και πολύ οργανωμένη.

(Βρε κοριτσια να σας εκμηστηρευτω κατι???τοσα χρονια ημουν παιδι των Χριστουγεννων,εκανα το σπιτι τσιρκο,περυσι περασα τις δυσκολοτερες γιορτες της ζωης μου(μη με ρωτησετε γιατι...)αποτελεσμα φετος δεν θελω ουτε να τα ακουω...

Και μας Βούλα μου πέρυσι δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Αλλά φέτος με όποιες στενοχώριες κι αν έχουμε θα το παλέψω. Σιγά-σιγά θα μπεις κι εσύ στο κλίμα. Θα σε βοηθήσουμε όλες. Και το καινούργιο θέμα που άνοιξε η Ειρήνη μας.

Kαλησπέρα κ επισήμως πια

Αυτές τις μέρες που λέτε έτρεχα λίγο κ η κακή διάθεση, ευτυχώς που βγαίναμε κάθε μέρα κ δεν έπεσα.

Στο σχολείο μου όλα καλά , σχεδόν τέλεια αλλά δεν θέλω να το ματιάξω. Το πρόγραμμα μου είναι ιδανικό , 21 ώρες πρωινό ωράριο εως τις 2 κ μόνο δυο ώρες ολοήμερο γιουπιιιιιιιι

Μου μένουν κ δυο πρωινά που πάω αργά στις 12μιση οπότε εκείνες τις μέρες θα έχω για εξωτερικές δουλειές ή για χαλαρουίτα καφεδάκι

Η μικρή από το Σάββατο ανέβασε πυρετό, χτες πήγε κ στα 39κ κάτι....αλλά σήμερα όλη μέρα τίποτα....για να δούμε πως θα ξημερώσουμε αν κ σκέφτομαι να την κρατήσω σπίτι πάλι με τον πατέρα μου κ να τη στείλω Τετάρτη για σίγουρα.

Από δουλίτσες έκανα αρκετές το σκ που μείναμε μέσα , έφτιαξα τα συρτάρια της , ΣΙΔΕΡΩΣΑ ναι ναι τα τελείωσα χε χε , τέλειωσα με την δική μου χαρτούρα για το σχολείο.

Περαστικά στη μικρούλα σου καλαμαράκι μου. Μπράβο που βρήκες καλές συνθήκες στο σχολείο. Το καλό κλίμα στη δουλειά είναι πολύ σημαντικό.

Σήμερα είναι η μέρα να πλύνουμε τα πλαστικά παιχνίδια της μικρής (τα κουζινικά για την ακρίβεια που τα βάζει στο στόμα).

DSCN1621_360x480_zps82064b2c.jpg

Και τι σκέφτηκε η μάνα η τεμπέλα για να μη γίνει η κουζίνα πισίνα; Στεγνωτήρας λαχανικών κυρίες μου αχαχαχαχαχαχαχ

DSCN1622_640x480_zps712122b7.jpg

Τέλεια ιδέα ravt. Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.

Καλησπέρααααααα!

μα πώς γίνεται συνέχεια να τρέχω και να μην φτάνω βρε κορίτσια πείτε μου...!

Γίνεται irene μου . Πολλές δουλειές, πολλές υποχρεώσεις και λίγος χρόνος. Πολλές φορές λέμε να είχε η μέρα κι άλλες ώρες. Σε όλες συμβαίνει. Υπομονή.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!! Τι χαρα ειναι αυτη? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!

Αντε γερη και τυχερη να'ναι.

Φιλια στην κοιλιτσα!!! :)

Κοριτσια μου σορρυ, δεν σας γραφω αλλα εχω πνιγει στην δουλεια και τα παιδια και δεν ειμαι και καλα σωματικα εχω και ενα θεμα με τον πρωην, θα σας τα γραψω..

Σας φιλω!!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Εγώ κορίτσια δεν είμαι καλά.....όλα ξεκίνησαν απο εχτές την νύχτα....έπεσα να κοιμηθώ που ήμουν κομμάτια και ένιωθα αναγούλα και κρύωνα....πήγε έτσι μέχρι το πρωί και πήρα αντιπυρετικό στο τέλος γιατί είχα 38. Σηκώθηκα με το ζόρι ετοίμασα κορίτσια για το σχολείο και έφυγε και ο άντρας μου για δουλειά!

Έπεσα για ύπνο ως τις 12 όπου ξαφνικά ακούω κουδούνι....είχε αρρωστήσει και ο άντρας μου, ίδια συμπτωματα με εμένα και ήρθε με πυρετό και ζαλάδες σπίτι.....εγώ ήμουν καλά λόγω χαπιού και κοίταζα να κάνω αυτόν καλά...μετά ήρθαν τα παιδιά, τα τάισα, τα διάβασα και πήγαμε για ύπνο όλοι....

Φυσικά ξαναανέβηκε ο πυρετός σε 39, δεν έχουμε φάει τίποτα και πονάνε κόκκαλα και ζαλιζόμαστε....ο άντρας μου έχει τα ίδια με εμένα συμπτώματα με καθυστέρηση 5 ώρες!

Το μόνο καλό είναι ότι σήμερα έκοψα το τσιγάρο.... 1η ημέρα ακάπνιστη....το είχα υποσχεθεί στα κορίτσια μου και το κατάφερα!!!!!!!

Άνοιξε το θέμα εεεεε; Κινητό πτώμα αλλά ξύπνησα μόλις το είδα.... Τα παιδιά κοιμούνται-ευτυχώς πρόλαβα να τα δω 1 ώρα, φτιάχνω ζεστή σοκολάτα και πάω μια βόλτα από το χριστουγεννιάτικο! Ειρήνη εύγε!

Κικι μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις κάνει με τα πλαστικά κουτιά. Είναι από ΙΚΕΑ;

Βάσια, περαστικά και μπράβο για το τσιγάρο!

Κική, τα πλαστικά κατω στην ντουλάπα σας ανοιγουν σαν συρτάρια ? Έκανες παρα πολύ καλή δουλειά!!!

Χαρά, μπράβο όπως τα ήθελες συντομα θα έχεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου

Ειρήνη, το είπες και το έκανες.. Χριστουγεννιάτικο θέμα :)

RavT, πανέξυπνο!

Διαφημίσεις

Άνοιξε το θέμα εεεεε; Κινητό πτώμα αλλά ξύπνησα μόλις το είδα.... Τα παιδιά κοιμούνται-ευτυχώς πρόλαβα να τα δω 1 ώρα, φτιάχνω ζεστή σοκολάτα και πάω μια βόλτα από το χριστουγεννιάτικο! Ειρήνη εύγε!

Κικι μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις κάνει με τα πλαστικά κουτιά. Είναι από ΙΚΕΑ;

:D είδες και άλλοι ενδιαφέρονται όπως εγώ Κική!

Θέλω να μας πεις αν είναι κουτιά ή αν ανοιγουν σαν συρτάρια.

Που τα αγόρασες, κόστος και διαστάσεις αν ξέρεις....

είμαι ένα όρθιο πτώμα....

Το πρωί ήπια καφέ

Καθαρισα μπαλκόνια

Μαγείρεψα

Διάβασα μια ώρα

Πήγα σε μια εξωτερική δουλειά

Συναντήθηκα με φίλη για καφέ

Αγόρασα ένα πουλόβερ στο σύζυγο και ένα στο γιο (ο μεγάλος χρειάζεται 2-3 ακόμα)

Γύρισα σπίτι, πήρα αυτοκίνητο και

πήγα ΣΜ

Τακτοποίησα τα ψώνια και

μάζεψα στεγνά ρούχα,

τακτοποίησα τα ρούχα και πήγα στο σχολείο να τον πάρω

Επιστρέψαμε, εκανε μπάνιο , φάγαμε παίξαμε λίγο και μετά παιδική χαρά. Σήμερα είχα διαφορετικά ραβδιά και μεταμόρφωνα τα παιδιά σε ότι ζητούσαν και εκείνα έκαναν ότι είχαν μεταμορφωθεί... :)

Γυρίσαμε στις 8 εκανε μπανιο, έφαγε και κοιμήθηκε!

Εκανα και εγώ μπάνιο πριν απο λίγο και με πονά όλο μου το κορμι.....

hello!

γραφω στα γρηγορα γιατι η κορη γκρινιαζει!!!

εχω κανει τα απειρα σημερα, μεσα σε ολα πηγα λαικη, καθαρισα ψυγειο κ επλυλα λαχανικα, τακτοποιησα τα του ταξιδιου εκτος απο τα νεσεσερ (βεσσερ κικη!!!!) εβαλα ενα πλυντηριο κ φυσικα ασχοληθηκα με το παιδι.

αυριο θα καθαρισω το σπιτι αφου ειναι μαζεμενο.

αρετη ερωτηση! οταν βαλω το σπανακι με κρεμυδακι (για τα λαζανια λεω) το σπανακι βγαζει ζουμι, το στραγγιζω η το βαζω μεσα????

χαρα μου μπραβο! σου την εκανε την χαρη η μπεμπουλα σου! να ειναι γερη ομορφη κ εξυπνη σαν την μαμα της!!!:D:D:D:D

βασια μπραβο!!! πως νιωθεις χωρις τσιγαρο??? περαστηκα κ στους δυο σας!

κ σε ολες τις αρρωστουλες περαστηκα κ στα παιδακια επισης!!!

κικη η ντουλαπα της παρα πολυ ωραια!!!! εγω εχω μια συρταριερα αρκετα μεγαλη (ηταν αυτοσχεδια αλλαξιερα λογω υψους μου, η ετοιμες αλλαξιερες που πεφταν κοντες! )κ στην ντουλαπα του δωματιου της εκτος απο καποια που κρεμονται δικα της, εχουμε δικα μας ρουχα κ πραγματα. (ειρηνη μην ακους εσυ!) θα κανω γερη εκκαθαριση οταν φτιαξω παιδικο δωματιο!

ελενα μου γιατι νταουν??? για ανεβα λεμε!!!! μπραβο για το σχολειο κ περαστηκα στην μικρη σου

ειρηνη κ εγω την συνταγη της φαρινα κανω (μπραβο για το θεμα!!! θα βαλω κ εγω φωτος ASAP)

βικυ καλη αρχη στην δουλεια σου!!!

βουλα μου μπραβο που το ευχαριστηθηκατε!!! ωραια η Τηνος, εχω παει

φορες!

σημερα η κορη μου ειχε παρει συριγγα κ ρουφιχτιρι κ καθαριζε την μυτη της κουκλας της:lol::lol::lol::lol:

παω να ταισω την μικρη κ να απλωσω!

ισως ξαναμπω φιλακια!

Γιωτάκι περάσατε ωραία Αράχωβα.....??

Δεν το έχω πολυκαταλάβει ακόμα ότι δεν έχω τσιγάρο επειδή μια έχω πυρετό και ταβλιάζομαι και μια όχι....το σταμάτησα σήμερα αφού ήταν ευκαιρία λόγω αρρώστιας.... 1 χρόνο το είχα στο μυαλό μου...αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση!

Πρώτη φορά καταφέρνω μια μέρα ακάπνιστη...πάντα στα μισά της μέρας έπαιρνα πακέτο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...