Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περιμένω φωτογραφίαααααααααααααααααααα, εννοείται χωρίς άγχος όποτε εσύ νιώσεις έτοιμη! Καλά κουράγια.

Της κόρης, που, αν και με ελλείψεις (βάι βάι), είναι έτοιμη:

http://imageshack.us/a/img833/4729/ug38.jpg

http://imageshack.us/a/img20/4142/vp1w.jpg

ανφάς και προφίλ :tongue:

Τη δική μου εν καιρώ :cool:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρακι περαστικα στην μικρουλα σου!

Δημητρα περαστικα!

Χαρα συγχαρητηρια!!!Να ειναι γερη και τυχερη!!!

Χρυσα μπραβο βρε θηριο για το σιδερο!!!

Γιωτακι μπραβο!Να περνατε παντα τελεια!!!

Ειρηνη Καλοροιζικο το θεματακι

(Βρε κοριτσια να σας εκμηστηρευτω κατι???τοσα χρονια ημουν παιδι των Χριστουγεννων,εκανα το σπιτι τσιρκο,περυσι περασα τις δυσκολοτερες γιορτες της ζωης μου(μη με ρωτησετε γιατι...)αποτελεσμα φετος δεν θελω ουτε να τα ακουω...

μαμα κων/νου

για σκουπα:

εχω μπος!!

ειναι πολυ καλη !

πολυ δυνατη!

ηταν κ καλη η τιμη της!!!!!

αλλά ............

δεν τσουλαει καλα.....οι ροδες φταινε???

το σημειο που βρισκεται ο σωληνας που τραβα????

δεν ξερω...

πολυ δυσκολα δηλ την τραβαω κ τσατιζομαι κ την κοπαναω κ γυριζει αναποδα σαν μαυρος μπαμπουρας με τα ποδια ψηλα :P

κ εχει πολυ ακριβες ανταλακτικες σακκουλες!!!!!!

Αυτα τα 2 θεματα μηπως να τα προσεχες!!!!!!

Να σου πω την αληθεια και εγω μια της μπος ειχα δει,πολυ καλες οι παρατηρησεις σου δεν τα ειχα σκεφτει:wink:

Καλα πολυ γελασα με τον μπαμπουρα...:tongue::tongue:

Πολυ οργανωμενη Κικη μου!Μπραβο!!!

Κοριτσια εχω ξεμεινει απο ηλεκτρικη σκουπα και σημερα θα παω να παρω(Παναγιτσα μου ποσα θα δωσουμε παλι??????Μας εχουν πεσει πολλα μαζεμμενα τον τελευταιο καιρο....)Εχετε κατι να μου προτεινετε????Εχετε καποια που ειστε ευχαρηστημενες ή το αντιθετο?

Hoover....πολύ καλή!

Σ' ευχαριστώ πολύ Ερσάκι για τις συμβουλές! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βανίλια πόση βάζεις?

2 βανίλιες φτάνουν Ειρήνη μου, για να μη μυρίζει το αυγό...αντιπαθώ πολύ την αυγουλίλα στα γλυκά....βέβαια και το ξύσμα που έχει η συνταγή που σου δωσε η Βασιλική μια χαρά δουλειά κάνει λογικά

Καλαμαρακι περαστικα στην μικρουλα σου!

Δημητρα περαστικα!

Χαρα συγχαρητηρια!!!Να ειναι γερη και τυχερη!!!

Χρυσα μπραβο βρε θηριο για το σιδερο!!!

Γιωτακι μπραβο!Να περνατε παντα τελεια!!!

(Βρε κοριτσια να σας εκμηστηρευτω κατι???τοσα χρονια ημουν παιδι των Χριστουγεννων,εκανα το σπιτι τσιρκο,περυσι περασα τις δυσκολοτερες γιορτες της ζωης μου(μη με ρωτησετε γιατι...)αποτελεσμα φετος δεν θελω ουτε να τα ακουω...

με το δίκιο σου τότε....

Δήμητρα περαστικά κ αγύριστα!

Κική τέλεια η ντουλάπα, ευγε!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνη

μαμα-ειρηνη μην με μαλωνεις........:(

Η κοπελιτσα μου εχει μια συρταριερα με 4 συρταρια (την βρεφικη)

δικη της

κ τα φορεματα-φουστες κ πανωφορια σε κρεμαστες!

Το παλικαρακι μου εχει 3 συρταρια ----πιο φαρδια απο της συρταριερας---

αυτα που βρισκονται κατω απο τις κρεμαστες στην ντουλαπα κ τα μπουφαν ζακετες κτλ σε κρεμαστες!!

Οι κρεμαστες τους πιανουν την μιση διφυλλη!!!!!!!!

Μου εχουν μεινει εξω τα παντελονια φορμας της κοπελιτσας μου

κ τα πουλοβερ της !!!:-(

Ταχω χωσει αυτα ολα κατω απο τις κρεμαστες οπου εκει εχω κ τις σακκουλες με τις καλτσες τους κ τα σκουφια κ κασκόλια τους........

:-(

Ντρεπομαι γιαυτο που λεω μαμα-Ειρηνη....

Προσπαθησα πολλες φορες ομως....

;)Ειμαι σιγουρη πως θα το λυσω το θεμα σε λιγο που θα αλλαξουμε κρεβατια στο παιδικο κ θα δημιουργηθει χωρος!!!;)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Εύγε!!!!!!

Αυτά τα υπέροχα πλαστικά που έβαλες, απογείωσαν την οργάνωσή σου αλλά και φυσικά τη διαθεσιμότητα του χώρου σου. Αμέσως-αμέσως πολλαπλασίασες το διαθέσιμο χώρο σου!

Υπεροχη, αγαπημενη μου! ;););)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη

μαμα-ειρηνη μην με μαλωνεις........:(

Η κοπελιτσα μου εχει μια συρταριερα με 4 συρταρια (την βρεφικη)

δικη της

κ τα φορεματα-φουστες κ πανωφορια σε κρεμαστες!

Το παλικαρακι μου εχει 3 συρταρια ----πιο φαρδια απο της συρταριερας---

αυτα που βρισκονται κατω απο τις κρεμαστες στην ντουλαπα κ τα μπουφαν ζακετες κτλ σε κρεμαστες!!

Οι κρεμαστες τους πιανουν την μιση διφυλλη!!!!!!!!

Μου εχουν μεινει εξω τα παντελονια φορμας της κοπελιτσας μου

κ τα πουλοβερ της !!!:-(

Ταχω χωσει αυτα ολα κατω απο τις κρεμαστες οπου εκει εχω κ τις σακκουλες με τις καλτσες τους κ τα σκουφια κ κασκόλια τους........

:-(

Ντρεπομαι γιαυτο που λεω μαμα-Ειρηνη....

Προσπαθησα πολλες φορες ομως....

;)Ειμαι σιγουρη πως θα το λυσω το θεμα σε λιγο που θα αλλαξουμε κρεβατια στο παιδικο κ θα δημιουργηθει χωρος!!!;)

Εγώ παιδί μου να σε μαλώσω? Γιατί?

Πρέπει να μου πεις, να καταλάβω τι μπορεί να φταίει μπας και δόσουμε καμία πρόταση να βολευτείς.

777885dugw57gt25.gif

Δήμητρά μου, εκτός από τις συρταριέρες εχει το κάθε παιδί την δική του ντουλάπα ή τα βάζεις σε μια?Νομίζω βοηθάει πολύ να χει το κάθε παιδί την ντουλάπα του εστω κ μικρή αλλιώς μπερδεύονται....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

μυρτουλα.....

μια διπλη αντιχοισμενη εχω στο δωματιο......μεγαλη σαν αυτες της κρεβατοκαμαρας!! σαν 2διφυλλες μονες διπλα-διπλα!!

απο κρεμαστες πιανουν τα παιδικα πολυ λιγο!

απο την μια το μισο!!!

μια συρταριερα εχω ,τηνβρεφικη κ εχω αφησει εκει της κορης μου!

του γιου μου ειναι στα 3 συρταρια κατω απο της κρεμαστες που βρισκονται αυτα μεσα στην ντουλαπα!!

το αλλο δωματιο,το προχειρο εχει κι εκεινο διπλη εντοιχιζομενη αλλά ειναι του συζυγου τα ρουχα!! στην μια κοστουμια -σακακια-μπουφαν κ στην αλλη καθημερινα παντελονια τζην κ πουκαμισα!!!

εχουμε κ πολλα ρε.........

κικη

δεν μπορουσα να κουνηθω ,ημουν χαλια κ με πυρετο ....οταν λεω με ετριψε με βιξ λες αραγε να υπονοω τιποτε αλλο βρε??:lol:

Ασε που αμα σε τριβει ο αντρας μου ,κ καλα να εισαι δεν μπορεις να κουνηθεις μετά καθολου...Ειναι 1,90 κ 107κιλα!!!!!!!!

Ετσι που βλεπω την ντουλαπα της κορης σου, νομιζω οτι εχει πολυ λιγα ρουχα.........

Εμενα εχει 3καμπαρντινες ,3τζην μπουφαν,4χοντρα μπουφαν,2 σαν σακακια, 5χοντρες ζακετες κ καμια 20αρια φορεματα+φουστες......

κ η ντουλαπα μου δεν εχει τοσο υψος για να βαλω αποκατω θηκες....

στο υψος εμενα ειναι ακριβως οσο τα παλτα μου..

ειρηνη..

:wink:;-)

οχι να με μαλωσεις πρεπει!!!!!!

πολυ ρουχομανι εχουμε !ολοι μας!!!!!!αληθεια!

κ να σε πω??

τα πιο πολλα δεν τα παιρνω εγω αλλά ειναι δωρα κ ιδιως απο την μαμα!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Ετσι που βλεπω την ντουλαπα της κορης σου, νομιζω οτι εχει πολυ λιγα ρουχα.........

Εμενα εχει 3καμπαρντινες ,3τζην μπουφαν,4χοντρα μπουφαν,2 σαν σακακια, 5χοντρες ζακετες κ καμια 20αρια φορεματα+φουστες......

:shock::shock:

Ο Χριστός κι η Παναγία, παιδί μου!

Ρε συ, οκ, καταλαβαίνω, ο καθένας έχει τη λόξα του αλλά, για μένα πάντα, τόσα ρούχα για ένα 5χρονο είναι απλά υπερβολή.

Πάντως, για το ύψος της ντουλάπας που λες, ούτε εμένα είναι ψηλή :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Πολυ οργανωμενη Κικη μου!Μπραβο!!
Κική τέλεια η ντουλάπα, ευγε!
Εύγε!!!!!!

Αυτά τα υπέροχα πλαστικά που έβαλες, απογείωσαν την οργάνωσή σου αλλά και φυσικά τη διαθεσιμότητα του χώρου σου. Αμέσως-αμέσως πολλαπλασίασες το διαθέσιμο χώρο σου!

Υπεροχη, αγαπημενη μου! ;););)

Ευχαριστώ, κοριτσάκια! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

μυρτουλα.....

μια διπλη αντιχοισμενη εχω στο δωματιο......μεγαλη σαν αυτες της κρεβατοκαμαρας!! σαν 2διφυλλες μονες διπλα-διπλα!!

απο κρεμαστες πιανουν τα παιδικα πολυ λιγο!

απο την μια το μισο!!!

μια συρταριερα εχω ,τηνβρεφικη κ εχω αφησει εκει της κορης μου!

του γιου μου ειναι στα 3 συρταρια κατω απο της κρεμαστες που βρισκονται αυτα μεσα στην ντουλαπα!!

το αλλο δωματιο,το προχειρο εχει κι εκεινο διπλη εντοιχιζομενη αλλά ειναι του συζυγου τα ρουχα!! στην μια κοστουμια -σακακια-μπουφαν κ στην αλλη καθημερινα παντελονια τζην κ πουκαμισα!!!

εχουμε κ πολλα ρε.........

κικη

δεν μπορουσα να κουνηθω ,ημουν χαλια κ με πυρετο ....οταν λεω με ετριψε με βιξ λες αραγε να υπονοω τιποτε αλλο βρε??:lol:

Ασε που αμα σε τριβει ο αντρας μου ,κ καλα να εισαι δεν μπορεις να κουνηθεις μετά καθολου...Ειναι 1,90 κ 107κιλα!!!!!!!!

ειρηνη..

:wink:;-)

οχι να με μαλωσεις πρεπει!!!!!!

πολυ ρουχομανι εχουμε !ολοι μας!!!!!!αληθεια!

κ να σε πω??

τα πιο πολλα δεν τα παιρνω εγω αλλά ειναι δωρα κ ιδιως απο την μαμα!!!

Από την περιγραφή, δεν μπορώ να καταλάβω πλήρως... συγνώμη.:(

Πάντως κάποια από τα ρούχα που περιγράφεις είναι πολλά, νομίζω. Δηλαδή 4 χοντρά μπουφάν και 5 χοντρές ζακέτες... με την έννοια πως δεν θα της κάνουν σε λίγο..

Για τα δώρα που λες, εννοείται καλοδεχούμενα είναι! Αλιμονο! Απλώς πρέπει να τα "ανανεώνεις' όταν έχεις πολλά.

Δηλαδή, άμα έχεις π.χ. 3 μαύρα ζιβάγκο, δεν κρατάς και τα 3, ας πούμε... ή 3 λευκά πουκάμισα, δεν κρατάς και τα 3.. κάπως έτσι.

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια εχω ξεμεινει απο ηλεκτρικη σκουπα και σημερα θα παω να παρω(Παναγιτσα μου ποσα θα δωσουμε παλι??????Μας εχουν πεσει πολλα μαζεμμενα τον τελευταιο καιρο....)Εχετε κατι να μου προτεινετε????Εχετε καποια που ειστε ευχαρηστημενες ή το αντιθετο?

Για μένα σημαντικό να μην έχει σακούλες! Τις απεχθάνομαι και τις θεωρώ περιττό έξοδο. Αρα με κάδο και μόνο!

Αχ κοριτσάκι μου....ελπίζω να τα αγαπήσεις ξανά, σιγά-σιγά...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...