Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ καρδούλα μου, την έσωσα ήδη πριν 10 λεπτά, που έκανα ένα γκουκλάρισμα. Θα κάνω κάποιες δοκιμές.

Εμείς φάγαμε και μόλις ξεκινήσαμε το διάβασμα. Μπόλικα κόρες... η επόμενη εβδομάδα δε, είναι γεμάτη με 2 διαγωνίσματα γλώσσας και ιστορίας, με πολύ διάβασμα... πω-πω ε? :roll: Μεγαλώνουμε και δυσκολεύουν τα διαβάσματά μας!

Ετοιμάζομαι για να ανοίξω το αγαπημενο μου θέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!! ;)

Σας φιλω

Υ.Γ. Χρύσα μου και γω έσκασα από τη ζέστη!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ καρδούλα μου, την έσωσα ήδη πριν 10 λεπτά, που έκανα ένα γκουκλάρισμα. Θα κάνω κάποιες δοκιμές.

Εμείς φάγαμε και μόλις ξεκινήσαμε το διάβασμα. Μπόλικα κόρες... η επόμενη εβδομάδα δε, είναι γεμάτη με 2 διαγωνίσματα γλώσσας και ιστορίας, με πολύ διάβασμα... πω-πω ε? :roll: Μεγαλώνουμε και δυσκολεύουν τα διαβάσματά μας!

Ετοιμάζομαι για να ανοίξω το αγαπημενο μου θέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!! ;)

Ήδη γράψαμε Ιστορία, Φυσική, Μαθηματικά, Γλώσσα, ουφ!!! και συνεχίζουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Το χριστουγεννιάτικο θέμα;; Yes!!!!!!!!!!

Πέρυσι, είχαμε χάσει τη μαμά του άντρα μου και δεν έκανα τίποτα. Φέτος όμως.....

7q1Np2.png0ulEp2.png

Ήδη γράψαμε Ιστορία, Φυσική, Μαθηματικά, Γλώσσα, ουφ!!! και συνεχίζουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Το χριστουγεννιάτικο θέμα;; Yes!!!!!!!!!!

Πέρυσι, είχαμε χάσει τη μαμά του άντρα μου και δεν έκανα τίποτα. Φέτος όμως.....

Πότε προλάβατε καρδούλα μου?! Πω-πω είναι γρήγορη η κορούλα σου. Εμένα το φιογκάκι.. αργός!

Καλή συνέχεια.

Αχ κορίτσι μου.. ελπίζω να σας δωθεί η ευκαιρία να τα κατα-ευχαριστηθείτε!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα και καλή μας βδομάδα!

Εννοείται ότι μπήκα πρώτα δίπλα για τα καλορίζικα ;)!

Γιωτού, καλώς ήρθατε! Πάντα τέτοια!

Καλαμάριους, περαστικά στο κορίτσι σου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Τέλεια!

Ποιος σε πιάνει τώρα, έτσι :tongue:; Οργασμός του ροζ και του animal print :lol:!

Με το καλό, Χαρούλα, να την πάρεις γερή στα χέρια σου!

Υ.Γ. Ερώτηση για τις χρυσοχέρες κόρες μου. Υπάρχει καμία απλη {ξέρετε, για την μάνα} συνταγή κέικ που να μη θέλει μίξερ? Ευχαριστώ.

Ειρήνη, εγώ στις χρυσοχέρες ούτε καν.. αλλά η μαμά μου έκανε την κλασική συνταγή του κέικ χωρίς μίξερ απλά έλιωνε το βούτυρο για να μην παιδεύεται στο ανακάτεμα και τα υπόλοιπα κανονικά και μια χαρά σλουρπ γινόταν.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ποιος σε πιάνει τώρα, έτσι :tongue:; Οργασμός του ροζ και του animal print :lol:!

Με το καλό, Χαρούλα, να την πάρεις γερή στα χέρια σου!

χαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol:

Ειρήνη, εγώ στις χρυσοχέρες ούτε καν.. αλλά η μαμά μου έκανε την κλασική συνταγή του κέικ χωρίς μίξερ απλά έλιωνε το βούτυρο για να μην παιδεύεται στο ανακάτεμα και τα υπόλοιπα κανονικά και μια χαρά σλουρπ γινόταν.

Ούτε γω... :oops: Αλλα επειδή θα καταπιαστώ και μ αυτό είπα να πάρω χρήσιμες πληροφορίες από τα κορίτσια μας, που το έχουν! ;)

Ευχαριστώ για το χρήσιμο tip!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το σημερινό μας πρόγραμμα έχει βόλτα. Νιώθω ότι δεν το χάρηκα το παιδάκι μου αυτό το σ/κ.

Μέχρι να ξυπνήσουν, όμως, θα κάνω ένα συμμάζεμα στο σπίτι, νεροχύτη-πάγκους και το λίγο σίδερο που ξέμεινε.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

:Pγεια σας απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!!!!!

τι κανετε καλες μου φιλες???

διαβασα τα νεα σας!!!!!!

:DΣας ευχαριστω ολες για τα περαστικα σας!!!!!

Τα παιδια μου ειναι οκ ευτυχως! πηγαν σχολειο κανονικα κ ειναι μια χαρα!

Εγω παλι, πιο χαλια δεν γινεται!!!!

Με πονανε ολα μου τα κοκκαλα κ η πλατη....Με ετριψε χθες ο συζυγος με βιξ :tongue: εχω μαλλον ψιλοπυρετο γιατι μια κρυωνω μια ιδρωνω κ το χειροτερο ειναι οτι με ποναει παρα πολυ το κεφαλι....τα αυτια βουιζουν κ οταν σκυβω υποφερω.........αυτα!! λοοοοοοοοοολ

:oΤωρα περιμενω τα χαλια στις 4,30 ...... 4 χαλια 94ε!!!!!!

:(μυ βιλλυ δεν πειραζει κοπελια για τηλ!!! κι εγω το ιδιο υπεθεσα ,οτι δεν θα συμπεσατε....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλησπέρα!

Χαρά τέλεια...με το καλό!!

Ειρήνη μου και εγω το κεικ που κάνω -και κάνω συχνά για τα μικρά - δεν το χτυπάω με μίξερ, ανακατευω λίγο με τον αυγοδάρτη...η συταγή είναι πολύ κοντά σ αυτην που σου δωσε η Βασιλική, μόνο που αντί για χυμό βάζω 1 φλ. γάλα, 2 φλ ζάχαρη αντί 1, 4 αυγά αντι 3 και 3 φλ. αλεύρι...α και βανίλιες...

παω να δω το Χριστουγεννάτικο, αν και είναι νωρίς για μένα να μπω σε mood Χριστουγέννων, αλλά σιγά σιγά κατα κει πάμε;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!Καλη εβδομαδα!!!!Τι κανετε?Εγω περασα ενα σουπερ Σαββατοκυριακο!!!Σαββατο πηγαμε Τηνο προσκυνησαμε στην Παναγια μας,καναμε παρα πολυ μικρα(συμβολικα) ψωνια,μεσα σε αυτα και 3 μικροσκοπικες κολοκυθες για να τις στολισω σε μια πιατελα στο σαλονι(τις λατρεψα!!!!)και γυρισαμε!Ευχαριστηθηκαμε θαλασσα!!!!Γυρισαμε σπιτι μας στις 19:15,τζουρτζουλεψα τον μικρο μου που μου ειχε λειψει,εκανα μπανακι και στις 20:30 επεσα για υπνο:shock:,ξυπνησα το πρωι στις 10:shock:,ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στους γονεις μου και φαγαμε ολοι μαζι,το απογευμα πηγαμε σε μια εκθεση σπιτιου,χαζεψαμε και πηρα ενα μαχαιρι του σεφ,για να ψιλοκοβω τα λαχανικα μου(για να δουμε ποσα δαχτυλα θα φαω.....

Σημερα σηκωθηκα εβαλα τα απειρα πλυντηρια γιατι απο Τεταρτη χαλαει ο καιρος οποτε θελω να ειναι ολα καθαρα,εφτιαξα ψαροσουπα για το μικρο και πατατουλες με αυγα για εμας.εχω ενα σωρο δουλειες να κανω γιατι την αλλη Παρασκευη λεω να στρωσω χαλια και δεν εχω κατεβασει ακομα τα χειμωνιατικα:oops:

Εγω φτιαχνω εδω κ βδομαδες τα συρταρια κ τις ντουλαπες ,δηλ τα ρουχα των παιδιων....

Και πως δηλ να συμμαζευτουν κ να ταχτοποιηθουν οταν δεν χωρανε???????

:confused:Η νοικοκυρα φταιει????

:rolleyes:Πρεπει να βρω εξτρα χωρο με τα ρουχα των παιδιων..........

Διαφημίσεις

Με ετριψε χθες ο συζυγος με βιξ :tongue:

:cool::rolleyes::tongue:

Περαστικά!

Σημερα σηκωθηκα εβαλα τα απειρα πλυντηρια γιατι απο Τεταρτη χαλαει ο καιρος οποτε θελω να ειναι ολα καθαρα,εφτιαξα ψαροσουπα για το μικρο και πατατουλες με αυγα για εμας.εχω ενα σωρο δουλειες να κανω γιατι την αλλη Παρασκευη λεω να στρωσω χαλια και δεν εχω κατεβασει ακομα τα χειμωνιατικα:oops:

Απ' ό,τι φαίνεται, καλά έχεις κάνει. Μάλλον αυτοί που τα κατέβασαν την πάτησαν.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κοριτσια εχω ξεμεινει απο ηλεκτρικη σκουπα και σημερα θα παω να παρω(Παναγιτσα μου ποσα θα δωσουμε παλι??????Μας εχουν πεσει πολλα μαζεμμενα τον τελευταιο καιρο....)Εχετε κατι να μου προτεινετε????Εχετε καποια που ειστε ευχαρηστημενες ή το αντιθετο?

:Pγεια σας απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!!!!!

τι κανετε καλες μου φιλες???

διαβασα τα νεα σας!!!!!!

:DΣας ευχαριστω ολες για τα περαστικα σας!!!!!

Τα παιδια μου ειναι οκ ευτυχως! πηγαν σχολειο κανονικα κ ειναι μια χαρα!

Εγω παλι, πιο χαλια δεν γινεται!!!!

Με πονανε ολα μου τα κοκκαλα κ η πλατη....Με ετριψε χθες ο συζυγος με βιξ :tongue: εχω μαλλον ψιλοπυρετο γιατι μια κρυωνω μια ιδρωνω κ το χειροτερο ειναι οτι με ποναει παρα πολυ το κεφαλι....τα αυτια βουιζουν κ οταν σκυβω υποφερω.........αυτα!! λοοοοοοοοοολ

Περαστικά σου βρε κορίτσι!

καλησπέρα!

Χαρά τέλεια...με το καλό!!

Ειρήνη μου και εγω το κεικ που κάνω -και κάνω συχνά για τα μικρά - δεν το χτυπάω με μίξερ, ανακατευω λίγο με τον αυγοδάρτη...η συταγή είναι πολύ κοντά σ αυτην που σου δωσε η Βασιλική, μόνο που αντί για χυμό βάζω 1 φλ. γάλα, 2 φλ ζάχαρη αντί 1, 4 αυγά αντι 3 και 3 φλ. αλεύρι...α και βανίλιες...

παω να δω το Χριστουγεννάτικο, αν και είναι νωρίς για μένα να μπω σε mood Χριστουγέννων, αλλά σιγά σιγά κατα κει πάμε;)

Σ' ευχαριστώ πολύ Ερσάκι για τις συμβουλές! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Βανίλια πόση βάζεις?

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!Καλη εβδομαδα!!!!Τι κανετε?Εγω περασα ενα σουπερ Σαββατοκυριακο!!!Σαββατο πηγαμε Τηνο προσκυνησαμε στην Παναγια μας,καναμε παρα πολυ μικρα(συμβολικα) ψωνια,μεσα σε αυτα και 3 μικροσκοπικες κολοκυθες για να τις στολισω σε μια πιατελα στο σαλονι(τις λατρεψα!!!!)και γυρισαμε!Ευχαριστηθηκαμε θαλασσα!!!!Γυρισαμε σπιτι μας στις 19:15,τζουρτζουλεψα τον μικρο μου που μου ειχε λειψει,εκανα μπανακι και στις 20:30 επεσα για υπνο:shock:,ξυπνησα το πρωι στις 10:shock:,ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στους γονεις μου και φαγαμε ολοι μαζι,το απογευμα πηγαμε σε μια εκθεση σπιτιου,χαζεψαμε και πηρα ενα μαχαιρι του σεφ,για να ψιλοκοβω τα λαχανικα μου(για να δουμε ποσα δαχτυλα θα φαω.....

Καλή συνέχεια κοριτσι μου. :)

Εγω φτιαχνω εδω κ βδομαδες τα συρταρια κ τις ντουλαπες ,δηλ τα ρουχα των παιδιων....

Και πως δηλ να συμμαζευτουν κ να ταχτοποιηθουν οταν δεν χωρανε???????

:confused:Η νοικοκυρα φταιει????

:rolleyes:Πρεπει να βρω εξτρα χωρο με τα ρουχα των παιδιων..........

Κοίτα, άμα σπαταλάς τόσο χρόνο για για συρτάρια και ντουλάπες, 2 πράγματα νομίζω συμβαίνουν:

Η έχεις πολλά πράγματα

Η έχεις λίγο χώρο.

Εσύ τι λες? Συμβαινει κατι απο τα δύο ή και τα δύο?

777885dugw57gt25.gif

μαμα κων/νου

για σκουπα:

εχω μπος!!

ειναι πολυ καλη !

πολυ δυνατη!

ηταν κ καλη η τιμη της!!!!!

αλλά ............

δεν τσουλαει καλα.....οι ροδες φταινε???

το σημειο που βρισκεται ο σωληνας που τραβα????

δεν ξερω...

πολυ δυσκολα δηλ την τραβαω κ τσατιζομαι κ την κοπαναω κ γυριζει αναποδα σαν μαυρος μπαμπουρας με τα ποδια ψηλα :P

κ εχει πολυ ακριβες ανταλακτικες σακκουλες!!!!!!

Αυτα τα 2 θεματα μηπως να τα προσεχες!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...