Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να, ένα απλό και ταπεινό δωμάτιο θέλω για μένα.. για τις οργανώσεις μου, τις τακτοποιήσεις μου, τις κάρτες μου, τις χειροτεχνίες μου.... γενικότερα δηλαδή! :tongue::tongue:

elegant-and-creative-ideas-for-decorating-home-office-area-white_zps593930d1.jpg

αυτο το θέλω εγώ !!! Σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια ηταν ενα γεματο ΣΚ και με πολύ πονο περιοδ....

:( Σηκώθηκα το βραδυ απο τον πονο ας πάμε ομως στα ευχαριστα!!!

Προλαβα και τελειωσα εκκρεμότητες..χαχα

Εφτιαξα τα ρουχα μου και ξεχωρησα αρκετα πραγματάκια για δώσιμο ερχονται και άλλα

Χάρηκα που σας ειδα στο swap... ματσ!!!

:) :)

καλημερα! Τι κανετε? Σας γραφω απο το κινητο. Σηκωθηκαμε (ευτυχως κοιμηθηκε σερι η μικρη!) εκανα καποια μαζεματα (το σπιτι ηταν μαζεμενο κ σχετικα καθαρο) εβαλα οτι δεν προλαβα στο βρωμο ρουμ κ ολα τα καλοκαιρινα παραλιας που ειχαμε στην μπαγκαζιερα μπας κ καναμε κανα μπανιο ακομα. Ολα αυτα (χαμος!) θελουν πλυσιμο κ αποθηκευση. Θα τελιωσω κ καποια που δεν προλαβα απο καθαρισμα κ ειμαστε οκ. Τωρα κατεβαινω για δουλεια, σας φιλω!

Ξεχασα τινακι μου συγχαρητηρια για το καλο κ ροζ αποτελεσμα! Χαρα να εχεις μια απο τα ιδια! Καλα κ ροζ!

Καλημέρα και καλη μας εβδομάδα κορούλες.

Τρεχάτη σήμερα γιατί δούλευα από πολύ νωρίς και μόλις μπήκα. Εβαλα κοτοπουλάκι ψητό να γίνεται και θα το συνδυασω με ρύζι μπασμάτι με μπέικον και μανιτάρια {σκέτο για το παιδί}.

Ξεκινώ σιδέρωμα γιατί έχω.... Χρύσα μου... πρέπει να είναι 3 φορές περισσότερα απ' αυτά που έβαλες {που ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και απορώ βρε τερατάκι, πως τα σιδέρωσες όλα με την μία!}....:rolleyes:

Στο μεταξύ, δεν ξεχνώ να σας πορώσω :wink:

Φωτογραφία από τα "πλυμμένα" και "αποστειρωμένα" βοηθητικά του μπάνιου:

PA130102_zpsef5e93f9.jpg

Σας φιλώ και θα επανέλθω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μετά από μια όμορφη Κυριακή, διανύουμε μια τσαγκαροδευτέρα. Βαριέμαι να καταπιαστώ με κάτι ζόρικο (βλέπε υπόγειο) οπότε κάνω μικροδουλίτσες. Έβαλα πλυντήριο λευκά και τώρα τα έβαλα στο στεγνωτήριο ενώ τώρα πλένονται τα ρούχα της μικρής. Αφού άδειασε το καλάθι απλύτων της, το έβγαλα στο μπαλκόνι και το έπλυνα, τώρα στεγνώνει. Άλλαξα πλευρά και στα χαλιά που εξακολουθώ να αερίζω (αυτό έχουν τα οικονομικά χαλιά, ας όψετε...) και τώρα θα αδειάσω το πλυντήριο πιάτων για να το ξαναγεμίσω. Φαγητό έχω από χθες, το σπίτι είναι μια χαρά, μόνο τα μπάνια θα περάσω λίγο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα

Πολύ στενοχωρήθηκα χθες που δεν κατάφερα να έρθω στη συνάντησή σας. Το ήθελα πολύ αλλά... Ελπίζω σύντομα να κανονίσετε κάτι καινούργιο και να τα καταφέρω.

Βικάκι, καλό ξεκίνημα στη δουλειά σήμερα.

Δημητρούλα,περαστικά σ όλους.

Τινάκι και Χαρά, Μπράβοοοοοο!!!!!!! επιτέλους, ροζ κορδελίτσες.

Άτιμο Γιωτούλι, περιμένουμε φωτογραφίες από την σούπερ απόδρασή σας.

Μαριανάκι, τι έγινε, έκανες τεστάκι;;

4uδάκι γαλακτομπούρεκο ε;; κι εσύ κι η μάνα. Και το λέτε έτσι, χωρίς τύψεις.

Φτιάχνω κάθε χρόνο στη γιορτή του άντρα μου, σούπερ συνταγή από το χωριό, αφράτο και πολύ νόστιμο. Θέτε συνταγή;;;

Ειρήνη μου, συνέχισε να μας πορώνεις. Μ' αρέσει τρελλά.

Υποθέτω το φιογκάκι πήγε σχολείο. Άρα όλα καλά και κάθε μέρα καλύτερα.

Καλό κουράγιο με το σίδερο. Εγώ το έκανα όλο χθες το απόγευμα.

Σε θέλω και για κάτι. Θα σου στείλω π.μ

Σίγουρα ξεχνάω πολλά αλλά δεεν προλαβαίνω άλλα, έχω δουλίτσα.

Σας φιλώ όλες καλό απόγευμα, καλές δουλίτσες και καλά μας διαβάσματα σε όσες "πάμε" σχολείο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κοριτσακια μπηκα στα γρηγορα απ το κινητό περασαμε ομορφα στο σουαπ με την 4u κ [τα αγορια. Δεν ειδα τα αλλα κκορίτσια δυστυχως

Yori δεν σε ξέχασα απλως δεν ήμασταν πολλες ωστε να σε παρουμε κ να γινει χαβαλές....περαστικα Σας

Γιωτα σουπερ περνατε Μπράβο

Αλεξενια να σας Ζήσει!!!!

Τινα σε ειδα αλλά μεχρι να ερθω να σου μιλησω σε εχασα...

Ήθελα να σε δω ματάκια μου... ελπίζω να το καταφέρουμε σύντομα.

hello!

επιστρεψαμε στην βαση μας! περασαμε παρα πολυ ωραια....

Μπράβο Γιωτάκι μου! Πάντα όμορφες στιγμές!

αυτο το θέλω εγώ !!! Σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Σοφάκι μου είδες? Ονειρο ε?

Μολις τελειωσα.Μενουν οσα ειναι απλωμενα.Εαν εχουν στεγνωσει θα τα κανω το μεσημερι ,αλλιως ειδωμεν...

799l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Χρυσοχέρα μου εσύ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια ηταν ενα γεματο ΣΚ και με πολύ πονο περιοδ....

:( Σηκώθηκα το βραδυ απο τον πονο ας πάμε ομως στα ευχαριστα!!!

Προλαβα και τελειωσα εκκρεμότητες..χαχα

Εφτιαξα τα ρουχα μου και ξεχωρησα αρκετα πραγματάκια για δώσιμο ερχονται και άλλα

Χάρηκα που σας ειδα στο swap... ματσ!!!

Μπράβο Σοφάκι μου, που ετοίμασες πράγματα για δόσιμο. Μπράβο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μετά από μια όμορφη Κυριακή, διανύουμε μια τσαγκαροδευτέρα. Βαριέμαι να καταπιαστώ με κάτι ζόρικο (βλέπε υπόγειο) οπότε κάνω μικροδουλίτσες. Έβαλα πλυντήριο λευκά και τώρα τα έβαλα στο στεγνωτήριο ενώ τώρα πλένονται τα ρούχα της μικρής. Αφού άδειασε το καλάθι απλύτων της, το έβγαλα στο μπαλκόνι και το έπλυνα, τώρα στεγνώνει. Άλλαξα πλευρά και στα χαλιά που εξακολουθώ να αερίζω (αυτό έχουν τα οικονομικά χαλιά, ας όψετε...) και τώρα θα αδειάσω το πλυντήριο πιάτων για να το ξαναγεμίσω. Φαγητό έχω από χθες, το σπίτι είναι μια χαρά, μόνο τα μπάνια θα περάσω λίγο.

Και πολύ καλά κάνεις και δεν πιέζεσαι. Γιατί να πιεστείς? Μηπως δεν υπάρχουν άλλα να κάνεις? Αλλά και τίποτα να μην έκανες, υπάρχουν και μέρες που απλώς.. δεν θέλουμε! ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Αντε, έγινε το θέλημά σου!!! Ποιος σε πιάνει τώρα!

Με το καλό, να είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέραααααα

Σας διάβαζα τις τελευταίες μέρες από το κινητό αλλά δεν είχα κουράγιο να ανοίξω το λαπτοπ. Ήταν η 1η βδομάδα με φουλ πρόγραμμα δικό μου κ της μικρής με τις δραστηριότητες της κ ήταν βδομάδα προσαρμογής.

Τις δευτέρες κ τις τρίτης είμαι από το πρωί στο σχολείο εως τις 2

Τώρα έχω κενό κ είπα να σας πω μια καλημέρα

Εχω κ την μικρή με πυρετό από χτες το πρωί , δεν την έστειλα σχολείο έμεινε στο σπίτι να την φυλάει ο πατέρας μου οπότε σήμερα μάλλον θα κάτσουμε σπιτάκι μας

Θέλω πολύυυυυυυυυυυυυυ να σχολιάσω τα πάντα !!

Αλλά θα πω πρώτα Συγχαρητήρια στη Χαρά για την καλή εξέταση κ για το ροζ χε χε

Στα είπα κ στο φεις το πρωί

φιλάκιαααα

θα προσπαθήσω το απόγευμα να μπω

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα

Πολύ στενοχωρήθηκα χθες που δεν κατάφερα να έρθω στη συνάντησή σας. Το ήθελα πολύ αλλά... Ελπίζω σύντομα να κανονίσετε κάτι καινούργιο και να τα καταφέρω.

Φτιάχνω κάθε χρόνο στη γιορτή του άντρα μου, σούπερ συνταγή από το χωριό, αφράτο και πολύ νόστιμο. Θέτε συνταγή;;;

Ειρήνη μου, συνέχισε να μας πορώνεις. Μ' αρέσει τρελλά.

Υποθέτω το φιογκάκι πήγε σχολείο. Άρα όλα καλά και κάθε μέρα καλύτερα.

Καλό κουράγιο με το σίδερο. Εγώ το έκανα όλο χθες το απόγευμα.

Σε θέλω και για κάτι. Θα σου στείλω π.μ

Σίγουρα ξεχνάω πολλά αλλά δεεν προλαβαίνω άλλα, έχω δουλίτσα.

Σας φιλώ όλες καλό απόγευμα, καλές δουλίτσες και καλά μας διαβάσματα σε όσες "πάμε" σχολείο.

Ορίστε, το είδατε το άτιμο παιδί? Δινει συνταγη, λέει. Δεν δίνει κανα ταψί γαλακτομπούρεκο που λιγωθήκαμε! :twisted::lol:

Ευχαριστώ, χαίρομαι που ευχαριστιέστε τις φωτογραφίες!

Ναι, πήγε πρώτη φορά σχολείο και τον περιμένω πως και τι! Πηγε να τον παρει ο μπαμπάκας του, που έχει άδεια και θα τον ευχαριστηθούμε κι αυτόν!

Ετοιμο το φαγάκι μας, στρώνω γιατί σε λίγο έρχονται τα αγόρια.

Καλά διαβάσματα κοριτσάκι μου...:roll:

Υ.Γ. Ερώτηση για τις χρυσοχέρες κόρες μου. Υπάρχει καμία απλη {ξέρετε, για την μάνα} συνταγή κέικ που να μη θέλει μίξερ? Ευχαριστώ.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέραααααα

Σας διάβαζα τις τελευταίες μέρες από το κινητό αλλά δεν είχα κουράγιο να ανοίξω το λαπτοπ. Ήταν η 1η βδομάδα με φουλ πρόγραμμα δικό μου κ της μικρής με τις δραστηριότητες της κ ήταν βδομάδα προσαρμογής.

Τις δευτέρες κ τις τρίτης είμαι από το πρωί στο σχολείο εως τις 2

Τώρα έχω κενό κ είπα να σας πω μια καλημέρα

Εχω κ την μικρή με πυρετό από χτες το πρωί , δεν την έστειλα σχολείο έμεινε στο σπίτι να την φυλάει ο πατέρας μου οπότε σήμερα μάλλον θα κάτσουμε σπιτάκι μας

Θέλω πολύυυυυυυυυυυυυυ να σχολιάσω τα πάντα !!

Αλλά θα πω πρώτα Συγχαρητήρια στη Χαρά για την καλή εξέταση κ για το ροζ χε χε

Στα είπα κ στο φεις το πρωί

φιλάκιαααα

θα προσπαθήσω το απόγευμα να μπω

Περαστικά στο παιδί ρε γμτ.. :(

Εσύ πως είσαι?

Ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

το χριστουγεννιάτικο δεν το άνοιξες ακόμη???????

Μετράμε... ΏΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις ανέβηκα από τον κήπο.Ελιωσα ειναι απίστευτη η ζεστη....

Εκανα ενα μπανάκι και πάω στα γρηγορα να βαλω φαγητο,μελιτζανες ριγανατες.

Καλαμαρακι ,περαστικά στο κοριτσακι σου.

Χαρα ,συγχαρηρτηρια!!!!!!Ροζ,ροζ ,ροζ!!!!!!

Ειρηνη όλα τα κεικ γινονται και χωρις μιξερ αλλα θελει καλό χτυπημα στο χερι.Εγω κανω κλασσικη ακι αγαπημενη συνταγη ,αυτη που εχει επάνω το αλευρι.Δεν ειμαστε των περιεργων ουτε εγω ουτε ο αντρας μου και ο μικρος.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Υ.Γ. Ερώτηση για τις χρυσοχέρες κόρες μου. Υπάρχει καμία απλη {ξέρετε, για την μάνα} συνταγή κέικ που να μη θέλει μίξερ? Ευχαριστώ.

Ειρήνη μου, μου για δες αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/grigoro-keik.html

Φαίνεται απλό,νόστιμο κι έχει και πολύ καλές κριτικές

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...