Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα!

Τι καλα που πηγατε τοσες στο σουαπ! Παντα τετοια! Μακαρι να ερχομουνα οπως περισυ, σας ζηλεψα!

Εγω σημερα πολυ βαρεμαρα, ειχα και φαγητο απο χτες και τιποτα δεν ειχα ορεξη να κανω, η μικρη εντωμεταξυ εχει τις τελευταιες μερες πυ δεν μπορει να κοιμηθει το μεσημερι, χτες μου κοιμηθηκε 7 με 8 το απογευμα και σημερα 6! Οτι να 'ναι!

Σας διαβασα αλλα λιγα θυμαμαι να σχολιασω

ειρηνη μπραβο στο φιογκακι! Απεριγραπτο το μπαλκονι σου!!!!!!!!!!

Ευα τρεμω την ιδεα των σεισμων, ελπιζω ολα καλα τωρα!

Δημητρα περαστικααααααα!!!

Αφροδιτη ποσο ειναι η μικρη σου και εχει βαλει τετοιους σπουδαιους στοχους? Μπραβο της, πολυ εντυπωση μου εκανε!

Ειμαι κι εγω φαν απο τα φιλαρακια, η μαμα μου δε, ουτε να τα ακουσει, οποτε ειμαι εκει λεει παλι αυτη τη βλακεια δεν εχει τιποτα αλλο; :rolleyes:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έδωσα παραγγελία .......

τον έστειλα "κοσμικόν" για τι άλλο??? ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ! :)

έχει αργήσει & θα τον τιμωρήσω!

Εμείς φάγαμε χθες αλλά δεν το ανέφερα από φόβο να μην με διαγράψετε, άτιμο κορίτσι!!!

Το λατρεύω το γαλακτομπούρεκο!!!!

Πεινάω!

777885dugw57gt25.gif

φαντάσου να κάτσει και η Ειρήνη δίπλα στα φυτά πόσο θα ζωντανέψει αφού θα έχουν πληθύνει!!!! :tongue::D

Μμμμμμμ έξυπνο που είναι το άτιμο!!!! :tongue::tongue:

Αν και τώρα που τα λεμε... μεταξύ μας... στο tae το παρατσούκλι που μου έχουν δώσει τα κορίτσια είναι "φυτούκλα"! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα κι απο μενα!

Τι καλα που πηγατε τοσες στο σουαπ! Παντα τετοια! Μακαρι να ερχομουνα οπως περισυ, σας ζηλεψα!

Εγω σημερα πολυ βαρεμαρα, ειχα και φαγητο απο χτες και τιποτα δεν ειχα ορεξη να κανω, η μικρη εντωμεταξυ εχει τις τελευταιες μερες πυ δεν μπορει να κοιμηθει το μεσημερι, χτες μου κοιμηθηκε 7 με 8 το απογευμα και σημερα 6! Οτι να 'ναι!

Σας διαβασα αλλα λιγα θυμαμαι να σχολιασω

ειρηνη μπραβο στο φιογκακι! Απεριγραπτο το μπαλκονι σου!!!!!!!!!!

Ευα τρεμω την ιδεα των σεισμων, ελπιζω ολα καλα τωρα!

Δημητρα περαστικααααααα!!!

Αφροδιτη ποσο ειναι η μικρη σου και εχει βαλει τετοιους σπουδαιους στοχους? Μπραβο της, πολυ εντυπωση μου εκανε!

Ειμαι κι εγω φαν απο τα φιλαρακια, η μαμα μου δε, ουτε να τα ακουσει, οποτε ειμαι εκει λεει παλι αυτη τη βλακεια δεν εχει τιποτα αλλο; :rolleyes:

Δεν πειράζει καρδούλα μου. Ολες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Ξεκουράσου!!!

Αλήθεια, σου άρεσε το νέο μπαλκόνι??!! Ευχαριστώ!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μαριαννα αυτο ειναι καλο ή κακο?

Εμεις τωρα θα κανουμε μπανιο και θα παμε για νανι, αλλα μολις ηρθε ο αγαπημενος θειος και δεν μας κοβω να κοιμομαστε!!

Αν θελετε να καμαρωσετε τον αδελφουλη μου, που ειναι head chef στο 3 SIxty στο Ναυπλιο σας παραθετω την συνεντευξη που εδωσε στο τοπικο καναλι.

Δειτε εδω:

Ξεκιναει στο 30ο Λεπτο

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Κοριτσακια μπηκα στα γρηγορα απ το κινητό περασαμε ομορφα στο σουαπ με την 4u κ [τα αγορια. Δεν ειδα τα αλλα κκορίτσια δυστυχως

Yori δεν σε ξέχασα απλως δεν ήμασταν πολλες ωστε να σε παρουμε κ να γινει χαβαλές....περαστικα Σας

Γιωτα σουπερ περνατε Μπράβο

Αλεξενια να σας Ζήσει!!!!

Τινα σε ειδα αλλά μεχρι να ερθω να σου μιλησω σε εχασα...

Κοριτσάκια καλησπέρα! Πολλά γράψατε για σουκου, αχ δε σας προλαβαίνω και αγχώνομαι και δε θέλω να αγχώνομαι για βλακείες!

Σήμερα κάναμε μπάρμπεκιου (αποχαιρετώντας τη θερινή σεζόν, ουσιαστικά) Είχε τέλεια μέρα και έγινε χαμός! Κόσμος πολύς, πολλά παιδάκια, μωράκια και σκυλάκια - το καλύτερό μου! Συνηθίζουμε να τραγουδάμε μετά κιθάρας και κρουστών αλλά σήμερα ήρθε μια κοπέλα, αχ! έπαιζε τέλεια κιθάρα υπέροχα τραγούδια (πρώτη φορά τα άκουγα) και είχε απίστευτη φωνή! Έπαιζε και μια τριπλή πολυφωνική φλογέρα, ήταν υπέροχα! Το χαρήκαμε κι εμείς, και το σκυλάκι μας και οι κοτούλες (που πήγαν τα παιδάκια και τις τάισαν :D)

Είμαι πτώμα!

Μια κοπέλα (Βασιλική) με ρώτησε αν μένω σε νησί; Ε λοιπόν ναι :D Τυχαία το επέλεξα για δουλειά, χωρίς να έχω έρθει ποτέ, να γνωρίζω κανέναν κλπ αλλά καλά μου έκατσε! Παραμύθι, 4γιου, πράγματι!

Σας φιλώ

Γειά σας και απο εμένα....είμαι ένα κινητό πτώμα χαχαχ!!

Περάσαμε πολύ ωραία....γνώρισα Τίνα, Αφροδιτάκι, και είδα και τις υπόλοιπες! Ελπίζω να βρήκατε πραγματάκια! Σας ευχαριστώ που ήρθατε :)

Πάω να ταβλιαστώ!

Διαφημίσεις

hello!

επιστρεψαμε στην βαση μας! περασαμε παρα πολυ ωραια....

γυρισαμε κατα τις 8,30 καναμε απαντες μπανιο, ταισα την μικρη κ εβαλα στον φουρνο μια πιτσα, τυροπιτακια κ εφτιαξα μια σαλατα μαρουλι με τυρι-αλλαντικα-ξηρους καρπους- μπαλσαμικο κ λαδι, κοιμησα το παδι, φαγαμε κ εμεις κ τωρα παω για υπνο. αυριο πρεπει να αδειασω βαλιτσα κ να βαλω ολα τα πραγματα στην θεση τους. ευτυχως την παρασκευη πριν φυγουμε ειχα κανει ενα ψευτοκαθαρισμα οποτε δεν με αγχωνει τιποτα. φαγητο εχω (κοτοπουλο με πατατες απο πεθερα)

ειρηνη μου διαβασα οτι το φιογκακι ειναι μια χαρα! μπραβο πολυ χαρηκα, σιδερενιο να ειναι το παιδακι μας!

ιρενε μου η μικρη κοιμοταν ευτυχως, ξυπναγε κανα δυο φορες. ελπιζω να το συνεχισει κ εδω!!! (κ εγω οσο κ να μου αρεσει κατι παντα σχεδον το αλλαζω για να καλυπτω αναγκες κ να μην χρειαζεται να αγοραζω τιποτα!)

μαριαννα ευχομαι τα καλυτερα για εσας αποτελεσματα! απο πια αποψη δεν θες οικονομικη η απο θεμα κουρασης κτλ??? αν ειναι για το οικονομικο σκεψου πως ο Θεος που μας δινει ενα παιδακι μας βοηθαει κ να το μεγαλωσουμε!

μυρτουλα μου δυσκολα τα 120 χλμ, πολλες βενζινες κ πολυ ωρα πηγαινε-ελα!

σορρυ δεν θυμαμαι αλλα

αυριο εχει ΠΟΛΛΕΣ φωτο!!!:D:D:D:D

φιλακια καλο βραδυ!

Καλησπερα κι απο μενα!

Είναι 7,5 τώρα αλλά το λέει από 4 ετών, γενικά της αρέσουν πολύ τα ζώα και η φύση.

Γειά σας και απο εμένα....είμαι ένα κινητό πτώμα χαχαχ!!

Περάσαμε πολύ ωραία....γνώρισα Τίνα, Αφροδιτάκι, και είδα και τις υπόλοιπες! Ελπίζω να βρήκατε πραγματάκια! Σας ευχαριστώ που ήρθατε :)

Πάω να ταβλιαστώ!

Καλή ξεκούραση, σου χρειάζεται σίγουρα!

Πέρασα πολύ ωραία, βοήθησε ο καιρός και για τα παιδιά να παίξουν έξω... Βρήκα 2-3 πραγματάκια.

Χάρηκα που πήραν και τα πράγματα που έφερα, τα παιχνίδια εξαφανίστηκαν με την μία! Αυτό ήταν η έγνοια της μεγάλης γιατί δεν θέλει να πετιούνται τα παιχνίδια (ΤΟΥ STORY) και χάρηκε που τα πήραν άλλα παιδάκια...

Kαλημερα !!!!!!!

το πιτσιρικι στο λεωφορειο,πήγα φουρνο και επέστρεψα σπίτι,εφτιαξα καφεδάκι και ξεκινάω σιδερο.

1e93.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Αυτα τα λίγα, συν δυο πλυντηρια στην απλώστρα..Καλο μου κουραγιο!

Βασια περιμενουμε φωτο από την εκδηλωση,ε???

Γιωτα ,πάντα ετσι ομορφα να περνατε!

Καλή εβδομάδα να εχουμε!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...