Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ βρε 4U δακι δεν σε ειδα, μου ειπαν οτι εισαι εκει αλλα δεν σε προλαβα. Ειδα ομως Αφροδιτακη και Σοφια και μια αλλη κοπελια που δεν γραφει εδω και φυσικα την Βασια :) Πολυ χαρηκα!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ χμ χμ εγώ αύριο δουλειά θυμάστε;

Καλή αρχή, Βίκυ! Ξεκίνα με χαμόγελο και θα τη βρεις την άκρη ;)!

Σας διαβασα ολες αλλα ειμαι ξενυχτισμενη γτ εχω τη μικρη αρρωστουλα και δεν επικοινωνω καλα............

Περαστικά στο μικρουλάκι!

Κι εύχομαι να τελειώσουν τα "κουνήματα"

Εμεις χάλια!! Τα παιδια αρρωστα χάλια...

Περαστικά και σας, Δήμητρα, οικογενειακώς!

καλημερα απο την πανεμορφη αραχωβα! Οτι κ να σας πω ειναι λιγο! Το πρωι λιακαδα κ ζεστη(πηγαμε δελφους για καφε κ ιτεα για παιχνιδι που εχει παραλια κ καναν μπανιο!) κ το βραδυ αλλο σκηνικο, ψυχρα εως κρυο θα ελεγα(αναψαμε τζακι κ καλοριφερ) κ ακρως χριστουγεννιατικη αισθηση. Στολισμενα τα μαγαζια κ μερικα σπιτι! Ειρηνη για σενα ειναι το μερος! Εχω βγαλει πολλες φωτο να σας δειξω! Σας φιλω κ τα λεμε απο αυριο. Βασια καλη επιτυχια να εχετε!

Τέλεια, Γιωτούλι! Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή! Περιμένουμε φωτό να χαζέψουμε.

Ειρηνάκι, να είσαι σίγουρη ότι "προχωράτε" μπροστά! :D

Τι όμορφη χαλαρή μέρα είχατε. Ακόμη και τη "φατσούλα" του διαβάσματος που έβαλες στο τέλος την είδα και χαμογέλασα!

Πίσω στην καθημερινότητά σας, στη ζωή σας :D!

Και μετά μου βάζεις και το μπαλκόνι και μ' επαναφέρεις :rolleyes:. Πρέπει όπως και δήποτε να ασχοληθώ με τα μπαλκόνια μου και τα δύο πριν αρχίσουν οι βροχές κτλ. Αλλιώς θα μου μείνει στο μυαλό και θα "μ' ενοχλεί" όλο το χειμώνα :?.

Τα μπαλκόνια μου μπορεί να "υστερούν", όμως, μόλις τελειώσω και τη δική μου ντουλάπα θα βάλω φωτό, να πάρω μαμαδίστικα εύσημα :D!

Τσαντίστηκα που δεν τα κατάφερα για το swap αλλά εν τέλει δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε ο μπαμπάς μου χωρίς εμάς :roll:. Το φορτηγό ήρθε στη 1 :mad: (τι άσχημο πράγμα η ασυνέπεια) και τελειώσαμε στις 4:30! Η μικρή ξεράθηκε στο αυτοκίνητο χωρίς να έχει φάει μεσημεριανό :| κι εμείς με δυσκολία κουνιόμαστε.

Τεσπα, έπρεπε να γίνει για να κλείσει ο κύκλος των διαδικαστικών...

Τώρα περιμένω δυο φίλες για καφεδάκι!

Στέλνω ξεχωριστό φιλί για καθεμια σας!

Περιμένουμε ανταποκρίσεις από το swap! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γυρίσαμε απο σουαπ και περασαμε πολύ ομορφα στο πάρκο!

Γνώρισα Αφροδιτάκι ! με το μεγάλο χαμόγελο αλλά και το κοριτσάκι της με τα υπέροχα μάτια! Είδα Σοφάκι, Βάσια και Χρύσα αλλά με το Μπιλάκι κατσαμε μαζί παρκο και τα αγόρια μας έπαιξαν παρέα.

Συνέβη και ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό .... αυτοκίνητο χτύπησε σκυλί !

Είμαι πτώμα ........ πάω να καναπεδιαστώ και να πείσω σύζυγο να παει να παρει γλυκό ......

Όχι ρε γμτ! Πολύ;

Ήθελα πολύ να σας έβλεπα!

Ελπίζω σύντομα ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ανακάλυψα μια τρύπα με απίστευτη ποικιλία - εσώρουχα γυναικεία και παιδικά (τα καλσόν για κοριτσάκια ήταν άπαιχτα)

Λεπτομέρειες μπορείς να πεις??????

Γυρίσαμε απο σουαπ και περασαμε πολύ ομορφα στο πάρκο!

Γνώρισα Αφροδιτάκι ! με το μεγάλο χαμόγελο αλλά και το κοριτσάκι της με τα υπέροχα μάτια! Είδα Σοφάκι, Βάσια και Χρύσα αλλά με το Μπιλάκι κατσαμε μαζί παρκο και τα αγόρια μας έπαιξαν παρέα.

Συνέβη και ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό .... αυτοκίνητο χτύπησε σκυλί !

Είμαι πτώμα ........ πάω να καναπεδιαστώ και να πείσω σύζυγο να παει να παρει γλυκό ......

Τώρα γύρισες;;; Εγώ μόλις ξύπνησα και έχω βάλει καφέ να γίνεται... Ευτυχώς που είχαμε φύγει γιατί αν είχε γίνει το σκηνικό με το σκυλί μπροστά στην μεγάλη θα είχαμε πρόβλημα...καθ'ότι υπέρμετρα φιλόζωη! Θέλει να γίνει κτηνιάτρος και προστάτης των φαλαινών ανά την υφήλιο!

Γύρω στις 2 πήγαμε μεγάλη βόλτα μέσα στο πάρκο και στις 3 είμασταν σπίτι για φαγητό και υπνάκο. Η μικρή δεν αντέχει πολύ χωρίς μεσημεριάτικο ύπνο αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή είχα μαγειρέψει σουτζουκάκια με πιλάφι...... όλοι ήθελαν να γυρίσουμε για να φάμε :Ρ

Γνώρισα mumsofia, tintail, chatziko και εννοείται την mamavasia!

Διαφημίσεις

Χαχα, ωραια περασαμε ευχαριστω παρα πολυ που μου εφερνες πραγματα που εβρισκες για το Πιπ...

Αυτο το παρκακι ηταν σουπερ και εγω εμενα 5 λεπτα απο εκει και ποτε δεν ειχα παει. Λεω να παω τα παιδια καποια μερα!

Δημητρα μου, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! Υπομονη μωρε :( :(

Κοριτσια, βρηκα την καρδουλα με το ντοπλερ μου. Μου εριξε και μια δυο ξεγυρισμενες κλωτσιες και σταματησα γιατι και οι υπερηχοι την ενοχλουν αλλα χαρηκα τοσο που την βρηκα και την ακουσα για λιγα δευτερολεπτα.

Σας φιλω!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Χαχα, ωραια περασαμε ευχαριστω παρα πολυ που μου εφερνες πραγματα που εβρισκες για το Πιπ...

Σιγά το πράγμα! Ευτυχώς που είχε πολλά μωρουδιακά και ροζουλιά!

Με το καλό κοπέλα μου να έρθει το μωρό σας!

Όντως ωραίο πάρκο, δεν το γνώριζα καθόλου.

Ειρήνη is back! Η φώτο με το δωμάτιο όνειρο!

Υ.Γ. Εγώ έχω και επιτραπέζιο ενηλίκων FRIENDS.....μιλάμε για φρίκουλα!

χαχαχαχα!!!

Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει που επέστρεψα και σας μουρλαίνω! :lol::lol::lol:

Α, είσαι και συ "δικιά" μου ε? Friends rock!!! :tongue:

Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν γνώρισα εσένα και τη Τίνα μας. Ελπίζω σύντομα.:D

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια όμορφα ,τι κάνετε????

Και εμεις σημερα γυριζουμε.Πήγαμε εκκλησια το πρωι και μετα για καφεδάκι,μετα για φωτογραφηση στο καρατε,για ενα περιοδικο του ειδους και για το ημερολόγιό τους,μετα ξανα μανα καφεδακι και παιδική χαρα ,παρε με φιλους μικρους και μεγάλους.Το μεσημερι πήγαμε στη μαμά μου για φαγητο,επιστρεψαμε σπίτι,διαβασαμε κατι λίγα με τον μικρο και μετα εφυγαν με το μπαμπά του για δουλεια.Εγω εμεινα ,κοιμηθηκα λιγακι στον καναπέ και πάω να βαλω καφεδάκι.

Mπραβο σε όσες πήγατε στο swap και περασατε ομορφα,πολύ ζηλευω αλλα και χαιρομαι!Κριμα για το σκυλάκι....

Βασω καλό ξεκίνημα αυριο.Βαλε την καλή σου διαθεση μπροστα και ολα θα λυθούν.

Δημητρα ,περαστικα και σε εσενα και στα πιτσιρικια,ελπίζω να περασει σ΄ύντομα.

Ευα ,περαστικα στη μικρουλα,μπραβο για την ντουλαπα!(σημερα με βερμουδα και πέδιλα ηταν ο μικρος ,εχει πολύ ζεστη και εδω!)

Ειρηνη,αστραψε το μπαλκόνι σου και "ζωντανεψε" με τα φυτα!Πολύ ομορφα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι, να είσαι σίγουρη ότι "προχωράτε" μπροστά! :D

Τι όμορφη χαλαρή μέρα είχατε. Ακόμη και τη "φατσούλα" του διαβάσματος που έβαλες στο τέλος την είδα και χαμογέλασα!

Πίσω στην καθημερινότητά σας, στη ζωή σας :D!

Και μετά μου βάζεις και το μπαλκόνι και μ' επαναφέρεις :rolleyes:. Πρέπει όπως και δήποτε να ασχοληθώ με τα μπαλκόνια μου και τα δύο πριν αρχίσουν οι βροχές κτλ. Αλλιώς θα μου μείνει στο μυαλό και θα "μ' ενοχλεί" όλο το χειμώνα :?.

Τα μπαλκόνια μου μπορεί να "υστερούν", όμως, μόλις τελειώσω και τη δική μου ντουλάπα θα βάλω φωτό, να πάρω μαμαδίστικα εύσημα :D!

Με "πιάνεις" εσύ, είσαι δικό μου πλάσμα, το χω ξαναπεί! ;)

Και μένα με "ενοχλούσε" το πίσω μπαλκόνι και το είχα στο νου μου.. έπρεπε να γίνει από καιρό αλλα κυρίως πριν πιάσει ο χειμώνας, οπως σωστά λες και συ!

Αλλά τώρα.. ξαλάφρωσα! ;)

Περιμένω φωτογραφίαααααααααααααααααααα, εννοείται χωρίς άγχος όποτε εσύ νιώσεις έτοιμη! Καλά κουράγια.

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε 4U δακι δεν σε ειδα, μου ειπαν οτι εισαι εκει αλλα δεν σε προλαβα. Ειδα ομως Αφροδιτακη και Σοφια και μια αλλη κοπελια που δεν γραφει εδω και φυσικα την Βασια :) Πολυ χαρηκα!

καθόμασταν απέναντι στο πάρκο.... μπήκα μέσα 3-4 φορές και για πολύ λίγο ... έχω ένα θέμα με τους κλειστούς χώρους καλοκαιριάτικα! :)

Όχι ρε γμτ! Πολύ;

Ήθελα πολύ να σας έβλεπα!

Ελπίζω σύντομα ;)!

οκ να απεργήσεις σύντομα λοιπόν :)

Λεπτομέρειες μπορείς να πεις??????

και εγώ θέλω λεπτομέρειες περί τρύπας ;)

Τώρα γύρισες;;; Εγώ μόλις ξύπνησα και έχω βάλει καφέ να γίνεται... Ευτυχώς που είχαμε φύγει γιατί αν είχε γίνει το σκηνικό με το σκυλί μπροστά στην μεγάλη θα είχαμε πρόβλημα...καθ'ότι υπέρμετρα φιλόζωη! Θέλει να γίνει κτηνιάτρος και προστάτης των φαλαινών ανά την υφήλιο!

Γύρω στις 2 πήγαμε μεγάλη βόλτα μέσα στο πάρκο και στις 3 είμασταν σπίτι για φαγητό και υπνάκο. Η μικρή δεν αντέχει πολύ χωρίς μεσημεριάτικο ύπνο αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή είχα μαγειρέψει σουτζουκάκια με πιλάφι...... όλοι ήθελαν να γυρίσουμε για να φάμε :Ρ

Γνώρισα mumsofia, tintail, chatziko και εννοείται την mamavasia!

κατα τις 4 φύγαμε, δεν κοιμόμαστε μεσημέρι απο 2 ετών. Φτασαμε λίγο μετα τις 12... εγκατασταθήκαμε στο παρκο πρώτα και μετά έκανα εμφάνιση μεσα... :)

εμεις είχαμε ρολό κοτοπουλο με πατατες στο φούρνο και επίσης το σκεφτόμασταν... ;)

Και εμεις σημερα γυριζουμε.Πήγαμε εκκλησια το πρωι και μετα για καφεδάκι,μετα για φωτογραφηση στο καρατε,για ενα περιοδικο του ειδους και για το ημερολόγιό τους,μετα ξανα μανα καφεδακι και παιδική χαρα ,παρε με φιλους μικρους και μεγάλους.Το μεσημερι πήγαμε στη μαμά μου για φαγητο,επιστρεψαμε σπίτι,διαβασαμε κατι λίγα με τον μικρο και μετα εφυγαν με το μπαμπά του για δουλεια.Εγω εμεινα ,κοιμηθηκα λιγακι στον καναπέ και πάω να βαλω καφεδάκι.

Mπραβο σε όσες πήγατε στο swap και περασατε ομορφα,πολύ ζηλευω αλλα και χαιρομαι!Κριμα για το σκυλάκι....

Ευα ,περαστικα στη μικρουλα,μπραβο για την ντουλαπα!(σημερα με βερμουδα και πέδιλα ηταν ο μικρος ,εχει πολύ ζεστη και εδω!)

Ευχαριστώ πολύ, Χρυσάκι!

Καλη συνέχεια.

777885dugw57gt25.gif

φαντάσου να κάτσει και η Ειρήνη δίπλα στα φυτά πόσο θα ζωντανέψει αφού θα έχουν πληθύνει!!!! :tongue::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...