Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

και δίνει συνέχεια σεισμούς στην περιοχή......

Πρέπει να περιμένουν κάτι πολύ μεγάλο ..... Βλέπω πολύ συχνά δημοσιεύσεις με συμβουλές σε περίπτωση σεισμού. Καλό είναι η οικογένεια να έχει συνεννοηθεί για ένα μέρος συνάντησης σε τέτοια περίπτωση. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά.

Γνωρίζω απο δικό μου άνθρωπο ότι σε μεγάλη ελληνική εταιρεία έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδ. να τους ενημερώσει τεχνικός ασφαλείας για περίπτωση σεισμού καθώς και να γίνει έλεγχος ασφαλειας .... χμμμμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ειρηνάκι με αυτή την τελευταία σου φωτογραφία, μίλησες στην καρδιά μου (ή μου χωσες μαχαίρι στην καρδιά, το ίδιο είναι αχαχαχαχααχχα)! Βαι βαι βαι...

Καλημέρα σε όλες, να χαρείτε την Κυριακή σας! Εγώ πάω να χωθώ στην κουζίνα μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα κοριτσακια

Αλεξενια να σας ζησει το μωρακι παντα γερο και καλοτυχο να ειναι.

Ειρηνη χαιρομαι που ξαναβρισκεις γρηγορα τα κεφια σου.

Σας διαβασα ολες αλλα ειμαι ξενυχτισμενη γτ εχω τη μικρη αρρωστουλα και δεν επικοινωνω καλα............

Χτες κουνηθηκαμε πολυυυυ και για πολλη ωρα....Τι να σας λεω αρπαξα τη μικρη αγκαλια με ενα παιχνιδι οπως το κρατουσε και αρχισ να φωναζω στον αντρα μου που εκανε μπανιο να βγει εξω να βγουμε στον δρομο...Βγηκα εγω με το παιδι και μετα απο λιγο ηρθε και αυτος (μισοξυρισμενος). Ολη η γειτονια στο ποδι ολοι εξω... Μηνες τωρα κανει μικροσεισμους αλλα αυτος ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ! Το βραδυ δεν κλειδωσαμε την πορτα και ημουν λιγο σε υπερενταση ...ειχα και το αρρωστακι μου...

Σιγουρα περιμενουν μεγαλο σεισμο αλλα ποτε και που ...αγνωστο... Ενα μεγαλο ξενοδοχειο εκανε χτες εδω και ενημερωση-δοκιμαστικο για αντιμετωπιση τσουναμι..............

Καλα να περασετε ολες σημερα (εδω εχει τρελη ζεστη).

φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ!!!!

καλημερουδια απο την ηλιολουστη κ πανεμορφη Θεσσαλονικη μου!!

Κοπελιες μου ζηλευω αφανταστα που σκεφτομαι οτι εισατε ολες μαζι στο σουαπ, στην λιακαδα με καφεδακι!!!!!

χμμμμμμ

Εμεις χάλια!! Τα παιδια αρρωστα χάλια...

Ηρθαμε την Παρασκευη αργα γιατι επρεπε να παει σε εργολαβους να πληρωθει ο συζυγος...

Σαββατο βγηκαμε στο Κοσμος πρωι με συζυγο για καφε κ απογευμα πηγα στην κομπαρα κ κολλητη μου για καφε ....

Πηρα απο εκει την αλλη φιλη μας κ παιδιατρο να ρωτησω για την κορη μου που εχει απο Τεταρτη πυρετο κ πονοκοιλο ...

Κ αυτη μου ειπε οτι πρεπει να την αφησω ετσι χωρις αντιβιωση μονο με παυσιπονα=αντιπυρετικα....

Και οταν γυρισα σπιτι ημουν κι εγω παρα πολυ χαλια....πονοκοιλος,πονοσ σε πλατη-κοκκαλα ,πυρετο δεκατα κ εμετο.........

Ταλαιπωρια....

Μαλλον δεν επρεπε να ερθουμε...εγω ακομη χαλια κ θα φυγουμε νωρις.......

κ σκεφτομαι κι εσας που καλοπερνατε!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ΕΥΑ

Κυκλοφορει ιωση με πολυ πονοκοιλο κ πυρετο.........

περαστικα σας.....

αλεξενια

βρε ξεχασες αυτην την μικρη λεπτομερεια να μας πεις!!!! τι να πω????τσ τς τς τς.......... να σου ζησει το μπεμπουλινι!! πες μας λεπτομερειες!! μεγαλη ή μικρουλα?? καισαρικη?? ολα καλα??ποτε?? το ναυτακι μας ειχε ενημερωσει για σενα δεν ξεραμε....

μυρτουλα

γυρνουσα απο Τουμπα κ κατεβαινα επταπυργιου κ με ειχαν πιασει ολα τα φαναρια κοκκινα.κι εκει στα γκουντις..χθες νωρις το απογευμα...κ σε θυμομουν!!!

οσο για την θεση λεω να μην το σκεφτεσαι καν να πας Αριδαια..πολυ μακρια βρε φιλεναδα!!!!!

χαρα

ευχομαι κ για σενα ,να ερθουν ολα ροζ σαν την Τινα~!!!

Να προσεχετε κ οι δυο σας κ να μην παρακουραζεστε με τα α΄λλα δυο αγορια πουεχετε!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο την πανεμορφη αραχωβα! Οτι κ να σας πω ειναι λιγο! Το πρωι λιακαδα κ ζεστη(πηγαμε δελφους για καφε κ ιτεα για παιχνιδι που εχει παραλια κ καναν μπανιο!) κ το βραδυ αλλο σκηνικο, ψυχρα εως κρυο θα ελεγα(αναψαμε τζακι κ καλοριφερ) κ ακρως χριστουγεννιατικη αισθηση. Στολισμενα τα μαγαζια κ μερικα σπιτι! Ειρηνη για σενα ειναι το μερος! Εχω βγαλει πολλες φωτο να σας δειξω! Σας φιλω κ τα λεμε απο αυριο. Βασια καλη επιτυχια να εχετε!

ΕΥΑ

Κυκλοφορει ιωση με πολυ πονοκοιλο κ πυρετο.........

περαστικα σας.....

αλεξενια

βρε ξεχασες αυτην την μικρη λεπτομερεια να μας πεις!!!! τι να πω????τσ τς τς τς.......... να σου ζησει το μπεμπουλινι!! πες μας λεπτομερειες!! μεγαλη ή μικρουλα?? καισαρικη?? ολα καλα??ποτε?? το ναυτακι μας ειχε ενημερωσει για σενα δεν ξεραμε....

μυρτουλα

γυρνουσα απο Τουμπα κ κατεβαινα επταπυργιου κ με ειχαν πιασει ολα τα φαναρια κοκκινα.κι εκει στα γκουντις..χθες νωρις το απογευμα...κ σε θυμομουν!!!

οσο για την θεση λεω να μην το σκεφτεσαι καν να πας Αριδαια..πολυ μακρια βρε φιλεναδα!!!!!

χαρα

ευχομαι κ για σενα ,να ερθουν ολα ροζ σαν την Τινα~!!!

Να προσεχετε κ οι δυο σας κ να μην παρακουραζεστε με τα α΄λλα δυο αγορια πουεχετε!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!

ναι,δεν προλαβα να σας το πω!ηταν να μπω για προκληση παρασκευη πρωι,αλλα ο γιατρος "εβαλε το χερι του¨" στην εξεταση κ πηγα με πονους το ξημερωμα..6 η ωρα στο ρεα,8 κ 15 γεννησα!τσακα τσακα!!

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Ελπίζω οι περισσότερες, να είστε στο swap της Βάσιας μας και να περνάτε τέλεια καθώς να με συγχωρέσετε που δεν ήρθα φέτος αλλά ακόμα δεν....

Εμείς ξυπνήσαμε σχετικά νωρίς αφού χθες ξεραθήκαμε από νωρίς. Μας λείπει ακόμα πολύς ύπνος. Ετοιμαστήκαμε, απλώσαμε ενα πλυντήριο και φύγαμε για Γλυφάδα... ήταν νωρίς και ήταν τέλεια... πήραμε καφεδάκι στο χέρι και περπατήσαμε. Το φιογκάκι περπατούσε στον ήλιο και έπαιζε με ένα παιχνιδάκι... και εμείς χαλαρώναμε.. πόσο ανάγκη το χουμε...

Μετά στην πεθερά μου για Κυριακάτικη-περίθαλψη και τώρα επιστρέψαμε στο σπιτάκι μας για ξεκούραση και μπόλικο διαβασμα το απόγευμα.

Χθες, πρώτη μέρα, που το φιογκάκι δεν πόνεσε καθόλου! Σήμερα, λίγο, μετά το φαγητό στην πεθερά μου αλλά τώρα είναι καλά. Αχ, μακάρι να προχωράμε μπροστά!

:)Καλησπέρα:)

Δεν έχω διαβάσει τίποτα από χτες -δεν μπήκα καθόλου, είναι και πολλά απ΄ ότι βλέπω.

Σήμερα είχαμε μαστορέματα, βάλαμε τα πρώτα ράφια στο υπόγειο.

Το σπίτι είναι σε γενικές γραμμές ok, δεν έχω καθόλου άπλυτα ούτε ασιδέρωτα, πόση χαρά μου δίνει αυτό και μόνο...:)

Ειρηνάκι ερχόμαστε στη γειτονιά σου, σε ένα μαγαζί που είναι σε ένα λόφο, έχει live ελληνική μουσική.

Κυρίως όμως μπήκα να πω πως χτες πήρα 3 σουτιέν της luna με 18ευρωπουλάκια μόνο:D

Ανακάλυψα μια τρύπα με απίστευτη ποικιλία - εσώρουχα γυναικεία και παιδικά (τα καλσόν για κοριτσάκια ήταν άπαιχτα)

Που πήγατε τελικά μικρή μου? Ελπίζω να περάσατε πολύ-πολύ όμορφα.

Θα σε πάρω τηλ., γιατί θέλω να σε ευχαριστήσω για κάτι.

Εντάξει, δεν ξέρω τι έχετε γράψει, οι φωτογραφίες πάντως είναι άπαιχτες...

Κλείνω γιατί φεύγουμε και γιατί θέλω να τις ξαναδώ με την ησυχία μου...

Φιλιά!

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μου, όταν ποστάρω φωτογραφίες! Μακάρι να "εμπνέεστε", κορίτσια μου!

Αλλά σίγουρα και του Ravακιου, που πάντα μας βάζει υπέροχες, πορωτικές φωτογραφίες.

Έκανα το beaute μου χαχαχ.....μπάνιο, νύχια, μαλλιά, φρύδια και είμαι έτοιμη για αύριο!!!

Μπράβο, κουκλάκι μου!

καλημερα φιλες!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..η μπεμπα μας βγηκε μικρουλα,μολις 2,5 κιλα ειναι,ο αδερφος της προλαβε κ την κολλησε ιωση κ ειναι με ορο στη μυτη συνεχεια..ο γιος μου επαθε κολοπαιδιαση απο τη ζηλια του,το σπιτι δεν σας λεω πως ειναι,τα νευρα μου αστο καλυτερα,,επισης,δεν καταφερα να τη θηλασω καθολου..ενω το γιο μου δεν του ειχα δωσει ποτε ξενο..

Ωχ μωρέ το μωράκι.... :-( . Είναι καλά η μικρούλα?

καλημέρα!

"Μύρισε" το θέμα Ειρήνη ξανά! :D

Όλα τα χθεσινά ποστ ήταν απόλαυση! Να είστε καλά, Ειρήνη μου!

Πολύ γεμάτη η χθεσινή μέρα και για μας. Έκανα άπειρες δουλειές το πρωί κι έτσι το σπίτι μας είναι καθαρό και συμμαζεμένο αλλά... έχω μαζέψει 4 πλυντήρια (κι ένα που είναι απλωμένο που πρέπει να διπλωθούν (κάποια να σιδερωθούν) για να μπουν στις θέσεις τους.

Θα φτιάξω καφέ και θα τα μαζέψω μετά (όσα είναι για σίδερο εννοείται θα τ' αφήσω). Έπεται η μετακόμιση :|. Ελπίζω να είμαι σε κατάσταση για να έρθω να σας δω μετά. Θα σας τηλ.

Σε κάθε περίπτωση να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή! :D;)

Τι γλυκό αυτό που μου έγραψες... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!:P:p

καλή κυριακή σε όλες όπου κ να ναι ότι κ να κάνουνε.

να ζήσουν τα νέα μωράκια κ να τα χαιρεστε οι γονείς. δύσκολα μανούλες κάντε υπομονή, το πόσο σας νιώθω δεν φαντάζεστε, τα χω πολύ πρόσφατα κ τα ζώ ακόμα. η δε ζήλια παρούσα κ ώρες ώρες ανυπόφορη. κουράγιο μάνεεεεεες.

ωχ σεισμός δεν θέλω να ακούω ούτε να αισθάνομαι, έχω εμπειρία από 6,6.

ειρήνη τέλειες οι φώτο

4u καλά κάνετε κ είστε έτσι κάθε μέρα όσο ακόμα κρατάει ο καιρός. κ εγώ με την πρώτη ευκαιρία έξω. εγώ σου χα ζητήσει πληροφορίες για το coursera

βάσια καλή επιτυχία εύχομαι για σήμερα κ καλά να περάσετ

amelie σε νησί είπαμε μένεις;

η αράχωβα τι κάνει όλα καλά; επέστρεψε;

κικη καλή μετακόμιση

χρύσα, elin, renata, turwh...., ravt, pitsipitsi, sailor, κ όλα τα κοριτσάκια να στε καλά.

χμ χμ χμ εγώ αύριο δουλειά θυμάστε;

Κουράγιο κορίτσι μου.... κουράγιο και σε σένα.

και δίνει συνέχεια σεισμούς στην περιοχή......

Πρέπει να περιμένουν κάτι πολύ μεγάλο ..... Βλέπω πολύ συχνά δημοσιεύσεις με συμβουλές σε περίπτωση σεισμού. Καλό είναι η οικογένεια να έχει συνεννοηθεί για ένα μέρος συνάντησης σε τέτοια περίπτωση. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά.

Γνωρίζω απο δικό μου άνθρωπο ότι σε μεγάλη ελληνική εταιρεία έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδ. να τους ενημερώσει τεχνικός ασφαλείας για περίπτωση σεισμού καθώς και να γίνει έλεγχος ασφαλειας .... χμμμμ

Εμεις, έχουμε "συνεννοηθεί" με τον άντρα μου πως εκείνος θα τρέξει για το παιδί και εγώ για να ανοίξω την πόρτα μας απλώς για να μην πελαγώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Αχ Ειρηνάκι με αυτή την τελευταία σου φωτογραφία, μίλησες στην καρδιά μου (ή μου χωσες μαχαίρι στην καρδιά, το ίδιο είναι αχαχαχαχααχχα)! Βαι βαι βαι...

Καλημέρα σε όλες, να χαρείτε την Κυριακή σας! Εγώ πάω να χωθώ στην κουζίνα μου!

Εγώ λέω, να το κάνουμε. Τι είναι ένα παραπάνω δωμάτιο αποκλειστικά για μας?? Ε? Ε? Οχι για πες μου, παραλλογίζομαι??? {η μου φαίνεται....? :lol::lol:}. Και γω το θέλω... ΠΟΛΥ!!!!

Καλημερα κοριτσακια

Αλεξενια να σας ζησει το μωρακι παντα γερο και καλοτυχο να ειναι.

Ειρηνη χαιρομαι που ξαναβρισκεις γρηγορα τα κεφια σου.

Σας διαβασα ολες αλλα ειμαι ξενυχτισμενη γτ εχω τη μικρη αρρωστουλα και δεν επικοινωνω καλα............

Χτες κουνηθηκαμε πολυυυυ και για πολλη ωρα....Τι να σας λεω αρπαξα τη μικρη αγκαλια με ενα παιχνιδι οπως το κρατουσε και αρχισ να φωναζω στον αντρα μου που εκανε μπανιο να βγει εξω να βγουμε στον δρομο...Βγηκα εγω με το παιδι και μετα απο λιγο ηρθε και αυτος (μισοξυρισμενος). Ολη η γειτονια στο ποδι ολοι εξω... Μηνες τωρα κανει μικροσεισμους αλλα αυτος ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ! Το βραδυ δεν κλειδωσαμε την πορτα και ημουν λιγο σε υπερενταση ...ειχα και το αρρωστακι μου...

Σιγουρα περιμενουν μεγαλο σεισμο αλλα ποτε και που ...αγνωστο... Ενα μεγαλο ξενοδοχειο εκανε χτες εδω και ενημερωση-δοκιμαστικο για αντιμετωπιση τσουναμι..............

Καλα να περασετε ολες σημερα (εδω εχει τρελη ζεστη).

φιλια

Καρδουλα μου... με το που το άκουσα στην τηλεόραση αμέσως εσένα σκέφτηκα!!!:roll:

Ελπίζω αυτό να ήταν όλο.

καλημερα απο την πανεμορφη αραχωβα! Οτι κ να σας πω ειναι λιγο! Το πρωι λιακαδα κ ζεστη(πηγαμε δελφους για καφε κ ιτεα για παιχνιδι που εχει παραλια κ καναν μπανιο!) κ το βραδυ αλλο σκηνικο, ψυχρα εως κρυο θα ελεγα(αναψαμε τζακι κ καλοριφερ) κ ακρως χριστουγεννιατικη αισθηση. Στολισμενα τα μαγαζια κ μερικα σπιτι! Ειρηνη για σενα ειναι το μερος! Εχω βγαλει πολλες φωτο να σας δειξω! Σας φιλω κ τα λεμε απο αυριο. Βασια καλη επιτυχια να εχετε!

Και γω που είμαι???? Που είμαι?? Γιατί με έχουν εδώ? Θα έπρεπε να ήμουν εκεί!!!

Βγάλε φωτογραφίες, περιμενω να δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Να περάσεις τέλεια!!!

777885dugw57gt25.gif

Περιμένοντας να αρχίσουν τα "Φιλαράκια" στο star {που λατρεύω, παρακολουθώ χρόνια και πλέον ξέρω όλους τους διαλόγους απ' έξω :lol::lol:}, να σας πορώσω λίγο ακόμα? :twisted:

Εκανα ένα πλυσιματάκι το μπροστινό μου μπαλκόνι, δροσίστηκε και καθαρίστηκε και ασχολήθηκα πολύ με το πίσω, που με απασχολούσε από το χειμώνα.

Ξέρετε πως "νιώθω" για τους γεμάτους χώρους και τα άσχετα αντικείμενα που κυκλοφορούν, εκτός θέσης...

Έτσι λοιπόν με εκνεύριζε αυτό:

ena_zps367953c8.jpg

Το πίσω μου μπαλκόνι, η μία του πλευρά... :roll: .

Σκέφτηκα λοιπόν, οι 2 πλαστικές καρέκλες μου ήταν άχρηστες {δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ} οπότε τις έβγαλα για δοσιμο.

{ήδη τα έδωσα στην κοπέλα δίπλα, μαζί με το dvd, το οποίο δεν είχα καταφέρει να στείλω στην κοπέλα μας, που το είχε ζητήσει τότε - ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑ - οπότε εκεί έπιασε τόπο}.

Τακτοποίησα τα "διάφορα", τα έβαλα σε "σωστότερες" θέσεις, εκτός από τη σφουγγαρίστρα/σκούπα/φαράσι, που έμειναν εκεί, μέχρι να βρω αυτά τα "κρεμαστά" που θέλω και να μπουν ψηλά στον τοίχο, εφερα και μία γλαστρούλα μου εκεί {το δυόσμο μου} και:

Πριν

ena_zps367953c8.jpg

Μετά

ena1_zps2fbd6e80.jpg

Και η άλλη "πλευρα" του πίσω μπαλκονιού, που επίσης μου φαινόταν "μπουκωμένη" και απεριποίητη με τις 3 γλάστρες:

Πριν

dyo_zps9fc528ef.jpg

Μετά

dyo1_zpse7bcf83b.jpg

Και το περβάζι μου, στο οποίο έχει ο άντρας μου προσωρινά νέες ριζούλες για βασιλικό και μόνιμα υπάρχουν τα 2 πλαστικά, ανοιχτά κουτάκια μου {ένα για τα σφουγγαράκια/βιτεξάκια/οδοντόβουρτσα του μπάνιου και ένα για τα σφουγγάρια της κουζίνας-οχι του νεροχυτη αυτά βρίσκονται μέσα στο νεροχύτη-/σύρμα/ξύστρα κουζίνας, οπου τα έχω έξω για να αερίζονται και να στεγνώνουν καλά} :P

PA010080_zps342b07f1.jpg

Ε? Πως σας φαίνεται η πρόοδός μου??? ;)

777885dugw57gt25.gif

Να, ένα απλό και ταπεινό δωμάτιο θέλω για μένα.. για τις οργανώσεις μου, τις τακτοποιήσεις μου, τις κάρτες μου, τις χειροτεχνίες μου.... γενικότερα δηλαδή! :tongue::tongue:

elegant-and-creative-ideas-for-decorating-home-office-area-white_zps593930d1.jpg

Ειρήνη μόλις το φτιάξεις σε παρακαλώ να έρθεις κι από εδώ να φτιάξουμε και για μένα ένα,έτσι???:D

Τι κάνει το φιογκάκι μας?

Μπράβο βρε Γιωτάκι!Η μικρή πώς είναι ελπίζω καλύτερα τώρα με τις βόλτες:)Κοιμήθηκε στην Αράχωβα το κορίτσι ή κι εκεί κάνει τη δύσκολη?:tongue:

Καλησπέρα.Χτες έφτιαξα τις ντουλάπες της μικρής, μου πήρε 3 ώρες αλλά ευτυχώς τελείωσα και είμαι χαρούμενη γιατί δεν χρειαζόμαστε σχεδόν τίποτα(ευτυχώς που ήμουν προνοητική με τις αλλαγές της βάφτισης:cool:)

Τώρα η μικρή κοιμάται,γιατί κουράστηκε το πρωί,είχαμε πάει στη γιαγιά μου και ψήσαμε και όλο τρέχαμε και παίζαμε(έχει μεγάλη αυλή).Οπότε πάω κι εγώ μήπως καταφέρω σήμερα να φτιάξω και τη δική μου ντουλάπα.Ευτυχώς ο άντρας μου την φτιάχνει μόνος του:)

Περιμένουμε νέα από swap

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

παλιά καλή Ειρήνη σε λατρεύω να το ξέρεις...!

Έχω κάνει λίστα με τις εκκαθαρίσεις που πρέπει να γίνουν και σε ρούχα-παπούτσια και σε πράγματα και είμαι σε πολύ καλό δρόμο.Μα πόσο μπορεί να μεγαλώσει μια πατουσίτσα στην εγκυμοσύνη βρε κορίτσια?Φορούσα 37 και τώρα 38(μεγάλη φόρμα παπουτσιού) ή 39...

Το καλοκαίρι έδωσα 5 ζευγάρια παπούτσια στη μαμά μου και στις φίλες μου,αυτές πολύ το χάρηκαν κι εγώ δηλαδή, αλλά τ'αγαπούσα τα σανδαλάκια μου.Τώρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω για τα χειμερινά.Πέρυσι δεν ήθελα να τα δώσω αλλά και τι να τα κάνω...

Εύα μου ελπίζω να μην είχατε ζημιές με το σεισμό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειρήνη μόλις το φτιάξεις σε παρακαλώ να έρθεις κι από εδώ να φτιάξουμε και για μένα ένα,έτσι???:D

Τι κάνει το φιογκάκι μας?

Ναι!!!!!!!!!!!!!!

Ολες έχουμε "δικαίωμα" σε ένα δικό μας χώρο ρε γμτ....

Χτες έφτιαξα τις ντουλάπες της μικρής, μου πήρε 3 ώρες αλλά ευτυχώς τελείωσα και είμαι χαρούμενη γιατί δεν χρειαζόμαστε σχεδόν τίποτα(ευτυχώς που ήμουν προνοητική με τις αλλαγές της βάφτισης:cool:)

Τώρα η μικρή κοιμάται,γιατί κουράστηκε το πρωί,είχαμε πάει στη γιαγιά μου και ψήσαμε και όλο τρέχαμε και παίζαμε(έχει μεγάλη αυλή).Οπότε πάω κι εγώ μήπως καταφέρω σήμερα να φτιάξω και τη δική μου ντουλάπα.Ευτυχώς ο άντρας μου την φτιάχνει μόνος του:)

Περιμένουμε νέα από swap

Μπράβο, μπράβο,μπράβο!

Και για την τακτοποίηση αλλά και για την προνοητικότητά σου!

παλιά καλή Ειρήνη σε λατρεύω να το ξέρεις...!

Τέτοια να μου λες! :mrgreen::mrgreen:

Έκανα μερικές δουλίτσες, εντελώς χαλαρά και τώρα διαβάζουμε... :mad:

777885dugw57gt25.gif

Εμεις, έχουμε "συνεννοηθεί" με τον άντρα μου πως εκείνος θα τρέξει για το παιδί και εγώ για να ανοίξω την πόρτα μας απλώς για να μην πελαγώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Εγώ δεν λέω για όταν είμαστε στο σπίτι .... αλλά για ώρα που ο σύζυγος είναι δουλειά, το παιδί σχολείο και εγώ ένας θεός ξέρει που..... Για αυτή την περίπτωση έχουμε σχέδιο για το που θα βρεθούμε- σε ποιο ανοιχτό χώρο και ποιος θα πάρει το παιδί.... και εννοείτε μιλάμε για περίπτωση που γίνει μεγάλος και σε τέτοια περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο γιατι συνήθως κινητά και σταθερά δεν λειτουργούν ....

Επίσης να υπενθυμίσω ότι ποτέ δε βγαίνουμε έξω και ειδικά δεν κατεβαίνουνε απο τα σκαλιά της πολυκατοικίας την ώρα του σεισμού !

Γυρίσαμε απο σουαπ και περασαμε πολύ ομορφα στο πάρκο!

Γνώρισα Αφροδιτάκι ! με το μεγάλο χαμόγελο αλλά και το κοριτσάκι της με τα υπέροχα μάτια! Είδα Σοφάκι, Βάσια και Χρύσα αλλά με το Μπιλάκι κατσαμε μαζί παρκο και τα αγόρια μας έπαιξαν παρέα.

Συνέβη και ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό .... αυτοκίνητο χτύπησε σκυλί !

Είμαι πτώμα ........ πάω να καναπεδιαστώ και να πείσω σύζυγο να παει να παρει γλυκό ......

Εγώ δεν λέω για όταν είμαστε στο σπίτι .... αλλά για ώρα που ο σύζυγος είναι δουλειά, το παιδί σχολείο και εγώ ένας θεός ξέρει που..... Για αυτή την περίπτωση έχουμε σχέδιο για το που θα βρεθούμε- σε ποιο ανοιχτό χώρο και ποιος θα πάρει το παιδί.... και εννοείτε μιλάμε για περίπτωση που γίνει μεγάλος και σε τέτοια περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο γιατι συνήθως κινητά και σταθερά δεν λειτουργούν ....

Επίσης να υπενθυμίσω ότι ποτέ δε βγαίνουμε έξω και ειδικά δεν κατεβαίνουνε απο τα σκαλιά της πολυκατοικίας την ώρα του σεισμού !

Α κατάλαβα. Εμείς, δεν έχουμε φτάσει μέχρι εκεί! :tongue:

Γυρίσαμε απο σουαπ και περασαμε πολύ ομορφα στο πάρκο!

Γνώρισα Αφροδιτάκι ! με το μεγάλο χαμόγελο αλλά και το κοριτσάκι της με τα υπέροχα μάτια! Είδα Σοφάκι, Βάσια και Χρύσα αλλά με το Μπιλάκι κατσαμε μαζί παρκο και τα αγόρια μας έπαιξαν παρέα.

Συνέβη και ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό .... αυτοκίνητο χτύπησε σκυλί !

Είμαι πτώμα ........ πάω να καναπεδιαστώ και να πείσω σύζυγο να παει να παρει γλυκό ......

Χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!! Πάντα τέτοια να έχουμε!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...