Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Οχι, φαντάστηκα πως έπεσε το σήμα {δεν πιάνει καλά στο σπίτι μου, το ρημάδι} και αφού σου είχα πει να μην ανησυχείς, δεν υπήρχε λόγος να σε ξαναπάρω. Ησασταν και εκεί που ήσασταν...

Αν και να σου πω.. στο alou σας είχα έννοια, μήπως και εμφανιζόσασταν ;).

Αμα λεω εγώ!!!! :P:p:p

το σκεφτήκαμε γιατι στην επιστροφή περάσαμε απο μπροστά και αυτό ήταν 15' μετα απο το τηλ. ;) αλλά ήθελα να αλλάξω και να πλυθώ δεν μπορούσα να παιξω... καταλαβαίνεις.... :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να, ένα απλό και ταπεινό δωμάτιο θέλω για μένα.. για τις οργανώσεις μου, τις τακτοποιήσεις μου, τις κάρτες μου, τις χειροτεχνίες μου.... γενικότερα δηλαδή! :tongue::tongue:

elegant-and-creative-ideas-for-decorating-home-office-area-white_zps593930d1.jpg

777885dugw57gt25.gif

:)Καλησπέρα:)

Δεν έχω διαβάσει τίποτα από χτες -δεν μπήκα καθόλου, είναι και πολλά απ΄ ότι βλέπω.

Σήμερα είχαμε μαστορέματα, βάλαμε τα πρώτα ράφια στο υπόγειο.

Το σπίτι είναι σε γενικές γραμμές ok, δεν έχω καθόλου άπλυτα ούτε ασιδέρωτα, πόση χαρά μου δίνει αυτό και μόνο...:)

Ειρηνάκι ερχόμαστε στη γειτονιά σου, σε ένα μαγαζί που είναι σε ένα λόφο, έχει live ελληνική μουσική.

Κυρίως όμως μπήκα να πω πως χτες πήρα 3 σουτιέν της luna με 18ευρωπουλάκια μόνο:D

Ανακάλυψα μια τρύπα με απίστευτη ποικιλία - εσώρουχα γυναικεία και παιδικά (τα καλσόν για κοριτσάκια ήταν άπαιχτα)

Διαφημίσεις

Έκανα το beaute μου χαχαχ.....μπάνιο, νύχια, μαλλιά, φρύδια και είμαι έτοιμη για αύριο!!!

Αχ ζηλευω!

Εγω δουλευα μπηκα σπιτι στις 6.30

Κ ειχα επισκεψεις εφυγαν πριν λιγο δεν εχω προλαβει να κανω

τα μποτε μου

Ηθελα βαφη μαλλι νυχια κ φρυδια.

Ειμαι κ με ιγμοριτιδα κ πονοκεφαλο

παρταλι θα σας ερθω αυριο

κ ο μικρος μου εχει αλλαξει τα φωτα αυτες τις μερες εχει ξεφυγει παλι θα τον κυνηγαω....αχ και τι φορανε???

καλημερα φιλες!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..η μπεμπα μας βγηκε μικρουλα,μολις 2,5 κιλα ειναι,ο αδερφος της προλαβε κ την κολλησε ιωση κ ειναι με ορο στη μυτη συνεχεια..ο γιος μου επαθε κολοπαιδιαση απο τη ζηλια του,το σπιτι δεν σας λεω πως ειναι,τα νευρα μου αστο καλυτερα,,επισης,δεν καταφερα να τη θηλασω καθολου..ενω το γιο μου δεν του ειχα δωσει ποτε ξενο..

Διαφημίσεις

καλημέρα!

"Μύρισε" το θέμα Ειρήνη ξανά! :D

Όλα τα χθεσινά ποστ ήταν απόλαυση! Να είστε καλά, Ειρήνη μου!

Ευάκι, κουνηθήκατε πολύ; :?

Αλεξένια, να σας ζήσει η μπεμπούλα. Δύσκολος ο πρώτος καιρός αλλά περνάει, το ξέρεις, κι όλα γίνονατι πιο εύκολα και πιο απολαυστικά ;)!

Πολύ γεμάτη η χθεσινή μέρα και για μας. Έκανα άπειρες δουλειές το πρωί κι έτσι το σπίτι μας είναι καθαρό και συμμαζεμένο αλλά... έχω μαζέψει 4 πλυντήρια (κι ένα που είναι απλωμένο που πρέπει να διπλωθούν (κάποια να σιδερωθούν) για να μπουν στις θέσεις τους.

Θα φτιάξω καφέ και θα τα μαζέψω μετά (όσα είναι για σίδερο εννοείται θα τ' αφήσω). Έπεται η μετακόμιση :|. Ελπίζω να είμαι σε κατάσταση για να έρθω να σας δω μετά. Θα σας τηλ.

Σε κάθε περίπτωση να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή! :D;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπήκα στα κλεφτά να σας πω οτι τελικά δεν θα έρθω σήμερα αν και ξέρετε πόσο πολύ ήθελα να σας δω.....αλλα προέκυψε οικογενειακό τραπέζι που για χάρη της μαμάς μου δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Καλή Κυριακή να έχουμε όλες!!!!

Αχ ζηλευω!

Εγω δουλευα μπηκα σπιτι στις 6.30

Κ ειχα επισκεψεις εφυγαν πριν λιγο δεν εχω προλαβει να κανω

τα μποτε μου

Ηθελα βαφη μαλλι νυχια κ φρυδια.

Ειμαι κ με ιγμοριτιδα κ πονοκεφαλο

παρταλι θα σας ερθω αυριο

κ ο μικρος μου εχει αλλαξει τα φωτα αυτες τις μερες εχει ξεφυγει παλι θα τον κυνηγαω....αχ και τι φορανε???

μαγιό!!!!

καλημερα φιλες!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..η μπεμπα μας βγηκε μικρουλα,μολις 2,5 κιλα ειναι,ο αδερφος της προλαβε κ την κολλησε ιωση κ ειναι με ορο στη μυτη συνεχεια..ο γιος μου επαθε κολοπαιδιαση απο τη ζηλια του,το σπιτι δεν σας λεω πως ειναι,τα νευρα μου αστο καλυτερα,,επισης,δεν καταφερα να τη θηλασω καθολου..ενω το γιο μου δεν του ειχα δωσει ποτε ξενο..

Να σας ζήσει! Υγεία και ευτυχία εύχομαι!

Καλημερα!!!! :)

Καλημέρα!

καλημέρα!

"Μύρισε" το θέμα Ειρήνη ξανά! :D

Όλα τα χθεσινά ποστ ήταν απόλαυση! Να είστε καλά, Ειρήνη μου!

Ευάκι, κουνηθήκατε πολύ; :?

Αλεξένια, να σας ζήσει η μπεμπούλα. Δύσκολος ο πρώτος καιρός αλλά περνάει, το ξέρεις, κι όλα γίνονατι πιο εύκολα και πιο απολαυστικά ;)!

Πολύ γεμάτη η χθεσινή μέρα και για μας. Έκανα άπειρες δουλειές το πρωί κι έτσι το σπίτι μας είναι καθαρό και συμμαζεμένο αλλά... έχω μαζέψει 4 πλυντήρια (κι ένα που είναι απλωμένο που πρέπει να διπλωθούν (κάποια να σιδερωθούν) για να μπουν στις θέσεις τους.

Θα φτιάξω καφέ και θα τα μαζέψω μετά (όσα είναι για σίδερο εννοείται θα τ' αφήσω). Έπεται η μετακόμιση :|. Ελπίζω να είμαι σε κατάσταση για να έρθω να σας δω μετά. Θα σας τηλ.

Σε κάθε περίπτωση να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή! :D;)

έτσι μπράβο ;)

μετακόμιση???? παναγιά μου.....

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπήκα στα κλεφτά να σας πω οτι τελικά δεν θα έρθω σήμερα αν και ξέρετε πόσο πολύ ήθελα να σας δω.....αλλα προέκυψε οικογενειακό τραπέζι που για χάρη της μαμάς μου δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Καλή Κυριακή να έχουμε όλες!!!!

Καλά να περάσετε κοριτσάκι μου!

καλή κυριακή σε όλες όπου κ να ναι ότι κ να κάνουνε.

να ζήσουν τα νέα μωράκια κ να τα χαιρεστε οι γονείς. δύσκολα μανούλες κάντε υπομονή, το πόσο σας νιώθω δεν φαντάζεστε, τα χω πολύ πρόσφατα κ τα ζώ ακόμα. η δε ζήλια παρούσα κ ώρες ώρες ανυπόφορη. κουράγιο μάνεεεεεες.

ωχ σεισμός δεν θέλω να ακούω ούτε να αισθάνομαι, έχω εμπειρία από 6,6.

ειρήνη τέλειες οι φώτο

4u καλά κάνετε κ είστε έτσι κάθε μέρα όσο ακόμα κρατάει ο καιρός. κ εγώ με την πρώτη ευκαιρία έξω. εγώ σου χα ζητήσει πληροφορίες για το coursera

βάσια καλή επιτυχία εύχομαι για σήμερα κ καλά να περάσετ

amelie σε νησί είπαμε μένεις;

η αράχωβα τι κάνει όλα καλά; επέστρεψε;

κικη καλή μετακόμιση

χρύσα, elin, renata, turwh...., ravt, pitsipitsi, sailor, κ όλα τα κοριτσάκια να στε καλά.

χμ χμ χμ εγώ αύριο δουλειά θυμάστε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...