Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποια δεν θα ήθελε αυτά τα 2 ντουλάπια (με το περιεχόμενό τους) στην κουζίνα της; Να σηκώσει το χέρι!

93b8570aeb8b5e68aaea81bac869e280.jpg

8676b518f18b7e38daf3d597ce654419.jpg

Nομίζω η Ειρηνη!Θα πάθενε πανικο με τοσα πολλά σκευη στην κουζινα!!!:tongue:

Χωρίς πλάκα ειναι τελεια!:)

Και οι φθινοπωρινες ιδεες deco επίσης!

Υ.ΓΟι αντρες μου ξαναεφυγαν για δουλεια -βολτα και εγω εφτιαξα καφεδάκι και επιτελους εβαψα τα νυχια μου μετα από πολύ καιρο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο βρε Ειρηνάκι! Πολύ χάρηκα!

Εγώ τελικά τις έκανα τις δουλίτσες μου και σήμερα. Μόλις κάθισα (για να συνεχίσω σε λίγο).

Αέρισα, ήπια καφέ με την ησυχία μου, πήγαμε στο φούρνο (κάνοντας ταυτόχρονα την πεζοπορία μας στη λιακάδα), συμμάζεψα, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα κουζίνα και μπάνια, έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα να πλυθεί, τα έβαλα στεγνωτήριο και τα τακτοποίησα, έβγαλα στο μπαλκόνι δυο καινούργια χαλιά να αεριστούν μέχρι αύριο που θα τα καθαρίσω και θα τα απολυμάνω για να τα στρώσω κι αυτά, καθάρισα το μπροστινό μπαλκόνι, την εξωτερική σκάλα και τη μισή αυλή (όσα βλέπει η πεθερά κοινώς), έψησα στη μικρή ψαράκι, έφαγε και την έκανα μπανάκι. Αμέσως μετά έκανα κι εγώ και να μαι τώρα εδώ να σας διαβάζω και να πάρω δυνάμεις να συνεχίσω με προετοιμασία του αυριανού τραπεζιού. Να πλύνω σαλάτες και να φτιάξω το γλυκάκι δηλαδή.

Κάαααααποια στιγμή μπορεί να φάω και μεσημεριανό :-P

Σεισμό ακούω και τρέμω... Ελπίζω να μην υπάρχουν μεγάλες ζημιές και απώλειες...

Ξεπατώθηκες κοριτσάκι μου ε?

Φάε! Θα πέσεις κάτω! Φρόντισε λιγάκι και σένα!

Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, με συγκινείς κάθε φορά που γράφεις για το φιογκάκι.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ποια δεν θα ήθελε αυτά τα 2 ντουλάπια (με το περιεχόμενό τους) στην κουζίνα της; Να σηκώσει το χέρι!

93b8570aeb8b5e68aaea81bac869e280.jpg

8676b518f18b7e38daf3d597ce654419.jpg

Αμα είχα τέτοια υπέροχη κουζίνα, που να έχω τόση ευρυχωρία ώστε να έχω ξεχωριστό ντουλάπι για τα κατσαρολικά μου... και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια το δευτερο ντουλαπι το εχει η μανα μου στο πατρικο μου!!!

Πολυ βολικο! (Η κουζινα ειναι σχεδιασμενη απο τον θειο μου που ειναι αρχιτεκτονας κουζινων και το εκανε το 1981!)

Και εγω με την Ειρηνη ειμαι. Εγω τοοοοσα πολλα κατσαρολικα λογω του catering που δεν εχω που να τα βαλω :(

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Σιδερώνωωωωωωω αχ μανούλα μου! :tongue:

Φάγαμε και έκανα ένα μπανάκι... αχ, χαλάρωσα. Ξανα-ματά-σιδερώνω! :mrgreen:

Το πεντικιούρ μου δε... τοσο χάλια δεν το έχω ξαναδεί ποτέ... :roll:.. για να δούμε πότε θα το κάνω κι αυτό.

Στο μεταξύ, δείτε αυτό:

Find-the-best-place_zpscb519fce.jpg

Ω ναι! Τελικά, λατρεύω αυτά τα πλεκτά μαξιάρια/κουβερτες/ριχτάρια.

777885dugw57gt25.gif

Καλα 4u το 3 το εχω παθει απειρες φορες....

Να ρωτησω κατι ειναι ιδιωτικο εκει που πηγαινεις το μικρο?Γιατι μου κανει εντυπωση που τα βοηθανε στην τουαλετα

Υ.Γ Καλα πρεπει να ειναι πολυ γατα ο μικρος που την καταφερε ετσι τη διευθυντρια

όχι δεν είναι ... και εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί ξέρω καλά ότι δεν το κάνουν και προσωπικά το θεωρώ σωστό να ΜΗΝ το κάνουν επίσης ;) είναι σχολείο και όχι φύλαξη, οι γονείς λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμα τα παιδιά τους!

Κρίμα βρε Ειρηνάκι :(

Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να μην ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Μαριάννα, πρώτος χειμώνας στο χωριό ή κάνω λάθος; Να περνάτε τέλεια! Κι εγώ σε χωριό μένω (για την ακρίβεια, σε δυο χωριά). Μάλιστα σύντομα μετακομίζω σε σπίτι με τζ... (απαγορευμένη λέξη) και έχω χαρεί, ανυπομονώ να το ανάψω! (Για το τεστ εύχομαι καλά αποτελέσματα!)

Κική, καλά ξεμπερδέματα με τη μετακόμιση.

4γιουδάκι τι ωραία τα νέα του σχολείου! Πρέπει να είναι αστέρι το μικρό σου αλλά και το σχολείο φαίνεται από όσα μας λες καλή επιλογή.

Βάσια, καλή επιτυχία στο σουαπ και καλά να περάσετε με τα κορίτσια :D

Καλημέρα και στις υπόλοιπες (είμαστε πολλές ρε κορίτσια, δε θυμάμαι τι θέλω να γράψω στην καθεμία, μπερδεύομαι!)

Σας γράφω από τη δουλειά, χθες για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ ξενύχτησα πακετάροντας και τώρα πονάω παντού! Έχω και περίοδο και είμαι μια ομορφιά.

Με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού δεν υπογράψαμε ακόμα (την επόμενη εβδομάδα).

Δύσκολη φάση αλλά είμαι καλά ψυχολογικά και αντέχω, αν και μου λείπει ύπνος. Σήμερα μετά τη δουλειά θα ανέβω στο αγόρι μου, το σκυλάκι μας, τα κοτόπουλά μας, τα φυτά μας :D Ανυπομονώ!

αυτό που ζείτε με τα ζωάκια σας στην εξοχή μοιάζει σαν το πιο γλυκό παραμύθι...

Kαλημερα....

Ειρηνη μου ,πολύ στενοχωριεμαι ,ελπίζω να του πέρασε του μικρου και να ειστε σπίτι.

Μαριαννα ,ευχομαι να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα για εσενα!

4U,ο μικρος μεγαλη μαφια,ε?Μπραβο για τα ομορφα λογια των νηπιαγωγων,καποια παιδακια φαινεται πως το εχουν το αστρο ,μαλλον ετσι και ο δικός σου!

Βασια ,μπαλαρινα λέω και εγω.Τα παππούτσια μας δεν τα εχω μαζεψει ακόμη,ιδανικα πρεπει σημερα να το κανω αυτο.Καλή επιτυχία στο swap!

Κική ,μπορει και να τη γλιτωσει η μικρη ,στο ευχομαι!

Ναυτακι ,καλή δυναμη με τα πιτσιρικια,χρειαζεστε ολοι χρονο για την προσαρμογη στα καινουρια δεδομένα.

Amelie,καλά να περασεις στο σκ,στο κτημα!

Σημερα ξυπνησαμε νωρις με τον μικρο και επλυνα το μπανιο,αδεισα το πλυντηριο πιατων ,εβαλα ενα πλυντηριο με λευκα ,εφτιαξα τηγανιτες και καφεδες ξυπνησαμε και το μπαμπά μας και πήραμε ολοι μαζι πρωινο.

Χαζευω τωρα λίγο στο νετ, και μετα εχω να κανω τη βεραντα ,να σκουπισω και να σφουγγαρισω σαλονι ,να ξεσκονισω και να κανω τζαμια εκει.Ο μπαμπάς θα πάρει τον μικρο βολτα και το βραδυ θα βγουμε για φαγητο,ειμαστε καλεσμενοι σε τραπέζι.

μου είπαν πολλά αλλά... κρατάω μικρό καλάθι γιατί τα παιδιά αλλάζουν και με τπτ δεν θέλω να του περασω ότι είναι κάτι καλύτερο απο τους άλλους ... ακόμα και λέξεις όπως όμορφος, έξυπνος κλπ τις απαγορεύω προς το παιδί ....

Καρδούλες μου,

Συγνώμη που σας αναστάτωσα τόσο αλλά μη νομίζετε και γω μαζί σας τα περνάω. Ολους τους φόβους μου, όλες τις ανησυχίες μου...

Χθες, πόναγε "μέτρια" και αυτό σημαινει αύξηση του πόνου.. οπότε ήμασταν stand by για "μέσα".

Μιλήσαμε με έναν γιατρό που μας είπε πως είναι "καλό" που "ξεχωρίζουμε" ας πούμε κλίμακες πόνου και πως είναι "λογικό" να τον ψιλο-ενοχλεί μέχρι να περάσει ή... να δώσει πάλι κρίση. Μας είπε πως αν και σήμερα πονέσει και πάμε στο "μετρια" να τον πάμε σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Ευτυχως κοιμήθηκε ήσυχα το παιδί και μέχρι τώρα τίποτα.

Για να πω την αλήθεια όταν ξυπνήσαμε ήμουν σε κατάσταση "περίεργη"... να μην ξέρεις που θα βρεθεί το παιδί σου τις επόμενες ώρες... :(

Τον βούτηξα λοιπόν και φύγαμε για παιχνίδι. Πήγαμε στο alou fun park, έκανε τόσα παιχνίδια, συγκρουόμενα, γελάσαμε, ανεβήκαμε στη ρόδα {θα σας βάλω μετά φωτογραφίες} και γενικά το παιδί "έφυγε" από το "άγχος" της παλιο-κοιλιάς... και γω μαζί του, φυσικά!

Μετά πήγαμε στο carefour που είναι δίπλα, αγοράσαμε ενα μικρό παιχνιδάκι και μερικά πραγματάκια για μας και το σπίτι και επιστρέψαμε μόλις σπιτάκι μας!

Ευτυχώς είχα προνοήσει να βάλω αρακά {φαγητό που δεν "επηρεάζει" το πάγκρεας} και το συζητήσαμε αρκετά με το φιογκάκι, που δεν τον τρώει και σε λίγο θα φάμε.. για να δούμε... του είπα "καλύτερα να πεινάς παρά να πονάς" αν και δεν υπάρχει τέτοια "σύγκριση" αλλά.... δεν έχω επιλογές... πρέπει να του προσέξω πολυ τη διατροφή του και θα το κάνω όσο και αν με πιάνει το στομάχι μου που στεναχωριέται ο μικρος. Θα επιμείνω και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Εδώ γύρω θα είμαι ελπίζω και σκοπεύω αν όλα είναι καλά να σας βάλω και μπολικες φωτογραφίες!

4U και Χρυσάκι μου, ευχαριστώ για το τηλεφώνημα και το μήνυμα. Συγνώμη από όλες που σας τρόμαξα...!

υ.γ. Βασιουλα μου, εγώ σήμερα φόρεσα πεδιλάκι και πάλι ζεστάθηκα. Εννοείται και αύριο πέδιλο αν τυχόν έρθουμε κορίτσι μου.

το κατάλαβες ότι έμεινα απο μπαταρία ..... ? δεν ξέρω αν προλαβες να με ακουσεις να σου το λέω..

Το φιογκάκι πήγε ψηλάαααααααααααααααααα και χαχάνιζε!!!!!

PA120087_zpsa0f460c3.jpg

ε τώρα τι να πω .... έτσι που έχεις κρύψει πρόσωπο είναι ίδιος ο ____ .... ακόμα και ο ιδρώτας γύρω γυρω στα μαλλιά :)

Μπορω να κουκουβαγίσω????

Βρηκα τον μικρο στο δωμάτιό του να κανει την εργασία του,χωρίς να του εχω πει κατι.Ηξερα μαμα,μου ειπε πως ηταν η ωρα και ηθελα να τελειωσω και να σου κανω εκπληξη!!!!!!:D:D:D

!!!!!!!!!!! :):):):):) απίθανος!

Έπλυνα και το σάκο του νοσοκομείο, επειδή ΔΕΝ θα ξαναπάμε μέσα!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :D

Διαφημίσεις

Το πρωί σηκωθήκαμε απο το χάραμα.

Στις 9 το πρωί ήμασταν στην εκκλησία (στην άλλη άκρη απο το σπίτι μας) για μνημόσυνο συγγενικού προσώπου. Στη συνέχεια νεκροταφείο και μετά καφέ.

Επιστρέψαμε στην περιοχή μας και βολτάραμε ενώ σταματήσαμε για άλλο έναν καφέ οι μεγάλοι και χυμό ο γιος. Στη συνέχεια επιστροφή σπίτι για μπάνιο και φαγητό. Ξεκουραστήκαμε ένα 2ωρο και 4.30 φύγαμε για σινεμά, παιδότοπο και δημιουργική απασχόληση. Σήμερα έκανε για πρώτη φορά τραμπολίνο - το μεγάλο που σε ΄δενουν με την ειδική ζώνη!!!!

Γυρίσαμε πριν απο μια ώρα περίπου, περάσαμε πολύ όμορφα αλλά είμαι κομμάτια ....χίλια!

Για αύριο πολύ το σκέφτομαι που θα έχει τόση ζέστη..... Δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα... η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική!

το κατάλαβες ότι έμεινα απο μπαταρία ..... ? δεν ξέρω αν προλαβες να με ακουσεις να σου το λέω..

Οχι, φαντάστηκα πως έπεσε το σήμα {δεν πιάνει καλά στο σπίτι μου, το ρημάδι} και αφού σου είχα πει να μην ανησυχείς, δεν υπήρχε λόγος να σε ξαναπάρω. Ησασταν και εκεί που ήσασταν...

Αν και να σου πω.. στο alou σας είχα έννοια, μήπως και εμφανιζόσασταν ;).

ε τώρα τι να πω .... έτσι που έχεις κρύψει πρόσωπο είναι ίδιος ο ____ .... ακόμα και ο ιδρώτας γύρω γυρω στα μαλλιά :)
Αμα λεω εγώ!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Βαλατε υπέροχες φωτογραφίες πάλι.... :)

ΕΠΕΙΓΟΝ: χρειάζομαι ένα ασθενοφόρο για να με μεταφέρει απο το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο....

Εφτασεεεεεεεεεεεεε

1250404367833jpg_zps9938065c.jpg

Ιου ίου ίουυυυυυυυ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...