Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημενες μου τι κανετε?

Ειρηνακι μου πολυ χαρηκα που ειστε καλα και αφου κανεις δουλιτσες ειανι καλα και τα κεφια..πολυ χαρηκα που επλυνες τον σακο γιατι ναι νοσοκομειο δεν θα ξαναπατε..η παλια καλη μανουλα λοιπον..βαζε φωτο...

Χρυσα αχ τι καλος ο μικρος σου...μπραβο του..ειναι μεγαλη υποθεση τα παιδια να ξερουν τις ''υποχρεωσεις'' τους..και θεωρω σ'αυτο ευυνονται οι γονεις..μπραβο και σε σενα λοιπον..

Μαριαννα λες?σου ευχομαι να γινει οτι θες εσυ πραγματικα..και εγω παντως που θηλαζω 18 σεπτεμβρη μου ηρθε πρωτη φορα..

Ναυτακι λογικο ειναι να ζηλευει ο μικρουλης..ειναι μεγαλη η αλλαγη για αυτον..δωστου περισσοτερο χρονο μαζι σου και βαλτον στην διαδικασια της φροντιδας του μικρου..ολα θα αλλαξουν σιγα σιγα..

Μιρτουλα εγω δεν θα πηγαινα τοσο μακρυα..προσωπικη μου γνωμη βεβαια,εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα ειναι νωρις ακομα δωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου και στα μικρα..

4U μουτρακι πανεξυπνο ο γιος..

Μα τι ζεστη εχει σημερα?ξανα καλοκαιρινα θα βαλουμε?πηγα λαικη το πρωι,γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,μαγειρεψα ψαρακι,αλλαξα σεντονια παντου και τωρα που κοιμηθηκε η ζουζουνα ξεκιναω..εχω πολλες δουλειες για σημερα..

Σε ευχαριστω Αρετη!Καλη συνεχεια με τις δουλειες,σε δυο ωριτσες θα τις εχεις ξεπεταξει εσυ,ειναι σιγουρο!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερες!σας εγραψα κ χτες αλλα μαλλον κτι δεν εκανα καλα κ δεν το ειδατε!το ειδατε?διαβασα μονο την τελευταια σελιδα,ευτυχως που το παιδακι ειναι καλυτερα!!σας ειπα οτι γεννησα??

Να σας ζήσει το μωράκι!

Ποια θα έρθει να βοηθήσει με τα ρούχα...... μου έρχεται να κλάψω. Γι΄αυτό κι εγώ έφτιαξα καφέ και άνοιξα υπολογιστή :)

Ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω τελειώσει...

Έκανα όμως (εκτός προγράμματος) ένα καλό ξεκαθάρισμα παιχνιδιών-λόγω swap-δεν τις κατάφερα να δώσουν όσα παιχνίδια ήθελα αλλά κάτι είναι και αυτό....

Μόλις τελειώσω με τον καφέ θα αρχίσω πάλι με ρούχα και ο θεός βοηθός!

Ειρήνη χαίρομαι για το παιδί και καλά έκανες που βγήκατε έξω!

καλησπερες!σας εγραψα κ χτες αλλα μαλλον κτι δεν εκανα καλα κ δεν το ειδατε!το ειδατε?διαβασα μονο την τελευταια σελιδα,ευτυχως που το παιδακι ειναι καλυτερα!!σας ειπα οτι γεννησα??

Να σας ζήσει το μικρούλι σας!Γερό και καλότυχο!!

Αρετή μου εγω 19 μηνών ο μικρός και ακόμα δεν μου ήρθε...σαν να άργησε πολύ αυτή τη φορά:rolleyes:

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες που μπήκατε στον κόπο να "μπείτε" στο πρόβλημά μου και να μου πείτε τις γνώμες σας, πολύτιμες, τις κρατώ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι, ναυτακι μου αγαπημένο, που σε ανησυχήσαμε. Ευχαριστώ για όλα και από εδώ.

Εσύ? Πως περνάς με 2 ζουζούνια?

πως τα περναω....αλλες φορες κλαιω απο τα νευρα μου και αλλες απο χαρα, χαχαχαχα!!!

Ποια θα έρθει να βοηθήσει με τα ρούχα...... μου έρχεται να κλάψω. Γι΄αυτό κι εγώ έφτιαξα καφέ και άνοιξα υπολογιστή :)

Ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω τελειώσει...

Έκανα όμως (εκτός προγράμματος) ένα καλό ξεκαθάρισμα παιχνιδιών-λόγω swap-δεν τις κατάφερα να δώσουν όσα παιχνίδια ήθελα αλλά κάτι είναι και αυτό....

Μόλις τελειώσω με τον καφέ θα αρχίσω πάλι με ρούχα και ο θεός βοηθός!

Ειρήνη χαίρομαι για το παιδί και καλά έκανες που βγήκατε έξω!

Εννοείς σιδέρωμα...? Αν ναι, θέλεις να σου βάλω φωτογραφία τα δικά μου για να κλάψουμε μαζί? :tongue:

Πλέον δεν στεκόντουσαν πάνω στη σιδερώστρα οπότε άρχισα να στοιβάζω και στην τραπεζαρία.... :rolleyes:

ΜΠΡΑΒΟ για το ξεκαθάρισμα παιχνιδιών!!!!

777885dugw57gt25.gif

πως τα περναω....αλλες φορες κλαιω απο τα νευρα μου και αλλες απο χαρα, χαχαχαχα!!!

Αχ κοριτσάκι μου... σε καταλαβαίνω και σε νιώθω...

Κανε υπομονή {αυτό κάνεις ήδη δηλαδή} και αυτό το πρώτο, δύσκολο διάστημα, θα περάσει.... :?

777885dugw57gt25.gif

Εννοείς σιδέρωμα...? Αν ναι, θέλεις να σου βάλω φωτογραφία τα δικά μου για να κλάψουμε μαζί? :tongue:

Πλέον δεν στεκόντουσαν πάνω στη σιδερώστρα οπότε άρχισα να στοιβάζω και στην τραπεζαρία.... :rolleyes:

ΜΠΡΑΒΟ για το ξεκαθάρισμα παιχνιδιών!!!!

Σιδέρωμα, τακτοποίηση σιδερωμένων, δίπλωμα πλυμένων, μάζεμα απλωμένων, τακτοποίηση καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα...ουφ μόνο αυτά! Τουλάχιστον τελείωση με τα ρούχα για ανταλλαγή στο swap!

Τελείωσε και το καφεδάκι....ώρα για δουλίτσα!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! :):P :p :P :p

Διαφημίσεις

Χρύσα είδες τι ωραία έκπληξη??? χιχιχι!!!!

Ειρήνη καλά έκανες και το έπλυνες το σακίδιο....αί στο καλό έπιανε χώρο εκεί στην μέση!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Αφροδιτάκι καλή ξεκούραση!!!

Κορίτσια τον σεισμό εμείς εδώ τον καταλάβαμε μια χαρά....τα λουλούδια στο βάζο επειδή έχουν ύψος χόρευαν...και μάλιστα κράτησε αρκετή ώρα!!!

Χρύσα είδες τι ωραία έκπληξη??? χιχιχι!!!!

Ειρήνη καλά έκανες και το έπλυνες το σακίδιο....αί στο καλό έπιανε χώρο εκεί στην μέση!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Αφροδιτάκι καλή ξεκούραση!!!

Κορίτσια τον σεισμό εμείς εδώ τον καταλάβαμε μια χαρά....τα λουλούδια στο βάζο επειδή έχουν ύψος χόρευαν...και μάλιστα κράτησε αρκετή ώρα!!!

Και εδω ακουστηκε αρκετα απότι λένε.Εγω δεν καταλαβα τιποτα γιατι ημουν εξω ,απλωνα ρουχα ,μιλουσα στο τηλ ,ο μικρος εκανε ποδηλατο...ε,ποσα να φτασουν στον εγκέφαλό μου????Αφου μου το ειπαν ,ομως μπήκα σπίτι και το φωτιστικο ακομη κουνιοταν.

Ευα???Ολα καλά?

Αφροδιτακι ,καλή δυναμη!

Βασια,κεφια και εσυ???Πολύ χαιρομαι.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχω κάνει τα άπειρα... και το πρωί, νωρίς και αφού γυρίσαμε από την υπέροχη μέρα μας.

Έβαλα πλυντήριο πιάτων

Εβαλα 3 πλυντήρια ρούχων, το ένα με παπούτσια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο σάκος με τα άπλυτα επιτέλους δεν ξεχειλίζει {θυμάστε την φωτό της ντροπής? :tongue: }. Ειναι γεμάτος φυσικά αλλά τουλάχιστον δεν είναι πεταμένα γύρω-γύρω ρούχα...

Ξεσκόνισα το σαλόνι

Ετοίμασα μούρλια αρακουδάκο με πατατούλες και ανηθάκο

Έστρωσα τραπέζι 2 φορές, φαγαμε, το μάζεψα και επλυνα αμέσως όλα τα πιατικά

Άπλωσα τα άπειρα και τα ξανα-μάζεψα επίσης. Τώρα μου χει μείνει μόνο 1 πλυντήριο απλωμένο

Ετοίμασα ακόμα 1 πλυντήριο για την νύχτα, αυτή τη φορά

Τακτοποίησα "γερά" το πίσω μπαλκόνι μου, θα σας βάλω ξεχωριστό ποστ

Αλλαξα πετσέτες

Αδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου

Πήγαμε σουπερ

Πήγαμε για παιχνίδι

Ξαναπήγαμε σούπερ, στο carefour αυτή τη φορά

Επλυνα εξωτερικά το πλυντήριο

Επλυνα το παπλωμα του φιόγκου και μοσχομύρισε το δωμάτιό του

Και πόσα ακόμα...

Τώρα διαβάζουμε... μπλιάξ! :tongue:

Επίσης, είδα πως η διπλανή κοπέλα που έρχεται και μας κάνει τη σκάλα 1 φορά τον μήνα {νομίζω} είχε απλώσει σήμερα το ελαφρύ παπλωμα που της είχα δώσει. Πολύ χαίρομαι που η ανταλλακτική οικονομία δουλεύει!!!

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο βρε Ειρηνάκι! Πολύ χάρηκα!

Εγώ τελικά τις έκανα τις δουλίτσες μου και σήμερα. Μόλις κάθισα (για να συνεχίσω σε λίγο).

Αέρισα, ήπια καφέ με την ησυχία μου, πήγαμε στο φούρνο (κάνοντας ταυτόχρονα την πεζοπορία μας στη λιακάδα), συμμάζεψα, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα κουζίνα και μπάνια, έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα να πλυθεί, τα έβαλα στεγνωτήριο και τα τακτοποίησα, έβγαλα στο μπαλκόνι δυο καινούργια χαλιά να αεριστούν μέχρι αύριο που θα τα καθαρίσω και θα τα απολυμάνω για να τα στρώσω κι αυτά, καθάρισα το μπροστινό μπαλκόνι, την εξωτερική σκάλα και τη μισή αυλή (όσα βλέπει η πεθερά κοινώς), έψησα στη μικρή ψαράκι, έφαγε και την έκανα μπανάκι. Αμέσως μετά έκανα κι εγώ και να μαι τώρα εδώ να σας διαβάζω και να πάρω δυνάμεις να συνεχίσω με προετοιμασία του αυριανού τραπεζιού. Να πλύνω σαλάτες και να φτιάξω το γλυκάκι δηλαδή.

Κάαααααποια στιγμή μπορεί να φάω και μεσημεριανό :-P

Σεισμό ακούω και τρέμω... Ελπίζω να μην υπάρχουν μεγάλες ζημιές και απώλειες...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...