Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διακρινω καλή διαθεση και πολύ μου αρεσει!Σούπερ και το κρεβάτι και το καλαθακι!

Χρυσάκι μου, αδερφή μου είσαι.. είναι δυνατόν να μην με "πιάνεις"????!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα στα γρηγορα γι να δω πως ειναι το φιογκακι και πολυ χαρηκα Ειρηνη μου!

Ειδα ευχαριστα νεα απο την Τινα και φοβερες φωτογραφιες απο την Βικ!

και Χρυσα κουκουβαγιστε ελευθερα για τα αστερακια σας !!!

Θελω και αλλα να σχολιασω αλλα τρεχω....

Ζηλευω πολυ για το σουαπ μακαρι να ημουν Αθηνα. Μπραβο κοριτσια που θα βρεθειτε.

Εγω θα ασχοληθω με αυτο το απογευμα http://www.imommy.gr/deco-ideas/article/2178/pws-na-organwsete-th-ntoylapa-toy-paidioy-se-10-bhmata/ (σορυ αλλα δεν ηξερα πως να το βαλω αλλιως)...

Οι μερες περνανε απιστευτα γρηγορα και κουραστικα...Οι διακοπες ιναι λες και εχει περασει αιωνας... Πολυ τρεξιμο ..δεν με φτανουν οι ωρες αυτην την περιοδο...

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μπηκα στα γρηγορα γι να δω πως ειναι το φιογκακι και πολυ χαρηκα Ειρηνη μου!

Εγω θα ασχοληθω με αυτο το απογευμα http://www.imommy.gr/deco-ideas/article/2178/pws-na-organwsete-th-ntoylapa-toy-paidioy-se-10-bhmata/ (σορυ αλλα δεν ηξερα πως να το βαλω αλλιως)...

Οι μερες περνανε απιστευτα γρηγορα και κουραστικα...Οι διακοπες ιναι λες και εχει περασει αιωνας... Πολυ τρεξιμο ..δεν με φτανουν οι ωρες αυτην την περιοδο...

Σας φιλω

Κοριτσάκι μου,

Πάρε τον χρόνο σου, για να οργανώσεις τα ρούχα της μικρής όπως καλύτερα σε βολεύουν. Σιγά-σιγά... ξεχώρισέ τα σε μπλούζες, φορμίτσες κτλ., ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Σε φιλώ και σας σκέφτομαι οικογενειακώς.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τα νέα μας .....

πήγαμε στη συνάντηση με τη δασκάλα του και τη διευθύντρια, τα έχουν και οι 2...

Μας αφιέρωσαν πολύ χρόνο, πάνω απο μια ώρα!!!! πράγμα που δεν περίμενα, ήπιαμε καφέ και συζητήσαμε για πολλά θέματα.

Έχουν καταλάβει το παιδί πολύ καλά για το λίγο καιρό που πηγαίνει!.... αλλά ο μικρός πανούργος κοιταξε να τις εκμεταλλευτεί με πολλούς τρόπους αλλά το πιο τρανταχτό είναι το εξής:

Ενώ ο γιος σκουπίζεται μόνος του στην τουαλέτα εδώ και πολλούς μήνες του είχα εξηγήσει ότι τώρα στο σχολείο θα κάνει ότι και στο σπίτι ... μην ακούσει καποιο άλλο παιδάκι και ζητήσει βοήθεια και αυτό το είπα γιατι όταν βαριόταν σε φάσεις και ήταν ο μπαμπας του σπίτι του ζητούσε να τον σκουπίσει και εκείνος πήγαινε.... γκρρρρρ

Σε εμένα ποτέ δεν το ζητούσε γιατί ήξερε την απάντηση.... Τη 2η μέρα του σχολείου ρώτησα τη δασκάλα του αν της ζητάει βοήθεια και μου απάντησε καταφατικά, της είπα λοιπόν ότι χαιδεύεται και της εξήγησα ότι μπορεί και το κάνει εδώ και μήνες χωρίς να λερώνεται. Επίσης της εξήγησα ότι δεν το θεωρώ σωστό για το παιδί αλλά ούτε για εκείνη... εκεί είναι σχολείο και τον είχα προετοιμάσει κατάλληλα.

Η δασκάλα όμως ξέχασε να το πει στη διευθύντρια και ο κύριος το ζητούσε μόνο απο εκείνη και εκείνη έτρεχε!!!!! Το γέλιο που έριξαν όταν κατάλαβαν.........

Όταν πηγαμε σπίτι και του το συζήτησα ο κύριος γελούσε παρακαλώ!!!!!!

Μου είπαν επίσης ότι εντυπωσιάστηκαν απο το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε και πόσο αγαπητός είναι απο τα άλλα παιδιά!

Το θέατρο θα του πήγαινε πολύ μου είπαν χαρακτηριστικά γιατι το έχει πολύ με το λέγειν και είναι ιδιαίτερα εκφραστικός .....

Μετά το σχολείο του πήραμε ενα μικρό δωράκι παιχνίδι και γυρίσαμε σπίτι για φαγητό και μετα είχαμε ραντεβού για παιχνίδι!

Τι πανέξυπνο μούτρο που είναι!!!! Να μου τον ρουφήξεις!

Υ.Γ. Αλλά αυτό το ξέραμε ήδη!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου χαιρομαι που βρισκεις τον εαυτο σου σιγα σιγα :)

Χρυσα, σουπερ ο μικρος σου ;)

καλησπερα και απο εμενα :)

Μακάρι, ναυτακι μου αγαπημένο, που σε ανησυχήσαμε. Ευχαριστώ για όλα και από εδώ.

Εσύ? Πως περνάς με 2 ζουζούνια?

777885dugw57gt25.gif

καλησπερες!σας εγραψα κ χτες αλλα μαλλον κτι δεν εκανα καλα κ δεν το ειδατε!το ειδατε?διαβασα μονο την τελευταια σελιδα,ευτυχως που το παιδακι ειναι καλυτερα!!σας ειπα οτι γεννησα??

Από το carefour αγόρασα και 3 ταπεράκια.

Είναι στο ιδανικό, κατ' εμέ, ύψος για να αποθηκεύω το τριμμένο τυρί μας και μου άρεσε πολύ το στυλ τους. Ώρα για να ξεφορτωθώ 3 άλλα παλιά, τάπερ και αυτά να πάρουν τη θέση τους:

PA120100_zps8d10a902.jpg

PA120102_zps9719c04b.jpg

Υ.Γ. Σας πόρωσα πολύ σήμερα ή όχι?? :P :P :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλησπερες!σας εγραψα κ χτες αλλα μαλλον κτι δεν εκανα καλα κ δεν το ειδατε!το ειδατε?διαβασα μονο την τελευταια σελιδα,ευτυχως που το παιδακι ειναι καλυτερα!!σας ειπα οτι γεννησα??

Να σας ζήσει!!!! Να σας ζήσει το μπεμπάκι! Με το καλό να σαραντίσεις κορίτσι μου!!!!

Υ.Γ. Μάλλον δεν πάτησες δημοσίευση γιατί δεν είδα κανένα μήνυμα από σένα.

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημενες μου τι κανετε?

Ειρηνακι μου πολυ χαρηκα που ειστε καλα και αφου κανεις δουλιτσες ειανι καλα και τα κεφια..πολυ χαρηκα που επλυνες τον σακο γιατι ναι νοσοκομειο δεν θα ξαναπατε..η παλια καλη μανουλα λοιπον..βαζε φωτο...

Χρυσα αχ τι καλος ο μικρος σου...μπραβο του..ειναι μεγαλη υποθεση τα παιδια να ξερουν τις ''υποχρεωσεις'' τους..και θεωρω σ'αυτο ευυνονται οι γονεις..μπραβο και σε σενα λοιπον..

Μαριαννα λες?σου ευχομαι να γινει οτι θες εσυ πραγματικα..και εγω παντως που θηλαζω 18 σεπτεμβρη μου ηρθε πρωτη φορα..

Ναυτακι λογικο ειναι να ζηλευει ο μικρουλης..ειναι μεγαλη η αλλαγη για αυτον..δωστου περισσοτερο χρονο μαζι σου και βαλτον στην διαδικασια της φροντιδας του μικρου..ολα θα αλλαξουν σιγα σιγα..

Μιρτουλα εγω δεν θα πηγαινα τοσο μακρυα..προσωπικη μου γνωμη βεβαια,εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα ειναι νωρις ακομα δωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου και στα μικρα..

4U μουτρακι πανεξυπνο ο γιος..

Μα τι ζεστη εχει σημερα?ξανα καλοκαιρινα θα βαλουμε?πηγα λαικη το πρωι,γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,μαγειρεψα ψαρακι,αλλαξα σεντονια παντου και τωρα που κοιμηθηκε η ζουζουνα ξεκιναω..εχω πολλες δουλειες για σημερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Οχι ,δεν το ειδαμε.Να σου ζησει το μωρακι σου,γερό και δυνατο,να ειναι:)!!!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημενες μου τι κανετε?

Ειρηνακι μου πολυ χαρηκα που ειστε καλα και αφου κανεις δουλιτσες ειανι καλα και τα κεφια..πολυ χαρηκα που επλυνες τον σακο γιατι ναι νοσοκομειο δεν θα ξαναπατε..η παλια καλη μανουλα λοιπον..βαζε φωτο...

Μα τι ζεστη εχει σημερα?ξανα καλοκαιρινα θα βαλουμε?πηγα λαικη το πρωι,γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,μαγειρεψα ψαρακι,αλλαξα σεντονια παντου και τωρα που κοιμηθηκε η ζουζουνα ξεκιναω..εχω πολλες δουλειες για σημερα..

Αμήν, Αρετούλα μου! Αμήν!

Σιγά-σιγά τις δουλίτσες σου και όλα θα τα κάνεις. Είσαι μαμούνι εσύ, δεν σε "φοβάμαι"! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...