Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαριαννα μου σου ευχομαι να παρεις το αποτελεσμα που θελεις καρδια μου!

Δεν εχει ευφημερευον πουθενα?

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ρε Ειρηνάκι... Αυτό ΔΕΝ ήθελα να το διαβάσω... Ελπίζω να ναι λάθος συναγερμός...

Καλημέρα στις υπόλοιπες, καλό ΣΚ να έχετε!

Σήμερα έχω λίγο απ΄ολα. Σε καλή κατάσταση είναι το σπιτάκι μας αλλά το θέλει το φρεσκάρισμά του.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καρδούλες μου,

Συγνώμη που σας αναστάτωσα τόσο αλλά μη νομίζετε και γω μαζί σας τα περνάω. Ολους τους φόβους μου, όλες τις ανησυχίες μου...

Χθες, πόναγε "μέτρια" και αυτό σημαινει αύξηση του πόνου.. οπότε ήμασταν stand by για "μέσα".

Μιλήσαμε με έναν γιατρό που μας είπε πως είναι "καλό" που "ξεχωρίζουμε" ας πούμε κλίμακες πόνου και πως είναι "λογικό" να τον ψιλο-ενοχλεί μέχρι να περάσει ή... να δώσει πάλι κρίση. Μας είπε πως αν και σήμερα πονέσει και πάμε στο "μετρια" να τον πάμε σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Ευτυχως κοιμήθηκε ήσυχα το παιδί και μέχρι τώρα τίποτα.

Για να πω την αλήθεια όταν ξυπνήσαμε ήμουν σε κατάσταση "περίεργη"... να μην ξέρεις που θα βρεθεί το παιδί σου τις επόμενες ώρες... :(

Τον βούτηξα λοιπόν και φύγαμε για παιχνίδι. Πήγαμε στο alou fun park, έκανε τόσα παιχνίδια, συγκρουόμενα, γελάσαμε, ανεβήκαμε στη ρόδα {θα σας βάλω μετά φωτογραφίες} και γενικά το παιδί "έφυγε" από το "άγχος" της παλιο-κοιλιάς... και γω μαζί του, φυσικά!

Μετά πήγαμε στο carefour που είναι δίπλα, αγοράσαμε ενα μικρό παιχνιδάκι και μερικά πραγματάκια για μας και το σπίτι και επιστρέψαμε μόλις σπιτάκι μας!

Ευτυχώς είχα προνοήσει να βάλω αρακά {φαγητό που δεν "επηρεάζει" το πάγκρεας} και το συζητήσαμε αρκετά με το φιογκάκι, που δεν τον τρώει και σε λίγο θα φάμε.. για να δούμε... του είπα "καλύτερα να πεινάς παρά να πονάς" αν και δεν υπάρχει τέτοια "σύγκριση" αλλά.... δεν έχω επιλογές... πρέπει να του προσέξω πολυ τη διατροφή του και θα το κάνω όσο και αν με πιάνει το στομάχι μου που στεναχωριέται ο μικρος. Θα επιμείνω και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Εδώ γύρω θα είμαι ελπίζω και σκοπεύω αν όλα είναι καλά να σας βάλω και μπολικες φωτογραφίες!

4U και Χρυσάκι μου, ευχαριστώ για το τηλεφώνημα και το μήνυμα. Συγνώμη από όλες που σας τρόμαξα...!

υ.γ. Βασιουλα μου, εγώ σήμερα φόρεσα πεδιλάκι και πάλι ζεστάθηκα. Εννοείται και αύριο πέδιλο αν τυχόν έρθουμε κορίτσι μου.

777885dugw57gt25.gif

Έχω κάνει τα άπερα από το πρωί {είχα πολύ ανησυχία την νύχτα και ξύπνησα πριν ξυπνήσει το φιογκάκι} και από την ώρα που ήρθαμε....

Κατέβασα το πιο χοντρό παπλωμα του φιογκακίου, mcqueen που του αρέσει απο τα cars, το έπλυνα και σχεδόν στέγνωσε στην απλώστρα μας:

PA120098_zps667f40ad.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ερσάκι μου,

Η δική μου άποψη για το θέμα {αν και εγώ είμαι "απ' έξω", δεν έχω όλα τα "στοιχεία" που έχεις εσύ} είναι πως δεν θα πήγαινα. Είναι πολλά-πολλά χιλιόμετρα και τον χρόνο που εξοικονομείς τον "ξοδεύεις" όπως θέλεις εσύ. Αλλά και πάλι, εσύ ξέρεις καλύτερα, κορίτσι μου.

777885dugw57gt25.gif

Πολύ χαρηκα Ειρηνη μου!Φτανει που ειστε καλά και δεν πειραζει που ανησυχήσαμε.

Οπως πάντα οι φωτο σου μας ανεβάζουν!

Εγω τελειωσα με τις δουλειες που ηθελα να κανω,το σπίτι μας ειναι πεντακάθαρο,οι αντρες μου ευχαριστημενοι από τη βόλτα τους ,εκανα και εγω το μπανάκι μου και θα πάμε τωρα για φαγητο.

Βασια,εχει όντως απίστευτη ζεστη,εβαλα και εγω καλοκαιρινα σημερατο ίδιο ακι οι υπόλοιποι.Ευτυχως ειχα κρατησει καποια κατω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σας έχω πει πως στο μπάνιο μας, δεν έχω χώρο και κάνω "πατέντες" για να είμαι οργανωμένη και να έχω όσα χρειάζομαι.

Οπως έχουμε ξανασυζητήσει, λοιπόν, έχω στο μπάνιο ένα ψάθινο καλαθάκι, στο οποίο έχω μέσα τα "διάφορα" που χρειαζόμαστε οταν είμαστε στο μπάνιο.

Το άδειασα λοιπόν, το έπλυνα και το έβαλα στο μπαλκόνι να στεγνώσει {στέγνωσε σε λιγότερο από 10 λεπτά}

PA120103_zpsa020cba7.jpg

Εβγαλα όλα τα μπουκαλάκια και τα ξέπλυνα στον νεροχύτη:

PA120102_zps4b119b9a.jpg

Πανέτοιμο και πεντακάθαρα όλα :D

PA120103_zpsfd564d7c.jpg

777885dugw57gt25.gif

Πολύ χαρηκα Ειρηνη μου!Φτανει που ειστε καλά και δεν πειραζει που ανησυχήσαμε.

Οπως πάντα οι φωτο σου μας ανεβάζουν!

Εγω τελειωσα με τις δουλειες που ηθελα να κανω,το σπίτι μας ειναι πεντακάθαρο,οι αντρες μου ευχαριστημενοι από τη βόλτα τους ,εκανα και εγω το μπανάκι μου και θα πάμε τωρα για φαγητο.

Βασια,εχει όντως απίστευτη ζεστη,εβαλα και εγω καλοκαιρινα σημερατο ίδιο ακι οι υπόλοιποι.Ευτυχως ειχα κρατησει καποια κατω.

Χρύσα μου, πολύ το εκτιμώ που μας έχεις τόσο έννοια. Δοξα την Παναγία, είμαστε σπιτάκι μας.

Εχει απίστευτη ζέστη. Εγώ, με τζινάκι, πουκάμισο και καλοκαιρινά πέδιλα κυριολεκτικά έσκασα... το ίδιο και το παιδί που φορούσε κοντομάνικο και βερμούδα!

Μπράβο που έκανες τις δουλίτσες σου και ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το πάπλωμά μας, στρώθηκε στο φιογκο-δωμάτιο.

Δείτε επίσης:

Επειδή ο μικρός μου, δεν έπεσε ποτέ από το κρεβάτι από τότε που τον βγάλαμε απο την κουνια και επειδή παρατηρησα πως τον πρώτο χρόνο συνεχώς κόλλαγε το κορμάκι του στον τοίχο και τον χειμώνα κρύωνε, έβαλα το προστατευτικό κάγκελο από την μέσα πλευρά του κρεβατιού και έτσι γλυτώσαμε από τα κρυώματα! ;)

PA120102_zps42372ef5.jpg

777885dugw57gt25.gif

Μπορω να κουκουβαγίσω????

Βρηκα τον μικρο στο δωμάτιό του να κανει την εργασία του,χωρίς να του εχω πει κατι.Ηξερα μαμα,μου ειπε πως ηταν η ωρα και ηθελα να τελειωσω και να σου κανω εκπληξη!!!!!!:D:D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπορω να κουκουβαγίσω????

Βρηκα τον μικρο στο δωμάτιό του να κανει την εργασία του,χωρίς να του εχω πει κατι.Ηξερα μαμα,μου ειπε πως ηταν η ωρα και ηθελα να τελειωσω και να σου κανω εκπληξη!!!!!!:D:D:D

Αχ το μπουμπούκι σου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Το πάπλωμά μας, στρώθηκε στο φιογκο-δωμάτιο.

Δείτε επίσης:

Επειδή ο μικρός μου, δεν έπεσε ποτέ από το κρεβάτι από τότε που τον βγάλαμε απο την κουνια και επειδή παρατηρησα πως τον πρώτο χρόνο συνεχώς κόλλαγε το κορμάκι του στον τοίχο και τον χειμώνα κρύωνε, έβαλα το προστατευτικό κάγκελο από την μέσα πλευρά του κρεβατιού και έτσι γλυτώσαμε από τα κρυώματα! ;)

PA120102_zps42372ef5.jpg

Διακρινω καλή διαθεση και πολύ μου αρεσει!Σούπερ και το κρεβάτι και το καλαθακι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...