Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια στα πολυ γρηγορα γιατι πρεπει να παω να παρω τα αγορια.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! :) :)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

συγχαρητηρια!!!! τελεια νεα!! πολυ το χαρηκα! :D

Βασια

my billy

4u

Αφροδιτάκι

Τίνα

Πίτσι

Ειρήνη (ίσως)

Κική (ίσως)

areti (ίσως)

Για να μην ψάχνεστε μεταξύ σας....ανταλλάξτε κινητά με πμ όσες δεν το έχετε κάνει ήδη....εγώ θα σας πω που είναι οι υπόλοιπες όταν έρθετε! :tongue:

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Ειρήνη μακαρι να του περασει γρηγορα.. Μια αγκαλια απο μενα!

Ελιν αυτο με τη διαδρομη προς το σχολειο το κανουμε κι εμεις, γενικα παντα στις βολτες μας μ'αρεσει να του μιλαω και να ονειροπολουμε :rolleyes: ειδικα εδω λογω της θαλασσας, με πιανω ακομα και στον γυρισμο που ειμαι μονη να χαζευω..

Στο σπιτι μου επικρατει μια πρωτοφανης(!) ταξη!!!! Στρωσαμε και τα χαλιά μας και αμεσως "εδειξε" ο χωρος, πλυμηρισε ζεστασια! Σκεφτηκα μαλιστα να σας βαλω καμια φωτο, ισως αυριο αν τα καταφερω..

Απο δουλιτσες εβαλα πλυντηρια, τα απλωσα, μενει ακομα ενα να απλωθει :oops:, μαζεψα τα στεγνα αλλα δεν τα σιδερωσα ακομα, εχω πιατα για πλυσιμο :oops:, μαγειρεψα πενες που τις φαγαμε με κοκκινιστο κοτοπουλακι που ειχα απο χτες, επαιξα αρκετα με τα μικρα μου στα χαλάκια μας, περασε η μερα..

Να σας εκμυστηρευτω κατι??? Σσσσσσς!! Αυριο θα παω να παρω ενα τεστ εγκυμοσυνης!! Τοσους μηνες που θηλαζω δεν μου εχει ερθει περιοδος, αλλα τις τελευταιες 3 μερες νιωθω καποια "χτυπηματακια" στην κοιλια μου και λεω "ΒΡΕ ΛΕΣ???? :shock::shock::shock::shock::shock:" Παντως να σας πω την αληθεια, κατα βαθος μεσα μου ευχομαι να μην ειμαι... :oops:

Καληνυχτα σας και καλο ξημερωμα να 'χουμε!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια την Κυριακή με 30 βαθμούς τι παπούτσι φοριέται??? Το γυρνάμε πάλι στα πέδιλα ή με μπαλαρίνα??????

ποια πεδιλα βρε? πανε τα μαζεψα! εγω με κοβω με φορμα να ερχομαι ξερω κ εγω??:rolleyes::rolleyes:

Κρίμα βρε Ειρηνάκι :(

Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να μην ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Μαριάννα, πρώτος χειμώνας στο χωριό ή κάνω λάθος; Να περνάτε τέλεια! Κι εγώ σε χωριό μένω (για την ακρίβεια, σε δυο χωριά). Μάλιστα σύντομα μετακομίζω σε σπίτι με τζ... (απαγορευμένη λέξη) και έχω χαρεί, ανυπομονώ να το ανάψω! (Για το τεστ εύχομαι καλά αποτελέσματα!)

Κική, καλά ξεμπερδέματα με τη μετακόμιση.

4γιουδάκι τι ωραία τα νέα του σχολείου! Πρέπει να είναι αστέρι το μικρό σου αλλά και το σχολείο φαίνεται από όσα μας λες καλή επιλογή.

Βάσια, καλή επιτυχία στο σουαπ και καλά να περάσετε με τα κορίτσια :D

Καλημέρα και στις υπόλοιπες (είμαστε πολλές ρε κορίτσια, δε θυμάμαι τι θέλω να γράψω στην καθεμία, μπερδεύομαι!)

Σας γράφω από τη δουλειά, χθες για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ ξενύχτησα πακετάροντας και τώρα πονάω παντού! Έχω και περίοδο και είμαι μια ομορφιά.

Με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού δεν υπογράψαμε ακόμα (την επόμενη εβδομάδα).

Δύσκολη φάση αλλά είμαι καλά ψυχολογικά και αντέχω, αν και μου λείπει ύπνος. Σήμερα μετά τη δουλειά θα ανέβω στο αγόρι μου, το σκυλάκι μας, τα κοτόπουλά μας, τα φυτά μας :D Ανυπομονώ!

Διαφημίσεις

Αέρισα τα σκεπάσματα και τα υπνοδωμάτια, άλλαξα σεντόνια και τώρα πίνω καφεδάκι χαλλλαρά...

Το πρόγραμμα έχει λαική, σούπερ μάρκετ και επιτέλους μάζεμα καλοκαιρινών ρούχω και τακτοποίηση χειμωνιάτικων.....ναι ναι ακόμη σε σακούλες είναι κάποια εδώ και μία εβδομάδα. Μόνο τα παπούτσια έχω μαζέψει εντελώς....

Μετά φαγητάκι-πένες ογκρατέν- και χαλάρωση με τα παιδιά... :)

Καλημέρα!!

Σήμερα είμαστε μόνες....ο άντρας μου δουλεύει το σκ!!

Θα πάμε σούπερ αργότερα....τα κορίτσια θα φάνε μακαρόνια με κιμά και εμείς ψαράκι! Έχουμε και διάβασμα!

Kαλημερα....

Ειρηνη μου ,πολύ στενοχωριεμαι ,ελπίζω να του πέρασε του μικρου και να ειστε σπίτι.

Μαριαννα ,ευχομαι να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα για εσενα!

4U,ο μικρος μεγαλη μαφια,ε?Μπραβο για τα ομορφα λογια των νηπιαγωγων,καποια παιδακια φαινεται πως το εχουν το αστρο ,μαλλον ετσι και ο δικός σου!

Βασια ,μπαλαρινα λέω και εγω.Τα παππούτσια μας δεν τα εχω μαζεψει ακόμη,ιδανικα πρεπει σημερα να το κανω αυτο.Καλή επιτυχία στο swap!

Κική ,μπορει και να τη γλιτωσει η μικρη ,στο ευχομαι!

Ναυτακι ,καλή δυναμη με τα πιτσιρικια,χρειαζεστε ολοι χρονο για την προσαρμογη στα καινουρια δεδομένα.

Amelie,καλά να περασεις στο σκ,στο κτημα!

Σημερα ξυπνησαμε νωρις με τον μικρο και επλυνα το μπανιο,αδεισα το πλυντηριο πιατων ,εβαλα ενα πλυντηριο με λευκα ,εφτιαξα τηγανιτες και καφεδες ξυπνησαμε και το μπαμπά μας και πήραμε ολοι μαζι πρωινο.

Χαζευω τωρα λίγο στο νετ, και μετα εχω να κανω τη βεραντα ,να σκουπισω και να σφουγγαρισω σαλονι ,να ξεσκονισω και να κανω τζαμια εκει.Ο μπαμπάς θα πάρει τον μικρο βολτα και το βραδυ θα βγουμε για φαγητο,ειμαστε καλεσμενοι σε τραπέζι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημεεεεερα!!!

Ειρηνακι, ελπιζω να μην ηταν τιποτα!!! Πες μας οταν μπορεσεις!

Τι μου κανετε? Εγω ειμαι ψιλο-κουρασμενη, θα την αραξω με τα παιδια στον καναπε ;)

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Εγω φορμα και αθλητικα, δεν βολευομαι κατι αλλο!!

Παω πετ σοπ να παρω γατο φαγητο πριν φανε εμενα ;)

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Να σας εκμυστηρευτω κατι??? Σσσσσσς!! Αυριο θα παω να παρω ενα τεστ εγκυμοσυνης!! Τοσους μηνες που θηλαζω δεν μου εχει ερθει περιοδος, αλλα τις τελευταιες 3 μερες νιωθω καποια "χτυπηματακια" στην κοιλια μου και λεω "ΒΡΕ ΛΕΣ???? :shock::shock::shock::shock::shock:" Παντως να σας πω την αληθεια, κατα βαθος μεσα μου ευχομαι να μην ειμαι... :oops:

τελικα το φαρμακειο μας ειναι κλειστο σημερα, υπομονη μεχρι τη Δευτερα γκρρρρρρ..:mad::mad: εχω παρα πολυ αγχος, το σκεφτομαι συνεχεια, και δεν μπορω και να το πω και σε κανεναν αλλον..

ο μικρος μου ακομα ανεβαζει πυρετο αλλα τουλαχιστον το αφτι του δεν τον ποναει.. ουφ..

απο δουλειες δεν εχω κανει τιποτα ακομα!!!!!

καλημερα σε ολες! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...