Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πόσο μου άρεσε το τελευταίο ποστ σου Ειρήνη... σαν τον παλιό καλό καιρό ... back to life :),

Τίνα συγχαρητήρια για την κοριτσάρα,

Elin απόλαυσα τα προηγούμενα ποστ,

ravt περαστικά,

Mirtoula νομίζω δεν θα ήθελα να παω τόσοοο μακρυά,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νέα μας .....

πήγαμε στη συνάντηση με τη δασκάλα του και τη διευθύντρια, τα έχουν και οι 2...

Μας αφιέρωσαν πολύ χρόνο, πάνω απο μια ώρα!!!! πράγμα που δεν περίμενα, ήπιαμε καφέ και συζητήσαμε για πολλά θέματα.

Έχουν καταλάβει το παιδί πολύ καλά για το λίγο καιρό που πηγαίνει!.... αλλά ο μικρός πανούργος κοιταξε να τις εκμεταλλευτεί με πολλούς τρόπους αλλά το πιο τρανταχτό είναι το εξής:

Ενώ ο γιος σκουπίζεται μόνος του στην τουαλέτα εδώ και πολλούς μήνες του είχα εξηγήσει ότι τώρα στο σχολείο θα κάνει ότι και στο σπίτι ... μην ακούσει καποιο άλλο παιδάκι και ζητήσει βοήθεια και αυτό το είπα γιατι όταν βαριόταν σε φάσεις και ήταν ο μπαμπας του σπίτι του ζητούσε να τον σκουπίσει και εκείνος πήγαινε.... γκρρρρρ

Σε εμένα ποτέ δεν το ζητούσε γιατί ήξερε την απάντηση.... Τη 2η μέρα του σχολείου ρώτησα τη δασκάλα του αν της ζητάει βοήθεια και μου απάντησε καταφατικά, της είπα λοιπόν ότι χαιδεύεται και της εξήγησα ότι μπορεί και το κάνει εδώ και μήνες χωρίς να λερώνεται. Επίσης της εξήγησα ότι δεν το θεωρώ σωστό για το παιδί αλλά ούτε για εκείνη... εκεί είναι σχολείο και τον είχα προετοιμάσει κατάλληλα.

Η δασκάλα όμως ξέχασε να το πει στη διευθύντρια και ο κύριος το ζητούσε μόνο απο εκείνη και εκείνη έτρεχε!!!!! Το γέλιο που έριξαν όταν κατάλαβαν.........

Όταν πηγαμε σπίτι και του το συζήτησα ο κύριος γελούσε παρακαλώ!!!!!!

Μου είπαν επίσης ότι εντυπωσιάστηκαν απο το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε και πόσο αγαπητός είναι απο τα άλλα παιδιά!

Το θέατρο θα του πήγαινε πολύ μου είπαν χαρακτηριστικά γιατι το έχει πολύ με το λέγειν και είναι ιδιαίτερα εκφραστικός .....

Μετά το σχολείο του πήραμε ενα μικρό δωράκι παιχνίδι και γυρίσαμε σπίτι για φαγητό και μετα είχαμε ραντεβού για παιχνίδι!

Στα δικά μου:

Το σπίτι μου έχει το μαύρο του το χάλι επειικώς! Που σημαίνει πολλέεες δουλειές!

Η τάξη της μικρής στον παιδικό έχει αποδεκατιστεί από γαστρεντερίτιδα και ανησυχώ πολύ για την πορεία του σ/κ μας...

Η εκδρομή της Κυριακής αναβλήθηκε, δυστυχώς, όχι χάρη σ' εμένα. Ο μπαμπάς μου οφείλει ν' αδειάσει το σπίτι του αδερφού του (νοικιασμένο διαμέρισμα) και το φορτηγό θα έρθει 12 η ώρα την Κυριακή. Είναι μόνος και χρειάζεται βοήθεια. Τα πράγματα, εν τω μεταξύ, θα μεταφερθούν σε διάφορα μέρη. Μαμά και πεθερικά θα λείπουν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να σέρνω και τη μικρή μαζί, αφού, βέβαια, θα είναι και ο Θ.

ΟΜΩΣ:

Θα προσπαθήσω να έρθω το μεσημέρι, έστω και μόνη μου, αν η μικρή έχει κλατάρει και κοιμάται. Θα είναι καμιά σας εκεί το μεσημέρι μετά τις 3 ας πούμε;

Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε μπορεί και νωρίτερα μπορεί και πολύ αργότερα ... όπως μας βγει δλδ... μιλάμε τηλ. αν θες ;)

Yorimichi, δεν ξέρω αν έχω πιάσει το νόημα της ζωής. Ξέρω ότι κάποια στιγμή φοβήθηκα βαθιά ότι θα τα χάσω όλα.

Δεν έχω γαϊδουρινή υπομονή, ούτε γεννήθηκα φιλόσοφος, απλά όταν αρχίζω και φορτώνω για λιγότερο κ περισσότερο σημαντικά πράγματα, όταν αρχίζω να αγχώνομαι για τη δουλειά, όταν..., απλά υποχρεώνω τον εαυτό μου να κάνει restart ενθυμούμενη εκείνη τη μέρα που έπρεπε να καλημερίσω/χαιρετίσω τα παιδάκια μου για να μπω στο νοσοκομείο. Θυμάμαι το διάστημα που έμεινα μέσα, τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν αφού πήρα εξιτήριο, το μωρό μου τότε που άπλωνε τα χέρια του να το πάρω αγκαλίτσα κ εγώ δεν μπορούσα γιατί ήμουν ξάπλα, το μεγάλο που όσο έλειπα είχε πάρει τη φωτογραφία μου στο δωμάτιο της...που όταν μπήκα στο σπίτι μου υποβασταζόμενη όρμηξε πάνω μου κ χοροπηδούσε από χαρά, που δεν κατάφερα να της εξηγήσω ακόμη κ σήμερα τα σημάδια μου...Που αν τα διόρθωνα ποτέ, θα το έκανα μόνο για εκείνη, για να μην τα ακουμπά και με ρωτάει συνέχεια "μαμά πονάς";"μαμά μπορείς τώρα να με πάς βόλτα;"μαμά είσαι αρρωστούλα;"

Δεν θέλω να βαρύνω άλλο το κλίμα, κυρίως από σεβασμό σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους δαίμονες. Δεν θέλω όμως κ να ξορκίσω όλα αυτά που θυμάμαι. Γιατί απλά καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχω. Άλλο αν θα προτιμούσα-αν με ρωτούσε κανείς-να μην έχω συνειδητοποιήσει κάποιες αλήθειες και να είμαι στο ροζ συννεφάκι μου.

Όπως κ να έχει, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, νιώθω όμορφα με τις "συζητήσεις" μας.:)

E ενταξει εχεις μιλησει ακριβως μες στην ψυχη μου....

Μακαρι ολοι να συνειδητοποιουσαν αυτες τις αληθειες χωρις να εχουν πονεσει αλλα μαλλον ειναι δυσκολο κατι τετοιο.

Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα εγω σου εχω βρει 3 εναλλακτικες αν μεινεις ανεργη (χτυπα ξυλο):P

1.συγγραφεας 2. διακοσμητρια 3.συμβουλος μοδας :tongue:

Τινα συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα.

Μυρτουλα κι εγω νομιζω οτι δεν θα επελεγα την Αριδαια.Δωσε λιγο χρονο στα μικρα μπορει να σε εκπληξουν στο τελος...μηπως τα πηρες και λιγο στραβα επειδη δεν ηθελες ακομη να επιστρεψεις στη δουλεια?

Ειρηνη is back ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Αχ το σπιτι μου δεν ειναι και σε πολυ καλη κατασταση αλλα ευτυχως ειναι συμμαζεμενο,αυριο θα κανω δουλειες σημερα μονο χαλαρωση βγηκα για καφε με κατι φιλες σ'ενα παιδοτοπο και περασαμε πολυ ωραια μικροι-μεγαλοι.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλα 4u το 3 το εχω παθει απειρες φορες....

Να ρωτησω κατι ειναι ιδιωτικο εκει που πηγαινεις το μικρο?Γιατι μου κανει εντυπωση που τα βοηθανε στην τουαλετα

Υ.Γ Καλα πρεπει να ειναι πολυ γατα ο μικρος που την καταφερε ετσι τη διευθυντρια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Δυστυχώς πονάει η κοιλίτσα του... τον έπιασε ξαφνικά...:cry::cry::cry::cry:

Πήρα στο νοσοκομείο τηλέφωνο, μίλησα με μία νοσοκόμα που μας θυμόταν αλλά δεν ήξερε τι πρέπει να κάνουμε και η γιατρός που μας κούραρε δεν ήταν εκεί.. εχουν επίσχεση εργασίας και πηγαίνει κάθε 4 μέρες {μας το είχε πει αυτό η γιατρός, πριν φύγουμε..}. Αν συνεχίσει θα τον πάμε μέσα.

Αν σε λίγο περάσει, θα πάμε το πρωί... :(:(:(. Νομιζω δεν το γλυτώνουμε το βράδυ, μας λέει πονάει "μέτρια" και τον ενοχλεί...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Έλα βρε Ειρήνη μου.Αμάν Παναγία μου.Εκεί που χάρηκα με το μνα σου που ήταν όντως η παλιά Ειρήνη τώρα πάλι το παιδάκι πονάει.

Αχ σήμερα μου πήρε 1,5 ώρα να κοιμηθεί το σκατούλι,κόντεψα να κοιμηθώ πρώτη εγώ αλλά δεν λύγισα,δεν την πήρα μαζί μου και τελικά τα κατάφερα και κοιμήθηκε στο κρεβάτι.Βέβαια το βράδυ καμιά φορά ξυπνάει και θέλει αγκαλίτσα και ''μέσα με τον μπαμπά'' οπότε την παίρνω γιατί να πω την μαύρη μου αλήθεια και μένα μου λείπει...

Μυρτούλα ό,τι εσύ νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει καλύτερα.Τα 120 χιλιόμετρα είναι όντως πολλά(παλιότερα έκανα 90 με στροφές αρκετές και ήταν το χειρότερό μου!)

Χαρά πώς πάει η εγκυμοσύνη?

Κική για να σ'ενημερώσω τώρα που ενημερώθηκα κι εγώ.Βγήκε και CC...:tongue:

Διάβασε http://www.eimaimama.gr/2013/09/kremes-ccc.html

Εγώ δεν θα μπορέσω δυστυχώς να έρθω στο swap γ@μώτο:mad:Θα είμαι κι εγώ εκεί νοητά,αλλά που θα μου πάει κάποια στιγμή θα σας δω κι από κοντά

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειρήνη εύχομαι να μην είναι τίποτα.

μπήκα να σας γράψω αλλά δεν έχω χρόνο γιατί θα δούμε ταινία με τον σύζυγο, ήταν να βγούμε αλλά η μικρή έκανε λίγο πυρετό ως αντίδραση του γνωστού εμβολίου που κάνει πυρετό μετά από 7-10 μέρες.

θα σας "δω" αύριο έχετε γράψει πολλά κ ωραία. τα κρατάω όλα στη σκέψη μου κ καμία φορά δεν θέλω να σχολιάσω ή απλά δεν έχω κάτι όμορφο αντίστοιχο να πω.

καλό σας βράδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...