Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια στα πολυ γρηγορα γιατι πρεπει να παω να παρω τα αγορια.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! :) :)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Με το καλό να υποδεχτείτε λοιπόν την μπουμπού!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασια

my billy

4u

Αφροδιτάκι

Τίνα

Πίτσι

Ειρήνη (ίσως)

Κική (ίσως)

areti (ίσως)

Για να μην ψάχνεστε μεταξύ σας....ανταλλάξτε κινητά με πμ όσες δεν το έχετε κάνει ήδη....εγώ θα σας πω που είναι οι υπόλοιπες όταν έρθετε! :tongue:

Είμαι στη δουλειά, πολύ κουρασμένη... Χθες πακέταρα μέχρι τις 3. Πονάει η πλάτη μου παντού και τα χέρια μου, επίσης μου ήρθε και περίοδος! Άρχισα όμως να παίρνω ένα βοτάνι γι αυτό το θέμα, ελπίζω να με πιάσει. Υποτίθεται σε 4 κύκλους δε θα έχω την παραμικρή ενόχληση.

Σήμερα ήρθε πρωί πρωί μια φίλη με τα φοβερά παιδάκια της και της έδωσα κάτι ράφια τύπου dexion που δε θα χρειαστώ στο καινούριο σπίτι γιατί έχει πολλές ντουλάπες. Παίξαμε και με τα σκυλάκια των (για λίγο ακομα) σπιτονοικοκυραίων, μεταξύ άλλως και 3 κουκλίστικα καφετί κουταβάκια.

Ελπίζω το φιογκάκι να είναι καλά... δε βλέπω Ειρήνη και ανησυχώ. Δουλεύει λέτε;

Τίνα συγχαρητήρια για το μωράκι, με το καλό να το γνωρίσετε! Στα όπα όπα θα την έχουν τα αγόρια σου :D

Ελίν, όμορφα πολύ όσα γράφεις. Αυτό με τη διαδρομή για τη δουλειά με άγγιξε πολύ. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τη ζωή μας όσο πιο όμορφη μπορούμε, δεν είναι υποχρέωση κανενός άλλου ούτε εξαρτάται από χρήματα κλπ. Επιλέγεις αν προτιμάς να γκρινιάζεις ή αν θες να δεις την ομορφιά.

Γιώτα, τέλεια η έκπληξη! Να περάσετε τέλεια :) Ναι, ωραίο είναι το νησάκι, δε λέω! Κι εγώ ώρες ώρες "ζηλεύω" την Αθήνα για τις ευκαιρίες που προσφέρει σε πολλά επίπεδα. Τέλειο μέρος δεν υπάρχει, παντού υπάρχουν θετικά και αρνητικά.

4u μμμ μου αρέσει ο αρακάς! Καμιά φορά τον κάνω με ρυζάκι και μανιτάρια. Ό,τι περισσέψει, το κάνω ομελέτα! (είναι που έχω αυγά αβέρτα)

Σας φιλώ όλες

τινταιλ!!

μπραβο!!!!!!!!!! μετά απο δυο παλικαρια τωρα θα γεμισετε φρου-φρου ,λουλουδακια,ροζακια κ καρδουλιτσες!!!!

φανταζομαι χαρα!!!!!!!!!1μπραβο!!!

αντε μεχρι τελους ολα καλα να πανε!!!!!!

μαμαβασια προσθεσε με κι εμενα στο σουαπ!!!!

θα ειμαι μαζι σας νοητα!!!

---αν δεν ειχε 42ε το τρενο θα σας εφερνα ακανεδες κ μπουγατσα κ τριγωνακια.....

θα παρεβρεθω τηλεφωνικα!!! εδωσα το τηλ μου!!! ας με θυμηθει καποια για να το θυμισει σε αυτην πουχει το τηλ μου ........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

τιναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ζηλευω πολλα πολλα συγχαρητηρια μπραβο κοριτσακι μου

ειρηνη ολα καλα?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

QUOTE=my billy;2193089]καλημερα κοριτσια

νασια οτι θεωρεις καλυτερο για εσας απλα θελω να καταθεσω κ την δικη μου αποψη τα ωραρια που αναφερεις για εμενα ειναι τα ωραριο των ονειρων μου....σχεδον παντα δουλευα ωραρια καταστηματων 9-9 η 12-9 12ωρα η 9ωρα στην καλυτερη κ βαλε συν 3 ωρες η διαδρομη.....ακομα κ ολη την εγκυμοσυνη μου ετσι την εβγαλα!

2 χρονια που δουλεψα σε λογιστηριο 7-3 παρ οτι ηταν πολυ φουλ δουλεια ενιωθα σαν να μην δουλευα! ημουν σπιτι στις 4 κ πεταγα!!! τα χρηματα ομως που επαιρνα παντα ηταν πολυ καλα πανω του 1000.... οχι πια φυσικα...

να σου πω εγω θα πηγαινα κ αν εβλεπα οτι δεν μπορω να προσαρμοστω σε αυτο το ωραριο θα σταματουσα τοτε. το ταμειο ανεργιας μπορεις να το παρεις κ μετα. εσυ ξερεις απλα ειναι πολυυυυ δυσκολα εκει εξω ειδικα για εμας τις μανουλες κ ισως αργοτερα δεν βρισκεις ουτε καν με αυτο το ωραριο.

τινα με την μαμα ειμαστε σε αναμονη αγορασαμε(300ε!) την καταλληλη βελονα για να γινει η βιοψια αφου το νοσοκομειο δεν την εχει κ δεν ξερουν αν την εχουν παραγγειλει.........λογικα απο Δευτερα θα μπει κ μετα ενα μηνα για αποτελεσματα αργουμε ακομα.

ειρηνη μου πως ξημερωσε ο μικρος?

βικ η αδερφη μου δεν εχει ευχαριστηθει λογω της μαμας φυσικα οποτε ειναι καλυτερα την σερνει μαζι για να διαλεξουν τα διαφορα κ πολυ ευχαριστιεται αλλα...υπαρχει η σκια της αρρωστιας της. πλακακι τελικα διαλεξε για το wc πιο τολμηρο ασπρο μαυρο σε στυλ μπαροκ σαν καπιτονε κανει κ στο κυριως μπανιο επελεξε σε πιο ηρεμο απο αυτο που ηθελε εξ αρχης, σε γηινους τονους. κουζινα σε απαλο πρασινο με ψυγειο ντουλαπα. κουφωματα europa σε ανοιχτο λαδογκρι. τα επιλα της ειναι παλαιωμενα με ξυλο κ δερμα ειναι πιο βαρυ λιγο το σπιτι της αλλα ομορφο θα γινει.

Tι λες τώρα;;;:shock::shock::shock:

Βελόνα για την οστεομυελική;;;

Κι αν κάποιος δεν έχει τα λεφτά τι κάνει;;;

ναι βελονα που μπαινει σε ειδικο τρυπανι....:?

αν δεν εχει χρηματα??? χμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: περιμενει τα αποτελεσματα της νεκροψιας ισως?????

Yorimichi, δεν ξέρω αν έχω πιάσει το νόημα της ζωής. Ξέρω ότι κάποια στιγμή φοβήθηκα βαθιά ότι θα τα χάσω όλα.

Δεν έχω γαϊδουρινή υπομονή, ούτε γεννήθηκα φιλόσοφος, απλά όταν αρχίζω και φορτώνω για λιγότερο κ περισσότερο σημαντικά πράγματα, όταν αρχίζω να αγχώνομαι για τη δουλειά, όταν..., απλά υποχρεώνω τον εαυτό μου να κάνει restart ενθυμούμενη εκείνη τη μέρα που έπρεπε να καλημερίσω/χαιρετίσω τα παιδάκια μου για να μπω στο νοσοκομείο. Θυμάμαι το διάστημα που έμεινα μέσα, τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν αφού πήρα εξιτήριο, το μωρό μου τότε που άπλωνε τα χέρια του να το πάρω αγκαλίτσα κ εγώ δεν μπορούσα γιατί ήμουν ξάπλα, το μεγάλο που όσο έλειπα είχε πάρει τη φωτογραφία μου στο δωμάτιο της...που όταν μπήκα στο σπίτι μου υποβασταζόμενη όρμηξε πάνω μου κ χοροπηδούσε από χαρά, που δεν κατάφερα να της εξηγήσω ακόμη κ σήμερα τα σημάδια μου...Που αν τα διόρθωνα ποτέ, θα το έκανα μόνο για εκείνη, για να μην τα ακουμπά και με ρωτάει συνέχεια "μαμά πονάς";"μαμά μπορείς τώρα να με πάς βόλτα;"μαμά είσαι αρρωστούλα;"

Δεν θέλω να βαρύνω άλλο το κλίμα, κυρίως από σεβασμό σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους δαίμονες. Δεν θέλω όμως κ να ξορκίσω όλα αυτά που θυμάμαι. Γιατί απλά καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχω. Άλλο αν θα προτιμούσα-αν με ρωτούσε κανείς-να μην έχω συνειδητοποιήσει κάποιες αλήθειες και να είμαι στο ροζ συννεφάκι μου.

Όπως κ να έχει, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, νιώθω όμορφα με τις "συζητήσεις" μας.:)

.....χωρις λογια

κ να ξερεις οτι δυκολα με αφηνει κανεις αφωνη....

H μία συγκίνηση (elin) μετά την άλλη...

Αν έχετε χρόνο δείτε το:

http://www.businessinsider.com/malala-yousafzai-left-jon-stewart-speechless-2013-10

Τελείωσα - νωρίς σήμερα- και φεύγω για καφέ με την αδερφούλα μου στο κέντρο:)

Καλό απόγευμα:)

Tι λες τώρα;;;:shock::shock::shock:

Βελόνα για την οστεομυελική;;;

Κι αν κάποιος δεν έχει τα λεφτά τι κάνει;;;

ναι βελονα που μπαινει σε ειδικο τρυπανι....:?

αν δεν εχει χρηματα??? χμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: περιμενει τα αποτελεσματα της νεκροψιας ισως?????

Tο ξέρω κοριτσάκι μου αυτό το τρυπάνι...

Την έχω στο μυαλό μου τη μαμά σου...

Τα καλύτερα αποτελέσματα εύχομαι:)

Διαφημίσεις

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Μπραβο με το ΚΑΛΟ !!!

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ!!!

Τσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???????????????

Σας ελειψα καθολου??????????????

Εμενα μου λειψατε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!Μου κοπηκε ο φορτιστης του λαπτοπ και περιμενα να πληρωθει ο αντρουλης μου για να αγορασω καινουργιο....Εννοειτε πως δεν σας εχω διαβασει γιατι ειναι αδυνατον εχω να μπω απο 21 Σεμπτ....ελπιζω να ειστε οοοολες καλα!!!!Σας φιλω ολες!!!Απο αυριο θα σας διαβαζω αναλυτικα;)

I AM BACK.................

Καλησπερα!!!

Ειχαμε κανει μια κληρωση και εχεις κερδισει εσυ!!!

Θελω διευθυνση να στο στειλω ή θα ερθεις στο swap να στο δώσω? :)

Την επόμενη φορά που θα με δεις μην απορήσεις τι θα έχουν μέσα οι τεράστιες σακούλες που θα κουβαλάω, ρούχα για μεταποιήσεις θα έχουν:tongue::tongue:

Μουτς!:)

Τώρα που μου το είπες η μοδιστρουλα κάνει μεταποιησεις χαχα :)

Καλημέρα αγαπημένες μου.

ΣΥΓΝΩΜΗ που σας έκανα να ανησυχήσετε!!!!

Είχα γράψει χθες πως είχα πολύ δουλίτσα για σήμερα, για το πρωϊνό αλλά καταλαβαίνω πως τώρα και για λίγο καιρό θα ανησυχείτε για το φιογκάκι. Σας ευχαριστώ!!!! Πολύ!

Οι πελάτισσές μου, δεν παύουν να με εκπλήτουν! Η μία μου είπε πως από την μέρα που έμαθε για το φιογκάκι {με είχε πάρει για ραντεβού την μέρα που έπαθε το παιδί την κρίση} προσευχόταν πρωί και βράδυ για να γίνει καλά και η άλλη είχε αγοράσει ένα ολόκληρο κουτί με μπισκότα για το παιδί! Με κατασυγκινούν τέτοιες κινήσεις!!!! Τι να πω... οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ότι σημαντικότερο έχουμε. Το έλεγα και θα το λέω πάντα.

Σήμερα δεν έκανα πράγματα στο σπίτι, αφού άργησα να επιστρέψω. Το φιογκάκι ήταν στη γιαγιά του και δεν είχε καμία ενόχληση!!!!! :P:p

Σκέφτομαι λοιπόν, μήπως το απόγευμα πάμε στο tae kwon do, να γυμναστώ λίγο, να ρίξω καμιά κλωτσιά, μερικές μπουνιές στο σάκο, να ξεδώσω.. το χω πολυ ανάγκη, κορίτσια. Ειπα στο φιογκάκι να πάμε παρέα, εκείνο θα παίζει με το ds του και μου είπε πως το θέλει πολυ. Οπότε μάλλον θα πάω!

Περάσαμε και από το σχολείο και πήραμε τα μαθήματα... η δασκάλα του μου είπε "μην τα κοιτάς καν... κάνε μόνο της Δευτέρας".. τόσο πολλά είναι!!! Το απογευματάκι θα ξεκινήσουμε, να κάνουμε της Δευτέρας και βλέπουμε για τα άλλα... σιγά-σιγά μέσα στο σαβ/κο, ας είμαστε καλά.

Εδώ γύρω θα είμαι, θέλω μπόλικα να σχολιάσω, μπουρμπουλίθρες μου.

Σας φιλώ γλυκά και σας έχω στην έννοια μου.

Υ.Γ. Ρηνάκι μου πως είσαι?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εγώ το παλέυω να έρθω στα ίσια μου..:(

Γιατί καρδούλα μου?

Εγώ έχω 2-3 μέρες που αισθάνομαι κρυωμένη. Λίγο η απίστευτη κούραση, λίγο η αλλαγή του καιρού, ε σήμερα έχω αρκετή καταρροή επομένως χαπακώθηκα γιατί την Κυριακή θα χω κόσμο και δεν θέλω να το αναβάλλω, το χω ανάγκη...

Κορίτσι μου σε νιώθω.. το πέρασα στο νοσοκομείο, στο πλάι του παιδιού και δεν έχω χειρότερο.

Χαπακώσου, όπως σωστά λες, βγάλε μυξούλες {βοηθάει πολυ}, πιες μερικούς χυμούς και ξεκουράσου!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Κορίτσι μου!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι νομίζω πως μετά από παγκρεατίτιδα είναι λογικό να φτάνει ο οργανισμός σε πλήρη αποκατάσταση σιγά-σιγά.

Ωστόσω καταλαβαίνω εντελώς το άγχος σου και την ανησυχία σου.

Εχεις κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσεις με γιατρό να το αναφέρεις όλο αυτό;

Να μην τρέχεις στο νοσοκομείο, μπορεί να σε καθησυχάσουν...

Εννοείται όμως να κάνεις ότι θα σου δώσει μεγαλύτερη σιγουριά.

Ολα θα είναι καλά, θα δεις.

Ο μικρούλης μας θα πονάει όλο και λιγότερο.

Από το στόμα σου Ρηνάκι μου....

Εχω άγχος αν και προφανώς δεν ανεβαίνει στο πρόσωπό μου... στο νοσοκομείο με ρωτάει η γιατρός

"Είστε παιδαγωγός?"

"Οχι, καμία σχεση" της απαντώ "γιατί?"

"Γιατί είστε πολύ ψύχραιμη" μου απαντά..

Και γω μέσα μου έβραζα!

Προσπαθω να μη το δειχνω ειδικά τώρα στο παιδί αλλά μέσα μου αναρωτιέμαι αν είναι ο ίδιος πόνος που είχε παραπονεθεί το παιδί {μέτριος πόνος} 2-3 φορές πριν τον πιάσει κρίση! Αυτό μόνο φοβάμαι...

Ελπίζω να τελείωσε!

Πως είσαι εσυ καρδούλα μου?

Αμαν, διαβασα για το μωσαϊκό και θέλω γλυκό!!

Άτιμη Βάσια!

Πιάσε μια "σαλάτα" στο 4!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Πιάσε και μία περιποιημένη για μενα!!!!!!!!!!!!!!!

Σας έχω φωτό! Να βάλω; :oops:

Το πλακάκι της κουζίνας

DSC_0479_zps8702f06f.jpg

Το μπάνιο με το χτιστό πάγκο και ντουζιέρα

DSC_0499_zps3d49e2f7.jpg

Ενα ακόμη έπιπλο (λαβομάνο της προ-γιαγιάς) που θα κρατήσω, αλλά θα αλλάξω εν καιρώ

DSC_0501_zps362fc003.jpg

Το σύνθετο (λείπουν ακόμη τα πόμολα :tongue:)

DSC_0562_zpscfc5aeaa.jpg

Πόσο του γούστου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδικά το μεγάλο έπιπλο, το μικρό και το μπάνιο!!!!

Με το καλό!

1g6i.jpg

Πάρτην τώρα, μισοτελειωμένη:)

Ρε Ρηνάκι... θα με τρελάνεις? Και λες δεν έχεις χέρι? Θελεις να σου ζωγραφίσω εγώ κάτι να δεις? :mrgreen: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

Καλημέρα,

και σήμερα τρέχω αλλά μου αρέσει που είναι γεμάτες οι μέρες μου

Χτες είχα χαζο- τρεχάματα, διάβασμα και ψιλοδουλειές στο σπίτι και μαγείρεμα. Το απόγευμα είχαμε συνάντηση για παιχνίδι ;) και ξεράθηκα απο τις 10!

Σήμερα καθαρίζω όλο το σπίτι. Μέχρι τώρα έχω απλώσει ένα πλυντήριο και έχω βάλει 2ο, καθαρισα μπαλκόνια, άλλαξα σεντόνια και πετσέτες, ξεσκόνισα και έχω σκούπισμα, σφουγγάρισμα και μπάνια!

Στο σχόλασμα του παιδιού θα μείνουμε γιατι έχουμε συνάντηση με τη δασκάλα του, έχει αγχωθεί και ο σύζυγος σήμερα γιατι θέλει να είναι και εκείνος παρών αλλά θέλει να τελειώσει και κάτι βασικά θέματα στο γραφείο....

Σήμερα θα φτιάξω αρακά .... του έχω κάνει πλύση εγκεφάλου να το φάει.... για να δούμε θα δούμε φως ?

Αν μου πεις, πως κατάφερες τον κούκλο σου, να φάει αρακά με το μπίρι-μπίρι, θα σε διορίσω προσωπικό γκουρού μου! ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...