Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα μου, ναι. Μου βγαίνει τόσο εύκολα και γρήγορα που είναι σαν να μην έχω κάνει τίποτα... είναι πολύ απλό.

Να... εδώ είναι τα δύσκολα! :(:( Χάλια.. το τι άκουσα πάλι!

Τι πως δεν την ακούει καθόλου τη δασκάλα του, πως είναι "γλωσσάς", πως δεν μπορεί να ενσωματωθεί καθόλου στην ομάδα και πως το κάνει μόνο όταν επιλέγει εκείνος... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: άστα σου λέω...και έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Και τη συζήτηση και την επιβράβευση και την τιμωρία.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου πια.. και μένα και του πατέρα του! :(

Πλέον θα το "παίξουμε" σκληρά... δεν βλέπουμε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Τιμωρία και αγιος ο Θεός... τέλος το παιχνίδι στο pc, τέλος η τηλεόραση πριν κοιμηθεί, τέλος όλα... :rolleyes: . Μήπως αλλάξει. Του τα ψαλα και πολύ χοντρά... και ενώ ακούει και συμφωνεί μόλις πάει στο σχολείο πάλι τα ίδια... δεν το "παλεύει"!

Στο σπίτι δε, είναι λες και έχω άλλο παιδί ρε παιδιά {όπως οι περισσότερες φαντάζομαι}... Με ακούει σε όλα, παίζουμε, με βοηθάει... κανένα θέμα! Προφανώς επειδή εδώ είναι ένας ενώ εκεί ένας ακόμη και κάνει τα δικά του....

Ουφ... έσκασα...:( και κυρίως ξέρω πολύ καλά τι άσχημο κλίμα θα επικρατεί μέσα στο σπίτι το επόμενο διάστημα, ώστε να καταλαβει πως δεν μπορεί να γράφει τη δασκάλα του και να μην έχει συνέπειες...:(

Αχ Ειρήνη μου τρέμω και εγώ την ώρα αυτή,αλλά μέχρι τότε το παίζω χαλαρή.

Να σου πώ τη γνώμη μου, μην του πας πολύ κόντρα γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ρώτα τις δασκαλές μήπως σου δώσουν κάποια συμβουλή και στη ανάγκη ρώτα κάποιον ειδικό.Δεν είναι ντροπή και ίσως σου δώσει 1-2 εναλλακτικές που δεν έχεις βάλει στο μυαλό σου:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη έλα μια βόλτα κ από το δικό μου σπίτι. έχει πεσει τεμπελίτιδα...ή για να ακριβολογώ...το τελευταίο διάστημα τα απογεύματα ασχολούμαι κυρίως με το παιδί ή κάνω πράγματα με το παιδί. τέντζερης κ καπάκι!!!

Κι εγώ αυτό κάνω!! Κάθε απόγευμα παιχνίδι με τα μικρά, μετά γάλατα, μπανάκια και στο σπίτι τα εντελώς απαραίτητα: κουζίνα, μπάνιο, κι ένα ξεσκόνισμα τα πάνω πάνω...

Μωρέ ας έχουμε τέτοια γέλια καθημερινά και ας μαζεύονται τα ασιδέρωτα βουνό!!

φιλιά σε όλες!!!

Ειρήνη μην αγχού να μας απαντάς,όταν και όποτε ευκαιρείς! (το λέω γιατί ξέρω ότι θέλεις να απαντάς προσωπικά σε όλα τα κορίτσια, αλλά δεν πρέπει να πιέζεσαι τις μέρες που έχεις δουλειά! μη μας βαρεθείς και σε κουράσουμε χωρίς λόγο.... φιλάκι!)

Χρύσα κάτσε να ξεκουραστείς.

Νεροχύτη εγώ προτιμώ όχι ανοξείδωτο, τους άλλους, θα διάλεγα μεγάλο (έχω δύο μικρούς και για να πλύνω ένα ταψί κάνω χάλια τον περιβάλλοντα χώρο).

Εχθές στόλισα αυγά , κότες κτλ. Είναι νωρίς αλλά το χάρηκε η μικρή τόοοσο πολυ που χαλάλι της!! Λέω να πάρω και τα κλαδιά με τα αυγα που είχατε συζητήσει, θα τρελαθεί!!

Να σου πώ τη γνώμη μου, μην του πας πολύ κόντρα γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ρώτα τις δασκαλές μήπως σου δώσουν κάποια συμβουλή και στη ανάγκη ρώτα κάποιον ειδικό.Δεν είναι ντροπή και ίσως σου δώσει 1-2 εναλλακτικές που δεν έχεις βάλει στο μυαλό σου:rolleyes:

Συγνώμη που επεμβαίνω, εγώ έχω μικρότερα παιδιά, αλλά Ειρήνη συμφωνώ με την Χρύσα. Το έχω δει στο κοντινό μου περιβάλλον, αλλά και στην μικρή μου, παρόλο που είναι αρκετά μικρή.

Η τιμωρία δεν έχει πάντα αποτέλεσμα. Αυτό που έχει αποτέλεσμα είναι... η πλύση εγκεφάλου!! Κάθε μερά το ίδιο και το ίδιο, επανάληψη, σε ήρεμους τόνους μέχρι να εμπεδωθεί. Δύσκολη φάση και πάνω που μπαίνει η άνοιξη βρε παιδί μου εσείς να έχετε αυτό το κλίμα που λες. Καλή επιτυχία και πες μας τελικά πως θα το χειριστείς. Με ενδιαφέρει γιατί η μικρή μου νομίζω θα είναι λίγο ατίθαση και κάθε εμπειρία ίσως να βοηθήσει από τώρα

Είμαι να σκάσω πάλι... :(

Τον πήραμε με το καλό Χρύσα μου, πριν καιρό.. τίποτα δεν έγινε. Και μάλιστα μου είπε η δασκαλα του, τώρα έχει κάπως χειροτερέψει!

Τ' άκουσε χοντρά σήμερα... μου χει γυρίσει το μάτι. Κηφήνα δεν μεγαλώνω! Θα πρέπει και εκείνος να καταλαβαίνει και να είναι σωστός στο κομμάτι που του αναλογεί! Δεν είναι μωρό πλέον! Και αν του μιλάμε βρε παιδιά... η γλώσσα μου έχει βγάλει μαλλί... ειλικρινά σας μιλάω!

Θα πρέπει να τον βάλω σε ένα πιο ομαδικό άθλημα (να φύγει από την κολύμβηση) και να μιλήσω σε κάποιον ειδικό για το πως θα ομαδοποιηθεί. Γιατί από θεμα κοινωνικότητας δεν αντιμετωπίζει θέμα, στην γειτονιά τον φωνάζουν Δημαρχο {... :lol::lol: } λόγω του πόσο κοινωνικό παιδί είναι. Αλλά δεν μπορεί να ομαδοποιηθεί.... :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Συγνώμη που επεμβαίνω, εγώ έχω μικρότερα παιδιά, αλλά Ειρήνη συμφωνώ με την Χρύσα. Το έχω δει στο κοντινό μου περιβάλλον, αλλά και στην μικρή μου, παρόλο που είναι αρκετά μικρή.

Η τιμωρία δεν έχει πάντα αποτέλεσμα. Αυτό που έχει αποτέλεσμα είναι... η πλύση εγκεφάλου!! Κάθε μερά το ίδιο και το ίδιο, επανάληψη, σε ήρεμους τόνους μέχρι να εμπεδωθεί. Δύσκολη φάση και πάνω που μπαίνει η άνοιξη βρε παιδί μου εσείς να έχετε αυτό το κλίμα που λες. Καλή επιτυχία και πες μας τελικά πως θα το χειριστείς. Με ενδιαφέρει γιατί η μικρή μου νομίζω θα είναι λίγο ατίθαση και κάθε εμπειρία ίσως να βοηθήσει από τώρα

Να επέμβεις όσο θέλεις!

Στο σπίτι δεν είναι καθόλου ατίθασος. Σας λέω δεν έχω κανένα θέμα. Με ακούσει, συζητάμε, τα βρίσκουμε σαν μεγάλο παιδί. Τόσο καλά σας λέω. Και στο σχολείο έχει το χαβά του. Δεν την ακούει καθόλου τη δασκάλα, σε σημείο σήμερα το πρωί να παραδίδει εκείνη μάθημα και εκεινος να γυρίσει την καρέκλα του και να κοιτάει έξω από το παράθυρο!!! :mad::mad:

Η επανάληψη νομιζα και γω πως θα βοηθήσει. Γι αυτό τον πήραμε με το καλό και του τα λέγαμε καθημερινά... αλλά δυστυχώς....! :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια για πείτε μια γνώμη γιατί έχω πελαγώσει. Ακολουθεί σεντόνι κρατηθείτε...

Λοιπόν στο σπίτι μας υπήρχε παντού (εκτός από τα υπνοδωμάτια) στρωμένο το ίδιο πλακάκι. Όμως ήταν κολλημένο με λάθος τρόπο (κατευθείαν επάνω στο τσιμέντο). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "σηκώνονται" τα πλακάκια κατά καιρούς. Έτσι έχουν αλλαχθεί τα πλακάκια σε όλο το σπίτι εκτός από την μπροστινή "καλή" βεράντα. Από την ανακαίνιση και το ξήλωμα των προηγούμενων πλακακιών :tongue: (τέλεια ελληνικά) έχουν περισσέψει αρκετά τεμάχια τα οποία θα μπορούσαν να ξανακολληθούν αν τυχόν σηκωθούν στο μπαλκόνι. Δε φτάνουν για να στρωθεί όλο, αλλά σε συνδυασμό με μερικά από εκείνα που ήδη υπάρχουν (να ξανακολληθούν από την αρχή όχι μπάλωμα) θα φτάσουν.

Ωραία φτάσαμε στο ερώτημα. Να κρατήσω αυτά που περίσσεψαν ή να τα πετάξω κι αν ω μη γένοιτο σηκωθούν και της βεράντας απλά να βάλω καινούρια (που σίγουρα θα συμβεί μόλις τα πετάξω, νόμος Μέρφι). Η τσιγκουνιά μου μ' έχει πιάσει όπως καταλαβαίνετε καθώς δεν ξέρω αν όταν συμβεί θα μπορούμε να ξοδέψουμε λεφτά και για πλακάκια έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα.....

sbxre6a2f.png

Ειρηνάκι μου συμφωνώ με τα κορίτσια...

το βλέπω από την δική μου που είναι 3 ετών και ήσυχο παιδί σχετικά...

μην της πας κόντρα..μην της πεις μάζεψε τα παιχνίδια σου τώρα...η χειρότερη της...

μετά πάει μόνη της και τα μαζεύει...

βλέπω να δυσκολεύουν τα πράγματα αργότερα...δεν ξέρω αν πιστεύετε τα ζώδια,αλλά η δική είναι η υδροχόος,και διάβασα κάπου στο ίντερνετ ότι έτσι είναι αυτά τα παιδιά...

μήπως βαριέται το σχολείο και το μάθημα?

μερικά παιδιά θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον για να ασχοληθούν!!

Ειρηνάκι τώρα είδα το θεματάκι σου. Νομίζω ότι κάποιο πρόβλημα έχει το παιδί με τη δασκάλα. Κάτι δεν του κάνει κλικ. Αντί να τον τιμωρήσεις συζήτησέ το μαζί του. Εκτενώς, για το πώς νιώθει εκείνος, η δασκάλα, εσύ, ο μπαμπάς. Μίλα και με τη δασκάλα γιαυτά που θα σου πει το παιδί, όχι για να τη μαλώσεις ή να της κάνεις υποδείξεις (ξέρω ότι αυτό εσύ δε θα το έκανες, αλλά οφείλω να το πω γιατί μας διαβάζουν κι άλλοι), αλλά για να δει την πλευρά του παιδιού μήπως και καταστρώσετε μια κοινή στρατηγική. Θα βοηθήσει και τη δασκάλα αν το χειριστεί έξυπνα να προσαρμόσει τη διδασκαλία της της κατάλληα.

Κάτι τον ενοχλεί κι έχει ανάγκη από βοήθεια για να βρει κίνητρα για τη συμμετοχή του στην τάξη.

sbxre6a2f.png

Ειρήνη μην αγχού να μας απαντάς,όταν και όποτε ευκαιρείς! (το λέω γιατί ξέρω ότι θέλεις να απαντάς προσωπικά σε όλα τα κορίτσια, αλλά δεν πρέπει να πιέζεσαι τις μέρες που έχεις δουλειά! μη μας βαρεθείς και σε κουράσουμε χωρίς λόγο.... φιλάκι!)

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι τόσο κοριτσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου συμφωνώ με τα κορίτσια...

το βλέπω από την δική μου που είναι 3 ετών και ήσυχο παιδί σχετικά...

μην της πας κόντρα..μην της πεις μάζεψε τα παιχνίδια σου τώρα...η χειρότερη της...

μετά πάει μόνη της και τα μαζεύει...

βλέπω να δυσκολεύουν τα πράγματα αργότερα...δεν ξέρω αν πιστεύετε τα ζώδια,αλλά η δική είναι η υδροχόος,και διάβασα κάπου στο ίντερνετ ότι έτσι είναι αυτά τα παιδιά...

μήπως βαριέται το σχολείο και το μάθημα?

μερικά παιδιά θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον για να ασχοληθούν!!

Δεν ξέρω πως να αντιδράσω ρε κοριτσάκι ακριβώς επειδή στο σπίτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί. Δεν έχουμε προβλήματα. Κάνει τις διαολίτσες που θα έκανε κάθε παιδάκι... δεν έχουμε θέματα. Το αντίθετο μάλιστα!

Και στο σχολείο πάει και τους γράφει!:(:(:(

Μπορεί να είναι και αυτό που λες και είναι απόλυτα λογικό! Ποιο παιδάκι δεν βαριέται το σχολείο? Και γω δεν το ζητάω τρελά πράγματα βρε παιδιά! Ν' ακούει μόνο! Ούτε να γίνει το πρώτο μωρό της ΝΑΣΑ ούτε τίποτα παράλογο! Αλλά να μην της δίνει σημασία και να μην συμμετέχει παρά μόνο όταν θέλει!!!!????? :(:mad:

777885dugw57gt25.gif

Hola, κοριτσάρες! Έχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά θα στρωθώ στο διάβασμα :tongue:!

Από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω:

Ειρηνάκι, συμφωνώ απόλυτα με miriki. Η τιμωρία είναι η πεπατημένη αλλά κι εγώ πιστεύω ότι πιο σύνθετες εναλλακτικές (σαν αυτή που σου προτείνει) θα είναι αποτελεσματικότερες. Χειρίσου το έξυπνα τώρα, για να γλυτώσεις τον εαυτό σου αλλά και τον μικρό από σχολικά "παρατράγουδα" στα χρόνια που έρχονται. Κι αφού, όπως λες, μεταξύ σας λειτουργείτε καλά, νομίζω ότι θα τη βρείτε την άκρη ;).

Miriki, ο συνδυασμός που θα προκύψει, αν χρειαστεί, σε ικανοποιεί αισθητικά; Γιατί, αν όχι και αν το σπίτι είναι δικό σας, όπως κατάλαβα, εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Νομίζω πως μπορείς να βρεις οικονομικά όμορφα πλακάκια, αν χρειαστεί.

Θα επανέλθω! Φιλιά! :-P

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ειρηνάκι τώρα είδα το θεματάκι σου. Νομίζω ότι κάποιο πρόβλημα έχει το παιδί με τη δασκάλα. Κάτι δεν του κάνει κλικ. Αντί να τον τιμωρήσεις συζήτησέ το μαζί του. Εκτενώς, για το πώς νιώθει εκείνος, η δασκάλα, εσύ, ο μπαμπάς. Μίλα και με τη δασκάλα γιαυτά που θα σου πει το παιδί, όχι για να τη μαλώσεις ή να της κάνεις υποδείξεις (ξέρω ότι αυτό εσύ δε θα το έκανες, αλλά οφείλω να το πω γιατί μας διαβάζουν κι άλλοι), αλλά για να δει την πλευρά του παιδιού μήπως και καταστρώσετε μια κοινή στρατηγική. Θα βοηθήσει και τη δασκάλα αν το χειριστεί έξυπνα να προσαρμόσει τη διδασκαλία της της κατάλληα.

Κάτι τον ενοχλεί κι έχει ανάγκη από βοήθεια για να βρει κίνητρα για τη συμμετοχή του στην τάξη.

Σωστό κι αυτό. Σίγουρα δεν του "τραβάει" την προσοχή αλλά δυστυχώς όπως ξέρουμε αυτό δεν αλλάζει! Αυτή είναι η δασκάλα! Δηλαδή δεν πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται? Πως θα ζήσει στο μέλλον?

Οχι απλά το έχουμε συζητήσει αλλά ειλικρινά, δεν κάνουμε τίποτα από την αρχή της χρονιάς!!! :(

Τι του έχουμε πει πως αυτή ειναι η "δουλειά" του όπως δουλεύουν η μαμά και ο μπαμπάς...

τι του έχουμε πει πως η δασκάλα του είναι η "μαμά" του σχολείου...

Και με τη δασκάλα του το ίδιο... :(.. συζητήσαμε 10 φορές... Και η γυναίκα δείχνει καλοπροαίρετη. Θέλει να βοηθήσει γιατί είναι λογικό: της δυσκολεύει το μάθημα. Και καταλαβαίνει πως ειναι παιδιά και δεν γίνεται να μεταμορφωθούν σε αγάλματα και υπάρχουν κι άλλα παιδάκια στο ίδιο μοτίβο αλλά ο δικός μας παίρνει το αρχηγείο στο συγκεκριμένο... :(:(

Πελαγώνω κάθε φορά μ' αυτό... άντε να το παίζω στριμμένη πάλι... :(

777885dugw57gt25.gif

Επίσης, σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Γιατί μας είπε η γυναίκα πως οτιδήποτε τον ενδιαφέρει είναι σαϊνη...

Αλλά τι να κάνουμε που το σχολείο δεν το επιλέγουμε το ρημάδι????

Τι να του κάνει η γυναίκα? Να του κάνει κατακόρυφο για να το τραβαει την προσοχή? Και γίνεται να του δίνουμε ειδική μεταχείριση? Οχι.. η ζωή δεν είναι έτσι βρε παιδιά μου... :(

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα Ειρηνη! Κι εμεις το ιδιο θεμα εχουμε με τον γιο μου, στο σχολειο ειναι παντα ζωηρος και αγενης ωρες ωρες με την δασκαλα, ενω μαζι μας ..καμια σχεση! Με την κοιν. λειτουργο στηνσχολη γονεων πο παω το εχουμε συζητησει το θεμα και το μονο που μου ειπε ειναι να μην τον τιμωρομε για κατι που εγινε στο σχολειο, ότι εγινε εκει ειναι θεμα της δασκαλας, εμεις απλα να του δειχνουμε οτι ειμαστε στεναχωρημενοι με την συμπεριφορα του αλλα ποτε να μην τον βαλουμε τιμωρια για κατι που εγινε οταν δεν ειμαστε μπροστα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...