Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και δε μου λετε βρε κορίτσια, δε φοβαστε τα χτυπήματα?

στο σπίτι που νοικιάζουμε εχει εναν τετοιο νεροχύτη (βεβαια δεν ξερω την ποιότητά του) και εχει σημαδια, ειναι χτυπημενος και εχει φυγει το υλικό σε μερικά σημεία

αυτό ειδα και αποφασισα στο δικό μας σπίτι να παρω ανοιξειδωτο νεροχύτη

dJzIp2.png Fysmp3.png

και δε μου λετε βρε κορίτσια, δε φοβαστε τα χτυπήματα?

στο σπίτι που νοικιάζουμε εχει εναν τετοιο νεροχύτη (βεβαια δεν ξερω την ποιότητά του) και εχει σημαδια, ειναι χτυπημενος και εχει φυγει το υλικό σε μερικά σημεία

αυτό ειδα και αποφασισα στο δικό μας σπίτι να παρω ανοιξειδωτο νεροχύτη

Και μένα, αυτός που είχαμε στο πατρικό μου, είχε ένα χτύπημα που φαίνοντα άσχημα σ' εκείνο το σημείο. :(

Ομως ξέρεις βρε ζουζουνέλι μου..; Τελικά πρέπει να δούμε τι μας χαλάει περισσότερο αφού όλα έχουν τα υπερ και τα κατά τους. Γι αυτό η κάθε μία επιλέγει και κάτι άλλο ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες της... ;);)

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα το φιογκάκι σχολείο

2) Πήγα φούρνο

3) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου

4) Έστρωσα κρεβάτια..

5) Άλλαξα ρούχα, έβαλα την φόρμα εργασίας... :mrgreen: , τακτοποίησα αμέσως τα ρούχα που φόραγα στις θέσεις τους (προσοχή, αυτό είναι σημαντικό γιατί παραμένουν έξω και τα βλέπουμε και μας εκνευρίζουν...! :wink:)

6) Έβαλα υγρό-χεριών στο μπάνιο.

7) Έπλυνα τα χθεσινο-βραδινά πιατικά

8 ) Ξεδιάλεξα από το ψαθάκι (αυτό που έχω στην κουζίνα κάτω από το πάσο) κάποιους λογαριασμούς που είχα αφήσει εκεί και μπήκαν στο κλασεράκι τους...

9) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων γιατί με τόσα πλυντήρια...

10) Πότισα τα γλαστρόνια μου... :wink:

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού.{ αυτό βοηθάει πολύ στην καλή εικόνα του σαλονιού με μια τόσο απλή κίνηση..}

12) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων

13) Έβαλα τα βιτεξάκια μου μέσα σε χλωρίνη να σταθούν...

14) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι... τα πάντα...

15) Σαπούνισα με χλωρίνη τον νεροχύτη μου και τον πέρασα με viakal για τα άλατα. Το έχω αφήσει για κανα 10λεπτο και σε λίγο θα πάω να το περάσω με νερά και βιτεξάκι (έχω μονή γούρνα, αυτήν την τεράστια).

16) Πέρασα με νερό και βιτεξάκι το πλυντήριο ρούχων. Το εξωτερικό μέρος και την πόρτα μέσα και έξω. Που και που το χρειάζεται γιατί σκονίζεται και δεν το αφήνω, με εκνευρίζει! :wink:

17) Έβαλα σκούπα στο παιδικό δωμάτιο και μόνο. {ήταν πάλι μέσα στο ψίχουλο....! :rolleyes: }

18 ) Πέρασα με νερό και βιτέξ τον νεροχύτη μου! Αν τον πλύνεις με σαπουνάδα (υγρό πιάτων) και βιακάλ και το αφήσεις για 10 λεπτάκια γίνεται σαν καινούργιος!!! :wink:

19) Έπλυνα την κεραμική εστία της κουζίνας μου

20) Σφουγγάρισα το δωμάτιο του φιόγκου... τώρα είναι ορθάνοιχτο και λιάζεται... :tongue:

21) Μάζεψα τα ρούχα που ήδη στέγνωσαν...

22) Ξέπλυνα και άπλωσα τα βιτεξάκια μου

Και τώρα χαλαρά και ωραία πάω να γίνω μια "κυουρία", να ετοιμαστώ για να πάω στο σχολείο του φιόγκου... Θεέ μου... τι θ' ακούσω πάλι!? :rolleyes::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ζουζουνέλ μου ο νεροχύτης μου είναι σκυλί. δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως!

θυμάμαι ότι ήταν ακριβός, αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα!

Ειρήνη έλα μια βόλτα κ από το δικό μου σπίτι. έχει πεσει τεμπελίτιδα...ή για να ακριβολογώ...το τελευταίο διάστημα τα απογεύματα ασχολούμαι κυρίως με το παιδί ή κάνω πράγματα με το παιδί. τέντζερης κ καπάκι!!!

καλημέρα κορίτσια...

επειδή μιλάτε για νεροχύτες να σας πω κι εγώ την γνώμη μου...

σε περιοχές που έχουν θέμα με το νερό, άλατα, μην πάρετε ανοιξείδωτο...

θα έχει άλατα συνέχεια και με τον καιρό τρύψε τρύψε γδέρνεται...

είχα ανοιξείδωτο καινούριο στην κέρκυρα όταν μέναμε και ήθελε βιακάλ κάθε 10 λεπτά...δεν έβαζα εννοείται αλλά χάλια φαινόταν όταν τον χρησιμοποιούσες.

στην αθήνα όταν μέναμε ο ανοξείδωτος σαν καινούριος,δεν έχει άλατα το νερό.κι έτσι μια φορά τον μήνα τον έκανα με βιακάλ.

εδώ Σουηδία τα καθαριστικά τους είναι μάπα...σαν νερό!

κάπου είδα cilit bang, όχι ότι χρειάζεται και συχνά,το νερό τους είναι πολύ καλό.

γνώμη μου στον νεροχύτη πρέπει να επενδύσεις ένα σημαντικό ποσό,τον χρησιμοποιείς όλη μέρα!!

γιαυτό το καλύτερο υλικό είναι γρανίτης!!ένας καλός νεροχύτης δεν παθαίνει τίποτα από χτυπήματα,ούτε ραγίσματα...

κι έχουν και πολλά χρόνια εγγύηση.

Γεια σε όλη την παρέα!Πραγματικά υπέροχος ο καιρός σήμερα!

Πήγα το πρωί το πιτσιρίκι μου στο νηπιαγωγείο και έφυγα κατευθείαν για δουλειές.Ημουν 3 ώρες στο νοσοκομείο για να γράψω φάρμακα και φρικαρα!Είχα κάνει από εχθές προετοιμασία και είχα υπολογίσει να βάλω φαγητό στο φούρνο κατα τις 10.30 που θα επέστρεφα.Τελικά και καθυστέρησα και είχαμε διακοπή ρευματος μέχρι τις 12.30.οπότε πήρα το μικρό από το σχολείο και πήγαμε στη μαμά μου ,που είχε ετοιμάσει πίττα και λύσαμε το πρόβλημα του φαγητού.Τώρα μένει να βάλω το φαγητό για το βράδυ για να μην πάει χαμένο.Στο σπίτι εννοείται πως δεν έχω κάνει τίποτα αφού γύρισα πριν από λίγο και με φοβερό πονοκέφαλο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Για τους νεροχύτες,φαίνεται πως καθεμιά μας έχει διαφορετική άποψη.

Και στο σπίτι μας και στο πατρικό μου έχουμε ανοξείδωτο νεροχύτη και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα,ακόμη και στο εξοχικό μας που είναι δίπλα στη θάλασσα και το νερό είναι εφάλμυρο.

Σε κάθε πλύσιμο πάντα τον καθαρίζω με το απορυπαντικό πιάτων και μία φόρά την ημέρα βάζω χλωρίνη ή ξύδι.Κατα διαστήματα εκεί που ενώνει η βρύση με το νεροχύτη αφήνω για όλη τη νύχτα ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι και άλατα τέλος:wink::-):-)

Απλά θεωρώ πως ότι και αν έχεις αν το αφήσεις στην τύχη του το έχασες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

21) Μάζεψα τα ρούχα που ήδη στέγνωσαν...

22) Ξέπλυνα και άπλωσα τα βιτεξάκια μου

Και τώρα χαλαρά και ωραία πάω να γίνω μια "κυουρία", να ετοιμαστώ για να πάω στο σχολείο του φιόγκου... Θεέ μου... τι θ' ακούσω πάλι!? :rolleyes::lol:

Του άλλαξες τα φώτα πάλι!!!:-P:-P

Με το σχολείο πως πήγε?:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!:P

Πόσο ωραία ημέρα!!! Η διάθεση στα ύψη. Χαλαρά στη δουλίτσα και οργανώνω τις απογευματινές μου δουλίτσες.

Θυμάστε την γενική της κρεβατοκάμαρας. Δεν πήγε και πολύ άσχημα ;)

Τράβηξε τα έπιπλα, έκανα τζάμια, οργάνωσα λίγο καλύτερα την ντουλάπα μου, αν και θα γίνει σε λίγο καιρό με την αλλαγή της καρνταρόμπας. Καθάρησα το φωτιστικο....

Δεν πίστευα το τι είχα εκεί πάνω. Ο πελαργός μόνο έλειπε:lol:

Φάνηκε η διαφορά.

Τώρα είναι η σειρά του παιδικού δωματίου.

Όχι σήμερα όμως γιατί έχω πολύ σίδερο, τα μπάνια και το δωμάτιο με τα παιχνίδια. Αυτό το δωμάτιο είναι το χειρότερό μου. Ήδη προσπαθώ να το αναλάβουν οι κόρες μου. Δεν πάει κι άσχημα η εκπαίδευση;):lol::lol:

Είναι θέμα εκπαίδευσης και μπράβο σου που τις μαθαίνεις!

Και να υπερηφανευτώ λίγο για το παιδάκι μου,σαν μανα κουκουβάγια που είμαι:?:

Από μικρός,λοιπόν, ξέρει τη θέση για κάθε παιχνίδι του και πάντα, με δική μου προτροπή και με τη βοήθεια μου, μαζεύει κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε,έχει μάθει το χώρο του οργανωμένο και του κακοφαίνεται όταν γίνεται χαμός.

Τα τελευταία βράδια λοιπόν,μου κάνει 'εκπληξη' και πάω και βρίσκω το δωμάτιο του στην τρίχα,η χάρα του και η δική μου βέβαια δεν περιγράφεται!Και εγώ σαν αντάλαγμα του διαβάζω δύο βιβλία πριν κοιμηθεί αφού γλίτωσα χρόνο από το συμμάζεψα!:wink::D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη έλα μια βόλτα κ από το δικό μου σπίτι. έχει πεσει τεμπελίτιδα...ή για να ακριβολογώ...το τελευταίο διάστημα τα απογεύματα ασχολούμαι κυρίως με το παιδί ή κάνω πράγματα με το παιδί. τέντζερης κ καπάκι!!!

Αχ.. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο μου ακούγεται αυτό... οτιδήποτε έχει σχέση με το σπίτι μου φαίνεται... παιχνιδάκι!!

Σου ρχομαι anytime και σε κάνω ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Του άλλαξες τα φώτα πάλι!!!:-P:-P

Χρύσα μου, ναι. Μου βγαίνει τόσο εύκολα και γρήγορα που είναι σαν να μην έχω κάνει τίποτα... είναι πολύ απλό.

Με το σχολείο πως πήγε?:-)

Να... εδώ είναι τα δύσκολα! :(:( Χάλια.. το τι άκουσα πάλι!

Τι πως δεν την ακούει καθόλου τη δασκάλα του, πως είναι "γλωσσάς", πως δεν μπορεί να ενσωματωθεί καθόλου στην ομάδα και πως το κάνει μόνο όταν επιλέγει εκείνος... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: άστα σου λέω...και έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Και τη συζήτηση και την επιβράβευση και την τιμωρία.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου πια.. και μένα και του πατέρα του! :(

Πλέον θα το "παίξουμε" σκληρά... δεν βλέπουμε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Τιμωρία και αγιος ο Θεός... τέλος το παιχνίδι στο pc, τέλος η τηλεόραση πριν κοιμηθεί, τέλος όλα... :rolleyes: . Μήπως αλλάξει. Του τα ψαλα και πολύ χοντρά... και ενώ ακούει και συμφωνεί μόλις πάει στο σχολείο πάλι τα ίδια... δεν το "παλεύει"!

Στο σπίτι δε, είναι λες και έχω άλλο παιδί ρε παιδιά {όπως οι περισσότερες φαντάζομαι}... Με ακούει σε όλα, παίζουμε, με βοηθάει... κανένα θέμα! Προφανώς επειδή εδώ είναι ένας ενώ εκεί ένας ακόμη και κάνει τα δικά του....

Ουφ... έσκασα...:( και κυρίως ξέρω πολύ καλά τι άσχημο κλίμα θα επικρατεί μέσα στο σπίτι το επόμενο διάστημα, ώστε να καταλαβει πως δεν μπορεί να γράφει τη δασκάλα του και να μην έχει συνέπειες...:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...