Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη μιας και εγραψες για τον μεγαλο νεροχυτη..Να σε ρωτησω..ειναι καλυτερος,πιο βολικος απο τον διπλο?Γιατι εχω μπερδευτει ΚΑΙ με αυτο το θεμα κ δεν ξερω τι να διαλεξω...!!!

Εγω εχω διπλο.Μια θεια μου,μου ειπε παρε μονο μεγαλο γιατι βολευει να πλενεις ταψια. αχχ δεν ξερω!

Κουκλί μου,

Αυτό αφορά εσένα και μόνο εσένα. Το τι θα σε βολέψει δηλαδή και είναι εντελώς προσωπική άποψη οπότε θα ακούσεις 10 διαφορετικές.

Οταν πήραμε το σπίτι είχε αυτόν με τις 2 γούρνες. Αλλά μ' έσκαγαν... :mad: . Δεν μπορούσα να βάλω ταψιά, πυρέξ... εκνευριζόμουν. Έτσι πριν 4 χρόνια τον άλλαξα και πήρα τον γιγάντιο με μία τεράστια γούρνα και έβαλα στην άκρη το αποσπώμενο μεταλλικό στραγγιστίρι για τα πιάτα. Σώθηκα... πλένω τα πάντα εκεί μέσα... δεν μπορώ να σου περιγράψω τι χωράει. Μέχρι σήμερα δεν έχω βρει κατσαρολικό που να μην το πλένω με τρελή άνεση. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδα εναν προχθες και μου αρεσε παρα πολυ.

Δεν ξερω πως λεγετε αυτο το υλικο, παντως το χρωμα του ηταν σκουρο γκρι σχεδον μαυρο. Δεν εχω δει κατι παρομοιο σε αλλο σπιτι. Παρολαυτα με φοβιζει αν θα ασπριζει απο τα αλατα. ................

Με τη λογικη οτι θα παρω πλυντηριο πιατων και θα τα πλενω ολα εκει, καλυτερα ειναι να εχω εναν τεραστιο νεροχυτη για να πλενω εκει τα ταψια. Τωρα κανω το πατωμα χαλια καθε φορα! Αφου καμια φορα σκεφτομαι να τα πλυνω στη μπανιερα!! αχαχαχαχαα

1) Πήγα το φιογκάκι σχολείο

2) Πήγα φούρνο

3) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου

4) Έστρωσα κρεβάτια..

5) Άλλαξα ρούχα, έβαλα την φόρμα εργασίας... :mrgreen: , τακτοποίησα αμέσως τα ρούχα που φόραγα στις θέσεις τους (προσοχή, αυτό είναι σημαντικό γιατί παραμένουν έξω και τα βλέπουμε και μας εκνευρίζουν...! :wink:)

6) Έβαλα υγρό-χεριών στο μπάνιο.

7) Έπλυνα τα χθεσινο-βραδινά πιατικά

8 ) Ξεδιάλεξα από το ψαθάκι (αυτό που έχω στην κουζίνα κάτω από το πάσο) κάποιους λογαριασμούς που είχα αφήσει εκεί και μπήκαν στο κλασεράκι τους...

9) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων γιατί με τόσα πλυντήρια...

10) Πότισα τα γλαστρόνια μου... :wink:

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού.{ αυτό βοηθάει πολύ στην καλή εικόνα του σαλονιού με μια τόσο απλή κίνηση..}

12) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων

13) Έβαλα τα βιτεξάκια μου μέσα σε χλωρίνη να σταθούν...

14) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι... τα πάντα...

15) Σαπούνισα με χλωρίνη τον νεροχύτη μου και τον πέρασα με viakal για τα άλατα. Το έχω αφήσει για κανα 10λεπτο και σε λίγο θα πάω να το περάσω με νερά και βιτεξάκι (έχω μονή γούρνα, αυτήν την τεράστια).

16) Πέρασα με νερό και βιτεξάκι το πλυντήριο ρούχων. Το εξωτερικό μέρος και την πόρτα μέσα και έξω. Που και που το χρειάζεται γιατί σκονίζεται και δεν το αφήνω, με εκνευρίζει! :wink:

17) Έβαλα σκούπα στο παιδικό δωμάτιο και μόνο. {ήταν πάλι μέσα στο ψίχουλο....! :rolleyes: }

18 ) Πέρασα με νερό και βιτέξ τον νεροχύτη μου! Αν τον πλύνεις με σαπουνάδα (υγρό πιάτων) και βιακάλ και το αφήσεις για 10 λεπτάκια γίνεται σαν καινούργιος!!! :wink:

19) Έπλυνα την κεραμική εστία της κουζίνας μου

20) Σφουγγάρισα το δωμάτιο του φιόγκου... τώρα είναι ορθάνοιχτο και λιάζεται... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κι από μενα, πρωτη φορά γραφω στο θεμα σας, αν και το διαβαζω τακτικα, Ειρήνη ειναι πολύυυ χρησιμες οι συμβουλές σου :)

Απλά επειδή προσφατα αγόρασα κι εγώ εστίες (ανακαινιζουμε το πατρικό μου) διαβασα αυτό το ποστ:

Δεν ξερω αν το ανεφερε καποια κοπελα ,αλλα σε μερικες κουζινες,δεν μπορεις να βαλεις τις απλες κατσαρολες,αλλα πρεπει να παρεις ειδικες γι'αυτα τα ματια.

Ετσι μου'πε μια φιλη μου που εψαχνε προσφατα για κουζινα-ματια

!!!

Οντως υπαρχουν ηλεκτρικα ματια που πρεπει να χρησιμοποιησεις ειδικες κατσαρολες. [μου τις διναν δωρο σε ενα μαγαζι!]

Εχουν διπλασια τιμη απο τα κανονικα, αλλα κανουν μεγαλη εξοικονομιση στο ρευμα και ισως μακρυπροθεσμα να συμφερουν!

Αν σας ενδιαφερουν λεπτομερειες διαβαστε αυτο >>http://www.lg.com/gr/home-appliance/buyer-guide/how-does-induction-technology-work-in-the-kitchen.jsp

ηθελα να αναφερω ότι τα κορίτσια αναφερονται στις επαγωγικές εστίες, που ειναι διαφορετικές από τις απλές κεραμικές εστίες, αν σκοπεύετε να αγορασετε εστίες να το εχετε υποψιν σας, οι επαγωγικές ειναι που θελουν άλλου τύπου σκεύη, οι κλασικές κατσαρόλες δεν κάνουν για τις επαγωγικές εστίες.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ειδα εναν προχθες και μου αρεσε παρα πολυ.

Δεν ξερω πως λεγετε αυτο το υλικο, παντως το χρωμα του ηταν σκουρο γκρι σχεδον μαυρο. Δεν εχω δει κατι παρομοιο σε αλλο σπιτι. Παρολαυτα με φοβιζει αν θα ασπριζει απο τα αλατα. ................

Με τη λογικη οτι θα παρω πλυντηριο πιατων και θα τα πλενω ολα εκει, καλυτερα ειναι να εχω εναν τεραστιο νεροχυτη για να πλενω εκει τα ταψια. Τωρα κανω το πατωμα χαλια καθε φορα! Αφου καμια φορα σκεφτομαι να τα πλυνω στη μπανιερα!! αχαχαχαχαα

Ολοι.. μα όλοι οι νεροχύτες χαλάνε από τα άλατα σιγά-σιγά... ολα τα υλικά.. ο χρόνος είναι σαρωτικός κοριτσάκι μου.

Προσπάθησε να συνδιάσεις το γούστο σου με αυτό που θα σε βολέψει καλύτερα και μην σκέφτεσαι το αν θα χαλάσει γιατί σίγουρα θα χαλάσει σε μερικά χρόνια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!:P

Πόσο ωραία ημέρα!!! Η διάθεση στα ύψη. Χαλαρά στη δουλίτσα και οργανώνω τις απογευματινές μου δουλίτσες.

Θυμάστε την γενική της κρεβατοκάμαρας. Δεν πήγε και πολύ άσχημα ;)

Τράβηξε τα έπιπλα, έκανα τζάμια, οργάνωσα λίγο καλύτερα την ντουλάπα μου, αν και θα γίνει σε λίγο καιρό με την αλλαγή της καρνταρόμπας. Καθάρησα το φωτιστικο....

Δεν πίστευα το τι είχα εκεί πάνω. Ο πελαργός μόνο έλειπε:lol:

Φάνηκε η διαφορά.

Τώρα είναι η σειρά του παιδικού δωματίου.

Όχι σήμερα όμως γιατί έχω πολύ σίδερο, τα μπάνια και το δωμάτιο με τα παιχνίδια. Αυτό το δωμάτιο είναι το χειρότερό μου. Ήδη προσπαθώ να το αναλάβουν οι κόρες μου. Δεν πάει κι άσχημα η εκπαίδευση;):lol::lol:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλώς όρισες zouzounel στην παρεϊτσα μας!!!

Πραγματικά κι εγω τις είχα βρει μπροστά μου αυτές τις συσκευές. Δεν τις προτίμησα γιατί το κόστος ξέφευγε. Ενς φίλος που τις έβαλε τελικά μου έχει πει ότι είναι πολύ καλες και καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Γεια σας κι από μενα, πρωτη φορά γραφω στο θεμα σας, αν και το διαβαζω τακτικα, Ειρήνη ειναι πολύυυ χρησιμες οι συμβουλές σου :)

Καλώς το ζουζουνελι! :tongue:

Καλώς σε βρήκαμε! Εκανες πολυ καλα που το διευκρίνησες! ;)

777885dugw57gt25.gif

http://www.rokkos.gr/proionta/neroxytesphotos/1290.jpg

Ο δικος μου ο νεροχυτης ειναι καπως σαν αυτον.Ουτε αλατα φαινοντε, ουτε τιποτα.

Και ειπαμε εδω δεν εχουμε βιακαλ!!!!! Τον καθαριζω με σαπουναδα και χλωρινη!

Νεροχυτη εγώ πήρα αυτόν: http://www.apothema.gr/teka-frame-1-c-e-plus-podia-aristera-leios-inox-65757p

εμφανισιακά ειναι πολύ ωραίος, αλλά δυστυχώς τα άλατα φαίνονται

εχετε καμιά καλη συμβουλή πώς να τα βγάλω?

πάντως μια χαρά ήταν και ο μεγάλος νεροχύτης από το ικεα, τεράστια γουρνα και μόνο 100 ευρώ, το ξανασκέφτομαι που δεν τον πήρα τελικά...

(ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :) )

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

http://www.rokkos.gr/proionta/neroxytesphotos/1290.jpg

Ο δικος μου ο νεροχυτης ειναι καπως σαν αυτον.Ουτε αλατα φαινοντε, ουτε τιποτα.

Και ειπαμε εδω δεν εχουμε βιακαλ!!!!! Τον καθαριζω με σαπουναδα και χλωρινη!

Ναι, το θυμάμαι για το viakal. Μήπως θέλεις να σου στείλω με dhl? :tongue:

Όλοι μα όλοι φθείρονται μπουμπού μου. Αλλά φυσικά αυτό δεν συμβαίνει στα πρώτα (αρκετά) χρόνια {εκτός κι αν πρόκειται για εξαιρετικά κακή ποιότητα}.

Είχαμε παρόμοιο με το δικό σου, στο πατρικό μου. Σε σκούρο καφέ χρώμα και τον λατρευα!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Πολυ ωραιος ζουζουνελ αλλα σε αυτους παντα φαινοντε τα αλατα,εχει η μαμα μου και ειναι ενα δραμα!εγω με τον δικο μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενη κ κατι τετοιο θα βαλω παλι, ισως μεγαλο μονο!

δοκιμασες βιακαλ? ή να βαλεις μπειμπι οιλ σε βαμβακι κ να τον περασεις?

Ναι, το θυμάμαι για το viakal. Μήπως θέλεις να σου στείλω με dhl? :tongue:

Όλοι μα όλοι φθείρονται μπουμπού μου. Αλλά φυσικά αυτό δεν συμβαίνει στα πρώτα (αρκετά) χρόνια {εκτός κι αν πρόκειται για εξαιρετικά κακή ποιότητα}.

Είχαμε παρόμοιο με το δικό σου, στο πατρικό μου. Σε σκούρο καφέ χρώμα και τον λατρευα!!! :P

Ναι δεν ειναι τελειοι αυτου του ειδους?Ουτε τριψιμο,ουτε ταλαιπωρια κ φαινοντε παντα καθαροι!!;)

Σου στελνω διευθυνση να μου στειλεις ενα πλοιο γεματο με βιακαλ!! αχαχαχαα:lol::lol:

Πολυ ωραιος ζουζουνελ αλλα σε αυτους παντα φαινοντε τα αλατα,εχει η μαμα μου και ειναι ενα δραμα!εγω με τον δικο μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενη κ κατι τετοιο θα βαλω παλι, ισως μεγαλο μονο!

δοκιμασες βιακαλ? ή να βαλεις μπειμπι οιλ σε βαμβακι κ να τον περασεις?

ευχαριστώ

αυτη τη συμβουλή με το μπειμπι όιλ την ειχα εφαρμόσει στα τζάμια της ντουζίερας, δεν ήξερα ότι κανει και για τον νεροχύτη, θα το δοκιμάσω!

βασικά δεν εχουμε εγκατασταθεί ακόμα (πιστεύω μεσα στον αλλο μήνα να μπουμε) αλλά ειναι σε χρήση ο νεροχύτης από τον σύζυγο που μαστορεύει εκεί και συνεχεια γεμιζει σκόνες και σημαδια απο τα άλατα. όταν εγκατασταθούμε ελπίζω να τον συμμαζέψω λίγο.

βιακάλ θα ήθελα να το αποφύγω, προσπαθώ να χρησιμοποιώ πιο φυσικά καθαριστικά και μόνο χλωρίνη όπου χρειάζεται.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ευχαριστώ

αυτη τη συμβουλή με το μπειμπι όιλ την ειχα εφαρμόσει στα τζάμια της ντουζίερας, δεν ήξερα ότι κανει και για τον νεροχύτη, θα το δοκιμάσω!

βασικά δεν εχουμε εγκατασταθεί ακόμα (πιστεύω μεσα στον αλλο μήνα να μπουμε) αλλά ειναι σε χρήση ο νεροχύτης από τον σύζυγο που μαστορεύει εκεί και συνεχεια γεμιζει σκόνες και σημαδια απο τα άλατα. όταν εγκατασταθούμε ελπίζω να τον συμμαζέψω λίγο.

βιακάλ θα ήθελα να το αποφύγω, προσπαθώ να χρησιμοποιώ πιο φυσικά καθαριστικά και μόνο χλωρίνη όπου χρειάζεται.

Να πω και τη δικη μου γνώμη.

Το baby oil, δεν βοηθά ιδιαίτερα σε σημεία που πέφτει νερό. Είναι περισσότερο για να γυαλίζει τα inox, που σ' αυτό πραγματικά είναι άριστο!

Εγώ θα σου πρότεινα χλωρίνη. Βάλε νεράκι με χλωρίνη στο σφουγγαράκι σου και πέρασε το. Επέμεινε και τρίψε λίγο περισσότερο στα σημεία που σε εκνευρίζουν. Άφησε το 10 λεπτά χωρίς να ρίξεις νερό και μετά πέρασε το με το σφουγγαράκι σου με νερό και μόνο και μετά με το βρεγμένο βιτέξ. Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο. Θα γίνεται άψογος. Το κάνω χρόνια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...