Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ Μαριλουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω και εγω να συγιρισω τη ντουλαπα με τα ρουχα μου!!

Την εφτιαξα πριν δυο μηνες κ εγω αλα Ειρηνη και ηταν ομορφη μεχρι το Σαββατο.......οπου ηρθα σπιτι πολυ βιαστικη κ εψαχνα μια μαυρη ζακετα και μεσα σε χρονο ντε τε εκανα οοολη την ντουλαπα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!! ελεος δηλαδη!!

Α!και την ζακετα ακομα να τη βρω,,λες και ανοιξε η γη και την καταπιε!!!

Mπραβο marilou!Αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία!Αν και με έχει βολέψει ο τρόπος που τις έχω διπλωμένες και τοποθετημένες,θα δω μήπως βρω ένα διαθέσιμο ράφι να δοκιμάσω να τις βάλω έτσι!Με έπεισες!

Ναι κορίτσια, δοκιμάστε το!! :D Χριστιάνα, προσπάθησε να θυμηθείς πού την είχες φορέσει τελευταία φορά..Συνήθως εγώ όταν ψάχνω ζακέτα/μπουφάν, είναι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου :rolleyes:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω ολες μα ολες για τις απαντησεις σας!!!:)

Επρεπε να σας ειχα ρωτησει ρε παιδι μου πριν παω στα μαγαζια..:rolleyes:

Γιατι πηγα σαν ηλιθιο χωρις να εχω ιδεα απο αυτα, κ οταν με ρωταγανε αν εχω κατι συγκεκριμενο υποψιν,,τους ελεγα οχι γι`αυτο μου δειχνανε ΟΛΟΙ τους φουρνους ΝΕΦ!!!

Προβληματιστικα παρολαυτα κ για τα ηλεκτρικα ματια. lg-built-in-appliance-KA60520S-front-large.png

Ολοι μου δειχνανε τα λεγομενα touch [αφης] εβαλε η μαμα μου τετοια, αλλα ειναι τοσο ευαισθητα, που με το παραμικρο αγγιγμα πχ απο μια πετσετα, σβηνουν και ενω κανεις αλλες δουλειες κ περιμενεις να ψηθει το φαγητο, αυτο ειναι σβηστο!!!Καθαριζουν ομως με ενα περασμα!

Τα δικα μου ειναι ηλεκτρικα αλλα με κουμπια κανονικα,οχι αφης!Και ειμαι ευχαριστημενη!

Στα μαγαζια που πηγα οταν ζητησα με κουμπια, μου δειξαν ολοι ενα μοντελο της ιδιας μαρκας που πρωτη φορα την ακουω..:rolleyes:

Οποτε προσανατολιζομαι στο να παρω αφης...και ελπιζω να μου βγουν καλα και οχι σαν της μαμας μου!!Που δεν μπορεις να ακουμπησεις τιποτα πανω,,γιατι αμεσως γραφει FIRE!!! :twisted::roll::twisted: Σπαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν το ανεφερε καποια κοπελα ,αλλα σε μερικες κουζινες,δεν μπορεις να βαλεις τις απλες κατσαρολες,αλλα πρεπει να παρεις ειδικες γι'αυτα τα ματια.

Ετσι μου'πε μια φιλη μου που εψαχνε προσφατα για κουζινα-ματια

!!!

Xριστιάνα για να μην την πατήσεις ξανά,ψαξε στο net για τις ηλεκτρικές συσκευες που ενδιαφέρεσαι,ενημερώσου για χαρακτηριστικά,βρες τιμές και κάνε συγκρίσεις.

Ανεξάρτητα από το που θα αγορασω τελικά,μπαίνω στο site του κοτσόβολου η της ηλεκτρονικής,επειδή έχουν μεγάλη ποικιλία και κάνω εξονυχιστική μελέτη.Ετσι βρίσκεις λεπτομέρειες που οι υπάλληλοι δεν πρόκειται να σου δώσουν:wink::wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

και μενα οι εστιες μου ειναι με τατς ,χωρις κουμπια, και ειμαι ευχαριστημενη. μονο αν ερχεται καποιος δικος μου εχει προβλημα. μου τις μπλοκαραν δυο φορες αλλα αν κατεβασεις το γενικο επανερχονται. ειναι καλυτερες στο καθαρισμα και βεβαια ολες οι κατσαρολες που μπαινουν στις κεραμικες μπαινουν και δω.

εκεινο που πρεπει να προσεξεις για μενα ειναι να ειναι μονο γυαλι και να μην εχει γυσω γυρω μεταλο. θελεις μετα οδοντογλυφιδα για να το καθαρισεις σωστα...

Διαφημίσεις

Οντως υπαρχουν ηλεκτρικα ματια που πρεπει να χρησιμοποιησεις ειδικες κατσαρολες. [μου τις διναν δωρο σε ενα μαγαζι!]

Εχουν διπλασια τιμη απο τα κανονικα, αλλα κανουν μεγαλη εξοικονομιση στο ρευμα και ισως μακρυπροθεσμα να συμφερουν!

Αν σας ενδιαφερουν λεπτομερειες διαβαστε αυτο >>http://www.lg.com/gr/home-appliance/buyer-guide/how-does-induction-technology-work-in-the-kitchen.jsp

Καλημερα σε ολες!!!

Καλημέρα κουκλιά μου!!!

Πως είστε?

Εγώ επιτέλους μια μέρα να μη δουλεύω και θα... δουλέψω σπίτι! :mrgreen:

1) Πήγα το φιογκάκι σχολείο

2) Πήγα φούρνο

3) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου

4) Έστρωσα κρεβάτια..

Άσε που στις 12.00 έχουμε συνάντηση γονέων στο σχολείο οπότε :rolleyes:... τρεχάτε ποδαράκια μου!!! :tongue:

Βάζω μουσικούλα και..... συνεχίζω! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκιιιιι κράτα αρχείοοοοο με όλα γιατί ψήνεται το blog!!!!! ;)

Αχ μανουλο-βασιάκι μου!!!!!!

Πες πόσο σ' εχω τυρανίσει, βασανίζει... :mrgreen:

Αλλά το χεις κάνει... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!! Δεν έχω δίκιο να σε μουρλαίνω λοιπόν???!!! :mrgreen::tongue:

Κορίτσια ελπίζω να το λατρέψετε και σεις!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

2) Πήγα φούρνο

4) Έστρωσα κρεβάτια../QUOTE]

5) Άλλαξα ρούχα, έβαλα την φόρμα εργασίας... :mrgreen: , τακτοποίησα αμέσως τα ρούχα που φόραγα στις θέσεις τους (προσοχή, αυτό είναι σημαντικό γιατί παραμένουν έξω και τα βλέπουμε και μας εκνευρίζουν...! :wink:)

6) Έβαλα υγρό-χεριών στο μπάνιο.

7) Έπλυνα τα χθεσινο-βραδινά πιατικά

:cool: Ξεδιάλεξα από το ψαθάκι (αυτό που έχω στην κουζίνα κάτω από το πάσο) κάποιους λογαριασμούς που είχα αφήσει εκεί και μπήκαν στο κλασεράκι τους...

9) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων γιατί με τόσα πλυντήρια... :rolleyes:

10) Πότισα τα γλαστρόνια μου... :wink:

777885dugw57gt25.gif

2) Πήγα φούρνο

4) Έστρωσα κρεβάτια..

5) Άλλαξα ρούχα, έβαλα την φόρμα εργασίας... :mrgreen: , τακτοποίησα αμέσως τα ρούχα που φόραγα στις θέσεις τους (προσοχή, αυτό είναι σημαντικό γιατί παραμένουν έξω και τα βλέπουμε και μας εκνευρίζουν...! :wink:)

:cool: Ξεδιάλεξα από το ψαθάκι (αυτό που έχω στην κουζίνα κάτω από το πάσο) κάποιους λογαριασμούς που είχα αφήσει εκεί και μπήκαν στο κλασεράκι τους...

9) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων γιατί με τόσα πλυντήρια...

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού.{ αυτό βοηθάει πολύ στην καλή εικόνα του σαλονιού με μια τόσο απλή κίνηση..}:wink:

12) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων

13) Έβαλα τα βιτεξάκια μου μέσα σε χλωρίνη να σταθούν...

777885dugw57gt25.gif

2) Πήγα φούρνο

4) Έστρωσα κρεβάτια..

8 ) Ξεδιάλεξα από το ψαθάκι (αυτό που έχω στην κουζίνα κάτω από το πάσο) κάποιους λογαριασμούς που είχα αφήσει εκεί και μπήκαν στο κλασεράκι τους...

9) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων γιατί με τόσα πλυντήρια...

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού.{ αυτό βοηθάει πολύ στην καλή εικόνα του σαλονιού με μια τόσο απλή κίνηση..}

12) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων

13) Έβαλα τα βιτεξάκια μου μέσα σε χλωρίνη να σταθούν...

14) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι... τα πάντα...

15) Σαπούνισα με χλωρίνη τον νεροχύτη μου και τον πέρασα με viakal για τα άλατα. Το έχω αφήσει για κανα 10λεπτο και σε λίγο θα πάω να το περάσω με νερά και βιτεξάκι (έχω μονή γούρνα, αυτήν την τεράστια).

16) Πέρασα με νερό και βιτεξάκι το πλυντήριο ρούχων. Το εξωτερικό μέρος και την πόρτα μέσα και έξω. Που και που το χρειάζεται γιατί σκονίζεται και δεν το αφήνω, με εκνευρίζει! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μιας και εγραψες για τον μεγαλο νεροχυτη..Να σε ρωτησω..ειναι καλυτερος,πιο βολικος απο τον διπλο?Γιατι εχω μπερδευτει ΚΑΙ με αυτο το θεμα κ δεν ξερω τι να διαλεξω...!!!

Εγω εχω διπλο.Μια θεια μου,μου ειπε παρε μονο μεγαλο γιατι βολευει να πλενεις ταψια. αχχ δεν ξερω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...