Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν υπάρχει η δυνατότητα φυσικού αερίου σκέψου το σοβαρά. Μιλάμε για τρομερή οικονομία. Ρίξε μια ματιά και στα Pitsos είναι bosch στην ουσία.

Εδω στην Κυπρο δεν το βαλανε ακομα το αεριο δυστυχως..αναμενουμε!!!

Τα Πιτσος ναι τα ξερω!Ειχα ψυγειο τετοιο για πολλα χρονια χωρις προβληματα,θα το κοιταξω!

Σας ευχαριστω ολες μα ολες για τις απαντησεις σας!!!:)

Επρεπε να σας ειχα ρωτησει ρε παιδι μου πριν παω στα μαγαζια..:rolleyes:

Γιατι πηγα σαν ηλιθιο χωρις να εχω ιδεα απο αυτα, κ οταν με ρωταγανε αν εχω κατι συγκεκριμενο υποψιν,,τους ελεγα οχι γι`αυτο μου δειχνανε ΟΛΟΙ τους φουρνους ΝΕΦ!!!

Προβληματιστικα παρολαυτα κ για τα ηλεκτρικα ματια. lg-built-in-appliance-KA60520S-front-large.png

Ολοι μου δειχνανε τα λεγομενα touch [αφης] εβαλε η μαμα μου τετοια, αλλα ειναι τοσο ευαισθητα, που με το παραμικρο αγγιγμα πχ απο μια πετσετα, σβηνουν και ενω κανεις αλλες δουλειες κ περιμενεις να ψηθει το φαγητο, αυτο ειναι σβηστο!!!Καθαριζουν ομως με ενα περασμα!

Τα δικα μου ειναι ηλεκτρικα αλλα με κουμπια κανονικα,οχι αφης!Και ειμαι ευχαριστημενη!

Στα μαγαζια που πηγα οταν ζητησα με κουμπια, μου δειξαν ολοι ενα μοντελο της ιδιας μαρκας που πρωτη φορα την ακουω..:rolleyes:

Οποτε προσανατολιζομαι στο να παρω αφης...και ελπιζω να μου βγουν καλα και οχι σαν της μαμας μου!!Που δεν μπορεις να ακουμπησεις τιποτα πανω,,γιατι αμεσως γραφει FIRE!!! :twisted::roll::twisted: Σπαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ αφής έχω. Ισχύει αυτό που λές.

σβήνουν επίσης κι αν πέσει νερό πάνω τους. Αστα!!! πόσες φορές περίμενα να βράσει και δεν έβραζε.:twisted::twisted::twisted:

Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Τώρα έχει να μου συμβεί πάνω από χρόνο αυτό ή είμαι υποψιασμένη από την αρχή.

Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δυσκολα... :lol:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

κι εγώ αφής έχω. Ισχύει αυτό που λές.

σβήνουν επίσης κι αν πέσει νερό πάνω τους. Αστα!!! πόσες φορές περίμενα να βράσει και δεν έβραζε.:twisted::twisted::twisted:

Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Τώρα έχει να μου συμβεί πάνω από χρόνο αυτό ή είμαι υποψιασμένη από την αρχή.

Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δυσκολα... :lol:

Ναι ασε,,εχω εκνευριστει απειρες φορες με αυτα!!Πρεπει να δεις κ τη γιαγια μου που προσπαθει να τα αναψει!!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!

Οπως τα λες τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα!!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!:lol::lol:

Για πλυντήρια πιάτων θα σου έλεγα miele... ΔΑΓΚΩΤΟ;)

Με όσους έχω μιλήσει μου λένε ότι είναι τα καλύτερα κι εγώ το έχω διαπιστώσει (εδώ και πέντε χρόνια που το έχω) ότι είναι πολύ καλό

για φούρνο δεν ξέρω. Εγώ έχω neff αλλά δεν ξέρω αν είναι καλός. μου κάνει "νερά" που και που.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Από τελείως απλά τύπου κολλάζ, μέχρι με συρμάτινα ή ψάθινα στεφάνια και διάφορα αντικείμενα επάνω. Ανάλογα με το τι υλικά μπορούσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας....

ναι, ναι έτσι το φαντάζομαι κι εγώ, με αντικείμενα πάνω, λαγουδάκια κτλ :) Αν έχεις υπόψη σου κάτι που να γίνεται εύκολα για εμάς τις πρωτάρες, πόσταρέ το please!

http://psalidi-kordela.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html

Αυτο το site έχει υπέροχα στεφάνια!!!

Κι εγω θέλω να φτιάξω στεφανακι

Όντως πολύ ωραίο blog, θα το κοιτάξω :)

Δείτε τι βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση..Μου φαίνεται και σχετικά εύκολο:

262897696967782857_RE1cCNIH_f.jpg

g8Sbp2.png

Να σας πω και τι έπαθα σήμερα..Πήγα να φτιάξω τις πετσέτες μου "αλά Ειρήνη" (Ειρήνη ακούς;;) και ως δια μαγείας βρέθηκα με ένα άδειο συρτάρι στη σιφονιέρα που τις φυλάω (όσες δεν έχετε κάνει το δίπλωμα της Ειρήνης, κάντε το και θα πάθετε πλάκα με το πόσο χώρο εξοικονομεί!). Μετέφερα λοιπόν πράγματα από τη ντουλάπα μου για να το γεμίσω. Μετά μετέφερα πράγματα από το σύνθετο στο σαλόνι για να γεμίσω το ντουλάπι. Μετά μετέφερα πράγματα από την κουζίνα για να γεμίσω το σύνθετο. Και τώρα κάθομαι και κοιτάω την άδεια μου κουζίνα, στην οποία είχα ήδη κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα ("αλά Ειρήνη" πάλι) άναυδη. Και ερωτώ: Πού ήταν τόσο καιρό όλος αυτός ο ελεύθερος χώρος οέο;; :tongue: Ειρήνη είσαι θεάαααα!!! :D

g8Sbp2.png

ΜΠΡΑΒΟ Μαριλουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω και εγω να συγιρισω τη ντουλαπα με τα ρουχα μου!!

Την εφτιαξα πριν δυο μηνες κ εγω αλα Ειρηνη και ηταν ομορφη μεχρι το Σαββατο.......οπου ηρθα σπιτι πολυ βιαστικη κ εψαχνα μια μαυρη ζακετα και μεσα σε χρονο ντε τε εκανα οοολη την ντουλαπα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!! ελεος δηλαδη!!

Α!και την ζακετα ακομα να τη βρω,,λες και ανοιξε η γη και την καταπιε!!!

Διαφημίσεις

Να σας πω και τι έπαθα σήμερα..Πήγα να φτιάξω τις πετσέτες μου "αλά Ειρήνη" (Ειρήνη ακούς;;) και ως δια μαγείας βρέθηκα με ένα άδειο συρτάρι στη σιφονιέρα που τις φυλάω (όσες δεν έχετε κάνει το δίπλωμα της Ειρήνης, κάντε το και θα πάθετε πλάκα με το πόσο χώρο εξοικονομεί!). Μετέφερα λοιπόν πράγματα από τη ντουλάπα μου για να το γεμίσω. Μετά μετέφερα πράγματα από το σύνθετο στο σαλόνι για να γεμίσω το ντουλάπι. Μετά μετέφερα πράγματα από την κουζίνα για να γεμίσω το σύνθετο. Και τώρα κάθομαι και κοιτάω την άδεια μου κουζίνα, στην οποία είχα ήδη κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα ("αλά Ειρήνη" πάλι) άναυδη. Και ερωτώ: Πού ήταν τόσο καιρό όλος αυτός ο ελεύθερος χώρος οέο;; :tongue: Ειρήνη είσαι θεάαααα!!! :D

Mπραβο marilou!Αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία!Αν και με έχει βολέψει ο τρόπος που τις έχω διπλωμένες και τοποθετημένες,θα δω μήπως βρω ένα διαθέσιμο ράφι να δοκιμάσω να τις βάλω έτσι!Με έπεισες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Με φώναξε κανείς????!!! :mrgreen::cool::lol:

Μαριλού μου... από δω και πέρα θα σε φωνάζω "μεταφορέα"!!! :mrgreen: Μεταφέρεις από δω, εκεί!!! :mrgreen:

Μπράβο, μπράβο, μπράβο... χίλια μπράβο που βρήκες τον τρόπο να γλυτώσεις τόσο χώρο και κυρίως που οργανώνεσαι! Ελπίζω να σε βολέψει και να το διατηρήσεις!

Σύντομα (αύριο πιστευω) θα σας βάλω και χεριών {κουζίνας και μπάνιου} και σώματος! ;)

Υ.Γ. Ευχαριστώ! Αμα έχω εσένα να με λες Θεά, τι να το κάνω το γυμναστήριο???!!! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

ΜΠΡΑΒΟ Μαριλουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω και εγω να συγιρισω τη ντουλαπα με τα ρουχα μου!!

Την εφτιαξα πριν δυο μηνες κ εγω αλα Ειρηνη και ηταν ομορφη μεχρι το Σαββατο.......οπου ηρθα σπιτι πολυ βιαστικη κ εψαχνα μια μαυρη ζακετα και μεσα σε χρονο ντε τε εκανα οοολη την ντουλαπα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!! ελεος δηλαδη!!

Α!και την ζακετα ακομα να τη βρω,,λες και ανοιξε η γη και την καταπιε!!!

Ζακέτα με πόδια???? :mrgreen::lol::lol:

Οταν θα βρεις το κέφι, κάνε ένα μικρό ντου στην ντουλάπα σου ώστε να την επαναφέρεις. Αμαρτία είναι να την βλέπεις και να σε πιάνουν τα νεύρα σου, Χριστιανάκι μοΥ! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Σας έχω παραμελήσει λίγο σήμερα αλλά εχω πήξει... :rolleyes:. Γύρισα πολύ αργά... ακόμη δεν έχω βρει ησυχία..!

Αυτή τη στιγμή διαβάζω με το φιογκάκι και κάνουμε ολιγόλεπτο διάβασμα για διαφημίσεις... :mrgreen:

Αύριο θα είμαι όλη δική σας, το υπόσχομαι!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...