Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

φωτο αδύνατο βρίσκονται στα απανταχού σχολεία που υπηρέτησα. Γιατί εννοείται ότι δεν κρατούσα φωτογραφικό αρχείο τα πρώτα χρόνια..... (ναι ναι ξέρω ασχολίαστο).

Από τελείως απλά τύπου κολλάζ, μέχρι με συρμάτινα ή ψάθινα στεφάνια και διάφορα αντικείμενα επάνω. Ανάλογα με το τι υλικά μπορούσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα!!

Ειμαι στην αναζητηση φουρνου και πλυντηριου πιατων!!!

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την ερευνα μου?:idea::?:

Δεν θελω να παρω κατι κ μετα να το μετανιωσω..γι`αυτο θελω τα φωτα σας!!:)

επισης η μαρκα νεφ ειναι καλη?γιατι ολα τα μαγαζια αυτη μου προτειναν!

καλημέρα κορίτσια, σου προτείνουν neff γιατί είναι η πιο ακριβή μάρκα!!;)

υπάρχουν και φθηνότερες επίσης καλές.ψάξτο κι άλλο.

και η miele περίπου της ίδιας κατηγορίας είναι...

ο φούρνος χρειάζεται να είναι καλός, για το πλυντήριο πιάτων γνώμη μου αν το νερό δεν είναι καλό,μπορεί να χαλάσει εύκολα. μια μεσαία κατηγορία σε όλα, ούτε πολύ ακριβά,ούτε πολύ φθηνά,ότι πληρώνεις παίρνεις μερικές φορές.

θα σου πρότεινα φούρνο πάνω από τον πάγκο που είναι πολύ βολικός.

επίσης να κοιτάξεις τις διαστάσεις,πλέον τους κάνουν μικρούς και δεν χωράνε όλα τα ταψιά μέσα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Αχ.. είμαι λιώμα... :rolleyes: . Μόλις μπήκα. Εφυγα για δουλειά με το που άφησα το φιογκάκι στο σχολείο.

Είχα μανικιουρ/πεντικιούρ, φρύδια/μασάζ.... :rolleyes:

Μπήκα και δεν έχω κάνει τίποτα φυσικά...και σε μιση ωρα πρεπει να παω να παρω το φιογκακι... ασε που πρεπει να ψωνισω και 2-3 πραγματάκια.... ουφ!

Ε, ρε delivery που θα δουλέψει σήμερα! :tongue:

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια!Μόλις επέστρεψα σπίτι και ξεκινάω συμμάζεμα γιατί το πρωί τα άφησα όλα στην τύχη τους!

Ηρθε μία φίλη μου πρωί πρωί για καφέ,μαγείρεψα φακές και έβρασα πατάτες για μία ταραμοσαλάτα και βγήκα εξω για ψώνια και καφεδάκι με τις κουμπάρες μου:wink:;-)

Αγόρασα δυο ρουχαλάκια του μικρού και χάρηκα πάρα πολύ:-):-)

Χριστιάνα,για τον φούρνο που ρώτησες έχω ένα AEG 6 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη,και δεν μου έχει σκουριάσει.Γνώμη μου είναι από όποια μάρκα κι αν επιλέξεις να μην πάρεις το πιο φθηνό μοντέλο τους γιατί δεν έχουν δύναμη και ρίχνουν και την ποιότητα για να πετύχουν τιμή.Καλές αγορές!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Αχ.. είμαι λιώμα... :rolleyes: . Μόλις μπήκα. Εφυγα για δουλειά με το που άφησα το φιογκάκι στο σχολείο.

Είχα μανικιουρ/πεντικιούρ, φρύδια/μασάζ.... :rolleyes:

Μπήκα και δεν έχω κάνει τίποτα φυσικά...και σε μιση ωρα πρεπει να παω να παρω το φιογκακι... ασε που πρεπει να ψωνισω και 2-3 πραγματάκια.... ουφ!

Ε, ρε delivery που θα δουλέψει σήμερα! :tongue:

Σας γλυκοφιλώ!

Θέλω και εγώ μασαζ!:mrgreen::-):-)

χρειάζεται και το delivery...:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα και απο εμενα!!!

μολις απλωσα κατι πουλεβαρακια που επλυνα στο χερι!!

πως τα πατε κοπελες;;εμεις ολο βολτες κανουμε με το μικρο μου!

χριστιανα εγω εχω μιλε ολες τις συσκευες!

δεν τις αγορασα εγω διοτι δεν ειχα τα χρηματα να τις παρω,χαχαχα

μου τις εκανε δωρο θειος!

καλημερα καριτσια και απο μενα.

χριστινα ο φουρνος πανω ειναι το καλυτερο και ειδικα για το καθαρισμα.

εγω ειμαι της αποψης οτι καθε φορα που τελειωνει το μαγειρεμα να καθαριζεται ετσι ειναι σαν καινουργιος. και βεβαια παντα να τον κανεις μετα το πλυσιμο με χαρτι κουζινας. παντα βγαζει μαυριλα αλλα φευγουν ολα. οσο για το αυτοκαθαριζομενο ειναι καλο ειδικα για τις αντιστασεις απο πανω. γιατι εκει ειναι δυσκολο να το καθαρισεις. οσο για τις σχαρες απο διπλα οπως ειπε και η κοπελα πριν καλα ειναι να μην υπαρχουν. μεγαλο ζορι αλλα και μεγαλυτερα ταψια.

οσο για το π/πιατων αν εχεις χωρο παρε 60αρη, το μεγαλο. περνει τα παντα. αλλα κοιτα να μπορει να λειτουργει και το μισο μονο, για την περιπτωση που εχεις λιγα πραγματα για πλυσιμο.

βρε κοριτσια τι νοικοκυρες ειστε? εγω προτιμω να βαψω το σπιτι παρα να σαπουνισω τοιχους.

τα ντουλαπια της κουζινας τα κανω σχεδον καθε βδομαδα, τουλαχιστον αυτα που χρεισιμοποιω πιο τακτικα και εχουν και τροφιμα, ετσι τα εχω σε ταξη και καθαρα.

οσο για τα τροφιμα τα εχω σε μεγαλα γυαλινα βαζα που κλεινουν αεροστεγος

και εχω βρει την υγεια μου. τα πηρα απο το ικεα.

οσο για τα αλουμινια περιμενω να ζεστανει λιγο ο καιρος για να το δω και λιγο σαν παιχνιδι, αλλιως το αποτελεσμα δεν θα ειναι το καλυτερο

Διαφημίσεις

έχω ένα AEG 6 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη,και δεν μου έχει σκουριάσει.Γνώμη μου είναι από όποια μάρκα κι αν επιλέξεις να μην πάρεις το πιο φθηνό μοντέλο τους γιατί δεν έχουν δύναμη και ρίχνουν και την ποιότητα για να πετύχουν τιμή.Καλές αγορές!:-):-)

και εγώ επίσης aeg έχω κάπου τόσα χρόνια. και πλυντήριο ρούχων και πιάτων και ψυγείο. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν μου έβγαλε...Αλλά ο άντρας μου λέει πως η δικιά μας που είναι πιο παλιό μοντέλο απο της μάνας του που είναι επίσης aeg έχει καλύτερα υλικά. πχ το ανεμιστηράκι πίσω απο το φίλτρο το δικό μας είναι ανοξείδωτο ενώ το δικό της σιδερένιο. Τα ανοξείδωτα σίγουρα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής...

. οσο για το αυτοκαθαριζομενο ειναι καλο ειδικα για τις αντιστασεις απο πανω. γιατι εκει ειναι δυσκολο να το καθαρισεις.

Στον δικό μου φούρνο με βόλεψε πολύ που οι αντιστάσεις δεν είναι γυμνές αλλά πίσω απο τζάμι έτσι καθαρίζεται εύκολα το γυαλί και η αντίσταση δεν λερώνεται. Αν και φαντάζομαι πως τα καινούρια μοντέλα δεν θα βγαίνουν με γυμνή αντίσταση οπότε άδικα αναφέρομαι...

]Στον δικό μου φούρνο με βόλεψε πολύ που οι αντιστάσεις δεν είναι γυμνές αλλά πίσω απο τζάμι έτσι καθαρίζεται εύκολα το γυαλί και η αντίσταση δεν λερώνεται. Αν και φαντάζομαι πως τα καινούρια μοντέλα δεν θα βγαίνουν με γυμνή αντίσταση οπότε άδικα αναφέρομαι...

αν υπαρχει γυαλι απο πανω ειναι το καλυτερο. δεν το δει. αυτο γλυτωνει πολυ δουλεια.

http://psalidi-kordela.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html

Αυτο το site έχει υπέροχα στεφάνια!!!

Κι εγω θέλω να φτιάξω στεφανακι

Πολύ όμορφα,ψήνομαι και εγώ να φτιάξω,νομίζω πως έχω κάπου φυλαγμένα στεφανάκια λυγαριάς ,οπότε είναι ευκαιρία να τα αξιοποιήσω!Θα ήθελα να φτιάξω και τη λαμπάδα της βαφτιστήρας μου αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα καταφέρω να βρω τα υλικά που χρειάζομαι:confused::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σας ευχαριστω ολες μα ολες για τις απαντησεις σας!!!:)

Επρεπε να σας ειχα ρωτησει ρε παιδι μου πριν παω στα μαγαζια..:rolleyes:

Γιατι πηγα σαν ηλιθιο χωρις να εχω ιδεα απο αυτα, κ οταν με ρωταγανε αν εχω κατι συγκεκριμενο υποψιν,,τους ελεγα οχι γι`αυτο μου δειχνανε ΟΛΟΙ τους φουρνους ΝΕΦ!!!

Προβληματιστικα παρολαυτα κ για τα ηλεκτρικα ματια. lg-built-in-appliance-KA60520S-front-large.png

Ολοι μου δειχνανε τα λεγομενα touch [αφης] εβαλε η μαμα μου τετοια, αλλα ειναι τοσο ευαισθητα, που με το παραμικρο αγγιγμα πχ απο μια πετσετα, σβηνουν και ενω κανεις αλλες δουλειες κ περιμενεις να ψηθει το φαγητο, αυτο ειναι σβηστο!!!Καθαριζουν ομως με ενα περασμα!

Τα δικα μου ειναι ηλεκτρικα αλλα με κουμπια κανονικα,οχι αφης!Και ειμαι ευχαριστημενη!

Στα μαγαζια που πηγα οταν ζητησα με κουμπια, μου δειξαν ολοι ενα μοντελο της ιδιας μαρκας που πρωτη φορα την ακουω..:rolleyes:

Οποτε προσανατολιζομαι στο να παρω αφης...και ελπιζω να μου βγουν καλα και οχι σαν της μαμας μου!!Που δεν μπορεις να ακουμπησεις τιποτα πανω,,γιατι αμεσως γραφει FIRE!!! :twisted::roll::twisted: Σπαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...