Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σεντόνια με λάστιχο βολεύουν; Που μπορείς να ανασηκώσεις το στρώμα; Εγώ πάλι διάβασα αυτά που γράφετε για γενική και ίδρωσα.....

Όταν μεγαλώσω ίσως να γίνω νοικοκυρά.... (ή πολύ πλούσια για να τα κάνει άλλος σε καθημερινή βάση κι εγώ απλά να επιβλέπω). Ξέρω πώς γίνονται αλλά δε θέλωωωωω (η μαμά μου ήταν μανιακή με το σπίτι και μόνο σε καλό δεν της βγήκε και αρνούμαι να ακολουθήσω τα χνάρια της οπότε μάλλον πήγα στην αντίπερα όχθη....)_

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες μου λιγο το στυλ που σου αρέσει... ρομαντικό, μοντέρνο... τι ύφος προτιμάς...

Μωρέ... "παπάδες" μπορείς να κάνεις! :lol:[/quoteθα το σκεφτω να προετοιμαστω και ψυχολογικά για το εγχειρημα και θα σας πω!!!

Δείτε τι βρήκα εδώ...Είναι απίστευτο το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε ένα καφάσι

Στις φωτο τουλάχιστον δείχνουν πολύ όμορφα

http://www.missbloom.gr/living/deco-tips-and-trends/3348/articles/nea-deco-tasi--apothikeytikoi-xoroi-apo-k/article.aspx

τι μου θυμησες τωρα!!!

αυτη ηταν η φοιτητικη μου βιβλιοθηκη!!!(πριν πολλααααα χρόνια!!!)

καφασια βαμενα και στοιβαγμενα σε στυλ σκάλας!!!

Και στη μετακόμιση .. απλα γυρνας αλιως το καφασι!!!:D:D

Για να καταλάβεις τι κεφάλι κουδούνι έχω από το διάβασμα δεν εννοούσα ότι ψάχνω κορδέλες, αλλά τις κάρτες...... Άιντε σε μπέρδεψα συγγνώμη....

Χα χα!:tongue: Λέγονται καρτέλες αποδελτίωσης και στις έχουν σε όλα τα καταστήματα με χαρτικά - βιβλία, και σε καταστήματα τύπου Πλαίσιο.

Επίσης βρήκα μια "ρομαντική" χρήση των καρτελών, πρόκειται για πρότζεκτ ημερολογίου που προορίζεται να κρατήσει χρόνια, και μου αρέσει η ιδέα να το κάνω. Νομίζω πως ταιριάζει σε ανθρώπους που τους αρέσει να κρατάνε ημερολόγιο. Φτιάχνεις μια καρτελοθήκη με 365 καρτέλες και γράφεις ημερομηνία σε κάθε μία. Κάθε μέρα με 1 φράση γράφεις στην καρτέλα της ημέρας τί έκανες στημέρα. Μετά από ένα χρόνο βρίσκεις την καρτέλα και γράφεις από κάτω τί έκανες μετά από ένα χρόνο την ίδια μέρα κ.ο.κ. Μετά απο χρόνια θα έχει ενδιαφέρον!

http://www.designsponge.com/2010/12/diy-project-vintage-postcard-calendar-journal.html

sACYp2.png

Διαφημίσεις

4star πόσο μεγάλα είναι τα μεγάλα σου; Μήπως να έκαναν κι εκείνα καμιά δουλίτσα;

Καλημερα, ειναι μεγαλα τα πουλακια μου,15 κ 13,τα βαζω κ με βοηθανε ,ακομα κ τον γιο,αλλα εχουν κ το σχολειο κ δν το παρατραβαω.

Αφου να καταλαβεις μισουν τις μερες που δν εχουν σχολειο,ολοι κατι κανουν.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Κοριτσια καλημερα!!

Ειμαι στην αναζητηση φουρνου και πλυντηριου πιατων!!!

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την ερευνα μου?:idea::?:

Δεν θελω να παρω κατι κ μετα να το μετανιωσω..γι`αυτο θελω τα φωτα σας!!:)

επισης η μαρκα νεφ ειναι καλη?γιατι ολα τα μαγαζια αυτη μου προτειναν!

Κοριτσια καλημερα!!

Εθιξες αγαπημενο θεμα,εχω καει με τους φουρνους κ το εχω ψαξει αρκετα.

Ο μονος φουρνος που δν υπαρχει πιθανοτητα να σκουριασει εσωτερικα (μν ακουω χαζομαρες αν δν βγαλεις το φαγητο,δν αφηνεις τν πορτα ανοιχτη,ολα τα προσεχα σε 3 φουρνους παρακαλω),μου ειπε μαστορας ειναι της Μιλε,γιατι οι πιο παλιες κουζινες ειχαν μεσα το καδμιο που τα προστατευε,το καταργησαν ως καρκινογονο κ τωρα ολες σκουριαζουν.Της Μηλε εχουν βρει καποιο αλλο υλικο για τους φουρνους κ δν παθαινουν κατι.

Και μιας που κοιτας για Νεφ,ειναι παρομοιες οι τιμες τους,εγω λογω χρηματων δν την πηρα και απο το2008 ειναι μεσα η ραφη σκουριασμενη.

Α ειναι aeg_electrolux αυτη,η προηγουμενη siemens και η πρωτη μου brand που λογω μετακομισης τν αλλαξα αυτη γιτι πηρα εντοιχιζομενη.

Οσον αφορα το πλυντηριο το εχω 12 χρονια κ ειμαι ευχαριστημενη,siemens αυτο.

Με επιασε λογοδιαρροια αλλα εχω βαρεθει να πηγαινουν χαμενα λεφτα στην κουζινα,καλυτερα μια κ εξω.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω για την αναφορα σου!!!

Οντως αυτες οι συσκευες καλυτερα να δινεις ενα καλο ποσο για να τις παρεις, γιατι θα τις εχεις ετσι κ αλλιως για πολλα χρονια , οποτε τουλαχιστο να αξιζουν τα λεφτα τους κ αν δωσεις κατιτις παραπανω δεν πειραζει!

Κοριτσια καλημερα!!

χριστιάνα καλημέρα.

Εγώ για φούρνο θα σου έλεγα το εξής. Κατ'αρχήν είμαι της λογικής ο φούρνος να καθαρίζεται με ένα βετεξάκι μετά απο κάθε χρήση ώστε να μην μπεις ποτέ στη διαδικασία να τρίβεις και να τρίβεις και να μην βγαίνουν τα καμμένα λίπη. Αυτό που θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή μου όσον αφορά το καθάρισμα του φούρνου μου θα ήταν να μην έχει σχάρα στα δύο πλαινά παρά μόνο εγκωπές για να σκαλώνουν τα ταψιά. Η κεντρική σχάρα σαφώς δεν καταργείται , αλλά την τραβάς την περνάς και αυτήν ένα βετεξάκι και έτοιμη. Ενώ τα πλαινά βίδωνε , ξεβίδωνε ή χώσου η μισή μέσα στον φούρνο να περάσεις μια μια ράγα ... Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ...

Διαφημίσεις

Καταλαβαινω Βικυ και θενκς δεν τα ειχα σκεφτει αυτα που λες..

Στο σπιτι που μενω τωρα με ενοικιο, εχει ενα φουρνο μαυρο στο χρωμα κ μεσα κ εξω.

Με εχει βολεψει πολυ, γιατι δεν φαινεται καθολου αν ειναι βρωμικος ή οχι!

Στα μαγαζια που πηγα ομως το Σαββατο ηταν ολοι απο μεσα χρωμα γκρι..:rolleyes: που σημαινει πως θα θελουν πολυ τριξιμο κ συχνο για να φαινοντε καθαροι εε?

Μου προτειναν κ εναν που εχει συστημα easy clean, κ καθαριζει λενε πολυ καλα, χωρις τριψιμο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο, ή αν τα λενε μονο κ μονο για να πουλησουν!!

Χα χα!:tongue: Λέγονται καρτέλες αποδελτίωσης και στις έχουν σε όλα τα καταστήματα με χαρτικά - βιβλία, και σε καταστήματα τύπου Πλαίσιο.

Επίσης βρήκα μια "ρομαντική" χρήση των καρτελών, πρόκειται για πρότζεκτ ημερολογίου που προορίζεται να κρατήσει χρόνια, και μου αρέσει η ιδέα να το κάνω. Νομίζω πως ταιριάζει σε ανθρώπους που τους αρέσει να κρατάνε ημερολόγιο. Φτιάχνεις μια καρτελοθήκη με 365 καρτέλες και γράφεις ημερομηνία σε κάθε μία. Κάθε μέρα με 1 φράση γράφεις στην καρτέλα της ημέρας τί έκανες στημέρα. Μετά από ένα χρόνο βρίσκεις την καρτέλα και γράφεις από κάτω τί έκανες μετά από ένα χρόνο την ίδια μέρα κ.ο.κ. Μετά απο χρόνια θα έχει ενδιαφέρον!

http://www.designsponge.com/2010/12/diy-project-vintage-postcard-calendar-journal.html

:idea: :idea: :idea: Απίθανη ιδέα!! Έχω τρέλα με αυτές τις κάρτες, τις χρησιμοποιώ συνέχεια, από τις δουλειές του γραφείου μέχρι τη λίστα του σούπερ μάρκετ γιατί τα χαρτάκια και τα post-it συνήθως τα χάνω :rolleyes:

Εγώ παίρνω της εταιρείας Rexel, είναι εύκολο να τις βρεις σε βιβλιοπωλεία..

Α! evi155, εφάρμοσα την ιδέα σου για τις κορδέλες και με βόλεψε πολύ! merci :D

Καλημέρα σας είπα, δεν σας είπα! Καλημέρααααα :)

Και κορίτσια, μια που αρχίσαμε να πιάνουμε το θέμα της πασχαλινής διακόσμησης, φέτος θέλω να φτιάξω ένα στεφάνι διακοσμητικό για την πόρτα μου, με τα χεράκια μου..Έχετε δοκιμάσει;;

g8Sbp2.png

Πολύ ωραία ιδέα με τις κάρτες. Ίσως για τον μικρό να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.... Αχ πώς μεγαλώνουν τα σκασμένα... (Εμείς πάλι όχι σταθερά στα 25)

Στεφάνια άπειρα. Πες μου τι θέλεις να κάνεις στο περίπου... Τώρα που το λες να φτιάξω κι εγώ ένα με τον μικρούλη μου για την πόρτα μας; Χμμμμμμ.

sbxre6a2f.png

Μου προτειναν κ εναν που εχει συστημα easy clean, κ καθαριζει λενε πολυ καλα, χωρις τριψιμο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο, ή αν τα λενε μονο κ μονο για να πουλησουν!!

χριστιανάκι αν τον περνάς ένα χεράκι κάθε φορά όσο είναι χλιαρός ότι χρώμα και να είναι απο μέσα δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου. θα τον διατηρήσεις σαν καινούριο για πάντα. είναι 10 λεπτάκια δουλειά χωρίς τρίψιο γιατί καθαρίζεις νωπά λάδια και όχι χιλιοκαμμένα. Εμένα με βόλεψε εξαιρετικά η τακτική αυτή, την οποία ακολουθώ και στον αποροφητήρα. δεν τον αφήνω ποτέ να μην φαίνεται απο τα λάδια ή να έχω να καθαρίσω κιλίδες καμμένου λαδιού. Easy leaving πάνω απ'όλα;) Αλλά σαφώς κάθε νοικοκυρά βολεύεται αλλιώς...

Πολύ ωραία ιδέα με τις κάρτες. Ίσως για τον μικρό να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.... Αχ πώς μεγαλώνουν τα σκασμένα... (Εμείς πάλι όχι σταθερά στα 25)

Στεφάνια άπειρα. Πες μου τι θέλεις να κάνεις στο περίπου... Τώρα που το λες να φτιάξω κι εγώ ένα με τον μικρούλη μου για την πόρτα μας; Χμμμμμμ.

:D αχχχ ναι..Είχα ξεκινήσει ημερολόγιο όταν γεννήθηκε ο μικρός, αλλά άρχισα από νωρίς τις "περικοπές" και από ημερήσιο το έκανα "για όλα τα σημαντικά γεγονότα" :rolleyes: Θα δοκιμάσω όμως τις κάρτες γιατί τις έχω πάνω στο γραφείο μου έτσι κι αλλιώς..Μόλις το pin-αρα και στο pinterest ;)

Για τα στεφάνια τώρα, σκεφτόμουν κάτι πασχαλινό για αρχή και κατά το Μάιο να κάνω άλλο ένα ανοιξιάτικο, κι αν αποδειχτεί ότι πιάνει το χέρι μου, να το κάνω τύπου "παράδοση" στο σπίτι :) Για πες, εσύ τι έχεις φτιάξει; Μπορείς να ανεβάσεις και φωτο;;

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...