Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου, τι κάνετε?

Εγώ έβαλα τελικά σκούπα και το σπιτάκι μου δείχνει μαζεμένο. Φυσικά δεν έχω τελειώσει το εσωτερικό της πόρτας της κουζίνας (θυμάστε που χθες έκανα ολοκληρο το εξωτερικό και το παράθυρο, σαπούνισα τα αλουμίνια?) και το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη μου, άσε δε το σίδερο αλλά... σιγά-σιγά. Εγώ αποφασίζω! :lol:

Μας βγήκαν και extra "δουλίτσες". Σήμερα, ξέχασα να βάλω το βιβλίο εργασιών του φιογκου και δεν μου φτάνει το κανονικό του διάβασμα που έχει για αύριο θα πρέπει να γράψουμε και 4 (!!!!!) ολόκληρες σελίδες που τα άλλα παιδάκια έγραψαν στο σχολείο και ο δικός μου όχι επειδή δεν είχε το βιβλίο.... :rolleyes::rolleyes::(. Φτου! :lol:

Σας φιλώ γλυκά!

καλημερουδια και εγω σας παρακολουθω αλλα λογω φορτου εργασιας δεν προκαμω ματια μου!!!Ειρηνακι τελειως ενημερωτικα απαγορευεται στα αλουμινια σαπουναδα μονο μα μονο νερακι καθαρο και αμεσως μετα σκουπισμα για να εχουν μεγαλυτερο περιθωριο ζωης αυτα απο αλουμινα οικογενειακο φιλο μιας και αλλαξαμε κουφωματα πριν απο 8 μηνες φιλακια και απο μενα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εγώ θα ξεστρώσω για Πάσχα.Πέφτει νωρίς φέτος και ο καιρός είναι μυστήριος τούτη τη χρονιά

Οσο γι αυτό, ούτε και γω θα ξεστρώσω, αποκλείεται.

Για την γενική: είμαι κατά της γενικής που γίνεται σε 2 μέρες και μας αφήνει κουρέλι και με κουσούρια στην πλάτη & μέση.

Κάντε την γενική σας, σιγά-σιγά.

Θυμάστε, που πριν καμιά 20αριά μέρες σας είπα πως το σπίτι μου χρειάζεται γενική? Ε, λοιπόν από τότε, με τις δουλειές που κάνω, θεωρώ πως γίνεται η γενική. Ηδη σαπούνισα τα εξωτερικά αλουμίνια (πόρτες & παράθυρα) του πίσω μπαλκονιού. Κάποια στιγμή θα γίνουν και τα μέσα... κάποια στιγμή θα κάνω και ντουλάπια... κάποια στιγμή θα πλύνω και κουρτίνες. Αλλά όλα σιγά-σιγά, ώστε να διατηρείται πάντα το σπίτι σε καλή κατάσταση και το κορμάκι μου επίσης! ;)

Φιλάκια

777885dugw57gt25.gif

Εστρωσα τα κρεβάτια μας με τα λιασμένα παπλώματα,

συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια,

αέρισα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια,συμμάζεψα και το σαλόνι,

αέρισα όλο το σπίτι,

έβαλα κιμά να βράζει και αργότερα θα βάλω και μακαρόνια,

έβαλα ένα πλυντήριο,

κατέβηκα στο κήπο και έβγαλα 2 μαρουλάκια,ανηθο και φρέσκα κρεμμύδια και τα έχω αφήσει στο νερό για να τα πλύνω,

έκανα ένα μπανάκι και έφιαξα και τα μαλλιά μου.:wink:

Πάω να μαζέψω το πιτσιρίκι μου γιατί έχει μείνει έξω στο κήπο...:-):-)

Τα κάνεις όλα και συμφέρεις!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Δείτε τι βρήκα εδώ...Είναι απίστευτο το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε ένα καφάσι

Στις φωτο τουλάχιστον δείχνουν πολύ όμορφα

http://www.missbloom.gr/living/deco-tips-and-trends/3348/articles/nea-deco-tasi--apothikeytikoi-xoroi-apo-k/article.aspx

Πανέμορφα!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σου Ειρηνούλα μου!

Κι εγω αυτή την τακτική ακολουθώ τις τελευταίες μέρες. Το σίδερο έχει φτάσει στο ταβάνι και το κακό είναι ότι και τα άπλυτα το ίδιο. Κι εγω έχω όρεξη για βόλτες και καφέδες....

Με τέτοιο καιρό όμως μπορείτε να με δικαιολογήσετε :P

Οχι απλώς σε δικαιολογούμε αλλά σου δίνουμε και πιστοποιητικό αν θες!!! :tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια και εγω σας παρακολουθω αλλα λογω φορτου εργασιας δεν προκαμω ματια μου!!!Ειρηνακι τελειως ενημερωτικα απαγορευεται στα αλουμινια σαπουναδα μονο μα μονο νερακι καθαρο και αμεσως μετα σκουπισμα για να εχουν μεγαλυτερο περιθωριο ζωης αυτα απο αλουμινα οικογενειακο φιλο μιας και αλλαξαμε κουφωματα πριν απο 8 μηνες φιλακια και απο μενα

Αχ Κέλυ μου γλυκιά, το ξέρω. Μου είπε ο αλουμινάς μου "οχι χλωρίνη γιατί με τα χρόνια κάνει κιτρινίλες"!!! :!:

Αλλά με το σκεπτικό ότι 1 φορά στη ζωή μου θα πρέπει να τα αλλάξουμε (μπήκαμε σε καινούργιο σπίτι και είμαστε πρώτοι κάτοικοι), προτιμώ να τα βλέπω καθαρά και όπως τα θέλω... αφού θα αλλαχθούν σε κάποια χρόνια και δεν το γλυτώνουμε... :rolleyes: Και μην φανταστείς. Τα σαπουνίζω 1 φορά τον χρόνο.Το υπόλοιπο διαστημα δεν μπαινω στη διαδικασία, μόνο τα "βιτεξιάζω"!!!

Ευχαριστω πολυ ομως!!! :wink:;-)

777885dugw57gt25.gif

Γενική για το Πάσχα...:rolleyes::rolleyes:

Δεν ακούγεται και πολύ κακό αν γίνει με την λογική της Ειρήνης... πάντα!;)

Τα προηγούμενα χρόνια καθώς είμουν μωρομάνα και με δύο τσούπρες με ένα χρόνο διαφορά και χωρίς βοήθεια κοντά είχα δικαιολογία και κανόνιζα να έρθει γυναίκα. Δεν είχα ασχοληθεί:lol:

Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει... γενικώς:-(

ΑΡΑ.... σήμερα θα μπω στην κρεβατοκάμαρα μου. Πέστε μου τα βήματα που θα ακολουθήσω για να πω ότι έκανα γενική.....

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

miamama είσαι φοβερή!!!

Μπράβο σου πολύ καλή δουλειά!!!

Αυτή την διακόσμηση πάνω στα αυγά πως την κάνουμε?

ευχαριστώ πολύ.

μπορείς να βάλεις κόλλα και γκλίτερ, με μαρκαδόρο να κάνεις σχέδια, με στένσιλ, με νερομπογιές...με διάφορους τρόπους...

καλησπέρα είπα? καλσπέρα κορίτσια.:D

Γενική για το Πάσχα...:rolleyes::rolleyes:

Δεν ακούγεται και πολύ κακό αν γίνει με την λογική της Ειρήνης... πάντα!;)

ΑΡΑ.... σήμερα θα μπω στην κρεβατοκάμαρα μου. Πέστε μου τα βήματα που θα ακολουθήσω για να πω ότι έκανα γενική.....

Η κάθε μία κατά πως την βολεύει. Ολα είναι δεκτά αρκεί να κάνει σε μας και μόνο σε μας.

Eγώ Nirmaki μου, έχω βολευτεί έτσι. Θυμάμαι παλιά (προ φιόγκου) έκανα γενική σε 2 μέρες και το έκανα το σπίτι λαμπόγυαλο. Φυσικά ήμουν κουρέλι σωματικά μετά αλλά έλεγα χαλάλι.

Ε, λοιπόν τώρα δεν το χαλαλίζω! :lol: Προτιμώ να τα κάνω με την ηρεμία μου και αργά ώστε να ξέρω τι ακριβώς κάνω και να μην χάνω τον μπούσουλα και απο την άλλη να είμαι ξεκούραστη και ταυτόχρονα να κρατώ το σπίτι σε ισσοροπία.

Επίσης, το τι θα κάνεις και παλι αφορά εσένα. Υπάρχουν γυναίκες που "γενική" εννοούν και τους τοίχους! Εγώ, δεν το κάνω αυτό και δεν το κάνω στον εαυτό μου! :tongue:

Εγώ γενική εννοώ, κουρτίνες, τράβηγμα επίπλων, μπαλκόνια, τζάμια, ντουλάπια μέσα... τα πάντα. Γι αυτό και το κάνω με τον τρόπο μου...:wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

Λοιπόν κι εγω σήμερα θα προσπαθήσω έστω ένα δωμάτιο να κάνω γενική. Δεν έχω και ιδιαίτερα πολλα πράγματα. Πόση ώρα μπορεί να μου πάρει....

Μια? μιάμιση?;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Πώς μαζεύετε κάθε χρόνο τα χειμωνιάτικά σας

Εγώ μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός, μαζεύω τα μάλλινα και πλεχτά ρούχα του χειμώνα και τα βάζω σε ειδικές θήκες για ρούχα, κι επειδή δεν έχουμε χωρο μέσα στις ντουλάπες τα βάζω πάνω στην οροφή της ντουλάπας. Και κατεβάζω τα καλοκαιρινά. Φέτος ήδη εδώ και μια βδομάδα τα ανέβασα πάνω και έχω αφήσει κάτω 3 πλεχτές αλλά λεπτές μπλούζες και ζακέτες. Ήδη σκέφτομαι να κατεβάσω τα κοντομάνικα.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Η κάθε μία κατά πως την βολεύει. Ολα είναι δεκτά αρκεί να κάνει σε μας και μόνο σε μας.

Eγώ Nirmaki μου, έχω βολευτεί έτσι. Θυμάμαι παλιά (προ φιόγκου) έκανα γενική σε 2 μέρες και το έκανα το σπίτι λαμπόγυαλο. Φυσικά ήμουν κουρέλι σωματικά μετά αλλά έλεγα χαλάλι.

Ε, λοιπόν τώρα δεν το χαλαλίζω! :lol: Προτιμώ να τα κάνω με την ηρεμία μου και αργά ώστε να ξέρω τι ακριβώς κάνω και να μην χάνω τον μπούσουλα και απο την άλλη να είμαι ξεκούραστη και ταυτόχρονα να κρατώ το σπίτι σε ισσοροπία.

Επίσης, το τι θα κάνεις και παλι αφορά εσένα. Υπάρχουν γυναίκες που "γενική" εννοούν και τους τοίχους! Εγώ, δεν το κάνω αυτό και δεν το κάνω στον εαυτό μου! :tongue:

Εγώ γενική εννοώ, κουρτίνες, τράβηγμα επίπλων, μπαλκόνια, τζάμια, ντουλάπια μέσα... τα πάντα. Γι αυτό και το κάνω με τον τρόπο μου...:wink:

Λοιπόν,για μένα η γενικη δεν κρατάει δύο ημέρες αλλά 10!

Ξεκινάω και κάνω κάθε μέρα ένα δωμάτιο και τον ενιαίο χώρο τον χρεώνω 2 ημέρες.Στο υπνοδωμάτιο,θα κατεβάσω κουρτίνες,θα βγάλω έξω το στρώμα,θε πάρω τους τοίχους και το ταβάνι με σκούπα και πετσέτα και στα χαμηλά που είναι πιο λερωμενα,σαπούνισμα κανονικό.Μια μέρα πριν έχω κάνει πατζούρια,όπότε καθαρίζω τζάμια,κάνω την ντουλάπα εξωτερικά,το φωτιστικό και την πορτα τα έπιπλα πολύ καλά και από την κάτω και την π΄λισω μερια,ένα καλό σκούπισμα σφουγγάρισμα και οκ.Αρχίζω πια τη συναρμολόγηση,κρεμασμα κουρτίνες,στρώσιμο κρεβατιού,γιακόσμηση στα έπιπλά και τους τοίχους.Πέρισυ μου πήρε δυο εβδομάδες για να τελειώσω γιατί στο μεταξύ πήγαινα και τις βόλτες μου,έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές μου.Το ίδιο θα κάνω και φέτος αν και πολύ θα ήθελα να πάρω μια γυναίκα να μου κάνει τα χοντρά και να ξεγνοίασω.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να το αποφεύγεις, οταν μπορείς!

Το πέρασα και γω κάποια φορά και πονούσα πολυ. Πάω λοιπόν στον γυναικολόγο μου, ο οποίος έχει απίστευτο χιούμορ και μου λέει:

- Μπανελίτσα κάθε μέρα, όλη μέρα, Ειρηνάκι? Κυστούλα Ειρηνάκι! Τι περίμενες που πιάνεις τα βυζιά σου και τα σηκώνεις με την μπανελίτσα μέχρι τη μύτη σου, Ειρηνάκι???!!!!

xaxaxaxaxa !!!! :lol::lol::lol:

Και το κοψα... ειδικά τον χειμώνα φοράω μπανέλα μόνο όταν θα πάω κάπου και θέλω να καλοντυθώ. Το υπόλοιπο διάστημα, σουτιενάκι χωρίς μπανέλα!

Το καλοκαίρι φοράω σχεδόν πάντα με μπανέλα οπότε το ταλαιπωρώ αρκετά... :rolleyes:

Λές βρε Ειρήνη,δεν είναι στη μασχάλη που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αλλά πάλι τι να πω:confused::?:Μίλησα και με το γυναικολόγο και μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη.

Φοράω μόνο με μπανέλα και πιστεψέ με δεν έχω δει σουτιέν χωρίς μπανέλα:rolleyes::rolleyes::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν,για μένα η γενικη δεν κρατάει δύο ημέρες αλλά 10!

Ξεκινάω και κάνω κάθε μέρα ένα δωμάτιο και τον ενιαίο χώρο τον χρεώνω 2 ημέρες.Στο υπνοδωμάτιο,θα κατεβάσω κουρτίνες,θα βγάλω έξω το στρώμα,θε πάρω τους τοίχους και το ταβάνι με σκούπα και πετσέτα και στα χαμηλά που είναι πιο λερωμενα,σαπούνισμα κανονικό.Μια μέρα πριν έχω κάνει πατζούρια,όπότε καθαρίζω τζάμια,κάνω την ντουλάπα εξωτερικά,το φωτιστικό και την πορτα τα έπιπλα πολύ καλά και από την κάτω και την π΄λισω μερια,ένα καλό σκούπισμα σφουγγάρισμα και οκ.Αρχίζω πια τη συναρμολόγηση,κρεμασμα κουρτίνες,στρώσιμο κρεβατιού,γιακόσμηση στα έπιπλά και τους τοίχους.Πέρισυ μου πήρε δυο εβδομάδες για να τελειώσω γιατί στο μεταξύ πήγαινα και τις βόλτες μου,έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές μου.Το ίδιο θα κάνω και φέτος αν και πολύ θα ήθελα να πάρω μια γυναίκα να μου κάνει τα χοντρά και να ξεγνοίασω.:-):-)

αχ το πιστευεις οτι ετσι που το διαβασα μου φανηκε πανευκολο!!!

αυριο κ μεθαυριο ,θα εχω εξωτερικες δουλιτσες αλλα απο εβδομαδα θα αρχισω δωματιο δωματιο να μην μου κατσει πολυ δουλεια κ δν προλαβαινω για το Πασχα και με το μωρακι.

Μια απορια πως στρωνουμε ευκολα κ γρηγορα το διοροφο κρεββατι;; μου βγαινει η ψυχη καθε φορα κ ,ντρεπομαι,αλλα αρκετες φορες το αφηνμω.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...