Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι αλευρι χρησιμοποίησες?

Μύλοι Αγίου Γεωργίου το ειδικό για τσουρεκι

Αν χτυπήσεις στο google την επωνυμία θα σου βγάλει τη σελίδα που έχει προτάσεις για συνταγες με τον κάθε τύπο αλευριού

alevri.com

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρηκα μια κυρι που ειναι μοδιστρα και μπορει να μου τα φτιαξει. θα παμε την πεμπτη μαζι για να δουμε υφασματα, γιατι δεν το κατεχω το σπορ και θα τις παω τα μαξιλαρια να τα μετρησει και να τα φτιαξει. τιμη δεν μουπε ακομη, πρεπει να τα δει. μουπανε βεβαια οτι ειναι οικονομικη. θα δειξει...

Μπράβο,καλές αγορές!

Χρειάζομαι και εγώ μία μεγάλη μαξιλάρα για ένα χτιστό καναπέ στο εξοχικό μας και έλεγα να πάω σε κατάστημα με υφάσματα και να ζητήσω να μου τη φτιάξουν.Λέτε να θέλει ταπετσέρη?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μύλοι Αγίου Γεωργίου το ειδικό για τσουρεκι

Αν χτυπήσεις στο google την επωνυμία θα σου βγάλει τη σελίδα που έχει προτάσεις για συνταγες με τον κάθε τύπο αλευριού

alevri.com

ΟΚ!Το ίδιο χρησιμοποιώ και εγώ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας και πάλι κουκλιά μου!

Τι κάνετε?

Εγώ, πριν λίγο μπήκα από δουλίτσα και σε 40 λεπτά πρέπει να φύγω να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο! :tongue::rolleyes:

- Ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα με τα ριχτάρια μας (επειδή αύριο δουλεύω από πολύ πρωί, προνόησα και έβαλα πλυντήριο "είδη" που απλώνονται σε 1 λεπτό και έτσι δεν θα εκνευριστώ απλώνοντας ολόκληρη μπουγάδα ;) ).

- Μάζεψα τα απλωμένα μου, που ήδη στέγνωσαν...

- Βάζω ηλεκτρική γιατί είναι χάλια και πάλι κάτω... :rolleyes:

Πρέπει να σιδερώσω γιατί η στοίβα έχει ξεφύγει πλέον... Αλλά τι έχουμε πει? Εμείς θα αποφασιζουμε για τις δουλειές... όχι εκείνες για μάς! ;)

Τα λέμε σε λίγο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Δείτε τι βρήκα εδώ...Είναι απίστευτο το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε ένα καφάσι

Στις φωτο τουλάχιστον δείχνουν πολύ όμορφα

http://www.missbloom.gr/living/deco-tips-and-trends/3348/articles/nea-deco-tasi--apothikeytikoi-xoroi-apo-k/article.aspx

To είδα..... Δεν φαίνεται δύσκολο.

Να ρωτήσω κάτι. Ξεκαθαρίσω ότι είμαι πολύ αρχάρια σε αυτά τα θέματα:-(

Μόνο μια φορά τα ζυμώνω? γιατί εγώ είχα ακούσει για πολλές φορές? εσύ τα άφησες πάνω απο 40λεπτά που λέει?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Πρέπει να σιδερώσω γιατί η στοίβα έχει ξεφύγει πλέον... Αλλά τι έχουμε πει? Εμείς θα αποφασιζουμε για τις δουλειές... όχι εκείνες για μάς! ;)

Τα λέμε σε λίγο! ;)

Γεια σου Ειρηνούλα μου!

Κι εγω αυτή την τακτική ακολουθώ τις τελευταίες μέρες. Το σίδερο έχει φτάσει στο ταβάνι και το κακό είναι ότι και τα άπλυτα το ίδιο. Κι εγω έχω όρεξη για βόλτες και καφέδες....

Με τέτοιο καιρό όμως μπορείτε να με δικαιολογήσετε :P

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

To είδα..... Δεν φαίνεται δύσκολο.

Να ρωτήσω κάτι. Ξεκαθαρίσω ότι είμαι πολύ αρχάρια σε αυτά τα θέματα:-(

Μόνο μια φορά τα ζυμώνω? γιατί εγώ είχα ακούσει για πολλές φορές? εσύ τα άφησες πάνω απο 40λεπτά που λέει?

Ψάξε λίγο κάτω στα μηνύματα και στα έχω γράψει αναλυτικά

12 ώρες τα άφησα!!!Γιατί δεν προλάβαινα!

Και τα ζύμωσα 3-4 φορές και μετα ξαναφούσκωνε η ζύμη

Μη φοβού

Κι εγω αρχαρια είμαι τρομάρα μου

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου, τι κάνετε?

Εγώ έβαλα τελικά σκούπα και το σπιτάκι μου δείχνει μαζεμένο. Φυσικά δεν έχω τελειώσει το εσωτερικό της πόρτας της κουζίνας (θυμάστε που χθες έκανα ολοκληρο το εξωτερικό και το παράθυρο, σαπούνισα τα αλουμίνια?) και το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη μου, άσε δε το σίδερο αλλά... σιγά-σιγά. Εγώ αποφασίζω! :lol:

Μας βγήκαν και extra "δουλίτσες". Σήμερα, ξέχασα να βάλω το βιβλίο εργασιών του φιογκου και δεν μου φτάνει το κανονικό του διάβασμα που έχει για αύριο θα πρέπει να γράψουμε και 4 (!!!!!) ολόκληρες σελίδες που τα άλλα παιδάκια έγραψαν στο σχολείο και ο δικός μου όχι επειδή δεν είχε το βιβλίο.... :rolleyes::rolleyes::(. Φτου! :lol:

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ,η αλήθεια είναι ότι φοράω αλλά δεν πιστεύω πως είναι από αυτό,ελπίζω και εγώ να ηρεμήσω!

Το απόγευμα δεν έκανα τίποτα,κοιμήθηκα και ξεκουράστηκα.Αυριο είναι μια νέα ημέρα.:-):-)

Να το αποφεύγεις, οταν μπορείς!

Το πέρασα και γω κάποια φορά και πονούσα πολυ. Πάω λοιπόν στον γυναικολόγο μου, ο οποίος έχει απίστευτο χιούμορ και μου λέει:

- Μπανελίτσα κάθε μέρα, όλη μέρα, Ειρηνάκι? Κυστούλα Ειρηνάκι! Τι περίμενες που πιάνεις τα βυζιά σου και τα σηκώνεις με την μπανελίτσα μέχρι τη μύτη σου, Ειρηνάκι???!!!!

xaxaxaxaxa !!!! :lol::lol::lol:

Και το κοψα... ειδικά τον χειμώνα φοράω μπανέλα μόνο όταν θα πάω κάπου και θέλω να καλοντυθώ. Το υπόλοιπο διάστημα, σουτιενάκι χωρίς μπανέλα!

Το καλοκαίρι φοράω σχεδόν πάντα με μπανέλα οπότε το ταλαιπωρώ αρκετά... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Για αρχή λέω να ξεχωρίσω κάποια βαριά μάλλινα πουλόβερ που δεν θα ξαναφορεθούν γα φέτος,να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω

Συμφωνώ. Ελπίζω να μην τα βάζεις σε σακούλες γιατί αν τα αποθηκεύεις σε σακούλες τότε να προτείνω να μην τα πλύνεις και ταλαιπωρείσαι τόσο! :P

777885dugw57gt25.gif

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!μέχρι και τέλη Απρίλη θα έχουμε χιόνια!!!:confused::eek::eek:

Αχ... μην τα λέτε έτσι απότομα αυτά! Εχετε και μεγάλες γυναίκες... δώστε μου ένα χάπι πρώτα!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...