Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

http://karystiapress.gr/eiboia-sterea/merominia-2011-2012.html

δειτε εδω τον καιρο για να ξερετε στο περιπου πως να οργανωσετε τις δουλειες σας!! :-)

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!μέχρι και τέλη Απρίλη θα έχουμε χιόνια!!!:confused::eek::eek:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!μέχρι και τέλη Απρίλη θα έχουμε χιόνια!!!:confused::eek::eek:

εγω να δεις ποσο χαλια εγινα!!!!!!!εχω κ τη βαφτιση τοτε!!:mad:

θα τρεχω σαν την τρελλη με το μαξι φορεμα,το δωδεκαποντο,κ τη βλεφαριδα καγκελο μες τα χιονια??:cool:?ελεος δηλαδη!!!!!

http://karystiapress.gr/eiboia-sterea/merominia-2011-2012.html

δειτε εδω τον καιρο για να ξερετε στο περιπου πως να οργανωσετε τις δουλειες σας!! :-)

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι,αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε!!!

Ούτε εγώ θα ξεστρώσω για Πάσχα.Πέφτει νωρίς φέτος και ο καιρός είναι μυστήριος τούτη τη χρονιά

Για γλυκάκια πασχαλινά σίγουρα θα φτιάξω τσουρέκι.Φτιάχνω κάθε χρονιά και πέρυσι ειδικά βγήκε πάρα μα πάρα πολύ καλό,γιατί λόγω του μικρού κινήθηκα σε πολύ αργούς ρυθμούς,φούσκωσε και ξαναφούσκωσε το ζυμάρι,και ξαναφούσκωσε...Τρομερό το αποτέλεσμα

Την προηγούμενη φορά επειδή ήμουν ανυπόμονη και είχα και απεριόριστο ελεύθερο χρόνο,βγήκε μεν καλό,αλλά όχι σαν το περσινό

Φετος θα ακολουθήσω την ίδια ..."συνταγή"!!

Αλλωστε το τσουρεκι θελει το χρόνο του...

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι,αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε!!!

Ούτε εγώ θα ξεστρώσω για Πάσχα.Πέφτει νωρίς φέτος και ο καιρός είναι μυστήριος τούτη τη χρονιά

Για γλυκάκια πασχαλινά σίγουρα θα φτιάξω τσουρέκι.Φτιάχνω κάθε χρονιά και πέρυσι ειδικά βγήκε πάρα μα πάρα πολύ καλό,γιατί λόγω του μικρού κινήθηκα σε πολύ αργούς ρυθμούς,φούσκωσε και ξαναφούσκωσε το ζυμάρι,και ξαναφούσκωσε...Τρομερό το αποτέλεσμα

Την προηγούμενη φορά επειδή ήμουν ανυπόμονη και είχα και απεριόριστο ελεύθερο χρόνο,βγήκε μεν καλό,αλλά όχι σαν το περσινό

Φετος θα ακολουθήσω την ίδια ..."συνταγή"!!

Αλλωστε το τσουρεκι θελει το χρόνο του...

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!

Έτσι και φέτος. Ποια συνταγή χρησιμοποιείς? θέλω κι εγω να φτιάξω φέτος.

Απο γλυκά μόνο κουλουράκια φτιάχνω. Φέτος έχω πολύ όρεξη να ακολουθήσω όλα ¨ τα του Πάσχα¨

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Από γλυκά φιάχνω πάντα τσουρέκια και συνήθως κουλούρια,για να έχω να δώσω και στις κουμπάρες μου και το Μ.Σαββατο βάφω τα αυγά μου.Επίσης για το Πασχαλινό τραπέζι φιάχνω κάτι επιπλέον,γαλακτομπούρεκο η τσιζκέικ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!

Έτσι και φέτος. Ποια συνταγή χρησιμοποιείς? θέλω κι εγω να φτιάξω φέτος.

Απο γλυκά μόνο κουλουράκια φτιάχνω. Φέτος έχω πολύ όρεξη να ακολουθήσω όλα ¨ τα του Πάσχα¨

Ευχαριστώ!

Αν και δεν..το χω ιδιαίτερα με τα γλυκά

Στη μαγειρική τα καταφέρνω καλύτερα

Επειδή έψαχνα πολύ για να βρω συνταγή για τσουρέκι και όσες βρήκα είχαν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές,την πρώτη φορά έφτιαξα μια συνταγη που βρήκα πάνω σε μια συσκευασία προϊόντος που χρησιμοποιείται για τσουρέκι,αλλά δεν θυμάμαι ποια.Πάντως καλό βγήκε.Το σπιτικό δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα τυποποιημένα,επειδή αυτά έχουν τόσα βελτιωτικά.Αν είχα υπομονή τότε,σίγουρα θα μου έβγαινε καλύτερο

Πέρυσι που βγήκε σούπερ έφτιαξα τη συνταγή από το σάιτ "Μύλοι Αγίου Γεωργίου"και χρησιμοποίησα και το αλεύρι της εταιρείας για τσουρέκι.

Ηταν εύκολη συνταγή και με τον χρόνο που αφιέρωσα,καθώς η ζύμη πλάθηκε και φούσκωσε πολλές φορες,είχα πολύ καλό αποτέλεσμα

Εστρωσα τα κρεβάτια μας με τα λιασμένα παπλώματα,

συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια,

αέρισα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια,συμμάζεψα και το σαλόνι,

αέρισα όλο το σπίτι,

έβαλα κιμά να βράζει και αργότερα θα βάλω και μακαρόνια,

έβαλα ένα πλυντήριο,

κατέβηκα στο κήπο και έβγαλα 2 μαρουλάκια,ανηθο και φρέσκα κρεμμύδια και τα έχω αφήσει στο νερό για να τα πλύνω,

έκανα ένα μπανάκι και έφιαξα και τα μαλλιά μου.:wink:

Πάω να μαζέψω το πιτσιρίκι μου γιατί έχει μείνει έξω στο κήπο...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αέρισα όλο το σπίτι,

έβαλα ένα πλυντήριο,

κατέβηκα στο κήπο και έβγαλα 2 μαρουλάκια,ανηθο και φρέσκα κρεμμύδια και τα έχω αφήσει στο νερό για να τα πλύνω,

Α!Εβαλα και σκούπα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

αυτα με τον καιρο ηταν πολυ τραγικα, δεν θελω αλλο κρυο, υποφερω.....

ασε που το πετρελαιο μου εχει αλλαξει τα φωτα.

εγω καθε χρονο τετοια εποχη εκανα αρκετες δουλειες αλλα φετος δεν αρχισα ακομη.

και μενα τα μαξιλαρια του μπαλκονιου ειναι μπεζ και δεν βγαινουν αλλα εγω θα τα βγαλω και δεν θα τα αλλαξω. σκεφτηκα να κοψω ν

τα κουμπια και να τα ξυλωσω απο το πισω μερος και αφου τα βγαλω και τα πλυνω να τα ραψω με το χερι και να ξαναβαλω τα κουμπια. οτι βγει. αν δεν γινουν καλα τοτε θα σκεφτω τη λυση της αλλαγης. μπορεις ομως να εχεις και αλλη λυση εκτος αυτης του ταπετσερη. μετρησε τις διαστασεις και ψαξε στην αγορα αυτη την εποχη βγαζουν τοσα πολλα μαξιλαρια που σιγουρα θα σου βγουν πιο φτηνα.

οσο για τα χειμωνιατικα εγω εχω μεγαλες ντουλαπες που ανεβαζω τα χειμωνιτικα πανω και εναλλαξ τα καλοκαιρινα. και μαλιστα κρεμασμενα. μονο τα πουλοβερ βαζω μεσα σε σακουλες κλειστες.

βεβαια με αυτα που διαβασα για τον καιρο θα δω ποτε θα γινουν.

οσο για το μεγαλο μπαλκονι που εγραψε καποια κοπελα ειναι πολυ τυχερη

γιατι μπορει να κανει οτι θελει και να φαινεται σαν μια μικρη οαση. εμεις ολο το καλοκαιρι το βγαζουμε εκει. και για πρωινο και για φαγητο.

Ευχαριστώ!

Αν και δεν..το χω ιδιαίτερα με τα γλυκά

Στη μαγειρική τα καταφέρνω καλύτερα

Επειδή έψαχνα πολύ για να βρω συνταγή για τσουρέκι και όσες βρήκα είχαν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές,την πρώτη φορά έφτιαξα μια συνταγη που βρήκα πάνω σε μια συσκευασία προϊόντος που χρησιμοποιείται για τσουρέκι,αλλά δεν θυμάμαι ποια.Πάντως καλό βγήκε.Το σπιτικό δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα τυποποιημένα,επειδή αυτά έχουν τόσα βελτιωτικά.Αν είχα υπομονή τότε,σίγουρα θα μου έβγαινε καλύτερο

Πέρυσι που βγήκε σούπερ έφτιαξα τη συνταγή από το σάιτ "Μύλοι Αγίου Γεωργίου"και χρησιμοποίησα και το αλεύρι της εταιρείας για τσουρέκι.

Ηταν εύκολη συνταγή και με τον χρόνο που αφιέρωσα,καθώς η ζύμη πλάθηκε και φούσκωσε πολλές φορες,είχα πολύ καλό αποτέλεσμα

Θα πάω σήμερα κιόλας να πάρω το αλεύρι και το ΣΚ θα ξεκινήσω. Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα.... Έχεις κανένα μυστικό ;)

αέρισα όλο το σπίτι,

έβαλα ένα πλυντήριο,

αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι πας και κόβεις κάτι από τον κήπο σου.... Με τρελαίνει. ΖΗΛΕΎΩ λεμεεε!!!!:twisted::lol:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Επλυνα τα λαχανικά μου,

σαπούνισα τις βούρτσες μας και τα πινέλα make up,

έφιαξα πορτοκαλάδα και ήπιαμε με το παιδάκι μου,

έβαλα ένα γρήγορο πλυντήριο πιάτων και τέλος.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Θα πάω σήμερα κιόλας να πάρω το αλεύρι και το ΣΚ θα ξεκινήσω. Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα.... Έχεις κανένα μυστικό ;)

Τόσο νωρίς;

:lol::lol::lol::lol:

Θα τα φάτε και θα φτιάξεις κι άλλα:lol::tongue:

Μυστικό ουδέν!

Ακολούθησα πιστά τη συνταγή

Απλά άφησα πολλή ώρα τη ζύμη να φουσκώσει και την ξαναζύμωσα και μετα πάλι μία από τα ίδια...

Αν θυμάμαι καλά 12 ώρες μου πήρε...

Ξεκίνησα νωρίς το πρωί και τελείωσα απόγευμα

Μη σε τρομάζει ο χρόνος που γράφω

Δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από τα τσουρέκια

Εγώ είχα παρατημένη τη ζύμη μέσα στη λεκάνη,σκεπασμένη με πετσετούλα,μέσα σε ζεστό φούρνο πόσες ώρες...

Αφού είχα ξεχάσει ότι εφτιαχνα τσουρεκια:tongue:

Ο λόγος που επέλεξα τη συνταγή αυτή ήταν γιατί μου φάνηκε απλή σε σχεση με άλλες

Οι άλλες είχαν πολλά...τσαλίμια

Α και το αλεύρι αυτό είναι τόσο καλό...

Μου είχε μείνει και για να μη λήξει και το πετάξω,έφτιαξα κέικ

Αλλη υφή από τα άλλα αλεύρια

Βγηκε το κέικ υπέροχο

βρηκα μια κυρι που ειναι μοδιστρα και μπορει να μου τα φτιαξει. θα παμε την πεμπτη μαζι για να δουμε υφασματα, γιατι δεν το κατεχω το σπορ και θα τις παω τα μαξιλαρια να τα μετρησει και να τα φτιαξει. τιμη δεν μουπε ακομη, πρεπει να τα δει. μουπανε βεβαια οτι ειναι οικονομικη. θα δειξει...

αυτό που κάθε λίγο και λιγάκι πας και κόβεις κάτι από τον κήπο σου.... Με τρελαίνει. ΖΗΛΕΎΩ λεμεεε!!!!:twisted::lol:

Πραγματικά είναι πολύ ωραίο και δημιουργικό,θέλει όμως πολύ κόπο και χρόνο.Τώρα το χειμώνα έχω ασχοληθεί ελάχιστα με τον κήπο,ευτυχώς εχει αναλάβει η πεθερά μου.Ελπίζω όμως όπως και πέρισυ να βάλω τα καλοκαίρινά λαχανικά μου και να τον αναλλάβω προσωπικά!:-):-):wink:;-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τόσο νωρίς;

:lol::lol::lol::lol:

Θα τα φάτε και θα φτιάξεις κι άλλα:lol::tongue:

Μυστικό ουδέν!

Ακολούθησα πιστά τη συνταγή

Απλά άφησα πολλή ώρα τη ζύμη να φουσκώσει και την ξαναζύμωσα και μετα πάλι μία από τα ίδια...

Αν θυμάμαι καλά 12 ώρες μου πήρε...

Ξεκίνησα νωρίς το πρωί και τελείωσα απόγευμα

Μη σε τρομάζει ο χρόνος που γράφω

Δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από τα τσουρέκια

Εγώ είχα παρατημένη τη ζύμη μέσα στη λεκάνη,σκεπασμένη με πετσετούλα,μέσα σε ζεστό φούρνο πόσες ώρες...

Αφού είχα ξεχάσει ότι εφτιαχνα τσουρεκια:tongue:

Ο λόγος που επέλεξα τη συνταγή αυτή ήταν γιατί μου φάνηκε απλή σε σχεση με άλλες

Οι άλλες είχαν πολλά...τσαλίμια

Α και το αλεύρι αυτό είναι τόσο καλό...

Μου είχε μείνει και για να μη λήξει και το πετάξω,έφτιαξα κέικ

Αλλη υφή από τα άλλα αλεύρια

Βγηκε το κέικ υπέροχο

Τι αλευρι χρησιμοποίησες?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...