Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα!μολις καταφερα να καθισω λιγο!

χρυσα περαστικα!

Χριστιαννα νομιζω θα φτιαξουμε το ιδιο σπιτι καλη δυναμη και σε σενα

ειρηνη-miama (συγνωμη αν ξεχναω καποια κοπελα που αναφερθηκε σε μενα) συμφωνω απολυτα για τους αποθηκευτικους χωρους και σκεφτομαι να εκμεταλευτω καθε χωρο που μπορω με ντουλαπες,οσο για αποθηκη θα γινει αναγκαστικα εξωτερικα και μεγαλη οποτε δεν θα εχω θεμα με αυτο!οσο αφορα το μπανιο σκεφτομαι να βαλω ντουζιερα με καμπινα και στο μικρο μια μικρη ντουζιερα.

miamama τελεια η σελιδα σου στο fb θα τη μελετησω!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kimonandi,xωρίς να είμαι ειδική,συμφωνώ και εγώ για τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.Επίσης αν έχεις χώρο καλό είναι να κάνεις την κουζίνα λίγο ξεχωριστή,με δικό της τραπέζι και επίσης,όσο περνάει από το χέρι σου να επιλέξεις καλούς μάστορες για να μην έχεις προβλήματα μετά.:-):-)

βασικα εγω θελω την κουζινα ξεχωριστη αλλα θα δω αν με παιρνει απο αποψη χωρου!το συρταρι-τραπεζι το εχει θεια μου και την εχει βολεψει πολυ!οσο για μαστορες το ψαχνω αρκετα...στο τελος θα δουμε το αποτελεσμα!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Πολύ καλησπέρα σας από Καισαριανή! Πω πω μια μέρα δεν μπήκα να διαβάσω, και ανοίξατε του κόσμου τα θέματα :) Ειρήνη είδα τις φωτο σου στο facebook και ξετρελάθηκα! Αυτό το σου-κου θέλω κι εγώ θάλασσα! :)

Περαστικά στις αρρωστούλες και με το καλό το σπίτι στην κοπέλα που χτίζει! Με κάλυψαν οι προλαλήσασσες για τους αποθηκευτικούς χώρους, να πω κι εγώ το απωθημένο μου;; Ένα laundry-room, κοινώς πλυσταριό..αχ αυτό θα ήθελα εγώ να είχα κορίτσια κι ας είναι το υπόλοιπο σπίτι μου μια τρύπα, δεν με νοιάζει.. :)

z-maria, πολύ ωραίες οι ιδέες σου, μπράβο! Κι εμένα με έχουν σώσει τα διαχωριστικά συρταριών, τα χρησιμοποιώ παντού, από τις κάλτσες και τα εσώρουχα στην κρεβατοκάμαρα μέχρι τα όσπρια και τις κουτάλες στην κουζίνα.. Επίσης κρατάω και διάφορα πλαστικά μπολ από παγωτά πχ., που κι αυτά τα χρησιμοποιώ για να διαχωρίζω τα τσουμπλέκια στην ντουλάπα του πίσω μπαλκονιού μου (λάμπες, βίδες, μπαταρίες κτλ).

Τα polybag προσωπικά κορίτσια τα έχω καταργήσει, και χρησιμοποιώ μανιωδώς τα σακουλάκια του ΙΚΕΑ..μανιωδώς όμως! Τα παίρνω σε όλα τα μεγέθη και με έχουν βολέψει απίστευτα: Εκτός από τη βασική χρήση, για αποθήκευση φαγητού δηλαδή, αποθηκεύω σε αυτά τα παπούτσια αντί να τα βάζω στα κουτιά τους και γλυτώνω χώρο στο πατάρι. Επίσης όλα τα ηλεκτρονικά που έχουμε στο σπίτι μας (και έχουμε πολλά, πιστέψτε με!), τα οποία έχουν οδηγίες χρήσης/καλώδια/αξεσουάρ/κάρτες μνήμης/εξτρά μπαταρία κτλ. τα έχω βάλει σε ξεχωριστά σακουλάκια, γράφω για ποια συσκευή είναι και έτσι δεν ψάχνω και δεν χάνω ποτέ τίποτα.

Και αφήνω το "καλό" για το τέλος: Αυτή τη συμβουλή κάπου την είχα διαβάσει και στην αρχή μου είχε φανεί "αμερικανιά", αλλά τη δοκίμασα και με βόλεψε πολύ! Θα βολέψει ειδικά όσες έχετε μωρά που θέλουν άλλαγμα κάθε τρεις και λίγο..Στις διακοπές, στη βαλίτσα του μικρού, χωρίζω τα ρούχα του ανά "φορεσιά" και τη βάζω σε ένα τέτοιο σακουλάκι. Έτσι, πάνω στον πανικό (που συνήθως γίνεται), τραβάω απλά ένα σακουλάκι και τον ντύνω σε χρόνο ντε-τε κι ούτε ψάχνω στον χαμό για φανελάκι, κάλτσες κτλ. Με βόλεψε τόσο πολύ που πλέον το εφαρμόζω και στις δικές μας βαλίτσες όταν πάμε κάπου. :)

g8Sbp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Άλλη μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα ξεκίνησε!

Πήγα το φιογκάκι σχολείο, γύρισα, μάζεψα κρεβάτια... θέλω να ψευτο-μαζέψω, να απλώσω το πλυντήριο που είχα την νύχτα και μετά να φύγω για δουλίτσα!

Σας γλυκοφιλώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα, τι κανετε???χθες χαλασε το σιδερο μου. εχω ενα συστημα σιδερωματος στιρελα. ειναι η 2η φορα που χαλαει .αν δεν γινεται θα παρω αλλο. εχετε να μου προτεινετε καποιο???αυτα με την κεραμικη πλακα(την γκρι οχι τα γυαλιστερα) ειναι καλυτερο???πηγα χθες ολο ορεξη να σιδερωσω και ...παπαλα!!! οποτε τοριξα και εγω στο μαγειρεμα.ηρθε και μια φιλη με τα παιδια της να παιξουνε και μιας και εβγαλαν ολα τα παιχνιδια εξω, βρηκα ευκαιρια να τα καθαρισω και να πεταξω και καποια σπασμενα. μακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα,τι κάνετε σήμερα?

Ευτυχώς και σήμερα ο καιρός είναι τέλειος ,έλπίζω αντίστοιχα και τα κέφια μας!Προς το πάρόν έχω μόνο βγάλει έξω τα παπλώματά μας να αεριστούν και πίνω το καφεδάκι μου.Σε λίγο θα ξεκινήσω και εγώ δουλίτσες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα, τι κανετε???χθες χαλασε το σιδερο μου. εχω ενα συστημα σιδερωματος στιρελα. ειναι η 2η φορα που χαλαει .αν δεν γινεται θα παρω αλλο. εχετε να μου προτεινετε καποιο???αυτα με την κεραμικη πλακα(την γκρι οχι τα γυαλιστερα) ειναι καλυτερο???πηγα χθες ολο ορεξη να σιδερωσω και ...παπαλα!!! οποτε τοριξα και εγω στο μαγειρεμα.ηρθε και μια φιλη με τα παιδια της να παιξουνε και μιας και εβγαλαν ολα τα παιχνιδια εξω, βρηκα ευκαιρια να τα καθαρισω και να πεταξω και καποια σπασμενα. μακια

Κανε μια καλή ερευνα αγοράς,εγώ πέρισυ πήρα ένα συστημα philips και είμαι ευχαριστημένη.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα απο μια νοικοκυρα που σερνεται αλλα ειναι τοσο μακρια...[καλα οχι κ τοσο-μια ωρα με το αεροπλανο], που δεν μπορειτε να ερθετε να τη βοηθησετε!!:lol:

Θελω να κανω τοσα πολλα σημερα,εχει κ πολυ ωραιο καιρο, αλλα με ποναει τοσο πολυ η μεση μου που δεν μπορω να σηκωθω απο τον καναπε!!

*Χρυσα μου περαστικα σου,ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο...

Καλημερα απο μια νοικοκυρα που σερνεται αλλα ειναι τοσο μακρια...[καλα οχι κ τοσο-μια ωρα με το αεροπλανο], που δεν μπορειτε να ερθετε να τη βοηθησετε!!:lol:

Θελω να κανω τοσα πολλα σημερα,εχει κ πολυ ωραιο καιρο, αλλα με ποναει τοσο πολυ η μεση μου που δεν μπορω να σηκωθω απο τον καναπε!!

*Χρυσα μου περαστικα σου,ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο...[/quote

Ευχαριστώ,Χριστιάνα,από σήμερα περιμένω βελτίωση...

Περαστικά και σε σένα,που είσαι και είσαι τόσο μακριά?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ,Χριστιάνα,από σήμερα περιμένω βελτίωση...

Περαστικά και σε σένα,που είσαι και είσαι τόσο μακριά?

Στην Κυπρο μενω εγω Χρυσα μου..

Είσαι λίγο μακριά....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα νοικοκυρόπουλα!

Τι κάνετε;

Μαλώστε με!Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,μόνο τα πάνω πάνω...

Χριστιάνα πολύ όμορφες οι ιδέες διακόσμησης

Αφροδίτη δεν χρησιμοποιώ σύστημα σιδερώματος και δεν εχω ιδέα.Εχω ενα philipis σίδερο ατμού και είμαι πολύ ευχαριστημένηΤρία χρόνια του έχω αλλάξει τα φώτα και ακόμα κρατάει γερά!!

Το νοικυριό μου είναι πονεμένη ιστορία πλέον...

Κάνω τα απολύτως απαραίτητα και ψευτοσυμμαζέματα

Ο μικρός περπάτησε πριν από λίγο καιρό,τρεχω συνεχεια από πίσω του και το απολαμβάνω

Εχει φτιάξει και ο καιρός και με τον τρόπο του ζητάει βόλτα,οπότε τον βγάζω καροτσάδα καθημερινά

Δεν έχω διαβάσει όλα τα πρόσφατα ποστ και δεν γνωρίζω αν το έχετε συζητήσει ένα θεματάκι που σκέφτηκα να πιάσουμε...

Πώς μαζεύετε κάθε χρόνο τα χειμωνιάτικά σας και τι δουλειές κάνετε στο σπίτι για το Πάσχα;

Αν το έχετε συζητήσει πείτε μου πού μπορώ να βρω τα ποστ γιατί με ενδιαφέρει πολύ σαν θεμα

Θελει κι αυτή η διαδικασία την οργανωσή της

Για μένα είναι η τρίτη χρονιά που θα την κάνω και επειδή με τον μικρό δεν γίνεται να αφιερώσω τον χρόνο που συνήθιζα την πρώτη χρονιά μου ως νοικοκυρά και καθώς πέρυσι πάλι πελάγωσα(είχα και τον θηλασμό)γι' αυτό είπα να πιάσουμε το θεματάκι

Για αρχή λέω να ξεχωρίσω κάποια βαριά μάλλινα πουλόβερ που δεν θα ξαναφορεθούν γα φέτος,να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω

Καλημέρα νοικοκυρόπουλα!

Τι κάνετε;

Μαλώστε με!Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,μόνο τα πάνω πάνω...

Χριστιάνα πολύ όμορφες οι ιδέες διακόσμησης

Αφροδίτη δεν χρησιμοποιώ σύστημα σιδερώματος και δεν εχω ιδέα.Εχω ενα philipis σίδερο ατμού και είμαι πολύ ευχαριστημένηΤρία χρόνια του έχω αλλάξει τα φώτα και ακόμα κρατάει γερά!!

Το νοικυριό μου είναι πονεμένη ιστορία πλέον...

Κάνω τα απολύτως απαραίτητα και ψευτοσυμμαζέματα

Ο μικρός περπάτησε πριν από λίγο καιρό,τρεχω συνεχεια από πίσω του και το απολαμβάνω

Εχει φτιάξει και ο καιρός και με τον τρόπο του ζητάει βόλτα,οπότε τον βγάζω καροτσάδα καθημερινά

Δεν έχω διαβάσει όλα τα πρόσφατα ποστ και δεν γνωρίζω αν το έχετε συζητήσει ένα θεματάκι που σκέφτηκα να πιάσουμε...

Πώς μαζεύετε κάθε χρόνο τα χειμωνιάτικά σας και τι δουλειές κάνετε στο σπίτι για το Πάσχα;

Αν το έχετε συζητήσει πείτε μου πού μπορώ να βρω τα ποστ γιατί με ενδιαφέρει πολύ σαν θεμα

Θελει κι αυτή η διαδικασία την οργανωσή της

Για μένα είναι η τρίτη χρονιά που θα την κάνω και επειδή με τον μικρό δεν γίνεται να αφιερώσω τον χρόνο που συνήθιζα την πρώτη χρονιά μου ως νοικοκυρά και καθώς πέρυσι πάλι πελάγωσα(είχα και τον θηλασμό)γι' αυτό είπα να πιάσουμε το θεματάκι

Για αρχή λέω να ξεχωρίσω κάποια βαριά μάλλινα πουλόβερ που δεν θα ξαναφορεθούν γα φέτος,να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω

Φέτος δεν ξεστρώνω για Πάσχα(το είχαμε συζητήσει σε προηγούμενα ποστ) και δεν έχω όρεξη ούτε να κάνω γενική.Συνήθως πρίν το Πάσχα έκανα τα πάντα και το Πάσχα το σπίτι μου μοσχομύριζε,όμως φέτος είναι πολύ νωρίς.

Επιπλέον ίσως βάψουμε αργότερα τον ενιαίο χώρο και το παιδικό οπότε θα την κάνω τότε.

Τα ρούχα τα μαζεύω όλα μαζί κατα τα τέλη Απρίλη-αρχές Μαη,και τότε καθαρίζω και εσωτερικά τις ντουλάπες.Για να μην αγχώνομαι μες το χρόνο,πάντα αφήνω ρούχα που μπορεί να φορεθούν στις αρχές της σεζόν,όπως πουκάνισα και λεπτές μπλούζες.Ξεκινάω πάντα από τα παιδικά για να είμαι σίγουρη πως έχω ρούχα για το γιο μου και μετά του άντρα μου και τα δικά μου.

Αν σε βολεύει μπορείς να μαζέψεις τα πολύ χοντρά πουλόβερ και σκουφιά κασκόλ,αλλά είναι λίγο νωρίς,σίγουρα ο καιρός θα ξαναχαλάσει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ περσυ το Πασχα ημουν με την κοιλια στο στομα και ετσι εφερα κοπελα και μου εκανε γενικη..τι ωραια!!

Φετος ο καιρος που ειναι τοσο ασταθης πραγματικα δεν ξερω τι να κανω..

Περιμενω να δω κ ποτε θα τελειωσει το σπιτακι μας,οποτε θα εχω μετακομιση κ πολλες πολλες δουλειες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...