Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εγω πάντως με τους εξωτερικους χωρους δεν το εχω καθ'ολου:-(

εχω ενα τεραστιο μπαλκονι που δυστυχως απέχει πολυ απο τους χώρους που κινουμαστε μεσα στο σπίτι αποσταση κουζινα - μπαλκονι μετρημενα 22 βήματα !!!!!

Ετσι είναι αρκετα παραμελημένο εχω μια μεταλικη τραπεζαρία με καρέκλες και μερικές γλ'αστρες με μισοξερα λουλουδια.

Ρίξτε καμια ιδεα για οικονομικ'η διακοσμηση μπαλκονιου βρε κορίτσια

Πες μου λιγο το στυλ που σου αρέσει... ρομαντικό, μοντέρνο... τι ύφος προτιμάς...

Μωρέ... "παπάδες" μπορείς να κάνεις! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Μαζεύτηκα" κορίτσια μου. Το σπιτάκι μου είναι σε καλή κατάσταση. Οχι απόλυτα καθαρό αλλά απόλυτα μαζεμένο...

Έκανα άπειρα πράγματα σήμερα ταυτόχρονα και λιγουλάκι πιέστηκα. Το "ανέχτηκα" όμως λόγω της καλής μου ψυχολογίας... :rolleyes::tongue:. Μέχρι την γειτόνισσα από πάνω βοήθησα να κάνει λογαριασμό στο ebay! :lol::lol::lol:

Διαβασαμε με το φιογκάκι...

Μάζεψα τα πιατικά απο το μεσημεριανό..

Ετοίμασα την τσάντα με τα φαγητά του αντρούλη γιατί αύριο θα είναι στη δουλειά ολημερίς οπότε.... :rolleyes:

Πάω για δουλίτσα και τα λέμε! ;);)

777885dugw57gt25.gif

να μιλησουμε και λιγο για μπαλκονια???τωρα πρεπει σιγα σιγα να ανανεωθοουμε.εχω ενα σαλονακι με ενα διθεσιο και 2 μονοθεσιους καναπεδες.επειδη στο κατω μερος τους που καθομαστε δεν βγαινει το υφασμα , ειναι δηλαδη σαν συραμμενο, και ειναι μπεζ και εχει βρωμισει σκεφτηκα να φτιαξω θηκες με υφασμα σε εντονο χρωμα, ωστε να αλλαξει εμφανιση και να ειναι καθαρο αφου θα μπορω να τις βγαζω και να τις πλενω. ρωτησα σε εναν ταπετσερη και μου ειπε γυρω στα 150ευρω με υφασμα και εργασια. πολλα δεν ειναι??επισης τα καγκελα πως τα καθαριζετε ωστε να μην τρεχουν πολλα νερα απο κατω???

Λίγο τσιμπημένο μου ακούγεται,ωστόσω πάρε και άλλη προσφορα και αν δεν βρεις κατι οικονομικότερο δώσε τα λεφτά γιατί αξίζει το κόπο.Εμείς από τα τέλη Μαη μαζευόμαστε μεσα ξανά το Σεμπτέβρη,(το σαλόνι αυτούς τους μήνες το χρησιμοποιώ ελάχιστα),οπότε το θεωρώ βασικό να είναι βολικός και όμορφος ο χώρος της βεράντας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εγω πάντως με τους εξωτερικους χωρους δεν το εχω καθ'ολου:-(

εχω ενα τεραστιο μπαλκονι που δυστυχως απέχει πολυ απο τους χώρους που κινουμαστε μεσα στο σπίτι αποσταση κουζινα - μπαλκονι μετρημενα 22 βήματα !!!!!

Ετσι είναι αρκετα παραμελημένο εχω μια μεταλικη τραπεζαρία με καρέκλες και μερικές γλ'αστρες με μισοξερα λουλουδια.

Ρίξτε καμια ιδεα για οικονομικ'η διακοσμηση μπαλκονιου βρε κορίτσια

Η Χριστιάνα νομίζω σε κάλυψε με τόσες φωτό:!:.

Βάψε τα έπιπλα σου αν και αυτά είναι φθαρμένα και πάρε όμορφα μαξιλάρια να βάλεις στις καρέκλες.

Κράτα όσες γλάστρες σου αρέσουν και σώσε τα φυτά σου,αν σώζονται,αλλιώς τώρα που ανοιξιάζει θα βρεις μεγάλη ποικιλία στα φυτώρια και διάλεξε 2-3 φυτά που αντέχουν.

Στο τραπέζι σου μπορείς να βάλεις μια πιατέλα με βοτσαλάκια,ίσως,ή και κοχύλια.Εναλλακτικά μπορείς να βρεις κηροπηγια για εξωτερικούς χώρους ή φαναράκια.

Φανάρια σε μεγάλο μέγεθος θα μπορούσες να βάλεις και σε μία γωνιά στο μπαλκόνι σου,σε συνδυασμό μάλιστα με μεγάλα βότσαλα.Αυτό σίγουρα δεν είναι οικονομικό,μ'αρέσει όμως τόσο πολύ:!:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι έχεις Χρύσα μου, εκτός από την περίοδο? :confused:

Εχω κάνει μια φλεγμονή,εσωτερική, στο στήθος και με έχει τρελάνει στο πόνο.Μου έδωσε αντιβίωση η γιατρός και ελπίζω να καλυτερεύσω αλλιώς πρέπει να ανέβω Αθήνα να με δει ο γυναικολόγος.:rolleyes::-(:-(

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εβαλα νηστισιμο φαγάκι (πατάτες στον φούρνο, στρογγυλές κομμένες... τις άλειψα με μουστάρδα, έριξα νεράκι, λαδάκι, λεμονάκι, πιπέρι καγιέν, δεντρολίβανο και έκοψα μέσα πρασινη, κόκκινη πιπεριά, πράσα και κρεμμυδάκια σε μεγάλα κομμάτια.... πανδαισία χρωμάτων).

Καλησπέρα!! :P

Ειρήνη, μου έδωσες ιδέα για το αυριανό φαγητό!! Μιαμ μιαμ :-P Έχω όλα τα υλικά. Αλλά δε θα βάλω το δενδρολίβανο και το πιπέρι καγιέν. Θα βάλω απλό πιπέρι και ρίγανη. :D Η μάλλον, δε θα βάλω καθόλου πιπέρι, για να δώσω και στη μπουμπού μου!! :D :D

Ααααχ!!...Εμένα με έχει πιάσει η ανοιξιάτικη αλλεργία μου :-( Όλη τη μέρα στη δουλειά φτερνιζόμουν σήμερα!:mad: Η φάση είναι ότι όταν έβγαινα έξω δε φτερνιζόμουν τόσο όσο όταν επέστρεφα μέσα! Φαντάσου πόση σκόνη και αλλεργιογόνα έχουν μαζευτεί σε αυτό το χώρο!:mad::mad::mad: Εν τω μεταξύ εγώ πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις έπαιρνα ένα χαπάκι το aerius και ήμουν μια χαρά. Αλλά τώρα επειδή η μπουμπού μου έχει δυσανεξία στην πρωτεΐνη του γάλακτος κι εγώ τη θηλάζω δεν μπορώ να πάρω το aerius γιατί έχει λακτόζη μέσα :-( , οπότε καταλαβαίνετε, έχει να πέσει πολύ φτέρνισμα και φύσημα μύτης. Αν ακούσετε κανένα αψού από μένα θα είναι. Πρέπει να πάω στο γιατρό να μου γράψει κανένα σπρέυ τουλάχιστον...

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Με το καλό!

2) Δεν θα έβαζα μπανιέρα!

Το πιο άχρηστο πράγμα που υπάρχει σε ένα σπίτι, για μένα, είναι η μπανιέρα... :rolleyes: . Δεν κάνω αφρόλουτρα άρα μου δίνει στα νεύρα η ύπαρξή της! Θα είχα ένα όμορφο, ευρύχωρο ντουζ, χωρίς καμία συζήτηση!

;)

Κι εμένα ο άντρας μου προτιμούσε να βάλουμε ντουζιέρα όταν αλλάζαμε τα είδη υγιεινής στο σπίτι του πριν παντρευτούμε, αλλά εγώ του είπα ότι προτιμώ την μπανιέρα, όχι για κανένα άλλο λόγο, ούτε κι εγώ κάνω αφρόλουτρα, αλλά για να μπορώ να πλένω καμιά κουβέρτα και κανενα πάπλωμα. Και δεν το έχω μεντανιώσει. Με έχει εξυπηρετήσει πολύ.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Κοίτα νομίζω ότι κανένα αγόρι δεν βλέπει ειδικά αυτά που είναι μπροστά τους.

Οι στοίβες είναι κάτω από τα κρεμασμένα ή σε άλλο χώρο;

Παρεμβαίνω πολύ τώρα αλλά σκέφτομαι το εξής. Είτε δύο ράγες στη ντουλάπα (αν είναι ψηλή χωράνε) ώστε να έχει δύο μέρη να κρεμάς ή βγάζεις τα πανωφόρια από εκεί. Τα μπουφάν τα κρεμάς πίσω από την πόρτα τους( σε λίγο θα τα μαζέψεις κιόλας) και τα σακάκια ίσως το κινούμενο φύλλο της ντουλάπας αν δεν κουμπώνει για να κλείσει η ντουλάπα και απλώς ακουμπάει για να κλείσει.

Επίσης για τα ρούχα που δε φοράνε συχνά (όπως τα καλά πανωφόρια και παντελόνια) μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλαπλές κρεμάστρες που μπαίνουν τα ρούχα δύο δύο και τρία τρία και να μειώσεις λίγο το χώρο.όπως αυτές http://www.oikiakaeidh.gr/ma/κ9.jpg

στην κρεμαστη ντουλαπα εχω και των δυο αγοριων τα σακακοτουρτουρα,αλλα ο καθενας τους εχει ξεχωριστω ντουλαπι για τα ρουχα.Μου αρεσε η ιδεα με την δευτερη ραγα,ετσι κι αλλιως ο αποκατω χωρος βαζει τα παιχνιδακια του ο μικρος.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Αχ.. ειλικρινά, μακάρι να ήμουν εκεί, να την έβλεπα για να σε βοηθούσα! Ειμαι και οπτικός τύπος και όταν βλέπω κάτι, αυτόματα το μυαλό μου "τρέχει" και αμεσως "βλέπω" λύσεις... :rolleyes:

Εγώ νομίζω, πως τους τα χεις μια χαρά χωρισμένα! Και σε στίβες και χωρισμένες ανά κατηγορία! Δηλαδη, τι άλλο να κάνεις? Να τους βάλεις και υλικό που να μιλάει και να λέει μάρκα και χρώμα μπλούζας?! :tongue:

Νομίζω πως πρέπει να τ' ακούσουν άμεσα και να τους δείξεις την αγανάκτηση σου γιατί το παρακάνουν! Τους τα χεις περιποιημένα και μάλιστα σε σημείο που άλλες μανούλες δεν θα έφταναν (ανά κατηγορία!)! Τι άλλο χρειάζεται για να σε βοηθήσουν λοιπόν και εκείνα? Είναι η μόνη βοήθεια που τους ζητάς! Και δεν είναι κάτι δύσκολο. Μόνο να τραβούν την μπλούζα που επιλέγουν με προσοχή! Σιγά το δύσκολο.

Φιλη μου... για τρίξτους λιγάκι τα δόντια! :mad:

θα δοκιμασω να τα τακτοποιησω σε μακροστενα ωστε το ενα μερος να ακουμπαει το εσωτερικο της ντουλαπας ,να δω θα κατσει;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

ναι ..πολλα η λιγα σου φαινονται???

Ναι, μου φαίνονται αρκετά κοριτσάκι μου...:rolleyes: φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα το πορτοφόλι σου.

Μήπως να ρωτήσεις κι αλλού? Μπες στο google και ζήτα επαγγελματίες στην περιοχή σου και άρχισε να τους τηλεφωνείς. Δεν χάνεις τίποτα. Προσφορά θα σου δίνουν!

Οι τιμές στα είδη κήπου έχουν πέσει πολυ. Είναι αμαρτία να πληρώσεις τόσα μόνο για καλύμματα...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε? Σήμερα έκανα απίστευτες δουλίτσες... όχι μονο στο σπίτι αυτά που σας είπα αλλά και εξωτερικές. Και ήρθα, φαγαμε, έπλυνα τα πιατικά, έκανα ένα τέλειο μπανάκι, τα ξυρίσματα μου, έβαλα τις κρέμες μου και ήρθα κοντά σας να πούμε τα νέα μας....

Αχ... πόσο θετικά με "ντοπάρει" ο καλός καιρός!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Εχω κάνει μια φλεγμονή,εσωτερική, στο στήθος και με έχει τρελάνει στο πόνο.Μου έδωσε αντιβίωση η γιατρός και ελπίζω να καλυτερεύσω αλλιώς πρέπει να ανέβω Αθήνα να με δει ο γυναικολόγος.:rolleyes::-(:-(

Ωπ... γιατί έτσι Χρυσάκι μου?

Μήπως φοράς πολύ σουτιέν με μπανελίτσα?

Πολλά περαστικά! Εύχομαι να ηρεμίσεις με την αντιβίωση και να μην χρειαστείς τίποτα περισσότερο! :(

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!! :P

Ειρήνη, μου έδωσες ιδέα για το αυριανό φαγητό!! Μιαμ μιαμ :-P Έχω όλα τα υλικά. Αλλά δε θα βάλω το δενδρολίβανο και το πιπέρι καγιέν. Θα βάλω απλό πιπέρι και ρίγανη. :D Η μάλλον, δε θα βάλω καθόλου πιπέρι, για να δώσω και στη μπουμπού μου!! :D :D

Τέλεια! Ειναι μεγάλη βοήθεια να ξέρεις το φαγητό της επόμενης μέρας γιατί εγώ συνήθως κολλάω... :rolleyes:

Ααααχ!!...Εμένα με έχει πιάσει η ανοιξιάτικη αλλεργία μου :-( Όλη τη μέρα στη δουλειά φτερνιζόμουν σήμερα!:mad: Η φάση είναι ότι όταν έβγαινα έξω δε φτερνιζόμουν τόσο όσο όταν επέστρεφα μέσα! Φαντάσου πόση σκόνη και αλλεργιογόνα έχουν μαζευτεί σε αυτό το χώρο!:mad::mad::mad: Εν τω μεταξύ εγώ πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις έπαιρνα ένα χαπάκι το aerius και ήμουν μια χαρά. Αλλά τώρα επειδή η μπουμπού μου έχει δυσανεξία στην πρωτεΐνη του γάλακτος κι εγώ τη θηλάζω δεν μπορώ να πάρω το aerius γιατί έχει λακτόζη μέσα :-( , οπότε καταλαβαίνετε, έχει να πέσει πολύ φτέρνισμα και φύσημα μύτης. Αν ακούσετε κανένα αψού από μένα θα είναι. Πρέπει να πάω στο γιατρό να μου γράψει κανένα σπρέυ τουλάχιστον...

Πω πω... να ξέρεις πάντως πως υπάρχουν και χειρότερα.. ο ξάδερφος μου πρήζεται κάθε άνοιξη σε σημείο η μύτη του να μοιάζει με μελιντζάνα και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει!!! :lol::lol::lol:

Αψού!!!!!!!!!1 :tongue:

777885dugw57gt25.gif

στην κρεμαστη ντουλαπα εχω και των δυο αγοριων τα σακακοτουρτουρα,αλλα ο καθενας τους εχει ξεχωριστω ντουλαπι για τα ρουχα.Μου αρεσε η ιδεα με την δευτερη ραγα,ετσι κι αλλιως ο αποκατω χωρος βαζει τα παιχνιδακια του ο μικρος.

Θα τολμήσω κι άλλο ένα. Τα μπλουζάκια του μικρού τα διπλώνω πολύ. Δηλ αφού διπλώσω μανίκια και πλαϊνά, τα διπλώνω στη μέση και ξανά στη μέση. Γίνονται παραλληλόγραμμα, οπότε φαίνεται το σχέδιο για να ξεχωρίζεις ποιο είναι και τα βάζω κατακόρυφα μέσα στις γνωστές πια θήκες του ικεα. Οπότε μπορεί να βρίσκει ο καλός μου αυτό που θέλει και να ντύσει το μωρό, χωρίς να χρειάζομαι αξονική για να δούμε πόσο εκτεταμένο είναι το εγκεφαλικό :tongue:

Περαστικά στα κορίτσια που ταλαιπωρούνται.

Κορίτσι με τα καναπεδάκια στο μπαλκόνι πώς θα σου φαινόταν η ιδέα ενός ριχταρακίου; Που το βγάζεις και το πλένεις κατά βούληση; Και θα σου κοστίσει και πολύυυυυ λιγότερο;

sbxre6a2f.png

Ωπ... γιατί έτσι Χρυσάκι μου?

Μήπως φοράς πολύ σουτιέν με μπανελίτσα?

Πολλά περαστικά! Εύχομαι να ηρεμίσεις με την αντιβίωση και να μην χρειαστείς τίποτα περισσότερο! :(

Ευχαριστώ,η αλήθεια είναι ότι φοράω αλλά δεν πιστεύω πως είναι από αυτό,ελπίζω και εγώ να ηρεμήσω!

Το απόγευμα δεν έκανα τίποτα,κοιμήθηκα και ξεκουράστηκα.Αυριο είναι μια νέα ημέρα.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...