Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!!

Ειρηνηηηηη!!Που εισαι;; Σε εβλεπα στο ονειρο μου οτι ησουν σπιτι μου και τακτοποιουσες τις ντουλαπες των αγοριων.Χτες ψαχνοντας ο μεγαλος να βρει τι θα φορεσει για σημερα τα εβγαλε ολα εξω και σημερα εχω να τα τακτοποιησω ΞΑΝΑ..

Πειτε βρε κοριτσια καμια ιδεα πως να τα φτιαξω για να τα βλεπει ολα και να μπορει να τα διαλεγει χωρις να τα ανακατωνει.

Για να καταλαβετε ειναι δυο ραφια σε ενα ντουλαπι ,το εχω χωρισει το καθεενα σε 4 στιβες,βαζω στην μεσα δεξια τις μακρυμανικες ψιλες μπλουζες,στην μεσα αριστερη τις καλες του,στις μπρροστα στιβες τις προχειρες,

στο κατω παλι σε 4 στιβες οι δυο αριστερα τα παντελονια και οι 2 δεξια τις φορμες.

πως να τα φτιαξω;;;

Παναγία μου!!!!!!

Σου χω γίνει ο φόβος και ο τρόμος!!! Ακόμη και στον ύπνο σου με βλέπεις!!!!!!!!! :!::!::!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα για την ντουλάπα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!!

Ειρηνηηηηη!!Που εισαι;; Σε εβλεπα στο ονειρο μου οτι ησουν σπιτι μου και τακτοποιουσες τις ντουλαπες των αγοριων.Χτες ψαχνοντας ο μεγαλος να βρει τι θα φορεσει για σημερα τα εβγαλε ολα εξω και σημερα εχω να τα τακτοποιησω ΞΑΝΑ..

Πειτε βρε κοριτσια καμια ιδεα πως να τα φτιαξω για να τα βλεπει ολα και να μπορει να τα διαλεγει χωρις να τα ανακατωνει.

Για να καταλαβετε ειναι δυο ραφια σε ενα ντουλαπι ,το εχω χωρισει το καθεενα σε 4 στιβες,βαζω στην μεσα δεξια τις μακρυμανικες ψιλες μπλουζες,στην μεσα αριστερη τις καλες του,στις μπρροστα στιβες τις προχειρες,

στο κατω παλι σε 4 στιβες οι δυο αριστερα τα παντελονια και οι 2 δεξια τις φορμες.

πως να τα φτιαξω;;;

Μήπως να κρέμαγες τις μπλούζες να τις βλέπει; γιατί αν περιμένεις να συνυπάρξουν αρσενικά και στοίβες, έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες...... Επίσης τις φόρμες που είναι σετ δοκίμασε να βάζεις το παντελόνι διπλωμένο μέσα στη μπλούζα (δηλ αφού διπλώσεις τα μανίκια και τα πλαϊνά της μπλούζας, βάζεις διπλωμένο το παντελόνι μέσα και μετά τη διπλώνεις στη μέση, οπότε το έχει πακετάκι και με μία κίνηση βγάζει όλη τη φόρμα (και τη ρίχνει στο πάτωμα βέβαια, αλλά αυτό δε θεραπεύεται)_

sbxre6a2f.png

Εμένα παλι με τρομαζει το ποσο εχω αρχιζει και σου μοιαζω :tongue::tongue:.Αφου μολις ειδα τη φωτο λεω ωραια τακτοποιημενα αλλα δεν ειναι ανα χρωμα:tongue: Πραγματικα Ειρηνη απο τοτε που σε "γνωρισα" εχεις βγαλει τον Παρθενο απο μεσα μου που ειχα για χρονια καταπιεσει και τωρα ποιος με πιανει....Ηθελα πολλες φορες να σου πω ποσο σέυχαριστω γι'αυτο, ουτε κι εγω δεν το πιστευω το ποσο πολυ εχω οργανωθει και τελειωνω πλεον τοσο γρηγορα τις δουλειες μου,σαν να μ'εχει ακουμπησει μια καλη νεραιδα με το μαγικο ραβδακι της :wink:

Α ρε οπλαρχηγέ μου.... πόσο με ανεβάζουν τα post σου...! Και στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Τέτοια post είναι που με κρατάνε, τις στιγμές που νιώθω πως έχω τόσα να κάνω και πιέζομαι...

Ευχαριστώ!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Μόλις επέστρεψα και στο σπίτι επικρατεί χάος ,τα κρεβάτια αστρωτα,ο νεροχύτης γεμάτος από εχθες το βράδυ,ευτχως το σαλόνι είναι σε καλύτερη κατάσταση.Επειδή όμως δεν είχα κουράγιο,έφιαξα μια πορτοκαλάδα και είπα να κάτσω κανά τεταρτο και ύστερα ξεκινάω!

Πήγα τελικά και στο γιατρό και έχει δημιουργηθεί φλεγμονή,μου έδωσε αλοιφή και αντιβίωση και ελπίζω να καλυτερευσω.:rolleyes::-):-)

Πω-πω... και γω οταν βρισκω το σπιτι σε αυτή την κατάσταση, προς στιγμή νιώθω πως θα μουρλαθώ και θα γυρίσει το κεφάλι μου σβούρες σαν του εξορκιστή...!!! :lol::lol::lol:

Αυτόματα όμως σκέφτομαι: ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και ξεφουσκώνω από το πολύ άγχος!!!

Κοίτα τον εαυτο σου και σιγά-σιγά θα τα μαζέψεις όλα. Κοίτα να εισαι καλα!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου...

Το σπιτάκι μου είναι ορθάνοιχτο και μπαίνει μέσα ο ήλιος... πόσο το λατρεύω αυτό...! ;);)

Εκανα αρκετές δουλίτσες.

Βγήκα ξανά, πήγα σούπερ, πήρα πραγματάκια, επέστρεψα, τα τακτοποίησα...

Εβαλα νηστισιμο φαγάκι (πατάτες στον φούρνο, στρογγυλές κομμένες... τις άλειψα με μουστάρδα, έριξα νεράκι, λαδάκι, λεμονάκι, πιπέρι καγιέν, δεντρολίβανο και έκοψα μέσα πρασινη, κόκκινη πιπεριά, πράσα και κρεμμυδάκια σε μεγάλα κομμάτια.... πανδαισία χρωμάτων).

Το μπαλκόνι μου ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ! Απλωσα και το πλυντηριο μου με τα σκουρα... ηδη στεγνώνει!

Ετοίμασα κι άλλο πλυντήριο με χρωματιστά (κόκκινα) για το βράδυ, μάζεψα το σπίτι μου... τακτοποίησα τα σιδερωμένα που είχα από χθες... όλα μια χαρά.

Τώρα θα πάω να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο, να επιστρέψουμε, να φάμε και μετά διάβασμα....

Σας γλυκοφιλώ ΟΛΕΣ!

777885dugw57gt25.gif

Μόλις επέστρεψα και στο σπίτι επικρατεί χάος ,τα κρεβάτια αστρωτα,ο νεροχύτης γεμάτος από εχθες το βράδυ,ευτχως το σαλόνι είναι σε καλύτερη κατάσταση.Επειδή όμως δεν είχα κουράγιο,έφιαξα μια πορτοκαλάδα και είπα να κάτσω κανά τεταρτο και ύστερα ξεκινάω!

Πήγα τελικά και στο γιατρό και έχει δημιουργηθεί φλεγμονή,μου έδωσε αλοιφή και αντιβίωση και ελπίζω να καλυτερευσω.:rolleyes::-):-)

περαστικα να ειναι! ετσι ειναι κι εμενα αυτην την στιγμη,τις 3 προηγουμενες μερες με ειχε πιασει ιλιγγος και δν μπορουσα να κανω τιποτα.Σημερα ημουν καλα ειχα κ ορεξη, αλλα η μπουμπου θελει αγκαλια συνεχεια!Τωρα μονο ετοιμαζω φαγητο γιατι θα καταφτασει ο λοχος κ πρεπει να φανε.Εκατσα να την θηλασω και Τα υπολοιπα σιγα σιγα..

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Παναγία μου!!!!!!

Σου χω γίνει ο φόβος και ο τρόμος!!! Ακόμη και στον ύπνο σου με βλέπεις!!!!!!!!! :!::!::!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα για την ντουλάπα!

αχ ημουν ευτυχισμενη σου λεω...μου εδινες συμβουλες κ τα εφτιαχνες κ ολας...Υπεροχα ονειρα!!

ded07debfa.png

καλημέρα κοριτσάκια,σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

ότι θέλετε εδώ είμαι...MARGIO ναι διακοσμήτρια είμαι, έχω κάνει αναρτήσειςμε παιδικά δωμάτια,ρίξε μια ματιά να παίρνεις ιδέες...

έχω και σελίδα στο fb...http://www.facebook.com/pages/Create-the-Style/285620921511489

κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια,αποθήκες απαραίτητες, τουαλέτα 2η απαραίτητη και ντουζιέρα γιατί όχι αν υπάρχει χώρος...

όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μεγαλώνουν και οι ανάγκες τους...

γιαυτό και πάντα προτείνω το παιδικό δωμάτιο να έχει αρκετό χώρο,μπορεί όταν είναι μικρά να μην κάθονται πολύ ώρα,αλλά μετά με το σχολείο χρειάζονται γραφείο και χώρο να παίζουν...

αυτά τα λίγα σκέφτηκα για την ώρα...

Εισαι πολυ καλη υπεροχες ιδεες θα τις παρακολουθησω ολες μπραβο παντως

Μήπως να κρέμαγες τις μπλούζες να τις βλέπει; γιατί αν περιμένεις να συνυπάρξουν αρσενικά και στοίβες, έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες...... Επίσης τις φόρμες που είναι σετ δοκίμασε να βάζεις το παντελόνι διπλωμένο μέσα στη μπλούζα (δηλ αφού διπλώσεις τα μανίκια και τα πλαϊνά της μπλούζας, βάζεις διπλωμένο το παντελόνι μέσα και μετά τη διπλώνεις στη μέση, οπότε το έχει πακετάκι και με μία κίνηση βγάζει όλη τη φόρμα (και τη ρίχνει στο πάτωμα βέβαια, αλλά αυτό δε θεραπεύεται)_

δν εχω χωρο να τις κρεμασω,κρεμαω τα μπουφαν, τα σακακια τους,κ δν περισσευει χωρος.Με εκνευριζει οταν ψαχνει καποιο συγκεκριμενο κ δν το βλεπει κ κανει τν ντουλαπα μυλος...

ded07debfa.png

Διαφημίσεις

περαστικα να ειναι! ετσι ειναι κι εμενα αυτην την στιγμη,τις 3 προηγουμενες μερες με ειχε πιασει ιλιγγος και δν μπορουσα να κανω τιποτα.Σημερα ημουν καλα ειχα κ ορεξη, αλλα η μπουμπου θελει αγκαλια συνεχεια!Τωρα μονο ετοιμαζω φαγητο γιατι θα καταφτασει ο λοχος κ πρεπει να φανε.Εκατσα να την θηλασω και Τα υπολοιπα σιγα σιγα..

Σε ευχαριστώ πολύ,μακάρι αυτά να είναι μονο τα προβλήματά μας,απλά δυσκολέυει η καθημερινότητά μας.Εσύ με 4 παιδάκια μόνο να τους μαγειρέψεις και να τους πλύνεις,έφαγες όλη την ημέρα.Να τους χαίρεσαι μέσα απο την καρδιά μου!:-):-)

Τεσπά,πήρα και ένα ντεπόν γιατί έχω και πονους περιόδου μαζί με τα υπόλοιπα και ξεκίνησα.

Εστρωσα τα κρεβάτια μας και συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια,έστρωσα τα ριχτάρια και μάζεψα λίγο το σαλόνι,έβαλα ένα πλυντήριο και ψιλοκαθάρισα τα μπάνια και μου έμεινε η κουζίνα.Ευτυχώς έχω έτοιμο φαγητό,πάω να αδείασω το πλυντήριο,να βάλω μέσα τα λερωμένα,να ζεστάνω φαγητό,να στρώσω τραπέζι και να πάω να πάρω το αγοράκι μου από τη μαμά μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

δν εχω χωρο να τις κρεμασω,κρεμαω τα μπουφαν, τα σακακια τους,κ δν περισσευει χωρος.Με εκνευριζει οταν ψαχνει καποιο συγκεκριμενο κ δν το βλεπει κ κανει τν ντουλαπα μυλος...

Κοίτα νομίζω ότι κανένα αγόρι δεν βλέπει ειδικά αυτά που είναι μπροστά τους.

Οι στοίβες είναι κάτω από τα κρεμασμένα ή σε άλλο χώρο;

Παρεμβαίνω πολύ τώρα αλλά σκέφτομαι το εξής. Είτε δύο ράγες στη ντουλάπα (αν είναι ψηλή χωράνε) ώστε να έχει δύο μέρη να κρεμάς ή βγάζεις τα πανωφόρια από εκεί. Τα μπουφάν τα κρεμάς πίσω από την πόρτα τους( σε λίγο θα τα μαζέψεις κιόλας) και τα σακάκια ίσως το κινούμενο φύλλο της ντουλάπας αν δεν κουμπώνει για να κλείσει η ντουλάπα και απλώς ακουμπάει για να κλείσει.

Επίσης για τα ρούχα που δε φοράνε συχνά (όπως τα καλά πανωφόρια και παντελόνια) μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλαπλές κρεμάστρες που μπαίνουν τα ρούχα δύο δύο και τρία τρία και να μειώσεις λίγο το χώρο.όπως αυτές http://www.oikiakaeidh.gr/ma/κ9.jpg

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα κοπέλες!!

Σήμερα αλλάζω δίπλωμα πετσέτας αλα ειρήνη φυσικά για να κάνω μία δοκιμή στο ντουλάπι. Ξεκίνησα εχθές αλλά ειναι πολλές και δεν πρόλαβα να τις ξεδιπλώσω / ξαναδιπλώσω όλες. Μετά σειρά τα σεντόνια, είναι ψηλή η στοίβα και κάθε φορά που παίρνω ένα ψιλοχαλάνε τα υπόλοιπα. Αλλά δεν νομίζω να προλάβω σήμερα, έχω παιχνίδι / ζωγραφική με το μικράκι μου κι ελπίζω και καμιά βολτίτσα τώρα που φτιάχνει ο καιρός :)

Αύριο λέω να μαζέψω τα "βαριά" χειμερινά, δεν πιστεύω να τα ξαναχρειαστούμε, τι λέτε??

Δεν πρόλαβα να γράψω νωρίτερα, αλλά εννοείται ψηφίζω και μπλογκ εάν υπάρχουν τα κουράγια! Ευτυχώς είδα ήδη δουλεύετε σε αυτό! τέλεια!

Άσχετο: σε ποια περιοχή είστε?

κοριτσια καλημερα σε ολες!σκεφτομαστε να χτισουμε σπιτι γυρω στα 90 τ.μ. αν μπορειτε πειτε μου 2-3 πραγματα που πρεπει να προσεξω για να με βολεψει σε εξοικονομηση χωρου ή χρισιμες συμβουλες!

Με το καλό!

2-3 πραγματάκια που μου ρχονται στο μυαλό, σε περίπτωση που έχτιζα εγώ!

1) Προτιμώ τους μεγάλους χώρους εις βάρος των πολλών δωματίων.

Οταν αγοράσαμε το σπίτι μας (το πήραμε καινούργιο αλλά ήδη έτοιμο), μας είπαν αν θέλουμε να χωρίσουμε το παιδικό σε 2 δωμάτια. Αρνήθηκα κατηγορηματικά γιατί προτιμώ μεγάλα δωμάτια και ας είναι 2 μόνο. Θέλω ευρύχωρα δωμάτια, να τα ζω και να με χαροποιούν. Οχι κλουβιά που με πνίγουν.

2) Δεν θα έβαζα μπανιέρα!

Το πιο άχρηστο πράγμα που υπάρχει σε ένα σπίτι, για μένα, είναι η μπανιέρα... :rolleyes: . Δεν κάνω αφρόλουτρα άρα μου δίνει στα νεύρα η ύπαρξή της! Θα είχα ένα όμορφο, ευρύχωρο ντουζ, χωρίς καμία συζήτηση!

3) Αποθηκευτικοί χώροι!

Το προηγούμενο σπίτι που ήταν να αγοράσουμε και είχα ερωτευτεί επίσης είχε σε ένα διάδρομο μία εξάφυλλη ντουλάπα με απίστευτους αποθηκευτικούς χώρους! Ντουλάπι-υποδοχή για πλυντήριο ρούχων, με ράφια από πάνω για τα απορρυπαντικά και ειδικό ντουλάπι-αποθήκη για τα χαλιά σε όρθια κατάσταση... ένα όνειρο.

Ντουλάπες μεγάλες που να χωρούν τις ανάγκες σας!

4) Πλυντήριο ρούχων εκτός μπάνιου.

Πιάνει χώρο και πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο να το βλέπουμε φάτσα/κάρτα στο μπάνιο μας!

5) Παράθυρο στο μπάνιο!

Οπωσδήποτε! Ευτυχώς το χω και σ' αυτό το σπίτι. Ανοίγω το παράθυρο μου και στεγνώνουν τα πάντα. Ούτε μούχλα, ούτε τίποτα..!

6) Αρκετά ντουλάπια στην κουζίνα.

Δεν χρειάζεται νομίζω να αιτιολογήσω! Είναι βασική ανάγκη μιας νοικοκυράς. ;)

7) Αποθήκη

Μ' έχει σώσει... σας το χω πει άπειρες φορές. Η οποία να γεμίσει με ράφια dexion για να μπορείς να αποθηκεύσεις τα πάντα και να τα βλέπεις ακριβώς όπως τα θες εσύ!

Αυτά είναι τα "προσωπικά μου θέλω", με μία σύντομη ματιά... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...