Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εκατσα κοριτσακια μου και φυσικα ειπα να στειλω κανα μηνυματακι! στην ωραια παρεουλα. η μερα και σημερα ηταν και παλι πλυσιμο και σιδερωμα και εχω ακομη για το βραδακι! εφτιαξα λιγο και την ντουλαπα του αντρα μουτ οπου βρε κοριτσια ανακαλυψα απειρα πουκαμισα!!!!! δεν ξερω τι να κανω τα περισσοτερα ειναι καλα και αφορετα! ξεκαθαρισα και απο τη βιβλιοθηκη καποια βιβλιαρακια για δοσιμο. βρε κοριτσια αγορασα κατι σεντονια του μικρου και ειναι σα κοκκαλο! τι να πω. δηθεν βαμβακερα! δηθεν ποιοτητα! ειρηνη τα βραχιολακια μ αρεσανε διοτι "κρυβουνε" και απο πισω καποιο καλο σκοπο. πολυ σπουδαιο, ιδιως στις μερες μας. οσο για τα κοριτσια που χτιζουνε σπιτι ευχομαι να τελειωσετε γρηγορα και οπως λενε οι περισσοτερες θα πω και εγω τον πονο μου! κοριτσια. αποθηκευτικοι χωροι Απαραιτητοι!!!!

Κοριτσάκια δεν σας προλαβαίνω...πολυλογούδες...έχω καιρό να σας διαβάσω...

σας βάζω μερικές ιδέες για τα πασχαλινά μας αυγουλάκια και σύντομα έρχονται κι άλλα πασχαλινά θέματα...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/03/easter-is-coming.html

Καλησπέρα παιδιά! Μου λείψατε! Έλειπα από την Παρασκευή σε ένα συνέδριο στο Βόλο, γύρισα σήμερα και δεν σας προλαβαίνω! Ειρήνη χαίρομαι που ξεκινάς το blog, στο ελεγα από τότε που ήσουν στο parents;) Μπράβο mamavassia που θα βοηθήσεις! Εννοείται ότι θα τα λέμε εδώ τα δικά μας!:P

miamama ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις ιδές σου για το Πάσχα από το ωραίο σου blog. Πολύ ωραία η ιδέα με την αυγουλιέρα και τα κεράκια και τα κακτάκια μέσα στα τσόφλια. Ελπίζω να εφαρμόζεται εύκολα!:)

miriki, είδες στο #3524 την ιδέα που έβαλα για τοποθέτηση κορδέlων σε συρτάρι; http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1498834&highlight=%EA%EF%F1%E4%DD%EB%E5%F2#post1498834.

sACYp2.png

Ναι είναι τέλεια. Απλά δεν έχω συρτάρι να διαθέσω. Προς το παρόν αξιοποιώ τα στρογγυλά κουτιά από τα εγγράψιμα cd και dvd για τις μικρές και μια κούτα για τις πιο μεγάλες.

Επίσης επειδή έχω ψάξει για τέτοιες κορδέλες για τις παρουσιάσεις μου στο πανεπιστήμιο και δε βρίσκω, αν ξέρεις πού μπορώ να τις βρώ και πώς να τις ζητήσω, θα σου ήμουν υπόχρεη.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες τι κάνετε?

Ελπιζω να μαζεψατε ηλιο σημερα.

εγω σημερα ελιωσα στις δουλειές, απο το πρωι στις 9 σταματησα στις 6 το απογευμα.:!::!:(ήθελα να διωξω την αρρωστίλα απο το σπίτι!!!).

Δε θυμάμαι να σας πω τι ακριβως έκανα αλλα εκτός της καθαριότητας ολου του σπιτιου(170 τμ) καθαρισα και τακτοποιησα τα συτραρια της κουζινας με τα μαχιροπηρουνα (εβαλα και σ ενε μπωλ οτι ξεμπαρκο κυκλοφορούσε εκι μέσα -συριγγες, κλιπ για σακουλες αναπτηρες ) κι ετσι δεν επικρατει χαος.

Εχει μόνο νη θηκη για τα μαχαιροπηρουνα, τομικρο μπωλκαι το pimer για τις σουπες.

το ιδιο εκανα και στο συρταρι με τις κουτάλες,γιατι εκει εχανε η μανα το παιδι και .... δεν το ξαναβρισκε ποτ'ε!!!

Χώρισα ανα συχνοτητα χρήσης τα εργαλεια κι εβαλα σε ενα κουτι απο παπούτσια:idea:(μεχρι νεοτέρας )τις κουτάλες και σε2 μικρότερα κουτια σουρωτηρια, ανοιχτήρια, σκουπ παγωτου κ.α. εργαλεια που δε χρησιμοποιω συχνα.

εγινε το συρταρακι του..... κουτιου!!!!

ξεφορτωσα και κάποια εσωρουχα αφόρετα που δε μου εκαναν σε μια γειτονισσα μαζι με κατι τσουμπλεκια που σερνοταν μια καραφα που δε μου αρεσε, ενα μπουκαλι λικερ σουβενιρ Σαντορίνης και κατι άλλα τέτοια και τωρα απολαμβάνω τους αδειους πάγκους.

τι απίστευτη αίσθηση!!!

Στόχος αυριανός: να καταφερω να ξεφοτρωσω μια τσάντα μπιμπερο, και να τακτοποιήσω τα ρουχα της μικρης γιατι επικρατει πανικος στα συρταρια της.

φιλουρες!!!! ωρα για ξαααπλες!!!!!!!!!!!!!!

γειά σας και απο μένα, έλειπα για σκ στο εξοχικό.....χαμόςςς....είχαμε να πάμε απο τον Ιανουάριο, επειδή το είχα αφήσει καθαρό το σπίτι, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα.....το κακό είναι ότι με το που πάτησαν τα παιδιά μετά απο μια ώρα ήταν όλο το σπίτι βομβαρδισμένο τοπίο!!! όλα τα παιχνίδια κάτω......

Επίσης όλο το σκ κυνήγαγα τα κορίτσια μου!!!!αααχχχχ ξεπατώθηκα!!! έχουμε απέναντι απο το σπίτι ένα γήπεδο μπάσκετ και εκεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ κάνουνε ποδήλατο και παίζουν όλη η γειτονιά!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ευτυχώς Σάββατο πρωί σηκώθηκα ετοίμασα το φαγάκι μας και έτσι όλη την ημέρα την έβγαλα στο μπάσκετ, μόνο για φαί και μεσημεριανό ύπνο πήγα σπίτι!!!

Αλλά βρε κορίτσια και αυτό κουραστικό είναι, κομμάτια γύρισα, είπα δεν θα κάνω καμία δουλειά, αλλά και μόνο που με χτύπαγε ο ήλιος όλη μέρα, έδινα οδηγίες στα παιδιά και γενικά ήμουν στο πόδι γύρισα πίσω με ένα κεφάλι καζάνι και ένα κόκκινο κούτελο χαχαχαχα

Καλή εβδομάδα απο αύριο!

Ναι είναι τέλεια. Απλά δεν έχω συρτάρι να διαθέσω. Προς το παρόν αξιοποιώ τα στρογγυλά κουτιά από τα εγγράψιμα cd και dvd για τις μικρές και μια κούτα για τις πιο μεγάλες.

Επίσης επειδή έχω ψάξει για τέτοιες κορδέλες για τις παρουσιάσεις μου στο πανεπιστήμιο και δε βρίσκω, αν ξέρεις πού μπορώ να τις βρώ και πώς να τις ζητήσω, θα σου ήμουν υπόχρεη.

miriki

Την ιδέα την κατέβασα από ξένο σάϊτ, δεν ειναι δικές μου οι κορδέλες. Τέτοιες κορδέλες όμως έχω δει μόνο σε καταστήματα με είδη ραπτικής. Συγκεκριμένα είναι ένα εδώ στην Καλλιθέα που εχει της Παναγιάς τα μάτια:). Πρέπει να έχει και τέτοιες. Τις πιο λεπτές που έχουν ραφή κατά μήκος στις δύο πλευρές τις λένε τρέσσες.

sACYp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!:-)

Εχθές Κυριακή δεν έκανα απολύτως τίποτε.Το πρωί πήγαμε εκκλησία και μετά για φαγητό στη μαμά μου.Το βράδυ εφιαξαν πεθερά και μαμά σπανακόπιττα και εστειλαν delivery και οι δυο,έτσι έχω φαγητό και για σήμερα.

Εδω και 2-3 ημέρες που περίμενα να αδιαθετήσω με έχει τρελλάνει το στήθος μου και εχθές το βράδυ είδα ότι έχει κοκκινίσει ένα σημείο δίπλα στη θηλή και ψιλαφήζω τον αδένα ερεθισμένω.Σήμερα νίωθω λίγο καλύτερα,αν δεν είναι καλύτερα αυριο θα πάω στο γιατρό.:rolleyes::-(

Σήμερα αφού είναι τόσο όμορφη μέρα,θα βγω να κάνω λίγα ψώνια και θα κανονίσω καφεδάκι.Ελπίζω δηλαδή...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσάρες τι κάνετε?

Ελπιζω να μαζεψατε ηλιο σημερα.

εγω σημερα ελιωσα στις δουλειές, απο το πρωι στις 9 σταματησα στις 6 το απογευμα.:!::!:(ήθελα να διωξω την αρρωστίλα απο το σπίτι!!!).

Δε θυμάμαι να σας πω τι ακριβως έκανα αλλα εκτός της καθαριότητας ολου του σπιτιου(170 τμ) καθαρισα και τακτοποιησα τα συτραρια της κουζινας με τα μαχιροπηρουνα (εβαλα και σ ενε μπωλ οτι ξεμπαρκο κυκλοφορούσε εκι μέσα -συριγγες, κλιπ για σακουλες αναπτηρες ) κι ετσι δεν επικρατει χαος.

Εχει μόνο νη θηκη για τα μαχαιροπηρουνα, τομικρο μπωλκαι το pimer για τις σουπες.

το ιδιο εκανα και στο συρταρι με τις κουτάλες,γιατι εκει εχανε η μανα το παιδι και .... δεν το ξαναβρισκε ποτ'ε!!!

Χώρισα ανα συχνοτητα χρήσης τα εργαλεια κι εβαλα σε ενα κουτι απο παπούτσια:idea:(μεχρι νεοτέρας )τις κουτάλες και σε2 μικρότερα κουτια σουρωτηρια, ανοιχτήρια, σκουπ παγωτου κ.α. εργαλεια που δε χρησιμοποιω συχνα.

εγινε το συρταρακι του..... κουτιου!!!!

ξεφορτωσα και κάποια εσωρουχα αφόρετα που δε μου εκαναν σε μια γειτονισσα μαζι με κατι τσουμπλεκια που σερνοταν μια καραφα που δε μου αρεσε, ενα μπουκαλι λικερ σουβενιρ Σαντορίνης και κατι άλλα τέτοια και τωρα απολαμβάνω τους αδειους πάγκους.

τι απίστευτη αίσθηση!!!

Στόχος αυριανός: να καταφερω να ξεφοτρωσω μια τσάντα μπιμπερο, και να τακτοποιήσω τα ρουχα της μικρης γιατι επικρατει πανικος στα συρταρια της.

φιλουρες!!!! ωρα για ξαααπλες!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Lena!!!Και εκκαθάριση και καθαριότητα?Ασπρος σίφουνας!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια δεν σας προλαβαίνω...πολυλογούδες...έχω καιρό να σας διαβάσω...

σας βάζω μερικές ιδέες για τα πασχαλινά μας αυγουλάκια και σύντομα έρχονται κι άλλα πασχαλινά θέματα...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/03/easter-is-coming.html

Ευχαριστούμε miamama!Τι ωραία,να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα απο μια αϋπνη μαμα!!:cool:

*Μιαμαμα πολυ ομορφες οι ιδεες σου!!

Αγορασα και εγω ομορφα διακοσμητικα αυγουλακια μιας και ο συζυγος περισυ αυτα που ειχα, μου τα εσπασε γιατι νομιζε πως ηταν λεει αληθινα και τα τσουγγριζε ολα μεταξυ τους!!! :twisted:

Αληθεια,εσεις ποτε θα στολισετε??

καλημερα και καλη εβδομαδα. ευτυχως το αστερακι μου αναρρωσε πληρως και εγω ειμαι σχεδον καλα, μονο λιγο συναχι. το σαββατο δεν ημουν και στα καλυτερα μου , ωστοσο εκανα πολλες δουλειες για να φυγει η αρρωστιλα. δωματια, μπανια, κουζινα, σαλονι->σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, 3 πλυντηρια, μπαλκονια. το απογευμα φτιαξαμε κεικ και πιτσα με την μικρη μου νοικοκυρουλα και μετα ημουν ενα κινητο πτωμα!!!ααα, επισης εφτιαξα και τις πετσετες μπανιου και χεριων αλα ειρηνη, βολεψε.τον ιδιο χωρο πιανουν βεβαια, γιατι εχω αρκετες αλλα τουλαχιστον ειναι ομοιες ως προς το μεγεθος και το χρωμα. την κυριακη εκανα ρεπο απολα. μονο μαζεψα κρεβατια και τα στεγνωμενα ρουχα και επλυνα και κατι πιατακια και τελος. το μεσημερι πηγαμε βολτα, το απογευμα σε κατι φιλους. γυρνωντας ετοιμασα τσαντες και κολατσιο, μπανακι και νανι.σημερα εχω σιδερωμα και αυριο λεω να κανω ενα γρηγορο ντου στις ντουλαπες, δηλαδη να μαζεψω καποια ρουχαλακια της μικρης που ειναι κοντα και να βαλω και μερικα αλλα πραγματακια σε ψηλα ραφια και τελος με ταεσωτερικα. μετα εχει σειρα η εξωτερικη ντουλαπα που θελει καθαρισμα απο μεσα, ειναι γενικα τακτοποιημενη. για το μπαλκονι, ξερετε το μπορω να ριξω ωστε να καθαρισουν καποια σημαδια απο τα πλακακια??ειχα και αλλες ερωτησεις αλλα...οταν θυμηθω θα επανελθω...μακια

kimonandi,xωρίς να είμαι ειδική,συμφωνώ και εγώ για τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.Επίσης αν έχεις χώρο καλό είναι να κάνεις την κουζίνα λίγο ξεχωριστή,με δικό της τραπέζι και επίσης,όσο περνάει από το χέρι σου να επιλέξεις καλούς μάστορες για να μην έχεις προβλήματα μετά.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγάπες!!!

Καλή μας εβδομάδα!!!!

Ηλιος.... νιώθω καλά.... και έχω τρελά κέφια!!!

Σήμερα φέρτε μου σπίτια, ντουλάπες, συρτάρια να τα κάνω αλοιφή για κάλους!!! :mrgreen::lol::lol:

Χθες, είχα άδεια από το parents μας... :tongue: Ολη μέρα την πέρασα κολλιτσίδα με τους δικούς μου. Πήγαμε παραλία (είδατε τις φωτό... :tongue: ), μαζέψαμε ήλιο και ξεκουραστήκαμε. Σιδέρωσα, πολύ χαλαρά.... μαγείρεψα...

Σήμερα έχω πολύ όρεξη να κάνω δουλίτσες!! Σιφουνάκι...! :mrgreen:

Τα λέμε σε λίγο κοριτσάκια μου!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...