Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Πριν 1 ωρίτσα ήρθα!

Τι κάνετε? Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο και ξεκούραστο σαβ/κο με τους αγαπημένους σας!

Με την mamavasia είμαστε σε διαρκή επαφή και έχουμε καταλήξει σε 2 "προσόψεις" για το blog μας! Ελπίζω να αρέσει και σε σας! Θα σας ενημερώνουμε καθημερινά! ;)

Επίσης, μόλις ανέβασα στο profile του facebook, στα νύχια, συμβουλές για τους μύκητες των ποδιών. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συμβουλές νομίζω, δείτε το και πείτε μου!

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια, πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου στο θέμα; :idea: Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ. :-(

Μαράκι μου

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια σελίδα που να κάνει upload φωτογραφίες πριν μπορέσεις να τις ποστάρεις εδώ.

Εγώ χρησιμοποιώ το photobucket. Έχω κάνει λογαριασμό, δωρεάν φυσικά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και πάλι κορίτσια, καλά τι υπέροχη μέρα..Εμένα πάλι, αμά με πιάσετε απ' τη μύτη θα σκάσω! Πήγα στα Jumbo να αλλάξω κάτι παιχνίδια του μικρού από το πάρτι του που τα είχαμε ήδη, και μου είπαν δεν κάνουν αλλαγές σήμερα..Τζάμπα το δρομολόγιο και η βενζίνη που έκαψα :mad:

Αχ.. δεν το ξερες καλο μου??? Αν το λεγες, θα στο λεγα, το ήξερα δυστυχώς! :(

Ειρήνη μου με γεια τα βραχιολάκια σου!! Και με το καινούργιο σου μανό, σούπερ! Κι εγώ τα ίδια έχω και μου αρέσουν έτσι που κουδουνίζουν.. :)

Σήμερα έχω βάλει στο πρόγραμμα να φτιάξω κι εγώ τις πετσέτες μου όπως μας έδειξες, γιατί βλέπω ότι έχουν ενθουσιαστεί όλα τα κορίτσια!

Ευχαριστώ! Μου χουν ανεβάσει τη διάθεση σε συνδιασμό με το μανικουράκι νιώθω τα χεράκια μου, όμορφα!!! ;)

Για δοκίμασε το! Μπορεί να σε βολέψει και κυρίως... να σου κερδίσει χώρο!!! ;)

Κοίτα, και η Μάρθα από ένα βιβλίο ξεκίνησε αν δεν κάνω λάθος, λοιπόν, πού ξέρεις..;; ;)
χαχαχαχα δεν το ήξερα!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν ας δώσω κι εγώ καμιά ιδέα, μήπως φανεί χρήσιμη σε καμιά από σας. Υποθέτω ότι ίσως έχει ειπωθεί κάτι σχετικό στο παρελθόν αλλά δεν έχω διαβάσει ακόμα όλο το Easy living στο Parents, ούτε και στο Parentscafe.

Λοιπόν,

1) Για όσες έχουν τη συνήθεια να χρησιμοποιούν όλα τα μεγέθη polybag, όπως εγώ ας πούμε :P, να μια καλή ιδέα αποθήκευσης:

th_P1000150.jpg

th_P1000151.jpg

Ένα καλαθάκι στο οποίο έχετε ωραία τοποθετημένα σε ρολό τα polybag σας.

2) Τα συρτάρια γίνονται πολύ πιο τακτοποιημένα αν βάλετε διαχωριστικά συρταριών μέσα.

th_P1000157.jpg

3) Για όσες έχετε αρκετά σετ φλυτζανιών αλλά περιορισμένο χώρο στα ντουλάπια, μπορούν να χωρέσουν και μέσα σε ένα συρτάρι, αναγκαστικά βέβαια 2 φλυτζάνια το ένα πανω στο άλλο και τα πιατάκια σε στίβες σε όσο ύψος χωράει το συρτάρι. Στο συγκεκριμένο συρτάρι έχω αποθηκεύσει 6 σετ φλυτζανιών (ο άντρας μου για την ακρίβεια :-P), 3 καφέ 3 τσαγιού, από 6 φλυτζάνια το κάθε σετ.

th_P1000158.jpg

th_P1000159.jpg

4) Σωτήρια είναι τα πάνινα κρεμαστά ράφια που μπορούν να κρεμαστούν σε ντουλάπα ή και αλλού.

5) Για εξοικονόμηση χώρου και όμορφη τακτοποιηση μπορείτε να βάλετε τα όσπρια σε δίπατα ή τρίπατα τάπερ.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

th_P1000163.jpg

th_P1000164.jpg

th_P1000160.jpg

Και τα πάνινα κρεμαστά ράφια:

P1000153-1-1.jpg

Κάποια ράφια έχουν κάτι σα συρταράκια μέσα. Βασικά εσύ βάζεις όσα θες. Εδώ έχω κάλτσες, καλσόν, παπούτσια μικρής, κουτιά με διάφορα πράγματα μέσα κτλ.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

th_P1000163.jpg

th_P1000164.jpg

th_P1000160.jpg

Και τα πάνινα κρεμαστά ράφια:

P1000153-1-1.jpg

Κάποια ράφια έχουν κάτι σα συρταράκια μέσα. Βασικά εσύ βάζεις όσα θες. Εδώ έχω κάλτσες, καλσόν, παπούτσια μικρής, κουτιά με διάφορα πράγματα μέσα κτλ.

Σ'ευχαριστούμε για τις ιδέες σου Μαρία!Τα κατάφερες τελικά με την κουζίνα σαυ,μπράβο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το μεσημεράκι αφησα τους άντρες μου να κοιμηθούν,έφιαξα κέικ,μάζεψα την κουζίνα,ξεσκόνισα λίγο το σαλόνι,καθάρισα το τζάμι της κουζίνας και το τζάκι,έβαλα ξύλα και είναι έτοιμο τώρα για φωτιά.Το σπίτι μου δεν λάμπει,είναι όμως αρκετά :wink:καθαρό και τακτοποιημένο για να περάσουμε ένα ξεκούραστο Σκ.

Εκανα το μπανάκι μου,ήρθε η μαμά μου και ήπιαμε καφέ και ακόμη κάθομαι.έβαλα τις μάσκες μου,έφιαξα τα μαλλιά μου και έκανα μανικιούρ.Τρελλη περιποίηση!!!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Πριν 1 ωρίτσα ήρθα!

Τι κάνετε? Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο και ξεκούραστο σαβ/κο με τους αγαπημένους σας!

Με την mamavasia είμαστε σε διαρκή επαφή και έχουμε καταλήξει σε 2 "προσόψεις" για το blog μας! Ελπίζω να αρέσει και σε σας! Θα σας ενημερώνουμε καθημερινά! ;)

Επίσης, μόλις ανέβασα στο profile του facebook, στα νύχια, συμβουλές για τους μύκητες των ποδιών. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συμβουλές νομίζω, δείτε το και πείτε μου!

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;);)

Μπράβο που το πήρες απόφαση,περιμένουμε νέα σας, και σε στηρίζουμε!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι κοριτσια. ειρηνη μου ευχαριστω για τις ευχες σου, για το νεο μελος που ερχετε, πρωτα ο θεος. οσο για τα χαπια μαλλον εχεις δικιο γιατι εγω οταν επαιρνα τα συγκεκριμενα ειχα πολλες παρενεργειες! χαιρομαι και εγω για το μπλογκ που ετοιμαζετε. σιγα σιγα και οποτε. δε χρειαζετε πιεση. ξερω θα σε κουρασω αλλα επειδη παρουσιαζει ενδιαφερων αυτο με τους μυκητες μηπως μπορεις να το βαλεις και εδω!? εμας σημερα η μερα κοριτσια ηταν κυριως ψωνια και αγορα. πλυντηρια και αυριο πρωτα ο θεος λεω να πιαστω με το σιδερωμα. δεν ξερω πως γινεται αλλα οσο ψαχνω τις ντουλαπες μου με τα ρουχα ολο παλι κατι ανακαλυπτω για δοσιμο!!!!!! ειναι απιστευτο! αχ μ εχει πιασει η ανοιξη και θελω να κανω τοσα στο σπιτακι μου αλλα η κατασταση μου τ απαγορευει. και εγω τις πετσετες του μπανιου τις τυλιγω ρολο και με εχουνε καταβολεψει διοτι δεν εχω και πολυ χωρο.

Μπράβο Ειρήνη!

Προφανώς δεν σε ''ταλαιπώρησε'' πολύ η ληψη της απόφασης...

Ελπίζω να μην σε κουράσει και το ''στήσιμο'' αφού απλώς αντί να τα ανεβάζεις εδώ θα τα ανεβάζεις εκεί...Και στο κάτω κάτω ξέρεις απο easy leaving;)

Συγχαρητήρια και στη μαμαβασια για την προθυμία της και την πολύτιμη βοήθεια. Δεν αναφέρομαι στην ''ταλαιπωρία'' της γιατί είδη έχει αναφέρει πως την ευχαριστεί η όλη διαδικασία και όταν αγαπάς κάτι πραγματικά είναι ευχαρίστηση και όχι ταλαιπωρία.

Καλή αρχή λοιπόν κορίτσια , δουλέψτε με την ησυχία σας και όλη τη φαντασία σας! θα περιμένουμε το αποτέλεσμα...

καλημέρα σε όλη την παρέα!

κοριτσια καλημερα!!!

πρωτη φορα μπαινω και σας διαβαζω και εχω ενθουσιαστει.

ελπιζω να με δεχτειτε στην παρεα σας αν και δεν ξερω αν μπορω να βοηθαω αλλα πιο πολυ να μαθαινω ολα αυτα τα καταπληκτικα τρικ. ειστε υπεροχες. δεν ειχα σκεφτει μεχρι τωρα που να ψαχνω για τετοιου ειδους λυσεις. βεβαια πολλα απο αυτα τα κανω αλλα σιγουρα εχω ακομη πολλα να μαθω.

κοριτσια καλημερα σε ολες!σκεφτομαστε να χτισουμε σπιτι γυρω στα 90 τ.μ. αν μπορειτε πειτε μου 2-3 πραγματα που πρεπει να προσεξω για να με βολεψει σε εξοικονομηση χωρου ή χρισιμες συμβουλες!

Γεια χαρα!

Χτιζουμε και εμεις σπιτι κ μιας κ ειναι σχετικα μικρο ψαχνω κ εγω για ιδεες κ θα σου πω τι εκανα μεχρι τωρα..

Καταρχην το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι πολυ αποθηκευτικο χωρο, οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο.

Θα βαλω λοιπον εντοιχισμενα ντουλαπια σε ολα τα δωματια, μεγαλα κ ψηλα μεχρι το ταβανι.

Στην κουζινα επισης ολα εντοιχισμενα κ τα ντουλαπια μεχρι το ταβανι,με εξτρα μηχανισμους για αξιοποιηση ολων των χωρων.Βρηκα και ενα σαιτ οπου βαζεις τις διαστασεις του χωρου σου και κανεις τρισδιαστατα σχεδια μεχρι να καταληξεις σε τι σε βολευει. Αν σε ενδιαφερει να στο βαλω.

Ειχα χωρο στο σπιτι για να βαλω γκαρνταροπα[μικρη μην φανταστεις]αλλα προτιμησα να βγαλω μια δευτερη τουαλετα για τους ξενους, οπου εκει δεν θα βαλω ντουσιερα αλλα ντουλαπα για εξτρα χωρο αποθηκευσης.

Θα βαλω ενιαιο παρκε [το ιδιο χρωμα] σε ολο το σπιτι. Αυτο δειχνει στο ματι οτι το σπιτι ειναι μεγαλυτερο

Επισης οι παγκοι σου πρεπει να εχουν αποχρωση ή τουλαχιστον κατι απο το χρωμα του πατωματος για να δειχνει η κουζινα μεγαλυτερη.

Θα φτιαξω ακομα εξωτερικη αποθηκη.

Ριξε μια ματια κ σε αυτο το λινκ να παρεις καποιες ιδεες >>http://soulouposeto.blogspot.com/2010/09/50_24.html#more

Και οτι αλλο θες με ρωτας!

Φιλια κ καλη δυναμη!

κοριτσια καλημερα!!!

πρωτη φορα μπαινω και σας διαβαζω και εχω ενθουσιαστει.

ελπιζω να με δεχτειτε στην παρεα σας αν και δεν ξερω αν μπορω να βοηθαω αλλα πιο πολυ να μαθαινω ολα αυτα τα καταπληκτικα τρικ. ειστε υπεροχες. δεν ειχα σκεφτει μεχρι τωρα που να ψαχνω για τετοιου ειδους λυσεις. βεβαια πολλα απο αυτα τα κανω αλλα σιγουρα εχω ακομη πολλα να μαθω.

Καλως ηρθες στην παρεα μας!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...