Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Έφτιαξα μια σκάφη (...:mrgreen:) φυσικό χυμό και χαπακώθηκα με 2 depon...

2) Μάζεψα τα απλωμένα και τα δίπλωσα πάνω στην απλώστρα για να είναι... "ετοιμοπόλεμα!" :tongue:

3) Μάζεψα όλο το σπίτι από τα "διάφορα" που πάλι κυκλοφορούσαν! :rolleyes:

4) Τακτοποίησα τα πλυμμένα πιατικά στα ντουλάπια / ράφια τους.

5) Τακτοποίησα τα "κολυμβητικά" στην τσάντα του φιόγκου, που τα είχα πλύνει χθες.

6) Έστρωσα κρεβάτια.

Αυτά τα έκανα, στο διάστημα που σας έγραφα. Δηλαδή, σας έγραφα ένα μήνυμα, έκανα μια δουλίτσα και ξαναερχόμουν... Καντε τις δουλειές σας ανάλογα με τα κέφια σας... μην πιέζεστε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δείτε και τα βραχιολάκια που αγόρασα χθες από μια πελάτισσα:

brax-1.jpg

brax1-1.jpg

Δεν είναι υπέροχα και τοσο ανοιξιάτικα? ;)

καλημερα ειρηνη και περαστικα!τελεια χρωματα...

εχω δει παρομοια σε γνωστη αλυσιδα με ρουχα χμμμ θα παρω τελικα

MiaTp2.png>

64TMp2.png

κοριτσια καλημερα σε ολες!σκεφτομαστε να χτισουμε σπιτι γυρω στα 90 τ.μ. αν μπορειτε πειτε μου 2-3 πραγματα που πρεπει να προσεξω για να με βολεψει σε εξοικονομηση χωρου ή χρισιμες συμβουλες!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Δείτε και πως έχω χρησιμοποιήσει το καφασάκι από τα μπιμπερό του φιόγκου. Το χω στο κάτω μέρος των ντουλαπιών που χρησιμοποιώ περισσότερο απ' όλα και έχω βάλει μέσα ενα σωρό μικροπράγματα που σε άλλη περίπτωση θα γύριζαν από δω κι από κει και δεν θα ήξερα τι να τα κάνω (τα ρεσουδάκια μου, extra σφουγγαράκι πιάτων, σακουλίτσες polybag, σύρμα, extra οδοντόκρεμα κλπ...)... ;)

bidg.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ειρηνη και περαστικα!τελεια χρωματα...

εχω δει παρομοια σε γνωστη αλυσιδα με ρουχα χμμμ θα παρω τελικα

Αυτά που πήρα, τα φτιάχνει μια κοπέλα η οποία είναι άρρωστη και είναι η διέξοδος της να ασχοληθεί με κάτι.. :rolleyes: . Κόστος 2,5? το ένα.

Θα σου ανεβάσουν τα κέφια σίγουρα φίλη μου. Εμένα μου τα έφτιαξαν πολυ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κάθε φορά που χρησιμοποιώ ένα σουτιέν όταν το βάζω στη θέση του, φροντίζω να το βάζω από την "άλλη" κουπ ώστε να μην "βουλιάζει" η μία από τις δύο... ;);)

Πολύ καλό δεν το είχα σκεφτεί ...

Καλημέρααααααα.

Πολύ καλό δεν το είχα σκεφτεί ...

Καλημέρααααααα.

Ναι, γιατί έτσι διατηρούμε τα σουτιεν μας σε καλή κατάσταση πολύ περισσότερο καιρό! ;)

Καλημέρα Μαράκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Δείτε και τα βραχιολάκια που αγόρασα χθες από μια πελάτισσα:

brax-1.jpg

brax1-1.jpg

Δεν είναι υπέροχα και τοσο ανοιξιάτικα? ;)

Super!Και με τριανταφυλλί μανό ακόμη καλύτερο!

Ελπίζω να μην αρρωστησεις Ειρήνη,φυλάξου τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο που μπορείς!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επέστρεψα και έβαλα ένα καλό λάστιχο στη βεράντα,πριν έρθουν οι άντρες μου,έβαλα ένα πλυντήριο με τα πρωινά μας πιατα και καθάρισα-τακτοποίησα το ντουλάπι με τις μικροσυσκευές και τα πυρέξ μου.

Ηπια καφεδάκι στην παραλία και ανανεώθηκα!Πάω τώρα να κάνω τα μπάνια μας και να τηγανίσω πατάτες για το μεσημέρι,συμπλήρωμα με το κοτόπουλο που έβαλα το πρωί!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Super!Και με τριανταφυλλί μανό ακόμη καλύτερο!

Ελπίζω να μην αρρωστησεις Ειρήνη,φυλάξου τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο που μπορείς!

Χρυσάκι μου,

Πάνε με όλα τα χρώματα επειδή είναι παιχνιδιάρικα και ανοιξιάτικα! Με κοντό, τετράγωνο νυχάκι και κατακόκκινο νύχι, με γαλλικό, με τυρκουάζ, με μαύρο... τα πάντα! ;);)

Ευχαριστώ καρδούλα μου... μόνο αυτό μου λείπει... :rolleyes: και δουλεύω σε 2 ωρίτσες μέχρι αργά...

777885dugw57gt25.gif

Επέστρεψα και έβαλα ένα καλό λάστιχο στη βεράντα,πριν έρθουν οι άντρες μου,έβαλα ένα πλυντήριο με τα πρωινά μας πιατα και καθάρισα-τακτοποίησα το ντουλάπι με τις μικροσυσκευές και τα πυρέξ μου.

Ηπια καφεδάκι στην παραλία και ανανεώθηκα!Πάω τώρα να κάνω τα μπάνια μας και να τηγανίσω πατάτες για το μεσημέρι,συμπλήρωμα με το κοτόπουλο που έβαλα το πρωί!

Καλά κουράγια κουκλί μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλά κουράγια κουκλί μου!

Τέλος τα μπάνια,οι πατάτες τηγανίζονται,θα κάνω ένα ψιλοξεσκόνισμα και ένα κεικ,σκούπα έβαλα εχθές το απόγευμα και είμαι μια χαρά.

Ελπίζω το απόγευμα να μπορέσω να περιποιηθώ λίγο και τον εαυτό μου.

Πόσο πολύ μας βοηθάει η καλή ψυχολογία:rolleyes::-):-),ας έχουμε υγεία να χαιρόμαστε τις απλές όμορφες μέρες της ζωής μας!!:-):-):-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας και πάλι κορίτσια, καλά τι υπέροχη μέρα..Εμένα πάλι, αμά με πιάσετε απ' τη μύτη θα σκάσω! Πήγα στα Jumbo να αλλάξω κάτι παιχνίδια του μικρού από το πάρτι του που τα είχαμε ήδη, και μου είπαν δεν κάνουν αλλαγές σήμερα..Τζάμπα το δρομολόγιο και η βενζίνη που έκαψα :mad:

Ειρήνη μου με γεια τα βραχιολάκια σου!! Και με το καινούργιο σου μανό, σούπερ! Κι εγώ τα ίδια έχω και μου αρέσουν έτσι που κουδουνίζουν.. :)

Σήμερα έχω βάλει στο πρόγραμμα να φτιάξω κι εγώ τις πετσέτες μου όπως μας έδειξες, γιατί βλέπω ότι έχουν ενθουσιαστεί όλα τα κορίτσια!

Αχ μη μου την θυμίζεις την Steward... αν είχα τους μισούς από τους πόρους που χρησιμοποιεί... θα έκανα θαύματα... :mrgreen: ... έτσι απλά και μετριοφροσύνη το λέω!!! :lol::lol::lol:

Κοίτα, και η Μάρθα από ένα βιβλίο ξεκίνησε αν δεν κάνω λάθος, λοιπόν, πού ξέρεις..;; ;)

g8Sbp2.png

Χα, χα, θα το πιστέψετε αν σας πω ότι ακόμα δεν έχω καθαρίσει το νεροχύτη μου από τα χθεσινά πιάτα; Το πρωί ασχολήθηκα με τη μικρή, της έδωσα τη φρουτόκρεμα, μαγείρεψα, έπλυνα πήγα στη λαϊκή, γύρισα, τάισα τη μικρή, έφαγα, την κοίμησα, και τώρα έφτιαξα το καφεδάκι μου και σας γράφω. :P

Αλλά έχω πολλές δουλειές και πρέπει να τις τελειώσω πριν ξυπνήσει η μικρή. :rolleyes:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...