Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έτσι διπλώνω τα σουτιενάκια μου

και τα τοποθετώ με την μία κουπ "πάνω", ανά χρώμα.

Κάθε φορά που χρησιμοποιώ ένα σουτιέν όταν το βάζω στη θέση του, φροντίζω να το βάζω από την "άλλη" κουπ ώστε να μην "βουλιάζει" η μία από τις δύο... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαλοου!!!

τελικα με τη μεθοδο σας, πρωτα τακτοποιηση και μετα καθαρισμα τα καταφερα πολυ καλυτερα!!:P

συγυρισα και εγω τις πετσετες μου!!

αυτες για το σωμα τις εκανα ρολο,νομιζω βολευει καλυτερα στο ραφι που τις εχω,,:rolleyes:

εφτιαξα και το συρταρι με τις πετσετες τις κουζινας! τις εβαλα καθετα κ οχι οριζοντια!!ειναι τελειες, μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο να τις δειτε!! >> καπως ετσι!!

εμενα φαινοντε ακομα πιο ωραιες γιατι εχουν πολυ ωραια χρωματα!!:tongue:

κοριτσια μου γεια σας! τι μου κανετε! χαθηκα και εγω! αν και για να πω την αληθεια επειδη μου εχετε γινει καλη παρεουλα εμπαινα καθημερινα και σας διαβαζα.

Χαίρομαι που το ακούω, καλό μου!!

αυτη τη βδομαδα μπηκα στο μηνα μου!

Με το καλό!!!!!!!!!!! Και μ' έναν πόνο! Και να κρατήσεις αγκαλίτσα σου ένα γερό φιογκάκι!!!
ειρηνουλα να προσεχεις με το ποδι σου. εγω ετσι εχω τη μεση μου και υποφερω! αν και ξερω δεν θα εχεις τιποτα. ολα μια χαρα. τι θαυματουργα χαπια ειναι αυτα του αντρα σου!? χα χα. πες και εμενα
Γνωστά είναι παιδί μου! Λέγονται mesulit. Απλώς εμένα, ο οργανισμός μου είναι "παρθένος", επειδή δεν παίρνω συχνά χάπια και μόλις πάρω κάτι μου περνάνε όλα!!! :lol: Τα συγκεκριμένα δε, από το 1ο που πήρα... είδα αμέσως καλυτέρευση!!!

777885dugw57gt25.gif

Φεφώνι, δες το μηνυμα μου!

Λοιπόν αγάπες, το μήνυμα που σας υποσχέθηκα.

ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Ανοίγουμε την πετσέτα μας

1.jpg

Διπλωνουμε το ένα άκρο, στην μέση της πετσέτας (στο μάκρος)

2-.jpg

Διπλώνουμε και το άλλο άκρο

3-2.jpg

Τέλος τη διπλώνουμε στην μέση

4.jpg

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζω απίστευτο χώρο στο ντουλάπι μου! Και φαίνονται τακτοποιημένα και καθόλου "πηγμένο" το ντουλάπι μου! Πάντα άψογο χωρίς κόπο!

5.jpg

Υ.Γ. Αυτό που βλέπετε στο κέντρο, στη μέση της φωτογραφίας, είναι από μπομπονιέρα που μου άρεσε και μέσα έχω βάλει σαπουνάκια για να μοσχομυρίζει το ντουλάπι, σας έχω πει γι αυτό! {τώρα που μάθατε το πόσο σαλταρισμένη είμαι..... θα εξακολουθήσετε να μου μιλάτε?????} :tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

6.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

θέλουμε μπλογκ για να είναι συμμαζεμένα κ τα θέματά μας!

αλλά κ εδώ θα λέμε τα καθημερινά μας!

δεν γίνεται να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα τις προηγούμενες μέρες!

χρύσα περαστικά!

Αχ... τι να πρωτοκάνω η γυναίκα....! :rolleyes::lol:

777885dugw57gt25.gif

χαλοου!!!

εφτιαξα και το συρταρι με τις πετσετες τις κουζινας! τις εβαλα καθετα κ οχι οριζοντια!!ειναι τελειες, μακαρι να μπορουσα να βαλω φωτο να τις δειτε!! >> καπως ετσι!!

εμενα φαινοντε ακομα πιο ωραιες γιατι εχουν πολυ ωραια χρωματα!!:tongue:

χχχμμμμ ωραίο δίπλωμα....δεν το είχα σκεφτεί...για να το εφαρμόσω απο Δευτέρα!

Πρέπει επίσης να σας δείξω και έναν τρόπο πως να διπλώνετε τις αντρικές φανέλες αλλά και τα καλοκαιρινά φανελάκια σας με ράντες...δεν το βρίσκω σε βιντεάκι...σήμερα τις δίπλωνα και σας σκεφτόμουν...

Θα το πω με λόγια και ελπίζω να το καταλάβετε !!

Λοιπόν όπως είναι η φανέλα ανοιχτή στο κρεβάτι πάνω την διπλώνετε μια φορά στην μέση ώστε οι ράντες να εφάπτονται στο τέλος της φανέλας, μετά ξαναδιπλώνετε άλλη μια στην μέση οπότε έχουμε φτιάξει ένα παραλληλόγραμμο......Μετά χωρίζουμε νοητά το παραλληλόγραμμο σε τρία μέρη και διπλώνουμε αρχίζοντας απο αριστερά, διπλώνω το πρώτο μέρος πάνω στο δεύτερο και όλο μαζί πάνω στο τρίτο και έτοιμο...Γίνεται σαν ένα κουτάκι!Τακτοποιούνται πολύ ωραία στο συρτάρι! Το είπα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα!

γεια σας κορίτσια! δε σας διάβασα ακόμα, μόλις γύρισα από ένα διήμερο από το εξοχικό-τροχόσπιτο. μένω σε νησί και εκτός από τη δουλειά μου, ασχολούμαστε με αγροτικές εργασίες με απώτερο σκοπό να στήσουμε ένα μίνι οικοχωριό. είναι κάτι που με γεμίζει πολύ! το σπίτι μου στην πόλη είναι παλιό, σκοτεινό και με υγρασία, οπότε καταλαβαίνετε τι χαρά κάνω στην εξοχή, ειδικά κάτι μέρες ηλιόλουστες σαν τη σημερινή!! ήρθε η άνοιξη! και προετοιμαστείτε γιατί μετά από το βαρύ χειμώνα έρχεται βαρύ καλοκαίρι, μου είπε σήμερα μια γιαγιά :)

το σπίτι το είχα αφήσει τακτοποιημένο, έφτιαξα μακαρόνια με σάλτσα τόνου να φάω γρήγορα γιατί δουλεύω σήμερα, αύριο πρωί και μετά πάλι εξοχή. απόψε θα βάλω πλυντήριο και θα καθαρίσω το μπάνιο.

και επειδή βγήκα λίγο off topic, να και μια ιδέα για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη http://jengrantmorris.blogspot.com/2010/09/under-my-sink.html

εκτός από το google images που ανέφερε η Ειρήνη, προτείνω το pinterest.com. όποια θέλει πρόσκληση για λογαριασμό ας μου πει, ώστε να αποθηκεύει σε προφίλ τις εικόνες που της αρέσουν. χωρίς εγγραφή όμως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση κανονικά.

Ειρήνη, θα πω κάτι που έχουν γράψει και άλλες κοπέλες αλλά το νιώθω και εγώ: μας μεταδίδεις μια ηρεμία και μια θετική φιλοσοφία, που για μένα είναι σημαντικότερο από τα "κόλπα" (που τα βρίσκω και αλλού). έχω την τάση να χαώνομαι και να αγχώνομαι όταν βλέπω δουλειές σε εκκρεμότητα, και μεταδίδω στο σύντροφό μου τον εκνευρισμό μου! πάνω απ' όλα ας είμαστε ήρεμες!

σχετικά με το blog, Ειρήνη ψήσου!! αν σου το στήσει η κοπέλα που προσφέρεται (συγνώμη που δε συγκράτησα το όνομά σου...) μετά οι δημοσιεύσεις είναι όπως όταν γράφεις εδώ. δε θα σου παίρνει πολύ χρόνο! σα να γράφεις ένα απλό mail. σημαντικό είναι να βάζεις θεματικές ετικέτες ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να βρουν αυτό που ψάχνουν!

χαλοου!!!

τελικα με τη μεθοδο σας, πρωτα τακτοποιηση και μετα καθαρισμα τα καταφερα πολυ καλυτερα!!:P

Μπράβο! Μπράβο που βρίσκεις σιγά-σιγά τον τρόπο σου!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

και επειδή βγήκα λίγο off topic, να και μια ιδέα για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη http://jengrantmorris.blogspot.com/2010/09/under-my-sink.html

Πάρα πολύ ωραίες ιδέες για το πως να οργανωθεί το ντουλάπι (να πω πως οι πρώτες εικόνες, που δείχνουν πως ήταν αρχικά το ντουλάπι... μου χτύπησαν κόκκινο καμπανάκι στον εγκέφαλα!!! :lol::lol::lol: ).

Γενικά, αυτό που λέω συνέχεια και ελπίζω να μην σας έχω μουρλάνει είναι να βρείτε τον τρόπο σας... βλέπε, άκου, συζήτα, σκέψου και κράτα μόνο αυτά που "κάνουν" σε σένα και μόνο σε σένα γιατί κανείς άλλος δεν ξέρει καλύτερα τις δικές σου ανάγκες...! ;)

Ειρήνη, θα πω κάτι που έχουν γράψει και άλλες κοπέλες αλλά το νιώθω και εγώ: μας μεταδίδεις μια ηρεμία και μια θετική φιλοσοφία, που για μένα είναι σημαντικότερο από τα "κόλπα" (που τα βρίσκω και αλλού). έχω την τάση να χαώνομαι και να αγχώνομαι όταν βλέπω δουλειές σε εκκρεμότητα, και μεταδίδω στο σύντροφό μου τον εκνευρισμό μου! πάνω απ' όλα ας είμαστε ήρεμες!

Να... τέτοια μηνύματα σαν και τα δικά σου, είναι που ώρες και στιγμές που νιώθω μια στιγμιαία κούραση, με "κρατάνε"... Σ' ευχαριστώ που σκέφτηκες να μου τα γράψεις και να ξέρεις πως θα θυμάμαι τα λόγια σου για καιρό...:P:p

Και γω παλιότερα έτσι ήμουν.....:(. Θυμάμαι μια φορά την κοπέλα που με βοήθαγε στο σπίτι να μου λέει

"Ειρήνη, γιατί τρέχεις μέσα στο σπίτι σου?"

... και έμεινα κόκκαλο εγώ... δεν το είχα καταλάβει... έτρεχα σαν μουρλή, μέσα στο ίδιο μου το σπίτι! :rolleyes:

Τώρα βρήκα τους χρόνους μου, τον τρόπο μου... το στυλ που μου αρέσει. Και πάλι όμως δεν μένω στάσιμη. Δοκιμάζω, συζητάω, ακούω και ξανα-βλέπω τα πράγματα αλλιώς... πάντα πρέπει να το κάνουμε αυτό, σε όλους τους τομείς!

Σε γλυκοφιλώ φιλη μου!

777885dugw57gt25.gif

σχετικά με το blog, Ειρήνη ψήσου!! αν σου το στήσει η κοπέλα που προσφέρεται (συγνώμη που δε συγκράτησα το όνομά σου...) μετά οι δημοσιεύσεις είναι όπως όταν γράφεις εδώ. δε θα σου παίρνει πολύ χρόνο! σα να γράφεις ένα απλό mail. σημαντικό είναι να βάζεις θεματικές ετικέτες ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να βρουν αυτό που ψάχνουν!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ σκεφτομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Θα κανω μια υστατη προσπαθεια και αν δεν καθαρισουν θα κανω αυτο που ειπε η βικυ.Το ειχα στο μυαλο μου για δερματινο γιατι πραγματικα ειναι μεγαλη ευκολια.Οι καναπεδες μου ειναι γυρω γυρω δερμα και μονο τα μαξιλαρια υφασμα και μ'εχει βολεψει τρελλα.

Οσο για το μπλογκ ωραια να ειναι συγκεντρωμενες ολες οι συμβουλες αλλα αυτη η καθημερινη επαφη εμενα μου αρεσει περισσοτερο.Ασε που εχω εθιστει τοσο πολυ που αν δε μπω μια μερα με πιανει συνδρομο στερησης.Ψηφιζω φορουμ επομενως εκτος κι αν εχεις και τα δυο :wink:

Συμφωνώ !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...