Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια και χαρά στα νοικοκυροκόριτσα!!!

Χάθηκα!

Δεν είχα υπολογιστή για πολλές ημέρες,είχε κολλήσει ιούς...Τον στείλαμε σε...μονάδα εντατικής θεραπείας,98 ιούς είχε!Και από χθες που τον πήραμε συνέχεια βγάζει σήμα ότι ξανακολλάει και του κάνω θεραπεία κατ'οίκον.Πολύ σπαστικό!!!

Αρχηγόπουλο μου έλειψες πάρα πάρα πολύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαι πάλι,γεια σας.

Πριν λίγο επέστρεψα,ογιατρός είπε να συνεχίσουμε αντιβίωση 3 μέρες ακόμη αλλά είναι σε καλή κατάσταση.Πέρασα και από το σχολείο του μικρού,να δω τη νηπιαγωγό και να την ενημερώσω,πήγα φαρμακειο,ταχυδρομείο,στη λογίστρια,στο μανάβικο και στο φούρνο και μάλλον θα ξαναπάω αυριο γιατί έχουν μείνει εκκρεμότητες.

Τακτοποίησα τις μαναβικές μου και επί τη ευκαιρία καθάρισα τις φρουτολεκάνες του ψυγείου,έφιαξα απο μία πορτοκαλάδα να πιούμε με το αγοράκι μου,αφησα το σπίτι ανοιχτό να αεριστεί και να'μαι:-):-)

Οσο για το blog,συμφωνώ εφόσον δεν μας αφήσεις εμάς εδώ:mad:.Αν μπορείς να υποστηρίξεις και τα δύο,προχώρα και εμείς μαζί σου.:-):-):wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Θα κανω μια υστατη προσπαθεια και αν δεν καθαρισουν θα κανω αυτο που ειπε η βικυ.Το ειχα στο μυαλο μου για δερματινο γιατι πραγματικα ειναι μεγαλη ευκολια.Οι καναπεδες μου ειναι γυρω γυρω δερμα και μονο τα μαξιλαρια υφασμα και μ'εχει βολεψει τρελλα.

Οτι σε βολέψει! Αυτό και μόνο αυτό έχει σημασία! ;)

Οσο για το μπλογκ ωραια να ειναι συγκεντρωμενες ολες οι συμβουλες αλλα αυτη η καθημερινη επαφη εμενα μου αρεσει περισσοτερο.Ασε που εχω εθιστει τοσο πολυ που αν δε μπω μια μερα με πιανει συνδρομο στερησης.Ψηφιζω φορουμ επομενως εκτος κι αν εχεις και τα δυο :wink:

χαχαχαχαχαχα!!!!! Θα κυκλοφορήσουμε και σε ενέσιμη μορφή!!! :lol::lol:

Ευχαριστώ για την γνώμη σου οπλαρχηγέ μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Βασικά εδώ θα μιλάμε όλες απλά το μπλόγκ, αν το κάνει, θα έχει μέσα όλα όσα έχετε πει ως τώρα. Για να μην κάθεται κάποια και διαβάζει 150 σελίδες για να ενημερωθεί θα μπαίνει στο μπλόγκ και θα τα βλέπει όλα...εμένα προχτές μου βγήκαν τα μάτια με 120 σελίδες...κάποια νέα λοιπόν στην παρέα θα μπορεί να δει το μπλόγκ και να τα προλάβει όλα!!! αυτό το σκεπτικό είχα Ειρήνη όχι να μας αφήσεις απο εδώ χαχααχα

καλέ , όχι, δεν θα καταργηθεί αυτό το θέμα αν τελικά καταλήξει στο μπλοκ η Ειρήνη. Οι συζητήσεις θα γίνονται εδώ. Και για τα καθημερινά και για τυχόν απορίες ή σχόλια που θα ανεβάζει η Ειρήνη στο μπλοκ. Απλώς η Ειρήνη αντί να τα ανεβάζει εδώ θα τα ανεβάζει εκεί και θα είναι συγκεντρωμένα για να μην ανατρέχουμε 20 και 30 σελίδες πίσω αν δεν είδαμε κάτι ή απλώς θέλουμε να φρεσκάρουμε...

Παναγία μου,

Ούτε η θεά Κάλη με τόσα χέρια!!! :lol::lol:

Ευχαριστώ Βικάκο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια και χαρά στα νοικοκυροκόριτσα!!!

Χάθηκα!

Δεν είχα υπολογιστή για πολλές ημέρες,είχε κολλήσει ιούς...Τον στείλαμε σε...μονάδα εντατικής θεραπείας,98 ιούς είχε!Και από χθες που τον πήραμε συνέχεια βγάζει σήμα ότι ξανακολλάει και του κάνω θεραπεία κατ'οίκον.Πολύ σπαστικό!!!

Αρχηγόπουλο μου έλειψες πάρα πάρα πολύ!!!

Τι έπαθες παιδί μου? Και αναρωτιόμουν που είσαι?

Πω πω... :rolleyes: ταλαιπωρία....!!!:rolleyes::rolleyes:

Αντε να φτιάξει το ρημάδι! Εχουμε θέματα εδώ! Φλέγοντα και τσουρουφλίζοντα!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Βασικά εδώ θα μιλάμε όλες απλά το μπλόγκ, αν το κάνει, θα έχει μέσα όλα όσα έχετε πει ως τώρα. Για να μην κάθεται κάποια και διαβάζει 150 σελίδες για να ενημερωθεί θα μπαίνει στο μπλόγκ και θα τα βλέπει όλα...εμένα προχτές μου βγήκαν τα μάτια με 120 σελίδες...κάποια νέα λοιπόν στην παρέα θα μπορεί να δει το μπλόγκ και να τα προλάβει όλα!!! αυτό το σκεπτικό είχα Ειρήνη όχι να μας αφήσεις απο εδώ χαχααχα

Εχω την εντύπωση πως σωστά τα λες κοριτσάκι μου... :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Kαι πάλι,γεια σας.

Πριν λίγο επέστρεψα,ογιατρός είπε να συνεχίσουμε αντιβίωση 3 μέρες ακόμη αλλά είναι σε καλή κατάσταση.Πέρασα και από το σχολείο του μικρού,να δω τη νηπιαγωγό και να την ενημερώσω,πήγα φαρμακειο,ταχυδρομείο,στη λογίστρια,στο μανάβικο και στο φούρνο και μάλλον θα ξαναπάω αυριο γιατί έχουν μείνει εκκρεμότητες.

Τακτοποίησα τις μαναβικές μου και επί τη ευκαιρία καθάρισα τις φρουτολεκάνες του ψυγείου,έφιαξα απο μία πορτοκαλάδα να πιούμε με το αγοράκι μου,αφησα το σπίτι ανοιχτό να αεριστεί και να'μαι:-):-)

Οσο για το blog,συμφωνώ εφόσον δεν μας αφήσεις εμάς εδώ:mad:.Αν μπορείς να υποστηρίξεις και τα δύο,προχώρα και εμείς μαζί σου.:-):-):wink:

Έλεος με την αντιβίωση! Το χει λιώσει το παιδί φέτος!!!

Τι να πω Χρυσάκι μου! Ελπίζω να είναι και η τελευταία που πίνει το μικρό σου!!! :(:(

777885dugw57gt25.gif

Δίπλωμα t-shirt (το ξέρετε φαντάζομαι)

Έτσι δίπλωνα τις πετσέτες μου..... Τώρα υιοθέτησα την μέθοδο της Ειρήνης είναι πιο τακτοποιημένες

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Rv9h-lkTbMY&feature=endscreen

Τακτοποίηση σεντονιών μέσα σε μαξιλαροθήκη

Δίπλωμα εσωρούχων (αυτά τα κουτάκια που δείχνει είναι πολύ βολικά τα έχει στο ικεα)

Διαφημίσεις

Έτσι δίπλωνα τις πετσέτες μου..... Τώρα υιοθέτησα την μέθοδο της Ειρήνης είναι πιο τακτοποιημένες

Τακτοποίηση σεντονιών μέσα σε μαξιλαροθήκη

Δίπλωμα εσωρούχων (αυτά τα κουτάκια που δείχνει είναι πολύ βολικά τα έχει στο ικεα)

Καλέ πρέπει να είσαι ταχυδακτυλουργός για να διπλώσεις τα t-shirt!:lol::lol::rolleyes:

Τις πετσέτες του μπάνιου και εγώ με αυτό τον τρόπο τις διπλώνω ακόμη,γιατί με βολεύουν στο συρτάρι,αλλά όλες θέλω να είναι μακρόστενες,δεν μπορώ να βλέπω τετράγωνα διπλωμένες πετσέτες.Καθένας με τον κάλο του!:rolleyes::tongue::tongue:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσια μου γεια σας! τι μου κανετε! χαθηκα και εγω! αν και για να πω την αληθεια επειδη μου εχετε γινει καλη παρεουλα εμπαινα καθημερινα και σας διαβαζα. αλλα τελευταια μια οι ιωσεις που απο οτι βλεπω καλα κρατουν ακομη! μια το οτι δεν αντεχω να καθομαι σχεδον καθολου και γενικως κουραζομαι αρκετα! διχως να κανω τιποτα δυσκολευομουνα να καθησω να γραψω. αυτη τη βδομαδα μπηκα στο μηνα μου! λοιπον τι να πρωτο πω. μυρτουλα να σου ζησει το μωρακι και καλη δυναμη. εχω και εγω πολυ αγχος πως θα αφησω το παιδακι μου να γεννησω!!! και μετα?! με δυο? ωχ παναγια μου! βοηθηστε κοριτσια!. περαστικουλια ευχομαι στις περισσοτερες γιατι βλεπω ολες περασαμε απο κατι! χρυσα μου τι να πω σ εσενα! πολλα περαστικα και να ναι τα τελευταια αυτα που περνατε.! ειρηνουλα να προσεχεις με το ποδι σου. εγω ετσι εχω τη μεση μου και υποφερω! αν και ξερω δεν θα εχεις τιποτα. ολα μια χαρα. τι θαυματουργα χαπια ειναι αυτα του αντρα σου!? χα χα. πες και εμενα! εγω γενικως κοριτσια κανω πλεον σιδερο και πλυσιμο ρουχων γιατι δεν θελω να μεινει τιποτα πισω! αν και τελικα με τα απλυτα! δυσκολο το βλεπω! με τα ασιδερωτα τα εχω βαλει σε σειρα πλεον. δεν αφηνω να μαζευονται στοιβες! κανω και μικρα ξεκαθαρισματα στις ντουλαπες και δινω. κατι που δεν ειχα σκεφτει ποτε ηταν τα μπιζου! χαρη στην ειρηνη μας δοθηκαν και αυτα στην εκκλησια και σε ανιψιες!. μια χαρουλα. γενικως πολλες δουλιτσες δυσκολευομαι να κανω. και αυτο με χαλαει περισσοτερο τωρα που φτιαχνει ο καιρος και ειναι οτι πρεπει. αλλα τι ν κανουμε. αυτα απο εμενα. να ξερετε ειστε η παρεουλα μου με χαλαρωνει και με "σπρωχνει" και στην οργανωση σπιτιου! φιλια σε ολες.

θέλουμε μπλογκ για να είναι συμμαζεμένα κ τα θέματά μας!

αλλά κ εδώ θα λέμε τα καθημερινά μας!

δεν γίνεται να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα τις προηγούμενες μέρες!

χρύσα περαστικά!

χριστιάνα, κάνε τεστ τί περιμένεις!

Ειρήνη πώς διπλώνεις τις πετσέτες; δεν το βρήκα...

Τι είναι τούτο βρε παιδιά???!!! :o:o:o

Πολύ απλό... :twisted:

Υπερβολικό δίπλωμα για βρακάκι ρε παιδιά... :rolleyes: . Άσε που εμένα τα βρακιά μου είναι πιο μικρά και δεν θα μπορούσα να τα διπλώσω τόσες φορές!!! :lol:

Ευχαριστούμε Βάσια μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...