Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι αναστήθηκες διαβάζω! Πολυ χάρηκα! αντε ακομα καλυτερα

Ευχαριστώ Λενάκι μου!

Ευπειθώς αναφερω στρατηγε μου οτι αποψε ξαναδίπλωσα τις πετσετες μου για το μπάνιο αλα Ειρήνη! Δεν το περιμρνα ποσο χωρο εξικονομείς.

Τις είχα σε δύο συρτάρια της ντουλάπας και τωρα αφου εβγαλα και μερικες (οχι πολλες) χωράνε στο ένα!!!!!

Έτσι ακριβώς...! Και είναι τοσο ανακουφιστικό!!!
Τα πλυντηριάκια μου πλενουν, κι εγω παω να οριζοντιοθω γιατι προβλεπεται δυσκολη νυχτα μιας και η μικρη είναι με ακροαστικα και χτυπάμε 40άρια εδω και 2 μερες.

καλο βραδυ κοριτσακια!!!!!!!!!!

Περαστικά!!!!! :(:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχχ Ειρηνη???Ανακαλυψες το ρημαδοδωματιο του σπιτιου μου???:oops::roll::cool: Το ξερα πως εχεις βαλει καμερες σε ολες μας!!!!!:lol:

Αααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o

ΈΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Για τα κιλάκια μας Ειρήνη,εγώ το έχω αποδεχτεί,θα τα χάσω όταν μας κάνει την τιμή να έρθει η Ανοιξη,γιατί όλη μέρα στο σπίτι όλο και κάτι τρώω.Μην στενοχωριέσαι ,και πάλι είσαι -1.

Και γω παιδί μου... τι τεράστιες μερίδες, τι μερέντες, τι σοκολάτες, τι παπάρες με ψωμί.... άστα να πάνε δηλαδή! :tongue:

Ενα αρνί κι ένα μήλο έχω φάει!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου καλημερα!ενα κιλο δεν ειναι τιποτα!εγω πρεπει να χασω 5-6 και ηδη ειμαι σε διατροφη αλλα στη ζυγαρια δεν ανεβαινω γιατι με αγχωνει! εδω εχει λιακαδα :-D και κοιταω το μπαλκονι και σκεφτομαι τι αλλαγες να κανω για να αλλαξει λιγο γτ το εχω παρατησει ολο το χειμωνα :-(

Αχ... καλά κουράγια βρε κοριτσάκι μου και συ! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνηηη!!!! Εβαλες 1 ολοκληρο κιλο????????? τς τς τς θα σε μαλωσω!!!!!:tongue: Ελα βρε μην αγχωνεσαι!!Σκεψου τα χειροτερα!!αλλες ας πουμε που προσπαθουν να χασουν 20!!!:shock:τι να πουν κ αυτες???

Στο μεταξύ, όπως είπα, δεν τρώω τίποτα... ένα αρνί κι ένα μήλο!!! :tongue::tongue::tongue:

Ή εγω ας πουμε που σιγουρα εβαλα 2-3!!!:oops: και σας ελεγα οτι κανω κ διατροφη.... ντροπη........Η αληθεια ειναι πως μου εχει καρφωθει στο μυαλο πως ειμαι εγκυος..!!!Σταματησα λοιπον τη διατροφη,τους κοιλιακους κ την αδυνατιστικη κρεμα!!!:!:

Αν στο τελος δεν ειμαι,θα αναλαβω δραστικα μετρα γιατι μεχρι τη βαφτιση θα φαινομαι σιγουρα ΣΑΝ εγκυος και ας μην ειμαι!!:twisted::twisted:

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ρημαδο-τέστ βρε παιδί μου??!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ειρηνη το κοινο σου θα σε ακολουθει παντου!!! :D πιστευω οτι στο blog θα ειναι ολα μαζεμενα και πιο ευκολη η αναζητηση διαφορων θεματων!:!:

Το κοινό μου???!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καλημερα καλημερα, εννοειται να το κανεις το μπλογκ ειρηνακι μου. να μιλαμε βεβαια απο εδω για τα καθημερινα αλλα τα σημαντικα να τα μεταφερεις και εκει, να ειναι ολα συγκεντρωμενα. εαν μπορεσεις γραψε μας για τις πετσετες προσωπου αλλα και για αυτες της κουζινας.

Ευχαριστώ για την "ψήφο" κοριτσάκι μου. Θα δω τι θα μου γράψετε όλες και θα το συζητήσουμε!

Πετσέτες προσώπου είναι αυτές που έχω βάλει ματάκια μου. Θα σας βάλω για κουζίνα, μπάνιου και χεριών. Μονο θελω να βρω χρόνο να τις φωτογραφίσω!

Περαστικά!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη θα ηταν ωραια να ειχες ενα μπλοκ να ειναι ολες εκει οι συμβουλες μαζεμενες, αλλα αυτο σιγουρα θελει πολυ πολυ χρονο.

Και εμεις θα μπορουμε να κανουμε μονο σχολια εκει, δεν θα μπορουμε ας πουμε να γραφουμε καινουργιους δικους μας προβληματισμους και ετσι λοιπον θα επιστρεφουμε να τους γραφουμε εδω,,οποτε θα εχεις και το μπλοκ και αυτο εδω το θεμα!!:tongue: η επιλογη δικη σου!!

Αυτά όλα με απασχολούν.... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια.

Ειρηνάκι μιας και ζητάς τη γνώμη μας περί μπλοκ και εγώ νομίζω πως με κάτι τέτοιο θα ήταν οργανωμένα και μαζεμμένα όλα τα τιπς και συμβουλές.

Υπάρχουν μέρες που δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω με αποτέλεσμα να γεμίζετε αρκετές σελίδες και οταν μπάινω πάλι να μην έχω τόσο χρόνο ώστε να τις διαβάσω όλες και έτσι χάνω πράγματα ή πέφτω κατά λάθος πάνω τους απο παραθέσεις είτε απο αναφορές γυρνάω πίσω και ψάχνω αλλά αρκετές φορές μάταια...

Η επιλογή δική σου βέβαια...Αν δεν σε επιβαρύνει και σε ευχαριστεί ....

Αυτό με απασχολεί πολύ... γιατί πολλές φορές συζητάμε τα καθημερινά μας και χάνονται κάποιες σημαντικές αναφορές... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ είμαι έτοιμη όποτε θελήσεις....πές το οκ και έγινε το μπλόγκ Ειρήνη!!!!

Τώρα που ετοιμάζεται να έρθει η άνοιξη αρχίζω να ζουζουνίζω χαχαχαχαχ!!!! Μου αλλάζει εντελώς η διάθεση μόλις φτιάχνουν οι μέρες!!

Αχ και μένα!!! Και μένα το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

1) Λούστηκα... (είπα να ασχοληθώ με το κουφαράκι μου πρώτα!) ;)

2) Έστρωσα τα κρεβάτια...

3) Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν γύρω-γύρω στο σπίτι... ειδικά στο τραπεζάκι του σαλονιού, που χθες ο Νίκος έβλεπε το ματς, γινόταν... :rolleyes:

4) Σιδερώνω.... (εξαφανίζομαι κατά διαστήματα γιατί ταυτόχρονα κάνω και τις δουλίτσες μου... ;)

Τέλος το σιδέρωμα. Δεν τελείωσα αλλά τα προχώρησα αρκετά.

5) Άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα με λευκά (τις κάλτσες απλώς τις έβαλα πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού ως συνήθως... ;) ).

6) Έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους.

πάω να φτιάξω λίγο τα μαλλάκια μου και να προχωρήσω με δουλίτσες...!

777885dugw57gt25.gif

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ρημαδο-τέστ βρε παιδί μου??!!! :lol:

Σε 6 μερες περιμενω περιοδο..οποτε μεχρι τοτε καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!!!!!!

Λοιπον αφησα το μωρο για μια ωρα στην πεθερα!!

Μπορω να κανω πολλα μεσα σε μια ωρα εε??

ΤΡΕΧΩ να προλαβωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χχχ

1) Λούστηκα... (είπα να ασχοληθώ με το κουφαράκι μου πρώτα!) ;)

2) Έστρωσα τα κρεβάτια...

3) Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν γύρω-γύρω στο σπίτι... ειδικά στο τραπεζάκι του σαλονιού, που χθες ο Νίκος έβλεπε το ματς, γινόταν... :rolleyes:

4) Σιδερώνω....Δεν τελείωσα αλλά τα προχώρησα αρκετά.

5) Άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα με λευκά (τις κάλτσες απλώς τις έβαλα πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού ως συνήθως... ;) ).

6) Έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους.

7) Έπλυνα τα "διάφορα" από το κολυμβητήριο του μικρού φιόγκου.

:cool: Έβαλα σιλικόνι στα μαλλάκια

9) Τακτοποίησα τα πιατικά που είχαν στεγνώσει... ;)

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Θα κανω μια υστατη προσπαθεια και αν δεν καθαρισουν θα κανω αυτο που ειπε η βικυ.Το ειχα στο μυαλο μου για δερματινο γιατι πραγματικα ειναι μεγαλη ευκολια.Οι καναπεδες μου ειναι γυρω γυρω δερμα και μονο τα μαξιλαρια υφασμα και μ'εχει βολεψει τρελλα.

Οσο για το μπλογκ ωραια να ειναι συγκεντρωμενες ολες οι συμβουλες αλλα αυτη η καθημερινη επαφη εμενα μου αρεσει περισσοτερο.Ασε που εχω εθιστει τοσο πολυ που αν δε μπω μια μερα με πιανει συνδρομο στερησης.Ψηφιζω φορουμ επομενως εκτος κι αν εχεις και τα δυο :wink:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Θα κανω μια υστατη προσπαθεια και αν δεν καθαρισουν θα κανω αυτο που ειπε η βικυ.Το ειχα στο μυαλο μου για δερματινο γιατι πραγματικα ειναι μεγαλη ευκολια.Οι καναπεδες μου ειναι γυρω γυρω δερμα και μονο τα μαξιλαρια υφασμα και μ'εχει βολεψει τρελλα.

Οσο για το μπλογκ ωραια να ειναι συγκεντρωμενες ολες οι συμβουλες αλλα αυτη η καθημερινη επαφη εμενα μου αρεσει περισσοτερο.Ασε που εχω εθιστει τοσο πολυ που αν δε μπω μια μερα με πιανει συνδρομο στερησης.Ψηφιζω φορουμ επομενως εκτος κι αν εχεις και τα δυο :wink:

καλέ , όχι, δεν θα καταργηθεί αυτό το θέμα αν τελικά καταλήξει στο μπλοκ η Ειρήνη. Οι συζητήσεις θα γίνονται εδώ. Και για τα καθημερινά και για τυχόν απορίες ή σχόλια που θα ανεβάζει η Ειρήνη στο μπλοκ. Απλώς η Ειρήνη αντί να τα ανεβάζει εδώ θα τα ανεβάζει εκεί και θα είναι συγκεντρωμένα για να μην ανατρέχουμε 20 και 30 σελίδες πίσω αν δεν είδαμε κάτι ή απλώς θέλουμε να φρεσκάρουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...