Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!σημερα εχω αδεια,μολις σηκωθηκα αερισα το σπιτι,εστρωσα κρεβατι και καθησα να απολαυσω το καφεδακι μου!το σπιτι ειναι τακτοποιημενο και το απολαμβανω... θα πεταχτω στην εφορια για λιγο και μετα θα μαγειρεψω (φακες).

Ειρηνη μου καλημερα!ενα κιλο δεν ειναι τιποτα!εγω πρεπει να χασω 5-6 και ηδη ειμαι σε διατροφη αλλα στη ζυγαρια δεν ανεβαινω γιατι με αγχωνει! εδω εχει λιακαδα :-D και κοιταω το μπαλκονι και σκεφτομαι τι αλλαγες να κανω για να αλλαξει λιγο γτ το εχω παρατησει ολο το χειμωνα :-(

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνηηη!!!! Εβαλες 1 ολοκληρο κιλο????????? τς τς τς θα σε μαλωσω!!!!!:tongue: Ελα βρε μην αγχωνεσαι!!Σκεψου τα χειροτερα!!αλλες ας πουμε που προσπαθουν να χασουν 20!!!:shock:τι να πουν κ αυτες???

Ή εγω ας πουμε που σιγουρα εβαλα 2-3!!!:oops: και σας ελεγα οτι κανω κ διατροφη.... ντροπη........Η αληθεια ειναι πως μου εχει καρφωθει στο μυαλο πως ειμαι εγκυος..!!!Σταματησα λοιπον τη διατροφη,τους κοιλιακους κ την αδυνατιστικη κρεμα!!!:!:

Αν στο τελος δεν ειμαι,θα αναλαβω δραστικα μετρα γιατι μεχρι τη βαφτιση θα φαινομαι σιγουρα ΣΑΝ εγκυος και ας μην ειμαι!!:twisted::twisted:

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Λοιπόν επειδή τον τελευταίο καιρό έχω γίνει φανατική blogger και μου αρέσει τρελλά αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω εγώ το blog είναι τόσο εύκολο...και μετά εσύ να αναλάβεις να εισάγεις τα θέματα σου ;). Το λέω σοβαρά, έχω πολύ ελευθερο χρόνο το πρωί. Έχω ήδη φτιάξει δύο δικά μου χαχαχαχ!

Μιλάς σοβαρά? Εχεις τον χρόνο και το κέφι να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο?

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου, τι λένε??? Τι λέτε όλες (και συ mamavasia) πως θα μας βολεύει καλύτερα? Βοηθήστε με σ' αυτό... :confused:

Επίσης τώρα τελευταιά έχω χωθεί και στην τεχνική της χαρτοπετσέτας (decoupage). θέλω να σε ρωτήσω το εξής αν ξέρεις να μου πεις!!! Έχω άσπρες πλαστικές γλάστρες στην βεράντα (βαρετές!!!) και θέλω να τις βάψω άλλο χρώμα και μετά να τους κάνω decoupage.....Θέλω να σε ρωτήσω να μου πεις τι χρώμα χρησιμοποιούμε για τις γλάστρες ακρυλικό?????Δέν ξέρω καθόλου....επίσης επειδή έχεις γούστο, τι χρώμα προτείνεις, έχω γαλάζια κάγκελα και άσπρο μπέζ τοίχο....για πείτε και οι άλλες καμία ιδέα....σκέφτόμουν πορτοκαλί ή γαλάζιο
Προσωπικά δεν τις χωνεύω τις άσπρες πλαστικές γμτ... :(. Και επειδή το μπαλκόνι μου είναι σε σομόν χρωματισμούς (τοίχοι και πλακάκια) προτιμώ τις καφέ πήλινες! Τις λατρεύω λέμε, ειδικά αν έχουν και κανένα όμορφο σχήμα.. (π.χ. μακρόστενες με σκάλισμα στο μπροστινό μέρος..!).

Έχω λίγες γλάστρες για να μπορώ να τις κουλαντρίζω και να μην μου γεμίζουν τον χώρο περισσότερο από όσο αντέχει το κεφάλι μου.... :tongue:. 3 στο μπροστινό μπαλκόνι και 2 στο πίσω. Έχω μόνο μία πλαστική (καφέ) και αυτή γιατί έχω ένα γιγάντιο φυτό στο μπροστινό μπαλκόνι που μου ζητούσαν ένα τρελό ποσό για πήλινη και είπα "σάμπως και δεν θα μπορέσω!!!" :tongue: Λίγες, όμορφες και... "κουλαντρίσιμες"!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

1) Λούστηκα... (είπα να ασχοληθώ με το κουφαράκι μου πρώτα!) ;)

2) Έστρωσα τα κρεβάτια...

3) Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν γύρω-γύρω στο σπίτι... ειδικά στο τραπεζάκι του σαλονιού, που χθες ο Νίκος έβλεπε το ματς, γινόταν... :rolleyes:

4) Σιδερώνω.... (εξαφανίζομαι κατά διαστήματα γιατί ταυτόχρονα κάνω και τις δουλίτσες μου... ;)

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα χριαστιανα μου σου ευχομαι ευχαριστα νεα να εχεις!!! εχω 2 ονοματα και η συμπτηξη τους ηταν το χριστιανα για καποια χρονια αλλα οταν ημουν μικρη για βλακεια λογο επεβαλα σε ολους το ενα απο τα βαπτιστικα μου!ασχετο με το θεμα μας ομως! εγω δεν ημουν στην καλυτερη φυχολογικη κατασταση και γουρουνιζα ε οταν ειδα οτι εμπαινα μονο σε φορμες εδωσα μια εβδομαδα στον εαυτο μου να φαω οτι μου αρεσει για να μη μου λειψει χιχι και τωρα 10 μερες ειμαι σε διατροφη!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα, εννοειται να το κανεις το μπλογκ ειρηνακι μου. να μιλαμε βεβαια απο εδω για τα καθημερινα αλλα τα σημαντικα να τα μεταφερεις και εκει, να ειναι ολα συγκεντρωμενα. εαν μπορεσεις γραψε μας για τις πετσετες προσωπου αλλα και για αυτες της κουζινας.

εγω αυτες τις μερες τοχω λιγο παρατημενο το σπιτι μου, οχι ασυμμαζευτο αλλα με λιγη σκονιτσα, γιατι το μωρακι μου ειναι ακομη αρρωστο. αχ, ελπιζω σημερα να μην ανεβασει πυρετο, να ειναι πιο ευδιαθετη και να φαει επιτελους!!!

αν ολα ειναι ετσι, αυριο θα κανω δουλιτσες. μακια

γιατι το μωρακι μου ειναι ακομη αρρωστο. αχ, ελπιζω σημερα να μην ανεβασει πυρετο, να ειναι πιο ευδιαθετη και να φαει επιτελους!!!

αν ολα ειναι ετσι, αυριο θα κανω δουλιτσες. μακια

περαστικα στο μικρο σου

MiaTp2.png>

64TMp2.png

καλημερα χριαστιανα μου σου ευχομαι ευχαριστα νεα να εχεις!!! εχω 2 ονοματα και η συμπτηξη τους ηταν το χριστιανα για καποια χρονια αλλα οταν ημουν μικρη για βλακεια λογο επεβαλα σε ολους το ενα απο τα βαπτιστικα μου!ασχετο με το θεμα μας ομως! εγω δεν ημουν στην καλυτερη φυχολογικη κατασταση και γουρουνιζα ε οταν ειδα οτι εμπαινα μονο σε φορμες εδωσα μια εβδομαδα στον εαυτο μου να φαω οτι μου αρεσει για να μη μου λειψει χιχι και τωρα 10 μερες ειμαι σε διατροφη!

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου αν κ δεν κρυβω πως εχω αγχωθει πααρα πολυ για το πως θα τα βγαλω περα με δυο μωρα μονη μουυ..τεσπα..

οσον αφορα το ονομα η αληθεια ειναι πως στην Ελλαδα επικρατει το Χριστινα, και 10 χρονια που ζουσα εκει δεν γνωρισα αλλη συνονωματη μου..ειτε το πιστευεις ειτε οχι πολλες φορες με ρωτησανε αν το ονομα μου ειναι ξενο:shock:, αν προερχεται απο αλλα ονοματα, ποτε γιορταζω και αλλα τετοια περιργα για εμενα. Χριστιανα παντως με βαφτισανε,ετσι σκετο και ναι γιορταζω τα Χριστουγεννα!!:lol:

**εντελως οφ τοπικ μηνυμα!!!:tongue: σορυ!!

Ειρηνη θα ηταν ωραια να ειχες ενα μπλοκ να ειναι ολες εκει οι συμβουλες μαζεμενες, αλλα αυτο σιγουρα θελει πολυ πολυ χρονο.

Και εμεις θα μπορουμε να κανουμε μονο σχολια εκει, δεν θα μπορουμε ας πουμε να γραφουμε καινουργιους δικους μας προβληματισμους και ετσι λοιπον θα επιστρεφουμε να τους γραφουμε εδω,,οποτε θα εχεις και το μπλοκ και αυτο εδω το θεμα!!:tongue: η επιλογη δικη σου!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου αν κ δεν κρυβω πως εχω αγχωθει πααρα πολυ για το πως θα τα βγαλω περα με δυο μωρα μονη μουυ..τεσπα..

εγω αγχωνομαι για το αντιθετο γιαυτο σου ευχομαι οτι καλυτερο!

σας χαιρετω ολες ,να εχετε μια υπεροχη μερα!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Στρατηγε και υπολοιπο επιτελειο θα ηθελα τα φωτα σας.Πως καθαριζετε τις καρεκλες τις τραπεζαριας?Εμενα ειναι εκρου και φανταζεστε ποσο ευκολα λερωνουν τις κανω με καρπεξ αλλα δεν με ικανοποιει το αποτελεσμα με τι αλλο θα μπορουσα να τις καθαρισω?Υπαρχουν καποιοι λεκεδες που δεν φευγουν με τιποτα.

Οπλαρχηγέ μου! Τι κάνεις ματάκια μου?

Και μένα τα ίδια... :( είναι off-white και το κάθισμα και η πλάτη τους... καταλαβαίνεις... :rolleyes:

Και μένα είχαν λεκέδες που δεν έβγαιναν με το καρπέξ και ξέρεις τι έκανα? Έβαλα τον άντρα μου και τις ξεβίδωσε, τις έβαλα στο μπαλκόνι και τις σαπούνιασα τρελά με το καρπές (και έβαλα τοπικά και ελάχιστο υγρό πιάτων), το άφησα να κάνει τη "δουλειά" του και μετά τα ξέβγαλα με σφουγγαράκι βρεγμένο (το πέρασα αρκετές φορές) και τα άφησα να στεγνώσουν στον ήλιο. Έγιναν "κουκούλι"! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια.

Ειρηνάκι μιας και ζητάς τη γνώμη μας περί μπλοκ και εγώ νομίζω πως με κάτι τέτοιο θα ήταν οργανωμένα και μαζεμμένα όλα τα τιπς και συμβουλές.

Υπάρχουν μέρες που δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω με αποτέλεσμα να γεμίζετε αρκετές σελίδες και οταν μπάινω πάλι να μην έχω τόσο χρόνο ώστε να τις διαβάσω όλες και έτσι χάνω πράγματα ή πέφτω κατά λάθος πάνω τους απο παραθέσεις είτε απο αναφορές γυρνάω πίσω και ψάχνω αλλά αρκετές φορές μάταια...

Η επιλογή δική σου βέβαια...Αν δεν σε επιβαρύνει και σε ευχαριστεί ....

Εγώ είμαι έτοιμη όποτε θελήσεις....πές το οκ και έγινε το μπλόγκ Ειρήνη!!!!

Τώρα που ετοιμάζεται να έρθει η άνοιξη αρχίζω να ζουζουνίζω χαχαχαχαχ!!!! Μου αλλάζει εντελώς η διάθεση μόλις φτιάχνουν οι μέρες!!

Οπλαρχηγέ μου! Τι κάνεις ματάκια μου?

Και μένα τα ίδια... :( είναι off-white και το κάθισμα και η πλάτη τους... καταλαβαίνεις... :rolleyes:

Και μένα είχαν λεκέδες που δεν έβγαιναν με το καρπέξ και ξέρεις τι έκανα? Έβαλα τον άντρα μου και τις ξεβίδωσε, τις έβαλα στο μπαλκόνι και τις σαπούνιασα τρελά με το καρπές (και έβαλα τοπικά και ελάχιστο υγρό πιάτων), το άφησα να κάνει τη "δουλειά" του και μετά τα ξέβγαλα με σφουγγαράκι βρεγμένο (το πέρασα αρκετές φορές) και τα άφησα να στεγνώσουν στον ήλιο. Έγιναν "κουκούλι"! ;)

Αν είναι φτηνό το κοστολόγιο μια λύση είναι να αλλάξεις το ύφασμα αν οι λεκέδες δεν βγαίνουν με τίποτα (εξαρτάται και απο τον λεκέ) με ένα του ίδιου χρώματος αλλά δερματινάκι ή τύπου δέρματος για πιο οικονομικά. Εγώ που τα έχω δερμάτινα σώθηκα. Κάθε που ξεσκονίζω τα περνάω ένα χεράκι και είναι πάντα καθαρά. Και όποτε τρώει η μικρή δεν τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην πέσει πάνω η ντομάτα ή λάδι κλπ...Βεβαια δεν ξέρω πόσο θα στοίχιζε κάτι τέτοιο γιατί εγώ εξ'αρχής τα έκανα έτσι ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...