Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! :P

Γύρισα από τη δουλειά γύρω στις 4, θήλασα το μωρό, κοιμήθηκε, έκανα μια - δυο δουλίτσες και εδώ και κάμποση ώρα κάθομαι, πίνω το καφεδάκι μου και σας διαβάζω. Αυτή είναι η ώρα της χαλάρωσής μου! ;) Μόλις ξυπνήσει η μικρή... χαλάρωση τέλος! :P

Μου άρεσε πολύ η ιδέα που ανέφερε κάποια κοπέλα να βάζουμε τα σεντόνια ενός σετ μέσα στη μαξιλαροθήκη. Μόλις πιω το καφεδάκι μου θα πάω να το δοκιμάσω να δω αν χωράνε να τα βάλω έτσι στο ράφι. Βασικά έχω καμιά 10αριά σετ σεντόνια περίπου και τα έχω σε ένα μεγάλο ράφι της ντουλάπας 5 σετ στο βάθος, 5 μπροστά και τις μαξιλαροθήκες διπλωμένες όπως διπλώνω και τις πετσετες (δηλαδή με τον τρόπο που περιεγραψε η Ειρήνη συν μία φορά ακόμα δίπλωμα στη μέση για να γίνουν τετράγωνες) τη μια πάνω στην άλλη στην άκρη του ραφιού δεξιά. Αλλά μου τη σπάει που για να πάρω ένα σεντόνι από την πίσω στίβα, πρέπει να βγάλω από το ράφι την μπροστινή :mad: . Οπότε σκέφτομαι ότι αν διπλώνοντάς τα διαφορέτικά έχει το κάθε σετ συνολικά το μισό ύψος, θα μπορώ να έχω μια στίβα και με τα 10 σετ που απλά θα πιάνει από την άκρη του ραφιού μέχρι το βάθος και θα παίρνω έτσι πιο εύκολα το σεντόνι που θέλω. Θα το δοκιμάσω για να δω.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Λοιπόν επειδή τον τελευταίο καιρό έχω γίνει φανατική blogger και μου αρέσει τρελλά αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω εγώ το blog είναι τόσο εύκολο...και μετά εσύ να αναλάβεις να εισάγεις τα θέματα σου ;). Το λέω σοβαρά, έχω πολύ ελευθερο χρόνο το πρωί. Έχω ήδη φτιάξει δύο δικά μου χαχαχαχ!

Επίσης τώρα τελευταιά έχω χωθεί και στην τεχνική της χαρτοπετσέτας (decoupage). θέλω να σε ρωτήσω το εξής αν ξέρεις να μου πεις!!! Έχω άσπρες πλαστικές γλάστρες στην βεράντα (βαρετές!!!) και θέλω να τις βάψω άλλο χρώμα και μετά να τους κάνω decoupage.....Θέλω να σε ρωτήσω να μου πεις τι χρώμα χρησιμοποιούμε για τις γλάστρες ακρυλικό?????Δέν ξέρω καθόλου....επίσης επειδή έχεις γούστο, τι χρώμα προτείνεις, έχω γαλάζια κάγκελα και άσπρο μπέζ τοίχο....για πείτε και οι άλλες καμία ιδέα....σκέφτόμουν πορτοκαλί ή γαλάζιο

Tip για την κουζίνα!!! Για να μην έχετε πεταμένα μέσα σε ένα συρτάρι μικρά εξαρτήματα κουζίνας, βρείτε ένα κουτί μεγάλο που να χωράει στο συρτάρι σας και βάλτε τα όλα εκεί μέσα.....Εγώ έχω ένα κουτί μέσα στο συρτάρι και έχω βάλει σχεδιάκια για μπιστότα, πινελάκια σιλικόνης, ρεσώ, κλπ έτσι όποτε ανοίγω το συρτάρι δεν πάνε πέρα δώθε και μένει χώρος για να βάλω τρίφτη, σουπλά κλπ ;)

O τρόπος με τις μαξιλαροθήκες δε με βόλεψε τελικά. Αλλά έκανα το άλλο. Αντί να έχω το κάθε σεντόνι διπλωμένο τετράγωνο, το δίπλωσα μία φορά λιγότερο, ώστε να είναι ορθογώνιο και μετά αντί να το διπλώσω στη μέση κατά πλάτος ώστε να γίνει τετράγωνο, το δίπλωσα στη μέση κατά μήκος ώστε να γίνει ορθογώνιο στενόμακρο, κι έτσι έφτιαξα δύο στίβες σεντόνια πάλι, αλλά τη μια διπλα στην άλλη, η μια άκρη τους στον τοίχο της ντουλάπας και η άλλη στην πόρτα. Έτσι μοιάζει πιο βολικό (αν και δε μου είναι τόσο ωραίο στο μάτι), να δω αν όντως θα με βολέψει στην πράξη τώρα. :rolleyes:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλησπερα κοριτσαρες.Εμενα το μπαλκονι μου δυστυχως ειναι στενομακρο και ενα και μοναδικο οποτε καταλαβαινετε τι γινεται!!Μου αρεσουν και τα λουλουδια και εχω καμια δεκαρια γλαστρες αλλα δεν εχω καταφερει να βρω εναν τροπο να τις βολεψω που να με ικανοποιει.Ζηλευω τρελλα οσες εχουν φαρδυ μπαλκονι (και αποθηκη σνιφ σνιφ)

Στρατηγε και υπολοιπο επιτελειο θα ηθελα τα φωτα σας.Πως καθαριζετε τις καρεκλες τις τραπεζαριας?Εμενα ειναι εκρου και φανταζεστε ποσο ευκολα λερωνουν τις κανω με καρπεξ αλλα δεν με ικανοποιει το αποτελεσμα με τι αλλο θα μπορουσα να τις καθαρισω?Υπαρχουν καποιοι λεκεδες που δεν φευγουν με τιποτα.

Α να μη ξεχασω να πω οτι οι ιδεες που δινετε ειναι καταπληκτικες.Εχω ηδη εφαρμοσει αυτη με το καλαθακι και τις πολλες σακουλες και αυτη με τις κορδελες τελεια γι αυτες φυσικα που το 'χουν με τις χειροτεχνιες ,εγω δεν το'χω καθολου γι αυτο και στο σπιτι μου δεν υπαρχει καμια.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ αν αφήσω το παιδικό δωμάτιο έτσι χάλια όπως στην φωτογραφία γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα, γιαυτό κάνω επιδρομή κάθε 3 μέρες το πρωί που λείπουν στο σχολείο...επειδή κόβουν χαρτιά και κάνουν κολάζ, ζωγραφίζουν, παίζουν επιτραπέζια γίνεται ένας χαμός οπότε το πρωί μπουκάρω με μια σακούλα και μαζέυω όλα τα χαρτιά σκουπίδια και ότι είναι για πέταμα, μετά τατακτοποιώ τα επιτραπέζια, κουτιά, ζωάκια, barbie στην θέση τους και έτοιμο το δωμάτιο....Καθαρίζω με μωρομάντηλα το γραφείο τους για να φύγουν οι μαρκαδόροι και όλα είναι στην εντέλεια....παλιά που ήταν πιο μωρά δεν προλάβαινε το δωμάτιο να μείνει καθαρό, όλα στο πάτωμα και ασχολιόμουν μόνο όταν έπρεπε να σκουπίσω, τώρα το κρατάνε 3 μέρες καθαρό και πραγματικά με το να τα μαζεύω με ευχαριστεί και εμένα αλλά και εκείνες μπαίνουν με άλλη όρεξη να παίξουν...

Παλιά θυμάμαι που ήμουν άρρωστη είχα να μαζέψω παιχνίδια μια εβδομάδα, περιττό να σας πως ότι είχαν αρχίσει τα παιχνίδια να επεκτείνονται στο σαλόνι και είχαν εγκαταλείψει το δωμάτιο και έπαιζαν στην κουζίνα!!!

οπότε νομίζω ότι το καθάρισμα ανά 3 ημέρες βολεύει τις μαμάδες αλλά και τα παιδιά απο το βουνό των παιχνιδιών!

Ειρηνάκι αναστήθηκες διαβάζω! Πολυ χάρηκα! αντε ακομα καλυτερα

Ευπειθώς αναφερω στρατηγε μου οτι αποψε ξαναδίπλωσα τις πετσετες μου για το μπάνιο αλα Ειρήνη!

Δεν το περιμρνα ποσο χωρο εξικονομείς.

Τις είχα σε δύο συρτάρια της ντουλάπας και τωρα αφου εβγαλα και μερικες (οχι πολλες) χωράνε στο ένα!!!!!

Πόσο εκνευριστικο όμως είναι να μην εχουν όλες το ίδιο φάρδος!

Ξεκαθαρισα 3 ενδιαμεσες προσωπου- μπανιου για να τις δώσω, κρίμα να μου πιάνουν το χώρο αδικα.

Ειρήνη περιμενω τις οδηγίες για τις πετσετες της κουζίνας γιατι αυτο το συρταρι μου καθεται στο στομαχι εδω και καιρο.

Όλο λέω να πεταξω τις πιο φθαρμένες και το συνειδητοποιω οταν ειναι καθαρες και μυρωδάτες.

Λέω ασε μωρε την επομενη φορα να τις πεταξω λερωμένες, ελα μου όμως που δεν το θυμάμαι!!

Τα πλυντηριάκια μου πλενουν, κι εγω παω να οριζοντιοθω γιατι προβλεπεται δυσκολη νυχτα μιας και η μικρη είναι με ακροαστικα και χτυπάμε 40άρια εδω και 2 μερες.

καλο βραδυ κοριτσακια!!!!!!!!!!

Ναι, χρειάζονται! Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες. Αντέχουν στο μπαλκόνι?? Εγώ δύο φόρες πήρα τέτοια (μου αρέσουν πολύ) αλλά δεν άντεξαν....

Οπως ειπα ειναι ¨τυπου¨μπονσαϊ..γιατι υπαρχουν πολλαααα ειδη!!! Εμενα οτι κ αν ειναι αντεχει!!δεν το ποτιζω συχνα και το πιανει κ ο ηλιος εκει που ειναι!!

Να`σαι καλα για το λινκ!!Εγω ετσι οπως το ειχα σε λιγο καιρο απο μπονσαϊ θα γινοταν κυπαρισσι!!!:shock::lol: γιατι απο οτι γραφει το λινκ πρεπει να ειναι σε μικρη γλαστρα και εγω το εχω σε μεγαλη-ψηλη!!!!ακομα ομως δεν ξερω πως να το κλαδεψω...:rolleyes:

Μαμά μου!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:tongue:

oh.jpg

Μπορώ να σκάσω σαν βόμβα στο κέντρο του δωματίου? :lol:

ωχχχχ Ειρηνη???Ανακαλυψες το ρημαδοδωματιο του σπιτιου μου???:oops::roll::cool: Το ξερα πως εχεις βαλει καμερες σε ολες μας!!!!!:lol:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει η Ειρήνη και επιπλέον θα βάλω κάτι που λέει η μαμά μου.Αν στο σπίτι είναι μαζεμένα κρεβάτια,μπάνια και νεροχύτης και φυσικά δεν υπάρχουν πράγματα σκόρπια στο πάτωμα ακόμα και ασκούπιστα ή ασφουγγάριστα ή σκονισμένα να είναι δεν φαίνεται.Επίσης λέει και το άλλο: ο επισκέπτης θα σου έρθει όταν έχεις πιάτα στο νεροχύτη και το σπίτι είναι χάος και ποτέ όταν είναι τακτοποιημένο,απρόσκλητος βέβαια γιατί αν τον έχεις καλέσει και σε βρεί χάλια τότε είσαι τσαπατσούλα.

Σε εμενα παντα...ΠΑΝΤΑ ομως αυτο συμβαινει!!!!!:confused::confused:Και να σημειωσω πως δεν ειναι και καθε μερα στα χαλια του το σπιτι...........

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κουκλιά μου!

Σας γράφω τις πρωϊνές μου σκέψεις:

1) Που είναι η καλοκαιρία και ο ήλιος... οεο? :confused:

2) Ζυγίστηκα... τι το θελα, πανάθεμα με???!!! :confused: Πήρα 1 κιλό.... αλλά έχω ξεσκιστεί να τρώω.... τι να πω... γαργάρα το κάνω... Ρε κορίτσια... κανένας τρόπος να χάσουμε 2,3,5,10 κιλά σε 1-2 μέρες υπάρχει???!!! :lol::lol::lol::lol:

3) Σήμερα δουλεύω από το απόγευμα και μετά οπότε θα ασχοληθώ με το σπιτάκι μου... το χω και όρεξη και ανάγκη... ;)

4) Έχω ένα ασύλληπτο σίδερο. Δεν έχω σιδερώσει καθόλου.. μα καθόλου από την περασμένη Κυριακή... το αγνοούσα επιδεικτικά! :tongue:

Επανέρχομαι κοριτσάκια μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει η Ειρήνη και επιπλέον θα βάλω κάτι που λέει η μαμά μου.Αν στο σπίτι είναι μαζεμένα κρεβάτια,μπάνια και νεροχύτης και φυσικά δεν υπάρχουν πράγματα σκόρπια στο πάτωμα ακόμα και ασκούπιστα ή ασφουγγάριστα ή σκονισμένα να είναι δεν φαίνεται

Nasia μου,

Συμφωνώ. Αυτοί είναι οι βασικοί "κανόνες" για να είναι το σπίτι μαζεμενο και εμείς να είμαστε ήρεμες. Αυτό που είναι και το κυριότερο δηλαδή ;) .

Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερούδια κορίτσια?Τι κάνετε σήμερα?

Σηκώθηκα πρωί πρωί,έστρωσα τα κρεβάτια μας,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα χταποδάκι να βράζει,να είμαι ξεγνοιαστη για το φαγητό ,αφού σε λίγο θα βγω για να πάω το πιτσιρίκι μου στο γιατρό για επανέλεγχο, και να κάνω και κάποιες δουλίτσες.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κουκλιά μου!

Σας γράφω τις πρωϊνές μου σκέψεις:

1) Που είναι η καλοκαιρία και ο ήλιος... οεο? :confused:

2) Ζυγίστηκα... τι το θελα, πανάθεμα με???!!! :confused: Πήρα 1 κιλό.... αλλά έχω ξεσκιστεί να τρώω.... τι να πω... γαργάρα το κάνω... Ρε κορίτσια... κανένας τρόπος να χάσουμε 2,3,5,10 κιλά σε 1-2 μέρες υπάρχει???!!! :lol::lol::lol::lol:

3) Σήμερα δουλεύω από το απόγευμα και μετά οπότε θα ασχοληθώ με το σπιτάκι μου... το χω και όρεξη και ανάγκη... ;)

4) Έχω ένα ασύλληπτο σίδερο. Δεν έχω σιδερώσει καθόλου.. μα καθόλου από την περασμένη Κυριακή... το αγνοούσα επιδεικτικά! :tongue:

Επανέρχομαι κοριτσάκια μου!!!

Καλημέρα αρχηγέ!

Ευτυχώς εχθες σιδέρωσα τα 3 από τα 5 πλυντήρια και τα τακτοποίησα κιόλας,σήμερα όμως πρέπει να κάνω και τα υπόλοιπα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες.Εμενα το μπαλκονι μου δυστυχως ειναι στενομακρο και ενα και μοναδικο οποτε καταλαβαινετε τι γινεται!!Μου αρεσουν και τα λουλουδια και εχω καμια δεκαρια γλαστρες αλλα δεν εχω καταφερει να βρω εναν τροπο να τις βολεψω που να με ικανοποιει.Ζηλευω τρελλα οσες εχουν φαρδυ μπαλκονι (και αποθηκη σνιφ σνιφ)

Στρατηγε και υπολοιπο επιτελειο θα ηθελα τα φωτα σας.Πως καθαριζετε τις καρεκλες τις τραπεζαριας?Εμενα ειναι εκρου και φανταζεστε ποσο ευκολα λερωνουν τις κανω με καρπεξ αλλα δεν με ικανοποιει το αποτελεσμα με τι αλλο θα μπορουσα να τις καθαρισω?Υπαρχουν καποιοι λεκεδες που δεν φευγουν με τιποτα.

Α να μη ξεχασω να πω οτι οι ιδεες που δινετε ειναι καταπληκτικες.Εχω ηδη εφαρμοσει αυτη με το καλαθακι και τις πολλες σακουλες και αυτη με τις κορδελες τελεια γι αυτες φυσικα που το 'χουν με τις χειροτεχνιες ,εγω δεν το'χω καθολου γι αυτο και στο σπιτι μου δεν υπαρχει καμια.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και έγώ με τις καρέκλες μου.Δοκίμασε να βάλεις και λίγο ace,είναι πιο δραστικό,αλλά και εμένα δεν έχουν καθαρίσει τελείως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Για τα κιλάκια μας Ειρήνη,εγώ το έχω αποδεχτεί,θα τα χάσω όταν μας κάνει την τιμή να έρθει η Ανοιξη,γιατί όλη μέρα στο σπίτι όλο και κάτι τρώω.Μην στενοχωριέσαι ,και πάλι είσαι -1.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...