Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν,αέρισα το σπίτι και έκανα όλα τα τζάμια στα υπνοδωμάτια και την πρόσοψη της ντουλάπας του διαδρόμου.

Εξω ψήνονται τα ψάρια και τα χόρτα είναι έτοιμα.Αποστολή εξετελέσθη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγω εξω στη βεραντα εχω δυο ωραιοτατες γλαστρες με φυτα τυπου μπονσαϊ

Δεν εχω ιδεα αν χρειαζοντε κουρεμα:rolleyes:

Ναι, χρειάζονται! Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες. Αντέχουν στο μπαλκόνι?? Εγώ δύο φόρες πήρα τέτοια (μου αρέσουν πολύ) αλλά δεν άντεξαν....

Ειρήνη welcome back! Πρέπει να είχες πολύ δουλειά, μας έλειψες!

Τις καλησπέρες μου στο αγαπητό παρεάκι! Πολύ χαίρομαι Ειρήνη μου που είσαι καλύτερα σήμερα! :D

marilou που τις βρισκεις αυτες τις φανταστικες ιδεες??? μπορεις να μου πεις το σαιτ???

αααα είναι μεγάλο μυστικό, αλλά θα στο πω! Λέγεται "google" :tongue:

π.χ. γράψε "how to store boots", πάτα "images" και απόλαυσε το αποτέλεσμα..;)

Τώρα που ανοίγει ο καιρός(έχω ενθουσιαστεί,λέμε),θα φιάξετε τη βεράντα σας?Έχετε γλάστρες,πως διακοσμείτε το μπαλκόνι σας?

αααχχχ τι μου θύμισες..Πριν γεννηθεί ο υιός είχα ένα πανέμορφο σαλονάκι στο μπαλκόνι με καναπέ, πολυθρόνες και μαξιλάρες λευκές και τιρκουάζ..Είχα βάλει διακοσμητικά λευκά ξύλα θαλλάσης, φανάρια με κεριά και κοχύλια και το αποτέλεσμα θύμιζε βεράντα σε νησί..Πανέμορφο, αν και ήθελε συνέχεια καθάρισμα. Αφότου γέννησα και μετά, τα έχω όλα στην αποθήκη και το μόνο που έχω αφήσει στο μπαλκόνι είναι μια ελιά μικρή που είχε πάρει ο άντρας μου όταν παντρευτήκαμε :)

Πάω το πρωί στο φαρμακείο και μου λεει ο φαρμακοποιός:

- Ειρηνάκι τι να σου δώσω?

Κολλημα εγώ... δεν θυμόμουν πως λένε το... depon!!! :tongue:

Με βλέπει λοιπόν που είχα κολλήσει και μου λέει:

- Ένα χαπάκι για την μνήμη μήπως????!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχα

Επεσα κάτω από τα γέλια!!!:lol::lol::lol:

:D :D :D Α δεν είναι τίποτα, λέγεται "μαμαδίαση", το παθαίνουμε όλες!

Αν υποψιαστώ, πως κάποια από σας, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, και έχει τόσες στο σπίτι της.... ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ!!! :lol::lol::lol:

Εγώ, εγώ! :tongue: Αλλά έχω εξήγηση: Και στο γάμο μου, και στη βάφτιση του μικρού, και τώρα στο πάρτι για τα γενέθλιά του, είχα φτιάξει για τους καλεσμένους δωράκια μόνη μου, οπότε μου έχει μείνει στοκ από κορδέλες σε διάφορα χρώματα. Επίσης έχω δύο κουμπάρες μου στην Αμερική με τις οποίες έχουμε κρατήσει το συνήθειο να στέλνουμε δωράκια η μία στην άλλη και κάρτες, οπότε έχω και στοκ από είδη αλληλογραφίας. Και ΝΑΙ, εχθές έκατσα και τα οργάνωσα όοολα αυτά και είμαι πανευτυχής! :D

Οχι... δεν έχω καθόλου χρόνο για blog... :( το είχα σκεφτεί πολυ σοβαρά κάποια στιγμή και αν μας διώξουν και από το cafe λόγω χώρου, θα το σκεφτώ πάλι. Μέχρι στιγμής όμως δεν προλαβαίνω! :P:p

Ήθελα να στο πω κι εγώ αυτό Ειρήνη μου, να κάνεις κάποια στιγμή ένα blog για να μπορούμε να βρίσκουμε τις συμβουλές σου συγκεντρωμένες..Πιστεύω θα έχει μεγάλη επιτυχία, σκέψου το!

g8Sbp2.png

Ναι, χρειάζονται! Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες. Αντέχουν στο μπαλκόνι?? Εγώ δύο φόρες πήρα τέτοια (μου αρέσουν πολύ) αλλά δεν άντεξαν....

Ειρήνη welcome back! Πρέπει να είχες πολύ δουλειά, μας έλειψες!

Θα σας γράψω ξεχωριστό μήνυμα (αν το θυμηθώ... :rolleyes::tongue:) για το μπαλκόνι!

Ναι, ευτυχώς εχω αρκετή δουλίτσα κοριτσάκια μου!

Και αύριο έχω πρωί-απόγευμα και το Σάββατο ήδη κλεισμένο...! ;)

Αχ... σας έλειψα... ;) στα ώπα-ώπα μ' έχετε και με ζηλεύουν!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τις καλησπέρες μου στο αγαπητό παρεάκι! Πολύ χαίρομαι Ειρήνη μου που είσαι καλύτερα σήμερα! :D

Yes... κούτσαβλο is back!!!! :tongue::tongue::tongue:

:D :D :D Α δεν είναι τίποτα, λέγεται "μαμαδίαση", το παθαίνουμε όλες!

Μήπως γερνάω και δεν ξέρετε πως να μου το πείτε??? :mrgreen:

Εγώ, εγώ! :tongue: Αλλά έχω εξήγηση: Και στο γάμο μου, και στη βάφτιση του μικρού, και τώρα στο πάρτι για τα γενέθλιά του, είχα φτιάξει για τους καλεσμένους δωράκια μόνη μου, οπότε μου έχει μείνει στοκ από κορδέλες σε διάφορα χρώματα. Επίσης έχω δύο κουμπάρες μου στην Αμερική με τις οποίες έχουμε κρατήσει το συνήθειο να στέλνουμε δωράκια η μία στην άλλη και κάρτες, οπότε έχω και στοκ από είδη αλληλογραφίας. Και ΝΑΙ, εχθές έκατσα και τα οργάνωσα όοολα αυτά και είμαι πανευτυχής!

Καλά που μου γραψες λεπτομέρειες γιατί ήμουν έτοιμη να... φαρμακωθώ! Σκέφτηκα "μα τι τους πρήζω τόσο καιρό"???!!! :mrgreen:

Άμα τα χρησιμοποιείς τότε RESPECT! Κανένα θέμα! Μου δίνει στα νεύρα οι "μαζώχτρες" που αγοράζουν-αγοράζουν και απλώς βρίκονται... Εσύ που τα χρησιμοποιείς φυσικά και τα χρειάζεσαι! Και μπράβο που τα ξανα-οργάνωσες! ;)

Ήθελα να στο πω κι εγώ αυτό Ειρήνη μου, να κάνεις κάποια στιγμή ένα blog για να μπορούμε να βρίσκουμε τις συμβουλές σου συγκεντρωμένες..Πιστεύω θα έχει μεγάλη επιτυχία, σκέψου το!

Το χω στο πίσω μέρος του μυαλού μου... το κρατώ.. και ευχαριστώ πολυ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αν υποψιαστώ, πως κάποια από σας, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, και έχει τόσες στο σπίτι της.... ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ!!! :lol::lol::lol:

Παρούσα, αλλά μη σκοτωθείς. Είμαι νηπιαγωγός και εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ και φτιάχνω στη δουλειά φτιάχνω διάφορα πραγματάκια και στο σπίτι. Π.χ. ντάιπερ κέικ για τις φίλες μου ή κάρτες ή αμπαλάζ για τα δώρα τους κλπ. Οπότε έχω περισσότερες κορδέλες από αυτές. Τέλεια η ιδέα που πόσταρε η φίλη και ήδη ψάχνω πώς θα την αξιοποιήσω (θέλω να χωράει και σε κουτί για να μη σκονίζονται οι κορδέλες).

Περαστικά στο ποδαράκι....

sbxre6a2f.png

Παρούσα, αλλά μη σκοτωθείς. Είμαι νηπιαγωγός και εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ και φτιάχνω στη δουλειά φτιάχνω διάφορα πραγματάκια και στο σπίτι. Π.χ. ντάιπερ κέικ για τις φίλες μου ή κάρτες ή αμπαλάζ για τα δώρα τους κλπ. Οπότε έχω περισσότερες κορδέλες από αυτές. Τέλεια η ιδέα που πόσταρε η φίλη και ήδη ψάχνω πώς θα την αξιοποιήσω (θέλω να χωράει και σε κουτί για να μη σκονίζονται οι κορδέλες).

Περαστικά στο ποδαράκι....

Είπαμε, άμα τα χρειάζεστε... respect! Εσενα είναι και όργανο της δουλειάς σου!

Συμφωνώ στο ότι η ιδέα που έδωσε το κορίτσι μας είναι τέλεια! Για δες να προσαρμόζεται στις ανάγκες σου! ;)

Ευχαριστώ καλό μου!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα σε ολες!!!!!

δεν εκανα απολυτως τιποτα σημερα γιατι ετρεχα με κατι εξετασεις του μικρου και το απογευμα εχω γυναικολογο οποτε αυριο δουλειες!!!!

miriki τελικα τα ψαθινα καλαθακια αντεχουν στο ψυγειο;;;

δεν χρησιμοποιω και εγω πλαστικα :)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!εφτιαξε ο καιρος και ανεβηκε η ψυχολογια αρκετα!χμμ σημερα εχω σιδερο,θα τακτοποιησω και τα σεντονια!ανυπομονω να φτιαξω και τη βεραντα,να ανθισουν και τα λουλουδακια μου, να ομορφυνει και το μπαλκονι!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Καλημερα!!! Αχ σας διαβαζω και ...ντρεπομαι..... Σχεδον τιποτα δεν εχω τακτοποιημενο :(

Βαλτε με σε ενα προγραμμα κι εμενα.....θελει όμως πολύ προσπαθεια..... Να μου λετε τι να κανω καθε μερα ισως???? πχ. σημερα σκουπιζουμε, αυριο μπανιο....

Αντε βρε Ειρηνη μπας και τα καταφερω να εχω κι εγω τακτοποιημενο σπιτακι.......

Μικρή μου, θα σου γράψω 2 λογάκια.

1) Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν ξοδεύω παρά μονο 1 ώρα καθημερινά για δουλειές σπιτιού. Περισσότερο και δεν αξίζει και σε εξουθενώνει! {θα αφιερώσω περισσότερο από 1 ώρα σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο επειδή ΘΕΛΩ!) :wink:

2) Κάνε τις δουλειές σου "κυκλικά". Ποτέ δηλαδή ανά 2 μέρες ξεσκόνισμα ή σκούπα... δεν κάνουμε τις ίδιες δουλειές τόσο συχνά. Ούτε λόγος υπάρχει ούτε χρόνο έχουμε! ;)

3) Αρχικά, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μαζέψουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί εκτός θέσης. Δηλαδή ποτήρια σκόρπια, ρούχα, συσκευές κλπ. Αν τα βάλουμε στις θέσεις τους και τα τακτοποιήσουμε τότε το σπίτι μας, αμέσως-αμέσως θα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση! ;)

Αυτά σε πρώτη φάση. :P

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα κατάφερα να σας γράψω.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και εγώ από ότι φαίνεται θα κάνω μόνο τον γενικό και τα χαλιά θα συνεχίσουν να είναι στρωμενα.Σαφώς και στολίζω με πασχαλιάτικα άλλωστε πώς θα καταλάβουμε ότι ήρθε Πάσχα?Θα βάλω τα λαγουδάκια μου,τα αυγουλάκια μου και γενικά τα πασχαλιάτικα μου.Φυσικά από τον στολισμό δεν μπορεί να λείπουν τα πασχαλιάτικα κουλουράκια και τα τσουρέκια καθώς και τα κόκκινα αυγά.Ήδη έχω κάνει ένα πρόγραμμα για την γενική έτσι ώστε μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου να έχω τελειώσει από όλα εκτός από τα αυγά,τα οποιά θα τα βάψω την Μ.Πέμπτη.Επίσης θα πρέπει μέχρι τότε να έχω τελειώσει τα δώρα των νονών,δηλαδή καλαθάκι με κουλουράκια,τσουρεκάκια πιθανόν λαζαράκια και αν τα οικονομικά το επιτρέψουν κάποιο διακοσμητικό.

''1) Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν ξοδεύω παρά μονο 1 ώρα καθημερινά για δουλειές σπιτιού. Περισσότερο και δεν αξίζει και σε εξουθενώνει! {θα αφιερώσω περισσότερο από 1 ώρα σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο επειδή ΘΕΛΩ!)

2) Κάνε τις δουλειές σου "κυκλικά". Ποτέ δηλαδή ανά 2 μέρες ξεσκόνισμα ή σκούπα... δεν κάνουμε τις ίδιες δουλειές τόσο συχνά. Ούτε λόγος υπάρχει ούτε χρόνο έχουμε!

3) Αρχικά, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μαζέψουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί εκτός θέσης. Δηλαδή ποτήρια σκόρπια, ρούχα, συσκευές κλπ. Αν τα βάλουμε στις θέσεις τους και τα τακτοποιήσουμε τότε το σπίτι μας, αμέσως-αμέσως θα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση! ''

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει η Ειρήνη και επιπλέον θα βάλω κάτι που λέει η μαμά μου.Αν στο σπίτι είναι μαζεμένα κρεβάτια,μπάνια και νεροχύτης και φυσικά δεν υπάρχουν πράγματα σκόρπια στο πάτωμα ακόμα και ασκούπιστα ή ασφουγγάριστα ή σκονισμένα να είναι δεν φαίνεται.Επίσης λέει και το άλλο: ο επισκέπτης θα σου έρθει όταν έχεις πιάτα στο νεροχύτη και το σπίτι είναι χάος και ποτέ όταν είναι τακτοποιημένο,απρόσκλητος βέβαια γιατί αν τον έχεις καλέσει και σε βρεί χάλια τότε είσαι τσαπατσούλα.

Χαιρομαι να σας διαβάζω ακόμα και αν δεν γράφω στο θέμα και προσπαθώ να κάνω πράξη πολλά από αυτά που λέτε.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...