Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια...

Ειρήνη αν και δεν έχω γράψει μέχρι στιγμής να ξέρεις ότι σε παρακολουθώ εδώ και καιρό και αρκετά απο αυτά που γράφεις τα έχω εφαρμόσει...Μπράβο για τις ιδέες σου!

Σήμερα τακτοποίησα τις πετσέτες μου όπως έδειχνες....επειδή δεν με έπαιρνε σε χώρο για να χωρέσουν όλες, το μακρόστενο κομμάτι το ξαναδίπλωσα μια και έγιναν σαν κουτάκια...καταπληκτικές...και επειδή έμεινε και ένας μικρός χώρος τις πετσέτες των χεριών τις έκανα ρολό και τις έβαλα εκεί....έγινε τέλειο...όλο ανοίγω και τις κοιτάω....μια μικρή λεπτομέρεια και σου φτιάχνει η διάθεση αμέσως....Πρέπει τώρα να κάτσω να διαβάσω όλες τις σελίδες....τις διάβαζα στο parents τώρα εδώ πάλι απο την αρχή!!!!

Έχεις μήπως κάποιο blog που αναφέρεις όλα αυτά????

Μαμάβάσια, καλώς ήρθες!!!

Το τι χαιρομαι όταν βλέπω πως υπάρχουν κοπέλες που βοηθιούνται.... δεν μπορώ να στο περιγράψω! Πολύ το χαίρομαι!

Ξέρω πως είναι να νιώθεις πως εγκλωβίζεσαι από τα πραγματα του σπιτιού και τελικά από το ίδιο το σπίτι... :(

Τακτοποιήθηκες με τις πετσέτες ε???!!! Μπράβο κοριτσάκι μου! Αυτό έχει σημασία! Και χώρο κέρδισες και έβαλες τις πετσετούλες των χεριών σου και σου έχει ανεβάσει τη διάθεση!!! Δεν θέλουμε και τίποτα περισσότερο!!! ;);)

Οχι... δεν έχω καθόλου χρόνο για blog... :( το είχα σκεφτεί πολυ σοβαρά κάποια στιγμή και αν μας διώξουν και από το cafe λόγω χώρου, θα το σκεφτώ πάλι. Μέχρι στιγμής όμως δεν προλαβαίνω! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδα κάπου για τα κοκκαλάκια των παιδιών μας.....λοιπόν ακούστε τι έχω κάνει...κάπου το είχα δει αλλά δεν το βρίσκω να σας το δείξω!!!

Λοιπόν απο ένα ρολό κουζίνας που τελείωσε πήρα το γκρί που το πετάμε και το έντυσα με χαρτί το οποίο σύρραψα απο πάνω και απο κάτω.....έπειτα πήρα τα λαστιχάκια και τα πέρασα στο ρολο...οπότε είναι όλα στην σειρά και τα βρίσκω εύκολα...τα υπόλοιπα γκλάμερ κλπ τα έχω σε ένα κουτάκι!!

Τόσο απλή και τόσο τέλεια ιδέα! Το αγαπημένο μου είδος ιδεών! Μπράβο! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια,το σαλόνι

περασα με πανάκια τη λεκάνη και το νηπτήρα στο μπάνιο,έβαλα χλωρίνη στη λεκάνη,καθάρισα τον καθρέφτη,τακτοποίησα λίγο τα πράγματα στο πλυντήριο,κατέβηκα στον κήπο μου και έβγαλα καροτάκια,ραδίκια,ένα μαρούλι και ανηθο και τα έχω στο νεροχύτη να μουλιάζουν.Σήμερα θα βράσω χόρτα και θα ψήσω τσιπούρες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καπου τοχασα!!!σε ολες τις πετσετες αναφερεσαι??μικρες μεγαλες???μπορεις να ξαναγραψεις τις οδηγιες???οπως σε βολευει φυσικα!!!δεν θελω να σε κουραζω.

Κυρίως στις πετσέτες προσώπου! Θα σας βάλω σύντομα και φωτογραφίες χεριών και μπάνιου (τις μεγάλες). Σου έβαλε η... "γραμματέας" μου, τις φωτογραφίες και πάλι. Σε βοηθάνε?

ενα μονο θεμα εχω μαζι σου!!!ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!!μα να μην μπορεις να σηκωσεις το ποδι σου???μηπως ηρθε η ωρα να πας στον γιατρο???μην το αφηνεις pleeeaseeee...:rolleyes:

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι, ματάκια μου!!! Πολύ όμως!!! :P:p:p

οσο για τη δουλεια σου, τι να πω???εξαιρετικη!!!αν καποια στιγμη την ανοιξη προς καλοκαιρι, ερθω αθηνα θα με αναλαβεις???τι κριμα που εισαι τοσο μακρια. εγω θελω να περιποιηθω τα ακρα μου, αλλα το πιστευεις οτι δεν βρηκα μια κοπελα να με ικανοποιει το αποτελεσμα???οσο για το νεο χρωμα , πολυ φωτεινο και πολυ καλοκαιρινο!!!σου αξιζουν συγχαρητηρια!!!:D

Καλέ ναι! Το συζητάς? Εδώ πάω σε άγνωστες κοπέλες, εσένα δεν θα αναλάβω? Ελα να πιουμε και καφέ!!! :P

Για τις κοπέλες... σε νιώθω... :rolleyes: το πιστεύεις πως έτσι μου ήρθε η ιδέα να ασχοληθώ μ' αυτό το επάγγελμα? Επειδή ο άντρας μου έχει ονυχοκρύπτωση και δεν βρίσκαμε κοπέλα που να ξέρει πως να του τα φτιάξει... :rolleyes::rolleyes: άσε... άμα γράψω κάποια στιγμή το τι έχουμε αντιμετωπίσει... θα φρίξεις!!!

Ευχαριστώ πολυ! ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου που τις γραφεις τις συμβουλες για τα νυχια μας και δεν μπορω να τις βρω?

Δεν εχω γραψει ακομη εδω μεσα γιατι θελω πρωτα να τελειωσω ολο το καταπληκτικο θεμα που ανοιξες.

Τελειωσα το αλλο θεμα ελειψη οργανωσης,ολο και τωρα εδω ειμαι στην σελιδα 57.

Που θα μου παει θα σας προλαβω.φιλια

Κοριτσάκι μου,

Τις έχω κυρίως στο site μου στο facebook με τα νύχια. Έχεις προφιλ εκεί?

Αν όχι, να τις ξαναβάλω και εδώ. Σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένες? Γιατί έχω βάλει διαφορες...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! Με την ηρεμία σου το διάβασμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σήκωσες το πόδι σου με το χέρι σου;;; :shock:βρε Ειρήνη μου πήγες στο γιατρό; το κοίταξες; μήπως φταίει η μέση; Αυτά δεν τα αφήνουμε , θα σε μαλώσω! (η πρώτη αναβλητική εγώ, στους άλλους ξέρω να τα λέω):rolleyes:

Ματάκια μου,

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου... ευτυχώς όλα καλύτερα τώρα!

Το σηκώνω πια, νιώθω μια ελαφριά ενόχληση αλλά με χαπακώνει ο Νικος και τελικά ήταν καταπληκτικό το χάπι. Μου έκανε αμέσως καλό. Σήμερα είναι η 3η μέρα που τα παίρνω και νιώθω πολυ καλύτερα.

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη, μηπως θελεις να κανεις να διακοπες στις Σερρες??? Θα σε φιλοξενησω αν ερθεις και βαλεις ενα χερακι με τις ιδεες σου !!!!!!

Α και καλημερα!!!!!

Καλέ ΝΑΙ! Το συζητάς!

Ο άντρας μου μαλιστα είναι από την Νάουσα και πηγαίνουμε συνήθως το καλοκαίρι για καμιά βδομαδούλα. Αν ανέβουμε και φέτος θα σου ρθουμε για καφεδάκι! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Τακτοποίησα και το ντουλάπι με τις πετσέτες και τα σεντόνια. Τί όμορφα που έγιναν!!! Πήγαινα συνέχεια και άνοιγα το ντουλάπι για να τα θαυμάσω:lol::lol::lol:

Αχ πόσο μ' αρεσει αυτο και μενα!!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρααααα!Επιτέλους λιακάδα και,αν και ακόμη, δεν μπορούμε να τη βχαρούμε όπως θα έπρεπε μου έφιαξε η διάθεση πρωι πρωι.:-):D

Εστρωσα τα κρεβάτια μας και έφιαξα τα μαλλιά μου γιατί εχθές δεν τα έφιαξα που λούστηκα.Εβαλα καφεδάκι,μουσικούλα και να'μαι!

Ειρήνη θα μας δώσεις τον κωδικό του μανό?:-):-)

Αχ ναι... και μένα ο καλός καιρός με ανεβάζει τόσο πολύ ψυχολογικά που μπορω να κάνω όλο το σπίτι... να μην κουραστώ καθόλου και να πάω να χτυπήσω και στην από πάνω...!!! :lol::lol::lol:

Χρυσάκι μου είναι ERRE DUE (το last minute που στεγνώνει σύντομα) no. 49 ;);)

777885dugw57gt25.gif

καλημερααα!!!

Μπηκα στο φεις τωρα Ειρηνη και ειδα το νεο χρωμα!!

Καλα μιλαμε πρωτη φορα βλεπω τετοιο χρωμα για νυχια!!Σουπερ!!Μου αρεσε παρα πολυ!!;)

Αχ ναι! Ειναι τέλειο Χριστιανάκι μου!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το μήνυμα της Ειρήνης για της πετσέτες είναι στην σελίδα 110. Παρακάτω θα βρεις και video από το you tube για το πως διπλώνεις τα σεντόνια.

Πραγματικά είναι τέλεια αν τα τοποθετήσεις έτσι!!!;)

Δεν σας έχω πει να μιλάτε με την γραμματέα μου?!

Τα ξέρει όλα!!! Μπράβο nirma!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου, εγώ έχω ένα θέμα με τα νυχάκια μου. Ενώ τα βάφω και βάζω και ένα διάφανο γυαλιστικό - στεγνωτικό από πάνω, το άλλο πρωι (γιατί συνήθως βράδυ κάνω αυτή την δουλειά) τα νυχάκια είναι θολά και δεν φαίνονται όμορφα. Δεν μπορώ να πω ότι πάω για ύπνο ενώ δεν έχουν στεγνώσει. Εχθές για παράδειγμα πέρασαν πάνω από δύο ώρες. Τί κάνω λάθος?

Κάνεις κάτι? Τα βάφεις κάποια στιγμή, πρωί? Π.χ. μία Κυριακή μεσημέρι? Να δούμε αν θα σου θαμπώσουν και πάλι... ...:rolleyes: νομίζω πως δεν θα σου θαμπώσουν.

Κάντο όταν βρεις χρόνο και πες μου, να το ψαξουμε λίγο! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα Ειρηνούλα!!!

μπριάμ φούρνου!!!! το λατρεύω αυτό το φαγητό!!!

μου έδωσες φοβερή ιδέα και θα το φτιάξω κι εγώ το Σάββατο. μιάμ μιάμ!!!

Χάπι για την μνήμη... χιχιχι. Νομίζω ότι όλοι μας χρειαζόμαστε.;)

Και μεις! Ο άντρας μου δε, είναι ήδη γύρω από την κουζίνα και την γυροφέρνει με γυαλισμένο μάτι!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αχ ναι... και μένα ο καλός καιρός με ανεβάζει τόσο πολύ ψυχολογικά που μπορω να κάνω όλο το σπίτι... να μην κουραστώ καθόλου και να πάω να χτυπήσω και στην από πάνω...!!! :lol::lol::lol:

Χρυσάκι μου είναι ERRE DUE (το last minute που στεγνώνει σύντομα) no. 49 ;);)

Ειρήνη μου,σ'ευχαριστώ,χρησιμοποιώ πολύ τα erre due οπότε θα το κοιτάξω.:wink::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν.. οκ και τα 2 φαγάκια. Το κοτοπουλάκι έτοιμο, το άλλο ψήνεται στον φούρνο. :P

Ο αντρούλης μου σήμερα μου ανακάτεψε λιγάκι το χώμα από τις γλαστρούλες μου (του το ζήτησα επειδή έφτιαξε ο καιρός) και φυσικά το έκανε και φυσικά μου έκανε δύο μπαλκόνια... μες το χώμα... :rolleyes::tongue: .

Εβαλα λοιπόν ένα ωραιότατο λάστιχο στο μπροστά και έγινε... τέλειο. Το χτυπάει και ο ήλιος.... θα στεγνώσει σύντομα. Θα δω πότε θα βάλω το πίσω. Δεν το βλέπω σήμερα γιατί έχουμε διάβασμα το μεσημέρι και το απόγευμα κολύμβηση....

Όλα καλά..! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...